jag kan faktiskt

JAG GJORDE DET! Jag gick ut och jag gick, faktiskt i två timmar. Det var skit kul, lekte lite i en park men de är sånt som händer när man är ute och går med en kompis. Men det känns faktiskt jävligt bra just nu. Pluggar, sitter i ett städat rum (haha ja har aldrig haft städat rum), motionerar, pluggar och jobbar.

Pappa ringde på promenaden och han sa att han ska fixa så jag får gå på nån kontroll eller vad det är så att jag ska få körkortstillstånd så jag kan börja köra snart. Ser verkligen fram emot det, har massa roliga planer. Men det får vi ta senare när jag fått tillståndet och gjort kursen.

<3


Tråkiga tisdagar

Hejsan nu är jag hemma från ännu en skoldag. Kom fan 50 minuter innan vi börja, jag trodde jag var sen.. Så de började ju jävligt segt om man säger så, blev verkligen aslack Hade i alla fall svenska, handel och engelska. Bara tråkiga lektioner. Jävla skit skola!!

Efter skolan var jag fett peppad på att dra till gymmet men vad hände då? Jag hade glömt hänglås o ja kan ju inte bara lämna alla mina saker så kunde inte dra till gymmet vilket var jävligt tråkigt, blev verkligen sjukt peppad. Så det blir promenad istället.

Usch jag kan inte skriva mer måste verkligen börja plugga, hoppas ni haft en bra dag =)

en bild för ett år sen, förändrats lite i alla fall

kort eller långt hår

Har funderat på det så jäkla länge, långt eller kort hår. Mitt hår är ju för en ggn skull så långt som jag vill ha de! Men det var aldrig så kort som jag vill ha de nu. Jag har jätte problem kan jag ju säga. Jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Nån som kan tipsa. Kort eller långt.
Men kort tänker jag axel kort med diagonal framåt som design linje. Alltså att håret vid ansiktet är längre än de i nacken. Men inte så jätte mycket. Usch, vill göra något drastiskt med håret. Men ja vågar inte :(

Ska typ lägga mig i sängen och sova, är faktiskt skit trött :p
 så långt är de nu
tänkt mig lite längre än så men typ :p

ärlighet varar ju längst :p

Jag var inte och gick innan maten, men jag har en bra anledning. Maja ville ses och det är verkligen inte ofta vi ses och dessutom hade vi massor att prata om så jag känner lite att jag gjorde helt rätt när jag gjorde valet att snacka och umgås med min maja lixom. Right?

Har försökt plugga, men det är verkligen skit svårt. Men de ska gå arbetet ska inte va inne så snart.
En bild jag har lust att lägga upp, Vittorio som gick bort för lite mer än ett år sen. Han var en så fin människa <3

Städat rummet-check

Tränat- nej
Hahaha, fan då är ju så värdelös. Men nu har jag städat rummet ska ba byta lakan och sånt sen kanske ta min toa. Men såklart efter one tree hill. Sen ska jag ta en promenad innan middagen. För jag måste tyvärr plugga, har massa saker att göra. Men faktiskt bara roliga saker, älskar att jag går frisör.

I alla fall, måste berätta om idag så svarade vi i telefonen i skolan för första gången och bokade in kunder. Så jävla underbart, så jävla kul. Ser verkligen fram emot de. Göra annat än att stå och klippa dockor med hår på som har trådar över hela skallen och sär hår. Nä men de ska bli as roligt.

En ny helvetes vecka

Hejsan, kom nyligen hem från skolan och är as trött. Och nu är skolan verkligen igång igen, och jag går inte i ettan längre det märks. Men jag ska kämpa på. Skolan är ju faktiskt ganksa roligt, tycker faktiskt det. Vera och allt folk är ju faktiskt sjukt roliga.

