jävla skit fucking blogg

skrev värsta inlägget så ba borta.. är hemma nu i alla fall o de gick bra på jobbet

jävla skit fucking blogg

skrev värsta inlägget så ba borta.. är hemma nu i alla fall o de gick bra på jobbet

hemma igen

Vad onödigt ´-.- jag gick till skolan redovisa min trendsökning arbete och sen fick vi sluta haha! Så jag stannade och plattade mitt hår bara sen drog jag hem. Har precis ätit lite lunch. Försöker ju vara lite nyttig, men det går inte så bra hehe, menmen shit happends. Ska snart iväg igen i alla fall, ska som sagt jobba idag. Det känns som det var ett tag sen. Får hoppas på att de går lika bra igår. Dessutom så är det en ny produkt idag så de ska bli kul och höra om det.


Tyra banks show

God morgon, sovit gott? Jag är en annan förbannad eftersom att alla gamlingar som inte jobbar alltid har tvätt stugan när jag behöver den. Fett irriterande för jag måste verkligen tvätta!! Menmen hard life.. typ haha!

Sitter i alla fall och kollar lite tv, ska snart börja göra mig i ordning för att jag börjar skolan typ snart hehe.. Måste skriva ut ett arbete i skolan, problemet är att jag måste till bibloteket för vi har ingen skrivare på vår avdelning. skit irriterande haha.

scrubs

Ligger i sängen och kollar på scrubs nu. Det blev dålig uppdatering idag och har inte så mkt bilder, är ganska dålig på att ta kort och har ingen kamera så måste använda min mobilkamera, som faktiskt är dålig. Hahaha men ska försöka ta kort. Men nu ska jag fortsätta kolla scrubs!
God natt

grymt Becca

Hejsan, kom hem för ett tag sen. Har vart och gymmat idag och jag va fan as duktig och känner mig körde på som fan och svettades som en gris. Haha riktigt mysigt ;) I morgon börjar vi halv två så Bella ska komma till mig innan vi börjar så ska vi gå till skolan!

I morgon som sagt så börjar vi som sagt riktigt sent, då har vi frisör men vi har ett arbete till i morn som vi ska lämna in och så. Slutar i alla fall halv fem och efter det ska jag gå och jobba som vanligt på torsdagar. Men snart börjar kumgarna av tylösand så ska hoppa i myskläder och så.

hemsk bild haha


tillbaka

Nu är jag hemma igen, drog iväg en stund och träffade några kompisar. Hade verkligen ingen lust att vara hemma längre, men nu är jag tillbaka. Sitter och kollar på mitt favorit program "thailandstrister i trubbel"! Det är faktiskt bra, och kankse lite oroväckande med tanke på att man ska dit och de ser så hårt ut, men inget sånt ja vart med om i alla fall haha! Tycker så synd om en tjej som är i riktig knas, haha stackarn måste vara jobbigt. Inte så attt man kan göra sig så jätte förstodd i thailand heller :p

Men nu ska jag kolla klart hära, hoppas ni alla haft en bra dag! :D

en gammal bild, tror vi fyllde 12 eller så XD

Är med i en tävling


Så himla nöjd, skulle vilja ha den otfiten faktiskt, kul med annorlunda strumpbyxor oxå!
Sen gillar jag handskarna oxå haha, tycker dom e lite söta. Det är ju inte värsta outfiten men sen är de ju as coola skor! :D
Jag skulle verkligen vilja vinna för min mobil jag har nu kommer snart att dö och du får jag gå tillbaka till att ha nokia 3210 haha, eller nån annan gammal mobil. Dessutom skulle jag oxå tycka de var roligt med nya strumpbyxor eftersom att alla mina nu är noppriga o hål i tårna hihi. Busigt! :D

mys i solna centrum

Idag efter skolan hämtade jag min lille bror, min sötis! Vi drog hem och lekte med hans jävla bilar som han bara ääälskar, sen ringde mamma och ville att vi skulle till solna centrum och äta. Så jag och bror klädde på oss och drog till centrum. Jag lekte paow och åt lite taco bar, elr nått haaha. Nä men det är ju faktiskt så jäkla gott med Taco bar. Men nu ska jag plugga lite.

