bio mys!

Tossi kom hit efter sin träning (mer än en timme sen -.-) och åt lite. Jag var skit lack så ja la in hans mat i kylen så la ja de på en tallrick och skulle värma de men han börja äta fast de va kallt och jag va för arg för att säga nått. Hahhaa, menmen. Sen så va vi lte tills bror och jocke kom hem, och så spela Ramin fotboll med bror och gjorde en fin vurpa haha!
Ska snart iväg, måste bara göra mig lite i ordning. Det har nt jag gjort på typ tre dagar, sen i fredags egentligen :o De känns inte ens kul! Men de blir nt mkt smiink. Ska bara täcka påsarna och ge mig själv en fuskbränna i facet. Sen är jag klar. Kanske kan göra en snygg knut i håret oxå, ist för en ful en :p
Nej men hörrni nu ska jag på toa.
hahahaha lekte lite med camen. Fick fram en bild om hur ja kommer se ut om två år
jag är nästan rolig haha

ta mig till värmen

varför har vi ingen sånt här i sverige + värme?

så himla skönt att vara ledig

Jag njuter av att vara ledig. Gå runt i myskläder och kolla lite tv. Diskat, städar rummet, lyssnar på lite musik och bara är. Fyfan, jag skulle va as bra hemmafru tror jag. Förutom att jag är lat, så ja skulle nt städa eller laga mat. Men allt annat skulle jag göra, shoppa och ta de lungt haha!!
Nej men mitt rum är fan en katastrof på riktigt och de är fan pinsamt. Men som sagt, jag är lat. Jag hatar när de är stökigt över allt annars, förutom i mitt rum?! De är lite konstigt.. Men så är det i alla fall... Så nu ska jag fortsätta lite med mitt rum, men de är lite svårt jag behöver mer galgar. Ska kolla om ja kan sno några hos mamma haha!!
hahahahahah katastrof hår!!!

ljus eller mörk

Fan alltså. Förut färgade jag aldrig mitt hår och hade de naturligt, förutom att ja plattade de då. Men nu har jag blivit ljus. Jag är nt blond. Men ganska ljus. Och de va kul att testa på, men nu tkr jag nt att de är så roligt längre. Nu vill jag ha tillbaka min mörka färg. Blanda en trea och en fyra. Den färgen blir så jäkla bra på mig och jag känner mig säker i den.
Så nu är frågan ska jag vara ljus eller mörk
mörk hårig
nt så bra bild, har ingen bra.. Men ni ser ju att de e ljusare i alla fall..
HELP ME!!

jävla skit morgon

Haha, god morgon på er. Fan asså jag som ville sova typ i 12 timmar bara för att de är sååååååååååååå skönt att sova. Men då är de nån dum jävel som börjar borra kvart i tio. Shit va förbannad jag vart! Hahaha, och dom håller fortfarande på. Hur mycket tavlor kan man borra upp. Eller hyllor eller vafan de nu är. Det känns bara så omöjligt att man kan borra i två timmar haha!
Nu ska jag göra lite frukost till mig, ja är verkligen skit hungrig så de ska bli skönt med nått att äta faktiskt.

Nattblogg

Jag har pratat om svakor i min blogg förut, och i fredags svaka de till rejält. Men nu räcker de. Har haft två super mysiga dagar, och jag har kommit på det. Jag har ingen anledning till att bry mig. Det är Lite mer än ett år kvar i skolan bara och sen slipper jag vara där och kan börja göra saker. Snart kommer de lite värme vilket blir bra så jag får lite energi. Efter de kommer sommaren och de kommer bli så underbart! Kommer bli hur bra som helst.
I morgon ska jag göra någonting jag måste bli bättre på, laga mat. Jag kan nämligen nt, för när jag gör mat till mig själv blir det att värma på nått bara. Eller omelette. Så de är vad jag kan göra. Måste ju lära mig nån gång, och då kan de lika gärna va lite i morgon! Sen ska ja fixa mitt äckliga rum :(

ny älskling till sommaren

Fan jag är nog kär! Dom är så snygga..... Första ggn i mitt liv ja passar i ett par solglasögon. Fett najs!!!!!!!!!!!

någon som har förslag

Det blir ju lov i morgon. Vilket ska bli sjukt skönt faktiskt. Har tänkt göra två saker i morgon. Det ena jag vill göra är att baka någonting riktigt gott. Men jag vet inte vad man ska baka.. Någon som har nått förslaG?

toa papper

Nu när jag har tråkigt på toa så läser jag dom där gulliga kärleks dikterna. Och det var en dikt som jag verkligen tyckte om, och sen ska man torka sig i röven me de där fina orden. Hahaha så jäkla sjukt, men jag tkr de e skit roligt. Vem fan kom på att man skulle sätta sånt fint på bajs papper lixom haha!!

<3

Jag vet att jag inte har bloggat. Och de kommer ja inte att be om ursäkt för. Jag har nämligen varit med Ramin, även kallad prinsessa, tossi och älskling.
fin kille!!

nu ska jag göra någonting jag hatar att göra.