Idag ska ja fixa mitt rum,de behövs verkligen. Sen ska ja faktiskt, antingen gå elr dra till gymmet. Nu skiter jag i de här. Nu jävlar har det börjat! Ska träna i morn oxå efter skolan innan jag ska hämta min bror. Ni ska få ses bitches.
Före träningen

efter träning hehe

Omid är min hjälte

I morse när jag vaknade så var allt allt allt borta från min dator. Alla min bilder, alla mina filmer och all min musik. Helt seriöst grät jag fett mycket. Jag var helt förkrossad för att alla bilder på Tess var borta, idag är det även 2 år och en månad sen hon försvann så ja satt och böla som ett barn och skrev ett argt meddelande på facebook. Och då skriver men gamle vän Omid hur man skulle göra för att få tillbaka bilderna och nu är dom tillbaka, så himla glad. Då grät jag igen för att jag fått bilderna tillbaka. Dom betyder faktiskt jävligt mkt för mej.

Min design ser fortfarande lite wierd ut men nu orkar jag inte bra mig längre, hoppas ni haft en sjukt bra helg!

JAG FÅR PANIK

Jag försöker fixa min designe, men de funkar ju inte som jag vill. Har försökt att fixa en text ni vet under bilden innan alla katogorier och så men det funkar ju för i helevete inte. har krigat för att få headern och passa in men de funkar ju inte heller men de där får typ duga..
Jag får helt enkelt skita i den där jävla skit designen om det inte är nån snäll som vill hjälpa mig.
DAMP

srry för inlägget men e as arg har ju kämpat här lixom

JAG FÅR PANIK

Jag försöker fixa min designe, men de funkar ju inte som jag vill. Har försökt att fixa en text ni vet under bilden innan alla katogorier och så men det funkar ju för i helevete inte. har krigat för att få headern och passa in men de funkar ju inte heller men de där får typ duga..
Jag får helt enkelt skita i den där jävla skit designen om det inte är nån snäll som vill hjälpa mig.
DAMP

srry för inlägget men e as arg har ju kämpat här lixom

woho

                                                   

woho

                                                   

vardagen är verkligen igång

Hejsan, fyfan är trött haha menmen. Idag hitta jag praktik plats så det känns bra, ska va där varje onsdag denna termin.
Igår när jag kom hem var jag så hysteriskt trött. De är fan sjukt, de känns ändå inte riktigt som om man har börjat i skolan. Men de kommer väl snart. I samhälle kan man få tänta av de så kanske ska göra det men då måste ja plugga som en åsna till sista september. Får jag G blir jag glad annars får jag gå hela kursen. Men vi får se hur det blir.
Annars är allt som vanligt. Gör inte så himla mkt, är med kompisar och tar de lungt. Försöker träna men hittar alltid anledning till att inte göra det, äter fortfarande helt fel saker. Men snart ska jag börja, men de e svårt ensam. Behöver nån med mej, haha!
Nej men nu ska jag kanske göra lite nytta, de blir antingen städa rummet eller plugga så just nu lutar de mot att städa haha!

Skola snart

Om exakt åtta timmar och 20 minuter så börjar skolan igen, men schema och sånt där shit tråkigt. Men det ska bli kul att ha förstå frisör lektionen men oxå samhälle, äntligen nått nytt haha inte samma sak :p Sen är det ju alltid roligt att träffa Vera, den tröga jävel!

Träffade jasmin idag och chillade med henne, det var riktigt trevligt men ja somna när vi kolla film så de lär ju bli svårt och somna ikv, men filmen ja checkar är slut om en timme, då har jag förhoppningsvis lite tröttare.

tidigare idag


FAN DÅ!