Ska skriva om höstmodet och sådär :)

HAHAHA en bild på mig för fyra år sen! XD

underbara dröm

Hejsan på er. Måste verkligen berätta om min ledsamma men underbara dröm. Jag och några kompisar skulle nån stans för att ha en mys kväll med grillning (det var sommar). Så när vi kom dit så hamna vi vid vårt gamla radhus i tyresö där pappa brukade parkera bilen. Och jag vart as nyfiken hur det såg ut när nån annan bodde där. Så jag gick dit plingade på, så kom Linnea ut. Cias syster. Skit skumt men hon förstod vad jag gjorde där. i alla fall så gick jag ner till neder våningen där trapporna såg ut som innan pappa fixade det, så gick jag in i emelies rum som såg exakt likadant ut med alla posterns på väggarna och så. Sen gick jag till zandras rum som såg ut precis som när pappa målat de vitt och så. Sen så var vårt underbara vardagsrum i samma möster som vi hade det, målat tillbaka alla fäger, vår mysiga tapet och sådär. Sen gick jag in till köket och vid bordet stog det två skålar, en med vatten och en med hund mat. Så kom tess in där som ingenting och gick och drack vatten och la sig sen med en suck på fällen. Det var askumt och jag gick ba runt och grät. Men sen vart det så underbart för jag tog en promenad till hund ängen och barn sjön och runt til forsen och så med Tess. like old times. Var as glad när jag vakna faktiskt, jag fick träffa min baby igen typ. Kändes verkligen som det.


jävla skit domare!

Jag stod och frös på den där helvetes matchen och tro fan inte att det var roligt. Förutom i börjar då vi faktiskt ledde matchen till dom två sista minutrarna av sista halvlek men vår jävla målvakt är ju så fucking värdelös. I alla fall, skit samma. Ja vi förlora synd men aa så är det. När jag skulle där ifrån sen gjorde det ont för varje steg jag tog för att jag frös så mkt om fötterna. Så nästa match blir de vinterjackan på. Man kan ej stå där i två timmar i den kylan.

JAJA, i morn har jag två lektioner. Skönt faktiskt, men nu ska jag tvätta av mitt smink och lite så.

framåt stola AIK

Ska snart iväg och kolla på AIK igen, dom möter helsingborg hemma på råsunda. Jag funderat faktiskt på att ha på mig min vinterjacka eftersom att de blir så jäkla kallt på kvällarna speciellt. Men vi får se hur det blir. Har inga speciella förhoppningar heller, de kommer gå som de går och går de som de gått i år så går de åt helvete. Roligt. I alla fall, är as trött och har nog inte någon speciell lust att gå, eller jo. Men ändå inte typ haha.

kom igen nu gnaget

höstmodet

Skriver ett arbete om vad som är inne under hösten, nån som är intresserad av att läsa det?

DET GICK JU!!

Jag kan sälja rakhyvlar oxå! Haha, äntligen sålde jag bra i alla fall och över budget kändes jävligt skönt faktiskt. Det var fan på tiden, sen ska vi få nått nytt projekt på torsdag när jag jobbar igen då så får vi se hur de blir med det men det ska nog inte vara någon fara!
Nu sitter jag i alla fall och pluggar lite, skriver om 1970 talets livstilar så sitter och skriver om de grymma hippisena haha! Tunga dom var ;) I morgon är det skola och sen blir det match! Det ska bli grymt, men kallt och antagligen men förlust med tanke på hur det går får ganget men det klart man går dit och stöttar laget.

Men nu ska jag faktiskt ta ett bad eller kanske en lååång varm dusch, så hoppas ni haft en bra helg och en skön och lgn söndag =)

jag och mina brudar på balen! :)

är inte mej själv

Av någon anledning känns allt bara fel, och ingenting blir bra. Jag har till och med skrivit fel på varända ord, fan är det som händer? Har inte känt igen mej själv den senaste veckan och det beror inte på någonting speciellt. Men ibland tänker jag för mkt. Med tiden har jag kommit på det. Varför tänker jag så mkt på allt för? Det är ju då det blir såhär. Det konstiga är att ingenting har hänt heller, allt rullar på precis som det alltid gör. Det kanske är det som är grejen? Att ingenting nytt händer att allt bara rullar på hela tiden? Jag vet inte och jag ska inte tänka på det heller för då tänker jag för mycket igen. Måste lära mig det, att sluta ligga och grubbla på massa saker. Men jag funkar så, det är den jag är. Jag är en tänkande människa, eller hur man nu formulerar det. Det är det jag gör bäst. Går runt och tänker på massa skit saker som egentligen inte är något speciellt och sen blir jag lite halvt galen på mig själv. För att jag inte ska tänka måste jag göra saker hela tiden, men det är svårt. Det finns inte så mkt saker jag kan göra. Jag gör som alltid, jag går i skolan jag jobbar och pluggar och försöker hitta på roliga saker på helgerna. Helgerna skulle kunna vara min räddning, men ist för att göra någonting så tänker jag. Dels för att det inte finns någonting att göra och dels för att jag är så lat. Jag överdriver så mkt oxå. Jag har inpricip sovmorogn varje dag förutom måndag och fredag och sen slutar jag hyfsade tider, jobbar inte mer än fyra timmar på vardagar och sen på söndagar fem timmar. Det är inte värsta grejen men jag skyller på det som om jag skulle vara jätte trött pga det.
Det enda jag faktiskt vill är att skaffa mig ett nytt liv typ, ha kvar alla mina fina vänner. Men hitta mer fina vänner, och slippa alla jävla falska äckliga människor. Kunna välja att åka till göteborg eller ba göra nån random grej som att åka till nyköping för att bo på hotell elr vad som helst. Komma bort ett tag från alla tankar.
Vet inte ens vrf jag yttrar om min åsikt i min patetiska lilla skit blogg, men nu gör jag det.