Jag ska faktisk plugga. Men sen kom på att de är lov nästa vecka så jag skiter i det, fan va skönt! I morgon börjar jag i alla fall klockan åtta. Super kul! Ska träffa upp Ramin så går vi till skolan tsm. Sen har jag samhälle, frisör och sen lunch och sen ska vi till kungsan för att åka skridskor. UNDERBART, det kommer inte vara kallt alls. Men vill verkligen ha ett VG i jumpa så skolka kan man ju inte göra :(
Kanske ska sova direkt då, fan va skönt egentligen..........

jag vill inte påstå att jag är fullt normal.

Hejsan. Sent det blev med uppdateringen. Jag har ju såååååååååååååå himla många läsare som är besviken på mej nu -.-
Nej men idag i alla fall var jag ju hos mamma. Hittade en väska, en kuvertväska och ett armband! Skit fint, och de känns skit skönt med ny väska, de behövdes vill jag lova ;) Sen efter de drog vi och käka lunch. Sen börja mamma jobbet så ja drog till skolan. Hade en kund först som blev jätte nöjd, så kom Ramin upp för att fixa sitt hår. Thank lord, han tänkte ju spara långt........ Var kvar i skolan till kvart i sex -,- och sen drog ja o ramin hem till mig. Åt lite mat och myste! Min lilla Tooooooooooooooossssssssi!

Smell you later!! ;)

hahaha död tjej?! Vi hörs senare, slutar sent idag. Halv fem :'(

God morgon people

Ska snart göra mig i ordning! Ska snart till mammas jobb. Har sovit i nästan åtta timmar så de känns skönt. Verkar som att det är kallt ute eftersom att ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLA har klagat om de på facebook haha!!
Nej men nu blir det mat. Vet ni vad det är för dag i morgon?!?!?!?!?! FREDAG!! :DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ingen blogg lust

Jag har ingen blogg lust längre, fan de har blivit skit tråkigt. Förut var de ju kul för att ja samla på massa minnen men nu vet jag inte. Känns som om jag inte skriver nå kul längre, då blir de ju inte kul o läsa de sen? Nån som förstår vart jag vill komma haha?
Ikväll kom i alla fall Ramin, gjorde lite mat till honom och sen snackade vi lite om saker och ting och sen vart de sopranos haha! Som vanligt. Alltid kul att han kommer, mindre kul när han går.
Ska snart sova. I morgon ska jag till min mammas jobb i alla fall. Tydligen ska de komma någon som säljer smycken och väskor så mamma sa att ja skulle komma och kolla om jag hittar nått. Kul och se hur mamma har de på jobbet. Efter det i alla fall ska jag till skolan. Vi ska ha kunder idag, och jag orkar inte med alla gnäll kärringar som kommer så ja ska fråga om jag inte får ta upp Ramin för hans hår atm......... JAJAAAAAAAAa
Nej men fan, sova ska jag göra nu. Skönt.
hahahahhaa skulle visa mina svart målade naglar, så märkte jag en sak. Mina fingrar är fan skit långa HAHAHA

lugn dag


sämst dag

Jag har fan haft en bajs dag
god natt

"Never take things for granted, Hold every person you love to your heart 
because you might wake up one day and realize that you've lost a diamond while you were too busy collecting stones"

medaljong

Idag valde jag att ha min medaljong eller vad det heter. Den kommer från hm och är egentligen inte så fin. Men jag ville ha den idag för jag har ett fint kort där med Tess.

tisdag, en tråkig dag i veckan

Hejsan, förlåt att jag inte uppdatera innan jag gick men jag hann faktiskt inte. Idag är de den jobbigaste dagen i veckan. Tråkigaste lektionerna tyvärr, men dom måste ju oxå finnas. Ska snart iväg för att hämta Wilmer, dagis stänger tidigare idag så inge lugn stund tyvärr!
Men jag återkommer senare :)

nu orkar nt jag mera

Ja är faktiskt jätte trött. Jag somna nån gång efter fyra och vakna kvart över sju, så jaaaaa jag är skit trött och ska faktiskt gosa ner mig i sängen och kolla på ett till avsnitt av sopranos. Behöver inte vara i skolan i morgon förrän halv tio så det ska bli skönt att sova lite. Då har vi i alla fall svenska och då ska vi äntligen få redovisa vårt äckliga arbete om "riddarromanen". Ska bli skönt att ha det gjort. Sen ska vi även ha nått litet prov i handel och service men de går nog bra.
nu när jag har gjort slingor och så i håret har de blivit lite risigt så ska ta det lite lungt med att platta det. Har en del produkter som tynger ner lockarna så de inte blir så stort oxå!
God natt nu =)

<3

At night when the stars
light up my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Try to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or Am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

Saknar henne <3

mina fingrar fryser!