JAG SOMNADE OM! Jag satte på Darins nya album och sen vet jag inte va jag gjorde. Måste lagt huvudet på kudden för somna gjorde jag. Fan va sämst man är :p

Idag ska jag i alla fall träffa Jasmin, ta en kaffe snacka skit och sen ska vi vara hurtiga typ gå runt en massa! Bränna massa kalorier och så, det är ju alltid trevligt. Gymmet får jag ta i morn efter skolan så nu är det dags! Nu jävlar ska jag träna hårt innan den 8 december! Lär ju behöva träna varje dag menmen, de lär ju inte hända haha!
Men först, MAT <3

Jag igår haha

hejhej hemskt mkt hej

God morgon, sovit gått. Blää jag är trött.. Vakna klockan sju av att min kompis vill ut o cykla -.- men ja va fööör trött. I alla fall, nu är jag vaken och vet inte riktigt vad ja ska göra, måste vakna lite bättre känner mig fortfarande som en riktig zoombie.

Annars då händer de nått roligt? Jag kanske ska dra mig till gymmet eller så kanske de blir en gammal hedlig prommenad, kankse med maja de var ju ett tag sen. Nej men usch kanske sover lite till?!

say whaaat?

Hahaha i hela min blogg historia har jag haft typ fem sex läsare kanske vilket består av kompisar o säkert min syrra ;) Men haha nu är ja uppe i 40 st från ingenstans utan att ens ha bloggat, knasigt enligt mig. Menmen :)

Har nyss vart i Solna Centrum med Bella. Satt och snacka med henne och garva åt våra saker. Köpte även riskakor, så jävlans gott asså :D Ska hela klart börja köra en diet på Cola light och riskakor va tror ni bästa huh? :p nä då skämt och sido.

Nu kollar jag på "Sagan om de två tornen" älskar dom filmerna så de är utmärkt! Ha en jävligt bra lördag!

jag är en seg människa

Det är så typiskt mig och vilja göra massa saker. Tex som att börja träna, äta rätt, plugga och sånt shit. Men ibland börjar jag inte ens på saker jag vil göra för att jag är så lat eller så ger jag upp för att jag själv inte tror att jag klarar det. Det är ganska synd, för jag skulle klara det. De vet jag, jag har ju klarat av så himla mycket annat. men av nån märklig anledning så har allt ba gått åt helevete på senaste. Jag skulle behöva en helt ny start, men hur mycket jag än vill och hur många gånger jag än påbörjat de så har de aldrig slutförts.
Men snart ska ja klara av det. Det går det vet jag, måste bara orka bry mig. Som jag lever idag är ej hälsosamt :s

min åsikt

Darin har vart min stora idol sen 2004. Vissa säger att det är för att det finns endel fjortis i mig som vägrar lämna mig. Men det är så fel. Det är kanske inte hans som det har gått bäst för efter idol, nu är det ju jätte duktiga Agnes. Men Darin utvecklas hela tiden. Kommer så väl ihåg när han kom in idol rummet som en nervös liten förorts kille.
Hans musik gör mig helt ärligt så jävla glad. Jag blir så sjukt jävla glad av att höra hans musik, hans upptempo låtar är så sköna att dansa till. Och vissa av hans ballader gör mig stark, bara av att lyssna på de så känner jag mej en aning starkare.
Första gången jag var på en konsert med Darin var den första han hade själv i munchen elr va de heter :S Har kvar alla biljetter från hans konserter. Vissa får gärna se det som om jag är en fjortis som står och skrike och gråter av att jag ser honom. Men det är verkligen inte så.
Tack för alla gånger du har gjort mig så jävla glad och stark Darin!

min favorit bild med darin genom alla åren

Darins nya album

ÅÅÅh bloggen jag är så himla glad idag, jag har Darins nya album. Min baby, så jävla duktig. Det är fan sjukt hur mkt jag älskar hans musik. Kan ju alla låtar från första album till nu, fast de nya sångerna är ju helt nya lixom men de kommer.

okänt nummer

hahaha bästa är den

chill dag

Idag har jag kollat på fem avsnitt av Dexter, kollat på filmen the last song som var helt ok och sen har jag itne gjort någonting annat. Hahaha, men i morgon så ska jag jobba, så ska sova snart men börjar sent så de är lungt. Men nu ska jag kolla ett till avsnitt av dexter hihi