en bra och rolig tid i mitt liv, kan man åka tillbaka dit kanske?

God morgon värlen

God morgon, har vart vaken ett litet tag men kollade klart ett Dexter avsnitt som jag somna till igår. Jag är astrött haha men nu är de bara att köra. Måste dra ut och gå lite. Ta en snabb promenad för att förbränna lite.
Annars har jag inga speciella planer för idag, får se lite vad som händer. Kanske skulle träffa Daniella i stan, men jag vet inte riktigt hur det blir faktiskt. Aja men nu ska jag börja klä på mig, ni ska veta hur jobbigt ja tkr de är att ta mig ut på helvetes promenader!

skön kväll

Hejsan, har vart hemma ett tag. Blev bara tvungen att kolla one tree hill som jag helt glömt o kolla på men så nu är de gjort. I alla fall så var jag Bella Amalia och Ninwa och åt på nån restaurante på st eriksplan. Tog oss ett tag att hitta stället men de gick till slut. I alla fall, det var buffé så vi åt sjukt mycket mat. Åherre säger jag bara, sen hade dom as god efterrätt pxå så aa de var jäkligt najs faktiskt! Efter en stund kom Maja dit oxå men sen satt vi ba och snacka lite och hade de cozy. Sen drog jag Maja och Bella till solna ungdomscafe o va där men de va ganska dött så vi drog hemmåt.

Jag är så mätt så jag vet inte hur detta ska gå till. Vill inte ens veta hur mkt mat jag ätit idag egentilgen menmen! ;) Men nu ska jag till badrummet och göra mig redo för natten. Hoppas alla haft en bra fredags kväll!

GODNATT :)

färdiiig

Nu är jag klar med sminkningen och har precis målat mina korta naglar. Frågan är ju bara vad FAN jag ska ha på mig? Blä hatar att välja, men tror de blir nått par jeans och min klänning som jag viker upp eller någonting!
hahah ingenting funkar idag kan inte lägga in bilden ja just tog.. jajaja :p ha en bra kväll

Tvättis

Ska snart ner till tvättstugan och ska kolla om den är ledig. I hope so för jag har inga rena kläder kvar snart haha! Men det tar emot lite att behöva gå ner dit, orkar verkligen inte. Hatar att tvätta, så jävla tråkigt och läskigt tycker jag :p framför allt när man hittat en uteliggare där en gång, de gjorde mej asglad ;)
men nu ska jag ner och kolla! :(

God morgon

Bästa morgonen på länge faktiskt. Jag sov till 20 över 11, det var sjukt skönt. Sitter i allafall och kollar på simpsons atm och ska snart göra lite frulle.
Dagens planer blir att göra mig i ordning och sen ska jag fira min fina Bella som fyller 17 år! Så vi ska ut och äta middag med några vänner och bara ha lite gott och gotta oss i massa god mat hihi :)

GRATTIS MIN BO!

Jävla fittfacebook

JAG KOMMER INTE IN PÅ FACEBOOK!? fan jag kommer bli tokig snart hallå?!
Kollar i alla fall på debatt på svt och fyfan va kul de faktiskt kan vara. Stackars Nemo och Jockiboi hahah, dom känner sig säkert helt ut pekade. Men ah det är lite kul, dumma kommentarer från dom och så. Men det är ju sjukt kul. Men måste folk vara med så lite liv att dom ens bryr sig? haha, aa jag vet inte. Aja

plötsligt händer det

Jag är hemma! Ni vet inte hur skönt det känns. Jag är fan fett trött, skönt det ska bli med studiedag i morn. Ska sova så länge som möjligt.
Idag hade vi i alla fall frisör då vi gick igenom olika flättekniker, skit svårt fan. Blev as irriterad och börja skrika. Så jag tvätta håret och fixa mitt hår ist, haha! Efter skolan drog jag till jobbet, gick helt OK men inte mer än så. Men jag var så jäkla ofocuserad. Men sånt är livet.