Har vart i tvättstugan. Och det var skit kallt där nere så mina fingrar rör sig jätte långsammt hahhaa!!
Idag på frisör så gjorde jag i alla fall en permanent, och shit de va första ggn på länge och då kom jag på hur svårt det är! Men sen efter några går de ju bättre, men dom första va katastrof!!
Jag har inga planer idag, vad tråkigt. Jag saknar att jobba typ. Eller i alla fall att alltid ha någonting att göra haha!! Försökte med mitt cv igår och skulle beskriva mig själv. Det kan inte jag göra så hahaha jag kom inte så långt om man säger så!!
jag just nu hihi

iväg på nya äventyr

Nu ska jag till skolan, kuligt!!!

arg tjej

God morgon! Jag har sovit tre timmar i natt. Det var kul! Jag älskar att inte få någon sömn alls! Blev skit hungrig mitt i allt så de va ju oxå skit jobbigt. Så nu tänker jag gå upp och göra massa frukost.

kör gärnet i veckan

I morgon är de sista veckan innan lov. Skönt!
Så det är ju typ ba o gå upp på morgnen och kör. Det är helt underbart, jag absolut älskar det!!!! Jag vill ju jätte gärna oxå att det ska bli fredag så att min gulliga lilla lön kan komma så jag kan skaffa mej ett liv. LÅTER NAJS!
Nu ska jag gå och göra mig i ordning för att sova, sen ska jag kolla ett avsnitt av sopranos och sen ska jag sova. Måste vakna extra tidigt i morgon för jag måste duscha jag känner mig äcklig............
fyra år gammal bild.. såg ju inte riktigt ut så, men jag älskade mat då oxå <3

Big brother

Varför ska folk klaga så mycket hahaha! Visst skit skumma människor, en milf och nån med solglasögon med nå gummiskydd så de inte skulle ramla av eller nått. Men asså faaaaaaaaaaaaaaaan va grymt hahahaha!! Jag ser så mycket fram emot att få följa de här. Folk gjorde ju bort sig totalt, det är exakt därför dom har gjort programet så de är de jag kommer se fram emot. Alla intriger. NÄR BÖRJAR PARADISE HOTEL? Det känns lite mer exotiskt på nått sätt haha!!
huhu

planer för denna söndag

Först och främst ska jag på toa efter detta, det kommer bli super skönt. Jag har vart ute och åkt vår nya bil nämligen och kom nyss hem. Sen ska jag städa. Jag behöver dammsuga, även fast ja gjorde de förra veckan är de som om dom har sandat i mitt rum.. Det är inte dammit, utan sandigt för att jag har mitt rum precis bredvid hallen, och allt kommer in när alla går ut och in i mitt rum hela tiden. Dessutom så ska jag sotera bland mina kläder. Använder ingenting av det, men de är så otroligt mycket av någon anledning så de måste bort.
Men nu måste jag springa på toa!
mitt mörka hår <3

kolla vad jag gjort med mitt hår:(

För nån vecka sen gjorde ju jag lite ljus slingor. Så i torsdags gjorde jag fler ljus slingor som är ännu ljusare. Och på ett sett tycker jag lite om det, men jag trivs inte alls i det. Jag saknar verkligen att vara riktigt riktigt mörk, snäppet innan svart nästan!
hmm, det är nt så jätte bra bild på färgen, men ah typ så ser de väl ut!

morsning korsning

God morgon folket, eller ah jag vakna för ett tag sen faktiskt. Jag kommer börja denna söndag med att klaga lite och det får ni leva med. För vet ni en sak. Det finns barn ovanför mig, som skriker och slår och stampar i marken, från klockan halv åtta på morgonen (kan börja tidigare) och håller på så tills dom ska sova. Det är faktiskt riktigt jobbigt och inte det jag vill vakna av när det inte är wilmer jag vaknar av.
Igår i alla fall var jag hos Hanna och det var skit trevligt faktiskt. så det var kul! Några som var riktigt sköna faktiskt! :D Men nu är jag hungrig så jag ska faktiskt äta nu!
Hoppas ni hade en bra lördag people! :)

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nä fan, jag ska nog nt ha färg på mina fjuttiga läppar

Gör mig i ordning

Ska snart gå, de går inge bra att göra sig i ordning idag. Det blir bara fel
jag har ingenting att ha på mig heller

God eftermiddag (?)

Ska snart börja göra mig i ordning för ikväll ska jag på fest och sen så kommer jasmin snart. Just nu spelar Ramin spel med Wilmer och jag sitter hära?
Inatt sov han här o de va musigt, hmm. Jag vet nt vad jag ska blogga om märks det eller haha!?

trött becca

Fan jag är fan trött konstigt nog. Jag tror fan jag ska byta om och sätta på ett avsnitt av sopranos så får jag se om jag orkar vara vaken efter det haha.
Hoppas ni får en bra fredags kväll!
yeah !

hemma från simningen

Det var väl helt okej, men de är tråkigt och jag orkar inte med någonting. Denna dag har bara gett mig ångest och jag har egentligen inte lust med någonting. Men de kankse stämmer, jag kanske är skit lat som bara latar mig. När fan blev jag sån? Nä blä för den här dagen, blä för den här veckan, blä för det här. Usch, jag vet nte.
Jag vill komma bort från sthlm ett tag, typ ensam utan telefon och internet och bara koppla av (koppla av hajjar ni höhö). Bara få ta hand om mig själv och tänka igen vad det är jag håller på med. Och vad det är jag strävar efter. Hur jag har tänkt när jag fortfarande inte har skrivit något CV och inte letat något nytt jobb. Jag är stressad men gör ingenting åt de. Får ist svårt för att sova och går runt och har lite små ont i huvudet hela tiden ist.