Simpson och städning

Sitter och kollar på simpsons just nu, har varit lite deppmode idag haha ingen aning om varför menmen. Men nu ska jag i alla fall göra mig i ordning för jag ska eventuellt träffa bella och kanske ska till stan för att fika med daniella och hennes bella haha! Men vi får se hur det blir med den saken. Jag kanske stannar henne ist och fixar i rummet, vore lite skönare. Så himla dött i sverige håller ni inte med? -.-

Nej men usch, hur ska jag göra. Har typ beslut ångest hära! Hähä, nej men ja fortsätter med rummet så får vi se vad som händer helt enkelt :p

Dexter maraton

Hejsan, dåligt med uppdatering nu men jaja! Har vart vaken jätte länge men har haft lite saker för mig. Vera kom förbi lite och fixade mina ögonbryn, dom blev lite för smala men aja de växer ut igen hähä. Sen kollar jag för fult på dexter, ni vet det som går på sexan. Det är så jäkla bra men jag har inte sett alla delar av säsongerna så jag börjar om från början ist hihi.

Kanske lite tråkigt att sitta inne när de e fint väder, men ja tkr inte att de är tillräckligt varmt för att sätta sig o sola och bada. Då behöver man lite mer värme faktiskt. Juste Mickis kom hem idag från grekland, de va grejt news så ska försöka träffa henne i helgen men jag har lite mkt att göra hehe.

Nej men nu blir det ett till avsnitt av "DEXTER"

my hair

Mitt hår har äntligen börja bli lite långt, men nu är färgen ful som i helvete men snart blir de mörkt igen hihi!

men snart måste de klippas :'(

Godemorgon people

Hahaha fan vad dålig jag är, igår läste jag ut min bok o då öppna jag upp datorn igen och då hade twilight laddats ner haha så jag kolla på den och den var slut fem minuter i fem -.- så ah drf vakna jag så sent. I alla fall, under hela filmen så log jag, asså den är så himla söt och Edward är faktiskt snygg i den filmen, men va fan hände med resten av filmerna där han blev ett hårigt emo lixom? Jaja , ska inte klaga jag har Jacob och kolla på nu hähä.

Idag kanske jag ska till en kompis i vällingby, men de är så himla dåligt väder så jag har ingen större lust egentligen, men vad ska jag annars göra. Dessutom mååååste hon fixa mina ögonnbryn för dom e knas jst nu har inte fixat dom på skiiit länge :'( Men nu ska jag äta frukost <3

flickan som lekte med elden

Jag ligger i sängen och kollar på mitt älskade scrubs, så jävla bra! I alla fall, efter scurbs ska jag läsa min bok. Älskar att läsa det är så jäkla mysigt. Men bok jäveln är snart slut nån som har nån bok att rekomendera?:)

gonatt!!

Middag och Bella

Skrev inte innan jag gick men jag mamma och Ida drog till ett thai ställe och träffade upp min gudmor hennes man och hennes bror. Vi ses så himla sällan eftersom att Natarzsa bor i Singapore. Så det var skit mysigt och det var så jäkla god mat, såg att dom hade fried rise witg chicken som de heter i thailand, häe kostar det 118 kronor medans de kostar 90 bath i thailand -.-

Efter det träffade jag Bella en liten snabbis oxå, och sen knalla jag hem i det underbara vädret. Så egentligen har jag haft en myskväll med mys människor!

Min gudmor


mums

MAAAT<3

jag känner mig som ny

Efter ett låångt bad med hår inpacking känner jag mig nästan som en ny människa. Det är inte ofta jag tar riktigt långa bad och bara slappnar av och tar hand om mig själv. Scrubba nästan sönder mitt ansikte igår för att finnar var på väg men dom är typ borta. Kan ni oxå få så, att om ni varit stressade och sovit dåligt så får ni finnar?