Nu är jag mätt och belåten, mamma har lagat så god mat! Men nu blir det lite burk!

sitter i skolan nu vaaa

Hejsan, sitter i skolan nu och väntar på att min lektion ska börja. Har snart haft hål timme i två timmar. Skit tråkigt, finns ju ingenting att göra. Dessutom så är jag hungrig men det var riktigt äcklig mat. Har så fattig skola asså haha. Men den e rolig med massa roligt folk. Typ!

Haha nej men nu ska jag i alla fall leta efter nått att göra börjar om typ 50 minuter. Hoppas ni ksöter er nu! :D

Gode morgon!!

God morgon, nu är jag snart klar och ska börja dra mig till skolan. Väntar bara på att mina ägg ska koka klart!! I alla fall idag blir en lång dag. Slutar skolan hhalv fem och då måste jag stressa vidare till jobbet och där slutar jag nio. Så kommer inte kunna skriva idag, ha en bra dag!

God natt


trött becca

lite lyx i vardagen

Kände mig lite tråkig och ofräsch så jag skrubba nästan sönder mitt ansikte och hade ansiskmask. Måste göra sånt lite mer, fan måste få alla porer och shit som vill komma upp. Men hehe de får dom inte, dom ska BORT :D

I alla fall kolla nyss kungarna av tylösand, är det bara jag som tycker att Ranch eller vad han n hette var så mycket roligare än den där bitterfittan Erika egentligen? Tycker det är synd att han lämna faktiskt. Han var underhållning faktiskt. Aja, vad tycker ni om serien?

jävla invalida miffon!

AIK är ju fan helt otroliga!? Håller ni inte med? Så otroligt dåliga så man undrar ju för fan hur dom kunde vinna dubbel. Det är ju för fan ett jävla mysterium och jag vill ju ba skaka om hela jävla skit laget och fråga vad som är deras jävla problem. Svensk fotboll är ju dåligt, det vet alla. MEN KOM IGEN FÖR FAN!
Jag kommer aldrig sluta gå på mtacher såklart, men come on? Aja hade i alla fall det riktigt roligt på matchen med Daniella Mickis och Alex. Typiskt mej och Mickis att flumma runt lite oxå. Träffade en gammal kompis oxå så det var kul och gå dit men jag är ju lite irriterad :/

God morgon bloggen!

Hoppas allt är bra med er och att ni haft en god natts sömn haha.
Idag är det match och det ser jag verkligen fram emot, känns som om de var lite för  länge sen jag var på match men ikväll så kör vi igen. Kom igen nu gnaget! <3

I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.

Nu är jag klar med att plugga, fortfarande inte klar men nu är jag en bit in i alla fall. Känns skönt att ha börjat, hatar början, blir enklare sen.
Men nu ska jag sova, det jag gör så bra haha. Svarar på sms mitt i natten som jag inte ens kommer ihåg att jag skickat menmen :p
Men det har vart en helt okej dag i alla fall, blev mycket mys med lillebror men en ganska oseriös skoldag.
Hoppas ni oåx haft en bra dag!

jävla bloggbråk!

Haha, aah det är ju lite knas i blogg världen. FOLK VILL DÖDA VARANDRA! Hahaha, tycker synd om lilla Paulina samtidigt som det är synd om fula Kissie som inte har någon på hennes sida. Verkligen alla är j emot acnebölden som Hugo kallade henne! Haha, förlåt men jag skrattar så mycket. Klart vi inte vet säkert vad som hände, men come on.
Om det är för att Paulina är sne på Kissie för att hon haft sex med Hugo o vill haffa han så skit samma? Eller vadå, Hugo är just nu tillsammans med Paulina så varför ska hon va sne. Sen kan man ju bli äcklad av att sin pojkvän haft sex med acnebölden Kissie men det är en annan sak tycker jag. Och vem fan är Peter?
Haha, leker sex gud eller någonting på sin blogg. Enda anledningen till att folk tittade in i hans blogg förut var för att han drev sööööööönder med Kissie och allt omkring henne. Och det var uppriktigt sagt så jäkla underhållande, men nu? Leker lika snygg som sin acneböld till syster eller någonting?