nu drar jag

nu ska jag försöka vara duktik och simma.. kul :D

God morgon fucktards

Fredag idag, det känns så sjukt skönt. Vi är ju dessutom lediga idag så jävla härligt!! Sitter och äter frukost, ska snart iväg, idag ska jag nämligen till eriksdalsbadet med tossi. Han har nämligen börjar träna där, eller simmar där och han tycker att jag oxå borde börja träna.
Vi får se om jag ens orkar simma två längder, tycker det är skit jobbigt. Jag tycker att det är mycket roligare att leka i vattnet, de e najs!!

jag blir 18 om

woho

gamla saker från bloggen

Efter mina finfina vänner. Saknaden är så helt enorm.
Det var ju egentligen meningen att man skulle gå ut nian för att sen kunna komma tillbaka efter ett tag och hälsa på. Och då skulle ju fina Vittorio vara där, den gamla gubben. Den så otroligt roliga människan. En människa med ett hjärta av guld, som av någon anledning faktiskt brydde sig om oss. Villket han valde helt själv, kommer du ihåg treon. Jag, Nattis och Gabi? Förlåt om vi var jobbiga, men jag vet att de va de du tyckte var så kul med oss. du kommer ihåg den treon. Vittorio vart är videon du har på oss när vi sjunger våran egna skriva låt "skogen hemliga djur".
Vittorio varför berättade du inte för oss att du inte var frisk? Så vi visste? Det kom som en chock, jag ville veta. Alla ville veta! Tack för att du tog hand om oss genom alla åren. Tack för att du tog hand om mina kompisar i treon och tack för att du tog emot oss i sexårs. Kommer du ihåg när Nattis och Gabi hade gått hem och jag var i vårt klassrum i baracken, jag var så arg för att ja var själv och du kom och mobbade mig? Haha kommer du ihåg det? Det var 11 år sen men jag kommer ihåg det så väl, du ska veta hur arg jag blev på dej då. Men det var det du alltid gjorde, du mobbade oss haha! Slog oss med kuddar och nycklar hit och dit. Nattis o co. dumma grekinna.
Kommer du ihåg hur vi brukade mobba dej tillbaka? Vi sa att du skulle säga sjukhus och sju och sånna saker? Vittorio kommer du ihåg det? Haha tro mej det kommer jag fortfarande ihåg det! Och kom du ihåg när uppehållsrummet fortfarande var stängt innan lunchen och man inte fick vara där, men jag gabi nattis melike maja furkan och josef alltid kom dit ändå, kommer du ihåg att vi brukade sitta där nere och snacka skit? Det är sånt jag komer ihåg så väl, jag njöt verkligen av dom stunderna, för det var det som gjorde att alfaskolan kändes lite som hemma. Den här gemenskapen, det som vi då delade.
Gamle gubbe, när jag hade börjat gymnasiet och hade arbetsmiljö ringde fanny mej. Jag gick ut från lektionen för jag var glad att hon hörde av sig efter så lång tid. Men då sa hon att du var död. Vet du att jag inte ens kommer ihåg vad jag gjorde efter det. Men sen kommer jag på mig själv att sitta helt plötsligt på marken med telefonen nere i knät. Jag ringde min grupp och berättade, du vet vår grupp. Sen gick jag och Maja till alfaskolan. Jag har kände en så skum känsla när jag gick in där igen. Så mycket som jag grät Vittorio.
Men Vittorio vet du en sak som gjorde mig så glad? Vittorio min gruppp, vår grupp var tillbaka i alfaskolan. Det var inte ens i närheten av hur det brukade vara känslomässigt. Men Vittorio du minns hur vi alldtig snodde saker ur kylskåpet. Vi gjorde det igen. Och det var så fint. Att ha min grupp tillbaka i alfaskolan en sista gång. Det var fint.
Din begravning.
När man kom in i kyrkan och det var ett fint kort på dej i en fin ram. Kortet var taget från alfaskolan, du såg så glad ut. Tack min fina vän för allt jag har fått vara med om med dej. Tack för att du fanns där, och tack för att du var en så otroligt fin människa.
Ibland när jag har tråkigt kan jag gå tillbaka i bloggen och kolla igenom lite vad jag har skrivit. Lite därför jag har bloggen, jag älskar att minnas saker. Så hitta jag den här texten om Vittorio. Det var inte länge sen jag skrev den, men ändå.