Jaja, ska snart kolla vad som händer lite, men först blir det lotion och nagelmålning! Sånt som man måste göra bara! Måste äta oxå, hähä! Nej gud vilket onödigt inlägg, men men hihi!

3/8-10 tisdag

God morgon på er, vakna för typ en kvart sen. Nu är jag äntligen ut vilad det var så sjukt skönt. Men typiskt mig så ska ja vakna hundraelva gånger. Menmen, ligger i sängen och kollar despreet houswives, så jävla bra hihi!

Snart ska ja börja göra mig i ordning ska träffa min bella :D Hahaha det kommer nog bli mkt av det i framtiden hähä! Nej men nu ska jag äta mat är sjukt hungrig

trötter

Det är helt sjukt vad jag är trött, scrubs kommer på tv snart sen ska jag sova så skönt. Sov gott

jobb och bella

Haha gud va det går bra för mig att blogga haha, men jag försöker komma in i den rytmen. Iallafall, idag kom min Bella hem. Så ringer dom mig från jobbet och bad på sina bara knän om att komma in o jobba och då sa jag att jag inte slutar en minut efter fyra så haha ja jobbade 3,5 timmar sen kom min Bella dit!

Asså det var så jäkla skönt att få träffa henne igen efter så lång tid och hon var fett brun. Kände mig så himla äclig bredvid henne, jag hade jobbat o var helt svettig och helt blek. Menmen det är väl så det blir om man är hemma hela sommaren. Det suger verkligen. Så kommer det verkligen inte bli nästa sommar.

Jag har kännt mig så himla ofräsch idag så har inte tagit nån bild asså, de bara funkade inte. Dog när jag såg mig själv i spegeln. Idag ska jag få sova och jag ska stänga av luren så ingen ringer och väcker mig, sen ska bella få klippa mitt hår i morn så de slipper vara så himla risigt. Sen ska jag färga det snart, har ändå blivit lite ljust under sommaren och det gillar inte jag!


Ska kolla lite twilight nu (a)

God morgon babes!

God morgon, hoppas ni haft en bra och god natt sömn! För det har verkligen inte jag men det är skit samma för vet ni vilken dag det är idag? Dagen då bella är hemma!! Shes home woho! så jävla najs.
Så nu ska jag göra frukost sne duscha sen träffa Bella, så jävla najs!!

sleep tight

Ska sova nu, gonatt! <3

sjuka saker

Shit ja råkade somna halv tio och sov enda till nu typ, och nu kan jag inte sova haha! Men jag sa ju tidigare att jag skulle berätta om alla sjuka saker som händer på mitt jobb, folk som kommer fram och säger olika saker och så.  Jag kommer tyvärr inte ihåg när det var och så men de ska ju gå bra ändå!

1 Det kommer fram en liten dam (tant) till min kassa och frågar om jag har korv med bröd. Blev lite överrasskad av att få frågan då det heter BURGER king haha. Sen fick jag en utskällning för att vi inte haft det -,-

2 Jag och en av dom jag jobba med stod vi kassorna när det kommer fram en kille som vill ha milk shake, men vi har inte det och säger det till honom. Så han börjar skämta med oss om nått om att vi skulle vara gamla torra tanter. Då kommer en av mina arbets ledare fram och frågar vad som hände och så och av nån anlending så uppfattade kunden de som om arbetsledarn varit otrevligt, men så var det inte Kunden beställer i alla fall en cola och samtidigt som jag ska göra min cola så ska min srbetsledare göra vatten till sig själv. Kunden säger då till honom, jag vill att hon ska göra min dricka och inte hon, var av att min arbetsledare säger jag ska inte servera dej, special inte du. Han har inte helt ren svenska alltså och då säger min kund. Special? Vadå vill du ge mig en special pizza? Jag skratta åt de flera timmar säkert.