Oj haha vad ellak jag är, men jag får väl oxå yttre mina åsikter eller?

Bob Marley


Fan vad jag älskar hans musik <3

jävla värdelösa tisdag

Hejsan, jag är hemma nu efter skolan. Låt mig yttre mig om mina åsikter, men tisdagar är så jävla trååkiga. Sen så finns det ju för fan inte en enda jävla lugn stund. Men nu är det lugnt i alla fall, Wilmer kollar Pippis jul och jag kollar på vänner.

Denna kväll kommer bara gå till läxor, tråkigt nog. Men ju fortare man blir av med dom desstu enklare blir det ju helt klart. Hatar att göra massor med uppsatser i sista minuten. Blir aldrig bra då, och haha det är ju inte bra right?


aniston eller jolie

Hejsan nu är jag hemma igen. Var i stan först och träffa Bella sen drog jag ovch Daniella på bio. I väntan på att den börja kan ja bara medela alla att jag såg the love of my life. Menmen, det var ju tråkigt att jag inte kommer se han igen haha. I alla fall vi såg den nya filmen SALT och den va helt keff nation, men skit samma om det nu vad jag ville säga är ju att hon ser ju bra ut, det är ren fakta. Men fan Jennifer Aniston är ju så mycket snyggare är Angelina Jolie.

ansiskmask och stan

God morgon. Vakna för typ två timar sen och är lite trött men skit samma. Sitter men ansiskmask för att försöka få mig att se lite frächare ut, vi får se om jag lyckas helt enkelt. Ska snart till stan och fika med Bella och snacka lite med henne.
Gud jag känner mig trött och sliten så ah hare bra!


Saknader

Efter mina finfina vänner. Saknaden är så helt enorm.
Det var ju egentligen meningen att man skulle gå ut nian för att sen kunna komma tillbaka efter ett tag och hälsa på. Och då skulle ju fina Vittorio vara där, den gamla gubben. Den så otroligt roliga människan. En människa med ett hjärta av guld, som av någon anledning faktiskt brydde sig om oss. Villket han valde helt själv, kommer du ihåg treon. Jag, Nattis och Gabi? Förlåt om vi var jobbiga, men jag vet att de va de du tyckte var så kul med oss. du kommer ihåg den treon. Vittorio vart är videon du har på oss när vi sjunger våran egna skriva låt "skogen hemliga djur".
Vittorio varför berättade du inte för oss att du inte var frisk? Så vi visste? Det kom som en chock, jag ville veta. Alla ville veta! Tack för att du tog hand om oss genom alla åren. Tack för att du tog hand om mina kompisar i treon och tack för att du tog emot oss i sexårs. Kommer du ihåg när Nattis och Gabi hade gått hem och jag var i vårt klassrum i baracken, jag var så arg för att ja var själv och du kom och mobbade mig? Haha kommer du ihåg det? Det var 11 år sen men jag kommer ihåg det så väl, du ska veta hur arg jag blev på dej då. Men det var det du alltid gjorde, du mobbade oss haha! Slog oss med kuddar och nycklar hit och dit. Nattis o co. dumma grekinna.
Kommer du ihåg hur vi brukade mobba dej tillbaka? Vi sa att du skulle säga sjukhus och sju och sånna saker? Vittorio kommer du ihåg det? Haha tro mej det kommer jag fortfarande ihåg det! Och kom du ihåg när uppehållsrummet fortfarande var stängt innan lunchen och man inte fick vara där, men jag gabi nattis melike maja furkan och josef alltid kom dit ändå, kommer du ihåg att vi brukade sitta där nere och snacka skit? Det är sånt jag komer ihåg så väl, jag njöt verkligen av dom stunderna, för det var det som gjorde att alfaskolan kändes lite som hemma. Den här gemenskapen, det som vi då delade.
Gamle gubbe, när jag hade börjat gymnasiet och hade arbetsmiljö ringde fanny mej. Jag gick ut från lektionen för jag var glad att hon hörde av sig efter så lång tid. Men då sa hon att du var död. Vet du att jag inte ens kommer ihåg vad jag gjorde efter det. Men sen kommer jag på mig själv att sitta helt plötsligt på marken med telefonen nere i knät. Jag ringde min grupp och berättade, du vet vår grupp. Sen gick jag och Maja till alfaskolan. Jag har kände en så skum känsla när jag gick in där igen. Så mycket som jag grät Vittorio.
Men Vittorio vet du en sak som gjorde mig så glad? Vittorio min gruppp, vår grupp var tillbaka i alfaskolan. Det var inte ens i närheten av hur det brukade vara känslomässigt. Men Vittorio du minns hur vi alldtig snodde saker ur kylskåpet. Vi gjorde det igen. Och det var så fint. Att ha min grupp tillbaka i alfaskolan en sista gång. Det var fint.
Din begravning.
När man kom in i kyrkan och det var ett fint kort på dej i en fin ram. Kortet var taget från alfaskolan, du såg så glad ut. Tack min fina vän för allt jag har fått vara med om med dej. Tack för att du fanns där, och tack för att du var en så otroligt fin människa.