Efter mina finfina vänner. Saknaden är så helt enorm.
Det var ju egentligen meningen att man skulle gå ut nian för att sen kunna komma tillbaka efter ett tag och hälsa på. Och då skulle ju fina Vittorio vara där, den gamla gubben. Den så otroligt roliga människan. En människa med ett hjärta av guld, som av någon anledning faktiskt brydde sig om oss. Villket han valde helt själv, kommer du ihåg treon. Jag, Nattis och Gabi? Förlåt om vi var jobbiga, men jag vet att de va de du tyckte var så kul med oss. du kommer ihåg den treon. Vittorio vart är videon du har på oss när vi sjunger våran egna skriva låt "skogen hemliga djur".
Vittorio varför berättade du inte för oss att du inte var frisk? Så vi visste? Det kom som en chock, jag ville veta. Alla ville veta! Tack för att du tog hand om oss genom alla åren. Tack för att du tog hand om mina kompisar i treon och tack för att du tog emot oss i sexårs. Kommer du ihåg när Nattis och Gabi hade gått hem och jag var i vårt klassrum i baracken, jag var så arg för att ja var själv och du kom och mobbade mig? Haha kommer du ihåg det? Det var 11 år sen men jag kommer ihåg det så väl, du ska veta hur arg jag blev på dej då. Men det var det du alltid gjorde, du mobbade oss haha! Slog oss med kuddar och nycklar hit och dit. Nattis o co. dumma grekinna.
Kommer du ihåg hur vi brukade mobba dej tillbaka? Vi sa att du skulle säga sjukhus och sju och sånna saker? Vittorio kommer du ihåg det? Haha tro mej det kommer jag fortfarande ihåg det! Och kom du ihåg när uppehållsrummet fortfarande var stängt innan lunchen och man inte fick vara där, men jag gabi nattis melike maja furkan och josef alltid kom dit ändå, kommer du ihåg att vi brukade sitta där nere och snacka skit? Det är sånt jag komer ihåg så väl, jag njöt verkligen av dom stunderna, för det var det som gjorde att alfaskolan kändes lite som hemma. Den här gemenskapen, det som vi då delade.
Gamle gubbe, när jag hade börjat gymnasiet och hade arbetsmiljö ringde fanny mej. Jag gick ut från lektionen för jag var glad att hon hörde av sig efter så lång tid. Men då sa hon att du var död. Vet du att jag inte ens kommer ihåg vad jag gjorde efter det. Men sen kommer jag på mig själv att sitta helt plötsligt på marken med telefonen nere i knät. Jag ringde min grupp och berättade, du vet vår grupp. Sen gick jag och Maja till alfaskolan. Jag har kände en så skum känsla när jag gick in där igen. Så mycket som jag grät Vittorio.
Men Vittorio vet du en sak som gjorde mig så glad? Vittorio min gruppp, vår grupp var tillbaka i alfaskolan. Det var inte ens i närheten av hur det brukade vara känslomässigt. Men Vittorio du minns hur vi alldtig snodde saker ur kylskåpet. Vi gjorde det igen. Och det var så fint. Att ha min grupp tillbaka i alfaskolan en sista gång. Det var fint.
Din begravning.
När man kom in i kyrkan och det var ett fint kort på dej i en fin ram. Kortet var taget från alfaskolan, du såg så glad ut. Tack min fina vän för allt jag har fått vara med om med dej. Tack för att du fanns där, och tack för att du var en så otroligt fin människa.
jag och Vittorio på vår bal i 9an
<3

kollar på en massa serier

jag är nog beroende av att följa serier :S

<3


korkad

Nu har jag gjort nått som jag ångrat. Fan vad jag är korkad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Berättar sen nu ska jag bara gräva ner mig till kina

klar för att gå

Hoppas alla får en bra dag!! =)
en gammal bild haha

härligt torsdag!

God morgon, nu är jag vaken. Fick verkligen aova ut idag vilket var jätte skönt! Har däremot dröm skit skumma drömmar, menmen!! Ska dra upp nu och äta typ brunch, sen ska jag till skolan. Idag börjar jag som sagt klockan halv två oxh slutar halv fem. Och nu måste jag skynda upp för jag är jätte kissnödigt haha!!

åååH nu vart jag kär igen

Så gör jag alltid, lyssnar jag på en låt av Darin blir jag kär på nytt så lyssnar jag på allt. Lilla gulleplutten!!!!!!
där i bakgrunden är faktiskt en kompis till mig ;)
'
Hahaha, jag kommer alltid tycka om honom för fan han är GRYM!

Darin Zanyar

Fortfarande min stora idol

hemma från min pudding

Var hos Ramin en dag. Vi ses typ varje onsdag hos honom o kollar film och umgås lite, snackar och sådära! Men idag var jag skit trött så jag var super tråkig, men de får han leva med :D
I morgon är min älsklingsdag, jag börjar halv två! Så himla skönt. Så jag ska sova så länge som möjligt, ska nt ha smink i morgon i skolan för att jag ska fixa mina ögonbryr och det blir så himla jobbigt om man har smink på sig då.
Nej men man kanske ska kolla ett avsnitt sopranos nu innan jag ska sova. Det är ju så äckligt jävla bra!! :D

Praktik är segt

Hej sötnosar. Nu är jag hemma. Fyfan vad jag är trött idag. Gick faktiskt till praktiken helt osminkad, skit skönt! Höll på att somna 20 gånger oxå för det var så himla lite att göra, klart man blir trött lixom! Sen till lunch köpte jag en Billys pan pizza, det gilllar jag!
Ska i alla fall dra vidare nu, ska till tossi och kolla film och mysa lite med den sötnosen! Men först måste jag på toa!!

God morgon!