3 Jag sitter ute och har rast, de var så jäkla varmt så jag gick ut och åt min hamburgare. När jag sitter där hör jag hur en kille spyr. Men de är inte på gatan eller i en papperskorg. Nej de e fem eter ifrån mig och han gör det i en genomskinlig påse. Nästan hela påsen var full kan jag ju säga och färgen var brun!

4 Kommer en kille till mig och säger si si una dolce vita!! Och hur fan ska jag vet vad han menar? Så pekar han på en cheesburgare, jag frågar på engelska vill du ha en sån. Han ba nej två på franska. Så jag tar betalt för två och ger honom dom på en bricka. Så frågar han mig what is this? Jag ba din beställning. Han ba ska ja ge de till min familj och börjar kasta dom på mig haha!! Så jag hämtar min arbets ledare och ahn kastar cheesburgare på honom oxå så han säger jag kan inte servera dig längre kolla vad du gör du får gå hör ifrån. Så börjar han snavka om att han ksulle minsann sjunga opra och skulle säga till publiken att vi var bullshit. Men efter mkt snack så går han. En timme senare kommer han tillbaka o pratar helt ren svenska och beställer en cheesburgare och sätter sig ner och äter -.-

Finns så mkt mer och berätta men de får vi ta en annan gång :)

Taco <3

Har precis ätit middag med familjen haha och som vanligt så blev det taco, men de e bra för det är så jäkla gott ju. Fundera mycket idag, hur fan ska jag göra när jag flyttar hemifrån? Allt jag kan göra är pasta, köttbullar o typ värma saken i micron haha! Men man lär ju lära sig med tiden, hoppas jag i alla fall haha

Tänkte göra ett inlägg om allt sjukt folk och alla sjuka saker som händer på jobbet. Folk kanske inte förstår de, men vissa människor är så korkade hehe. Men nu ska tydligen min syster ha datorn så de kommer senare ikv hihi

Har alla haft en bra dag?

hard workwork

Nu är jag hemma efter mitt 8 timmars pass på Burger King och mina fötter värker som vanligt. Blir fötterna aldrig vana vid det? Har ändå jobbat där ett tag nu, jaja

Jag vet inte riktigt vad ja ska göra ikväll, men ja är sugen på en riktig ta hand om mig själv dag, ta långt bad byta lakan fixa tvätt och bara chilla och försöka sova tidigare än fem på morgonen. Det skulle vara ganska najs och kunna träffa Bella tidigt på morgonen och ha sovit mer än två timmar. Ska ut och gå också, mår lite bättre då :)

Jag kollar på mitt älskade OTH, så himla bäst

från en gammal blogg

Jag har en dröm..

.. den handlar om att du aldrig fanns, att du aldrig skapat så mkt problem i mitt liv. du är orsaken till hur mkt jag har förändrats och d är du som får mig att må som bäst. när jag ser dej, le elr vad för konstigt du nu gör så blir min kropp som i en bok. knänenblir svaga, min mage bubblar och mitt ansikte kan inte sluta le. sen tänker jag på de resten av veckan och hoppas att de kommer hända igen o igen, elr så hoppas jag att jag aldrig ser dej igen
haha d vore så skönt att slippa de,
jag hatar mig själv för att jag inte kan släppa taget om det som gör mig mest illa


im back haha

Det blev ingen vidare utgång ikv, vi orkade inte helt enkelt. Så nu ligger jag i sängen med macka och marabou! Så jäkla skönt faktiskt. Tycker det är kallt ute nu oxå så då blir det tråkigare :/

I alla fall träffade Melissa och Alexis i alla fall o gick runt lite, sen drog vi till pride men Alexis klarade inte av det. Av någon anledning så stöter alltid homosexuella, får man säga bögar, på honom och det händer alltid. Så vi drog där ifrån och sen åt han donken. Och sen drog ja hem gjorde två mackor sen ringde Alexis ut mig igen -.- men de va ganska mysigt.

Men nu ska jag kolla på scrubs, så jäkla bra eller hur?


RSS 2.0