sunshine <3


Jag saknar dej gumman!

solna centrum

Ska snart till solna centrum och träffa bella, jag skulle egentligen vara barnvakt till Wilmer för jocke skulle ha mtach, men den blev inställd så nu vet jag inte ritkgit vad som händer. Ska i alla fall till solna och äta. Tror det blir sushi är lite sugen på det faktiskt. Haha bara så att alla vet lixom elr någonting haha.

Idag har jag tagit det så himla lungt, vilket vart skönt men har nte sovit som ja egentligen borde ha gjort, jag är sjukt trött menmen. Nu är de unga mödrar så måstte dra, thaa

ledsen i ögat

Skulle haft praktik idag egentligen men fuck de där säger jag bara. I alla fall, sen så vill inte alexis följa med till solnna centrum :o så jag har lite tråkigt, så ska kolla sex and the city nu :D

stadstjej hehe

Hejsan nu har jag lugn och ro, skönt
Idag var det i alla fall orientering på schemat, och fyfan va irriterad jag var. Vi tjejer gick ju självklart i grupp men de va fan ba ja o några andra som hjälpte till att hitta medan andra följde efter och klaga. Blev fett irriterad menmen. Den sista hittade vi inte heller så va as arg och hungrig. Efter det drog jag och Bella till mig och åt MASSOR med mat. Vi gjorde pasta för fem personer och åt allt! Bella följde med mej till tvättis vilket var underbart hatar att va där själv. Sen hämta ja min bror, hämta sen tvätten och har suttit och vikt den och nu är allt i gaderoben.

Eftersom att jag har glömt typ mitt liv i skolan (kalendern) så vet jag inte vad jag behöver plugga så jag låtsas som det inte finns idag och ska ist städa i mitt rum, de kan behövas igen haha. Jag är så dåligt på att hålla städat så de är ju helt sjukt :p


jobba och skola

Har nyss kommit hem från skolan typ och nu ska jag iväg til jobbet. Livet är väl för roligt va? :o Nej men de e bra extra pengar, hoppas ni haft en bra dag

övningsköra och börja nytt jobb

Hejsan, allt bra med er?
Igår övningskörde jag som jag  sa tidigare och det gick bra tillslut kan jag säga haha. Men de va tur att de var på en parkering och ingenting annat. I alla fall sen drog jag hem igen och gjorde mig i ornding drog till solna sen och träffa bella alexis och frida kolla film o drog till mig och tog de bara lite lungt.

Idag hade jag mitt första riktiga arbetsdag på de nya jobbet, och ja.. Kommer berätta mer om de när jag vet mer om vad det är. Vet inte riktigt vad jag skka tycka än.

en ken ring i solna ungdomscafe

lördag!

Hejsan, vakna för kanske en halvtimme sen. Ska snart till Fridhemsplan, ska träffa Bella och träna lite. Sen ska jag hem till pappa o vi ska iväg och övningsköra på nån parkering, hahaha lycka till Becca :p Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men de får ja klura ut helt enkelt.

Hoppas ni hade en bra fredags kväll! :)

hur kommer jag få ihop allting

Hej vänner nu är jag hemma igen. Men jag började sent idag så fick ganska mkt sov morgon men somna typ halv fyra så de behövdes. Tog i alla fall emot en kund och fixa henne men gjorde ba inpackning sen fick ninwa ta över klippningen för då skulle jag iväg till min jobb utbildning och det gick bra. På vägen dit såg jag min gamla chef haha de va lite kul!
Sålde ingenting tyvärr men de kommer på söndag kan jag lova. Annars blir det burger king igen haha. Nej men de kommer nog. Nu sitter jag i alla fall och försöker komma på någonting jag kan skriva men jag hittar ingenitng mer. Måste läsa och förstå om massa färg till i morn och det verkar bara som om de är så mkt just nu.
Men i morn ska jag träna, de kommer bli skönt. Hatar att dra mig dit och lider egentligen hela tiden i gymmet, men det är bra att få tid för mig själv, det kommer det inte bli mycket av och då blir jag galen och arg haha! nej men nu ska jag dyka ner i alla läxor igen, ha det bra! :)

btw kort hår kankse`, passar jag i de?

