plnerar för framtiden!

Idag var jag barnvakt år min bror o hade Bella som sällskap, vi åt lite pizza o kolla lite film med min bror hehe. Det var ganska mysigt, älskar när han är lugn och man kan kan mysa med honom. Min lillebror han blir så snabbt stor :( Han börjar lixom på dagis i augusti!
Iallafall, vid nio kom mamma och Jocke tillbaka efter middagen, då jag och Bella drog ut. Så ba gick vi runt och snacka om vad vi ska göra efter studenten. Vad vi ska uppleva saker tillsammans. Hur vi nästa sommar ska till Libanon och bara ta det lungt och göra det vi gör. Sen hur vi skulle försöka åka till Göteborg, 9bs stad! Hur vi ska ta studenten tillsammans. Och när vi blir äldre och jobbat ett tag och kan bila ner till nått ställe. Förstår ni hur mycket saker man kan se, så många olika kulturer! Det är verkligen någonting jag vill göra. Jag och mina tjejer, vilka mer som ska komma vet man aldrig, dom kanske dyker upp på gymnasiet, elr på nått annat sätt. Man kanske har en pojkvän elr vad som helst!
För jag vet verkligen att jag kommer göra allt för att hålla kontakten med så många som möjligt av mina tjejer! Jag älskar mina tjejor! Tio galna år tillsammans. Jag vet inte varför men idag har jag saknar min klass galet mycket verkligen :o


Jag och Bella

Maja, haha!

Kommentarer
Postat av: Anonym

skicka ut en länk till dina vänner, och värva folk. åtta kronor ör barje värvning =)

2009-07-16 @ 00:31:12
URL: http://ainariel.blogg.se/
Postat av: sanna

svar: vem skulle :)

2009-07-16 @ 09:53:37
URL: http://sannaknows.blogg.se/
Postat av: BLONDIE

Jätte fin blogg :)



Läs på min blogg hur du fixar extra fickpengar!

2009-07-16 @ 11:00:24
URL: http://metrobloggen.se/jessicaajansson
Postat av: susan

svar: hoppas jag också, fin blogg btw :) <3

2009-07-16 @ 11:57:02
URL: http://feebruariunge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0