Nu ska jag iväg till min praktik, så kommer nt kunna uppdatera på länge slutar ju klockan sex!! Jag är skit trött och har iiiiiiiiiiiiingen lust med det här menmen! Jobba jobba! ;)

praktik i morgon

Nu ska jag sova. Hann faktiskt träna min pilates idag och körde rumpa och ben, och de var första gången sen i sommras jag gjorde den. Och fy satan i helvetet vad jobbigt det är. Jag är alltså så otränad i rumpan att det är en övning jag nt ens klarar av. Mådde skit dåligt av den tanken, men nu är det bara att köra. Vi sa det på min hälsakontroll att jag måste träna lite för att kunna sova mer och nt vara vaken så länge på natten..
I morgon ska jag i alla fall till praktiken, det känns lite halvt segt. Tycker ju att man lär sig, absolut. MEN det är väldigt långtråkigt att stå och kolla på när dom jobbar, svara i telefon nån gång ibland och så. Men det är en super bra praktik plats och jag trivs jätte bra!
Salong Silversax

Grattis A.I.K

Idag fyller vårt älskade A.I.K 120 år!!

Just nu leder vi även mot aporna på hovet. Grattis A.I.K, vi ses igen den 4 April

Lugn tisdag, skönt som fan

Klockan är nt ens nio men jag funderar på om man kanske ska i alla fall göra sig i ordning för att lägga sig och sen ligga och kolla sopranos.
Idag i alla fall var ju jag på en hälsokontroll, och vet ni hur glad jag är?! Jag är fan 170,5!!! Hahaha, det har alltid vart med mål att vara längre än 170 och nu är jag de :D Kändes skit grymt! Sen vägde jag mig, kolla vikt och längd kurvan och snackade lite om min sömn och kost.
Men nu ska jag måla naglarna, de är alltid roligt!! ;)
saknar ute kvällarna i thailand!!

Är med lillebror

Sitter i soffan med min lillebror nu. Han är ju för söt ibland. IBLAND ;)
hans hårfärg!!!!!!!!!!! <3

Riddarromanen

Sitter fortfarande i skolan. Är det ingen som vill skriva våran uppsats? Hahaha det vore skit bra för vi kan inte och vi ska ha en redovisning på fem minuter minst om detta. Det finns många histoerier att berätta men inte så mycket att säga om det.
Är det ingen som vet nått om riddarromanen?

Sitter i skolan

Hejsan. Dåligt med uppdatering igår menmen. Just nu sitter jag i skolan med Mickis och Daniella och ska skriva om riddarromner. Det är verkligen skit tråkigt och det finns ju ingenting att skriva om skiten så vi får se hur detta går.
Efter ska jag i alla fall hem och sen ska jag hämta min bror. Har lite plugg att göra oxå, men det får jag göra en annan dag faktiskt. Är verkligen jätte trött idag!!

Hoppas att ni hade en bra kväll igår, puss och kram

Alla <3 dag

Så nu ska jag träffa min underbara pojkvän!
min snygging! puss på dej

ner till huvudsta centrum nu

Ska ta min jävla spruta :(

spruta

Ska snart hoppa in i duschen, koppla av lite. Det var inte mycket jag sov inatt, max fyra och en halv timme. Så är ganska trött. Eller jag kanske ska sova en stund. Innan jag gör någonting av de ska jag äta för det var ju fett äckligt i skolan!! Så ska göra någonting riktigt gott!!
Ska snart ta spruta, blä tycker de e läskigt :(

en dålig morgon.

God morgon fan! Jag vaknade av att de var ett barn som skrek i morse som om han blivit misshandlad. Jag har sovit mindre än fem timmar och jag är väldigt trött vill jag lova.
Ska till skolan snart, har bara en lektion och sen ska jag hem och ta det lite lungt.
Hoppas att alla får en bra dag
Glad alla <3 dag btw

trött tjej

nu ska jag ta och sova. Fan jag börjar klockan 8 i morgon, jag hatar det!!!
jag och daniella i onsadgs ;)

Mys hos pappa


är vi lika?

söndags mys hos pappa

Håller på att göra mig iordning för jag ska till min pappa snart. Har blivit som en söndags tradition haha! Men det är mysigt, vi äter gott, kollar solsidan och sedan drar jag hem igen. Konstigt egentligen med tanke på att de tar tre minuter att gå från pappa till min skola, men ja tkr om att kunna vad jag vill ha på mig på morgonen och kunna ha dom vanliga morgon rutinerna haha!
Funderar på om man kanske ska följa med dom nästa gång dom drar till landet, fan det var riktigt länge sen man var där så saknar det massor. Dock är det inte så jätte mycket man kan göra där när det är vinter, men de är vackert om man kan vara inne o baka och snacka skit, ta promenader i snön och kolla på djurspår hahhaa! Det är faktiskt mysigt även om många kanske tycker att det låter tråkigt
det är skönt faktiskt att komma iväg två dagar ibland, för att komma iväg från all stress i storstaden och bara ta de lite lungt.
jag och tess på en del av vår tomt
ena huset (finns två till) och soffor som skulle slängas. och fin fina Tess
iband så fiskar vi på sommaren såklart. Och alltid är det nån som får fisk. Vi har fått ganska mkt!! :D
pappa och tess i köket!