tv time

Nu ska jag kolla massa tv, sen ska jag sova. Blir skola och jobb i morn. Puss på er

vi är ju tillbaka på 1970-talet

Haha detta hitta jag om modet på 1970-talet
"Kombinationer vi älskade
Damkläder som mixades med herrkläder. Vadlång klockad kjol, tighta korta randiga tröjor. Hellång vid klänning som släpade i marken till Jesussandalerna i sann hippieanda. Hotpants, svarta strumpbyxor/nätstrumpor, långa kjolar & figurnära kappor.
"
HEEEEELA den här sommaren har tjejerna gårr runt med långa klänningar och gladiatorskor, precis som på 1970 talet. Alla fjortisar har haft pp sig minimala shorts med knästrumpbyxor, precis som på 70 talet. Så ah, lite 70-tal är vi lite. Eller ah vissa. Haha

plugg plugg och mer plugg

Haha nej jag ska inte överdriva. Men bara för att jag går frisörlinjen är det många som tror att vi bara står och klipper och färgar hår, men riktigt så funkar det inte. Det är faktiskt ganska mkt mer än att bara kunna klippa och färga lite hår. Så nu ska jag skriva om modet under 1970-1975 haha! Ska bli lite roligt, har för mig att de är mkt möster som man mixar konstigt med fula färger som gult och brunt typ. Återkommer lite med de, kanske skulle ni tycka att det var roligt?


åherre va fan är de där -,-

problem med min hårfärg


Nu är mitt hår absolut inte fixat över huvudtaget, fortfarande lite blött. Men ja färga de för nån vecka sen och det är redan så ljust. Blir så jävla irriterad. Så nu ska jag försöka hitta nå bra jävla färgshampoo så jag slipper färga det varaje månad för att de ska va så mörkt som jag vill ha det.
Så vill jag att min hårfärg alltid ska se ut, hur svårt kan de va :(

Jag har världens bästa


Älskar till dej. Haha, finns inga som e så störda som vi. Tack för alla år baby, BO <3


onsdag

Hejsan, har varit vaken ett tag. Jag är så jävla varm så kunde inte somna om. Vakna fan kl nio av mig själv, det har aldrig hänt. Men idag mår jag bra i alla fall men de kändes lite riskabelt att gå till skolan, kul o spy i skolan lixom..

Idag ska jag i alla fall inte göra någonting. Ska nog försöka tvätta om jag orkar, duscha och göra mig fräsh, känner mej inte ok just nu alltså! Men, nu ska jag kolla klart allt bra som finns på tv. Ha en bra dag!

hatar att vara sjuk

Hejsan bloggen. Inatt drömde jag att jag var miranda ni vet från sex and the city. Och jag drömde att hon hade magsmärtor o ja tyckte de va fett jobbigt. Sen vakna jag av värsta ont i magen. Det räknas inte ens med till magknip det gjorde mycket ondare än så. I allafall så spydde jag i natt och i morse till jag vart helt tom, sen dess har jag haft feber och sovit var tionde minut i typ åtta minuter. Huvudvärk och shit. Det har vart en helvetes dag men nu har jag tagit två panodil och ätit ytterst lite nudelsoppa. Åt typ inga nudlar, sen dricker jag min älskade cola light så kommer nog bli bra till i morn men kommer nog ändå inte att gå till skolan

Men nu ska jag kolla lite scrubs ville bara att ni skulle tycka synd om mej!!

Nu har det börjat igen!

Hejsan, är allt bra igen.
Nu har jobb, skola, träning och allt verkligen kommit igång. Undrar verkligen hur jag kommer ha tid för att övninsköra men de får funka! Ser jag verkligen fram emot. Men de blir så svårt att få ihop allt, men de får funka helt enkelt. Så länge man planerar så går det ju verkligen.

Men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag röja undan lite i mitt rum sen är det dags att sova. Hoppas ni haft en bra dag. Puss på er!

sex and the city!

Var ute en snabbis med Bella, blev tvungen att berätta om en rolig sak som hände igår och dessutom hade hon saker o berätta. I alla fall, nu har jag haft lite av en sex and the city maraton, saknar att de inte finns nå flammin hot eller någonting gått men jag överlever.

Måste bara säga till alla som kollat på Sex and the city, alla vet vem Big är och hur kan alltid kommer in i hennes liv när hon har de bra. Och det stör mig för haha även om jag är 17 och hon typ 30 nått så känner jag igen mej. Vad ska man göra. Kapa all kontakt? Jag vet inte, men jag vet vad som är bäst för mig och nu kommer det att bli som jag vill så att jag mår bra. Jag behöver det och om det betyder att vi kapar kontakten helt så fine.

Val 2010

Tyvärr får inte jag rösta eftersom att jag bara är 17 år men jag har ett skolarbete om valet såklart så jag är ändå ganska insatt. Men i skolarbetet ska man gemföra två partiet och då valde jag dom som var mest olika, moderaterna och vänster partiet så jag skulle få lära mig om både vänster och höger.
Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag skulle ha röstat men antagligen blankt jag vet fortfarande för lite. Tycker det är viktigt att rösta, men om du inte vet vad du ska rösta på, rösta blankt. Visa att du är stolt att vi har kommit en bra bit i demokratin.

Jag är verkligen helt värdelös på att plugga, hahaha kolla skriver ju ett jävla blogg inlägg när jag egentligen borde plugga. Suck då, aja nu ska jag plugga, sen blire o träffa Bella. Hadet

skit söndagar säger jag bara

Hejsan, nu har jag sovit ett tag och det känns bra. Behövde faktiskt det sover så himla få timmar på vardagar. Vart en ganska bra helg, coolaste var ju ändå igår när jag och Bella sitter i Solna Ungdomscafé så ska de vara någon rap battle (dom brukar annordna olika saker där) så kommer Ken Ring in genom dörren. Sen körde han en battle mot en kille och fan va bra det var haha! Sen drog jag till söder och träffa några kompisar som va på fest där. Men ah, haha det vart lite förstört. Men de var så jäkla synd hoppas det gick bra med henne i alla fall.

Snart ska jag börja samla in massor av information om moderaterna och vänstern för jag har ett jävla arbete till på fredag och dessutom har jag 100 andra saker så det är bara att sätta igång. Hoppas jag kommer iväg till gymmet senare oxå men vi får se hur det blir med det helt enkelt.

lördag

Hejhej, idag var tanken på att jag skulle få sova länge. Det kan vara ganska svårt med en två åring i huset kan jag lova men jaja. 7 timmar blev det i alla fall.
Förhoppningsvis ska jag till gymmet nu! Behöver jag verkligen.

lugn helg äntligen

Nu har min helg börjat o fan vad skönt det ska bli. Är faktiskt sjukt trött, men jag ska inte klaga. Har faktiskt ett helt okej schema!
Snart ska jag i alla fall träffa min Bella, käka lite och ba mysa. Sen ska vi träffa upp några o kanske mysa och tjocka oss hos en kompis elr ute med massa halsdukar typ haha :p
Idag ska jag även försöka fixa lite nya bilder på mig o min BO, var jäkligt länge sen faktiskt tycker jag och det är ju inte tillåten hähä

Snabb bloggning,

Hejsan hemma nu efter äventyr.. Först var de museeum med klassen sen Burger King med Mickis och Daniella, tillbaka till skolan o gå rill stadhuset i ösregn och sen Inzo med Bella. Hemma nu o ska hämta Wilmer, min bror sen fixa mig lite göra om sminket när mamma kommer hem o sen hem till en kompis.

Så hahaha nu måste jag springa, är inte jag bäst på att blogga?:D

sov morgon, typ

Hejsan, skulle ju få ha en fet sovmorgon. Men ah riktigt så blev det inte, men de var lite sovis. I alla fall, daniella kom hem till mig så åt vi lite mat, snacka och kollade tv. Sen började skolan klockan halv två. Gjorde en parmanent, så jävla tråkigt men det var ett tag sen och jag vill inte glömma tekniken så det var bra. Efter skolan drog jag och Bella till Solna centrum o kolla lite och snacka. Har fan inte sett henne sen i lördags så de va najs o se henne igen hähä :D
Men nu blire duschen

galen onsdag

Mina onsdagar framöver kommer vara knasiga. Hej förrästen. Ialla fall jag har praktik från tio till sex efter det drar jag och gymmar och kommer hem vid nio. Borde egentligen börja med samhälle men jag orkar verkligen. Jag har vart så arg idag så de finns inte. Folk är så himla respektlösa. Men nu är de en vecka innan jag måste dit igen.

Nej blä på denna dag, ska hoppa in i duschen sen ska jag fan sova. Börjar halv två i morn så de ska bli skönt att få sova massor. PUSS


RSS 2.0