I'll keep you locked in my head

I morse när jag vaknade kändes de inte ens som om jag hade sovit. För igår kollade jag på Sopranos som vanligt innan jag ska sova, så hade jag somnat så datorn stod öppen bredvid mig hela natten. Och jag vaknade på exakt samma ställe som jag hade somnat på. Kuligt.
Har precis ätit och ska fortsätta städa mitt rum, sen ska jag in i duschen och göra mig lite fräsch, jag använde ju inge smink igår så min hy känns så annorlunda, som om de kommer in syre i fejset eller någonting. Känns rent i alla fall! haha JAJA
en trött becca utan smink. Yeah

Nu tänker jag ta hand om mig själv i en timme

Fan vad skönt de ska bli. Ska göra ett varmt bad, så ska jag lägga mig med en ansiksmask och sen våra håret med inpackning och raka mig och göra mig fräsch, sen när jag kommer upp ska jag smörja in mig o body butter och känna mig len, så de kanske blir en peeling på kroppen oxå btw, sen ska jag sätta på mina ögon lappar oxå. Det var ett tag sen.
Så jävla värt och göra sånt!!

Söndag, hur gick de till?

God morgon Sverige. Det är söndag idag. Hur fan gick de till? Hur fan kommer det sig att helger går så otroligt jävla snabbt? Denna vecka blir det mycket att göra, skriva et arbete, praktik, försöka skriva klart mitt cv, ta spruta, hämta bror och sånt. BLÄ orkar inte med vecka
Men nu ska jag väl njuta av sista dagen i helgen och göra en brakfruskost!!
en grymt rolig ute kväll i thailand, saknar

pucko becca vafan!

Hej, det blev dåligt med uppdatering men det är för att jag har varit med Ramin hela dagen. Well well..
Nej men de har vart mysigt. Sen låg vi i sängen, så börjar han kittla mig och stypa mig, så jag börjar slå hej villt. Sen slår jag huvudet så hysteriskt hårt i en vägg. Och just då gjorde det inte så ont, men gissa om jag har ont nu? Det gör inte jätte ont men de dunkar verkligen på ena sidan av huvudet, skit jobbigt.
Sen drog i alla fall jag mamma ida och ramin och åt på lejon, sen drog jag tossi och en vän till honom på bio och såg 127 timmar. Och den va fan riktigt bra, så den tycker jag att ni borde se.

Lugn dag, skönt!

Idag har jag bara tagit det lungt med min Prinsessa <3 och nu ska jag mamma ida och Ramin äta lite Pizza!!
Det ska bli skit gott!
min tossi misshandlar

Hejsan

Man kan inte ladda upp videor, TRÅKIGT!!!
Är lite trött, hur mår ni efter igår

Gör mig i ordning

Jag har fan inga kläder och det är ju fan inte ens roligt. Har ångest för att öppna min gaderob, för där hänger bara en massa skit. Ikväll ska jag i alla fall till en kompis och ha de roligt, tror att de kan bli riktigt lyckat.
Testa en ny sak oxå, jag har nästan aldrig mycket smink men idag pröva jag det. Vad tycker ni?
hmm, jag vet inte riktit vad ja tkr. Ska lägga in bättre bilder, men nu har jag inte tid tyvärr!
Ha en toppen kväll allihop och ta hand om er själva!

Bob Marley <3


pilates we like

Nu är jag hemma från skolan, skönt! Det var ju inte så nödvändigt att komma. Från min klass var de bara jag och Erika så de kom några andra som va med på vår lektion o vi fixade bara till oss, fixa håret och sminka mig lite! Efter de var de lunch och sen hade jag mitt pilates pass och det gick faktiskt riktigt bra och min lärare var grymt nöjd.
Nu ska jag göra någonting o äta för  jag åt inte så mkt till lunch, hoppas att de finns nå gott!!
Tjingepling så länge!

oj försovit mig

Men nu är jag vaken, har tio minuter på mig att bli klar. underbart!
jag och min bror

tvättstuga

Den här veckan har fan sugit kosperma. Jag har ingen ork till någonting och känner mig oduglig. Jag hatar Sverige, vill bort här ifrån men de lär ju dröja. Nu ska jag i alla fall ner till tvätt stugan, sen ska jag knaske göra någonting att äta. Har bara ätit en kycklingmacka och ytterst lite soppa i skolan. Är inte så hungrig men någonting ska man ju äta..

Nu blir de lite hemma träning

Förut körde jag lite pilates hemma. I morgon ska jag ha undervisning om de i gympan så måste kolla om jag fortfarande kan. Annars kanske jag borde börja igen. Det var ju skit länge sen!! om ni är intresserade kan ni kolla på denna video eller så finns de filmer o köpa faktiskt. Det är grymt, man för fin kropp om man äter rätt oxå såklart!
man skulle ju inte banga på den magen haha

jag borde plugga

Så det är vad jag ska göra nu, om jag orkar känner mig inte på topp om man säger så
men så länge kommer några bilder från järvsö igår
jag blir så glad när jag ser denna bild. JAG ÄR SNYGG!
på med skidor
fina Izabelle
i väntan på mig när jag hade ramlat och försökte få på mig skiorna
sen kom jag till slut, utan skidorna på
daniella och jag
fula tjejer med solen<3
sen pallade inte jag och daniella mer haha

känner mig bakis typ

God morgon, nu har jag vaknat men känner mig verkligen inte utvilad. Har ont i hela kroppen och huvudet gör oxå ont, så de liknar en baksmälla. Det är ju underbart. Fan alltså, jag vill vara hemma idag, men nu blir de till att hoppa in i duschen så jag inte går runt och ser ut som ett lik i skolan!
Aja hare bra, posspossposs

jag är sjuk i huvudet, va fan gör jag vaken nu

Men tossin va här så de drf. Vi kolla på en film, ni vet "seven" jag har ju sett den innan och tkr att den är bra. Men ramin tyckte väl sådär. Men nu har han gått hem så jag får ta och sova nu helt enkelt. Fan vad jag har lust att vara hemma i morgon hela dagen och bara ta de lungt och älska livet. Tvätta mina kläder, lägga sig i ett varmt bad och kolla en massa serier som går på femma. Menmen.
Börjar ändå klockan halv två så lite får jag sova. AJA puss på er!!!'

hemma till slut

FAAAAAAAAAAN vad jag hatar att gå upp tidigt, det är fan de värsta som finns. Och en sak som gjorde mig irriterad var att när jag skulle åka tåget som går kvart i sex til skolan för att hinna till sex, då är det typ skit många som är på väg till jobbet och är skit fixade och fräscha! Skit arg var jag.
Ska berätta mer om skid resan en annan gång idag orkar jag inte. Kan säga att jag ramlade en gång och höll på att döda mina vänner. Sen fick jag mat i magen då var de dags att åka igen hihi
bild låna av mickis

God morgon mitt härsskap

Nu är jag på väg till järvsö, och nu vet jag vad alla tänker. OFTA HON BLOGGAR PÅ BUSSEN DIT HON LÄR JU TJOCKA SIG MED ALLT GOTT HON KÖPT. och det är helt riktigt. Klockan egentligen när jag skriver det här är 01.03. Jag kan inte sova. Jag är hungrig. Det är inte bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kan inte somna om jag är hungrig, jag gilllar ju inte det.
JAJAJAJAJAJJAAJAJA Nu får ni guzzar och katter ha en riktigt bra onsdag, så hör jag av mej när jag kommer hem. Om jag är i en del vill säga. Ska dessutom inte ha hjälm i morgon heller eftersom att jag ska a min super duper fula mössa som jag typ ÄLSKAR ska fan börja använda den till skolan..........
nä men vilket jäkla super inlägg ni fick, fan vad jag är snäll. Känns som om jag skulle kunna skriva massa mer onödigt. Typ om Tossi eller om hur hungrig jag är, eller hur mycket jag vill bort från sverige, eller ur mycket jag vill börja jobba som frisör och hur mycket jag vill ha en vovve.. ELLER HUR MYCKET JAG SAKNAR MIN VOVVE!! Känns som om de va fööör länge sen ja skrev om henne. Kom faktiskt på mig själv för någon dag sen när ja skulle sova att ja inte hade tänkt på henne en endaste gång på hela dagen. AJ de gjorde ont.
Min solstråle.
Min björn!
vår muluskhund
pappas tjej

älsklingen har vart här men nu ska jag sova!

Tossi kom förbi en liten stund, och den dumma jäveln äter upp de godaste ur min godis påse och sen hoppas han på mig så jag har ont i nacken. SÅ JÄVLA BRA! Hahha, de mongot, han är som han är, men de drf han är min TOSSI TOSSI POSSI ÄLSKLIT!!!
Men nu ska jag sova, det är bråttom annars kommer jag inte att komma upp i morgon, har vart fullrulle idag så är trött så kommer förhoppningsvis att kunna somna! Chacha bitches -.-

Funderar på om jag kanske ska ha med mig denna i morgon

visst e den asball, typ från 80 talet eller någonting. Skulle känna mig så jävla fräsh!!!!!!

känner mig bra

Idag har jag bara gjort bra saker och varit en bra med människa hahaha! Gått i skolan och faktiskt pluggat, kom hem och tog lite lugn tid för mig själv, sen så hämtade jag min bror och har lekt med honom, fick honom att äta skit mycket middag. Umgåtts med min familj, städat mitt rum och fixat inför i morgon!
I morgon ska jag gå upp klockan kvart i fem, för klockan kvart i sex ska vi vara i skolan. Vilka gissar på att jag kommer komma sent och säkert inte få sitta med mina goa vänner? Hahaha, skulle ju inte förvåna mig, menmen. Daniella har lovat mig att hon ska ringa kvart i fem o garantera att jag är vaken så de kanske kanske kanske går :p
snygga vänner <333333333333333

tjabba tjena hallå

Jag är på skit bra humör. Mitt rum är mer städat nu än vad det någonsin har varit. Försöker att slänga massor av saker och vill ha en massa nytt. Hoppas mamma höll de hon sa för någon dag sen. Förhoppningsvis kanske jag kan göra någonting åt färgen på väggen eller så skiter jag i det och flyttar vi första bästa möjlighet, och undertiden pryder väggarna med någon tavla eller så. Ska sätta upp lite egna bilder oxå, älskar kort!
Nä men nu ska jag dammsuga och fortsätta slänga massa skit!
körde på naturellahåret idag!!

jag och bror

min söta skitunge!

oc och mellis <3

Nu är jag hemma efter veckans tråkigaste dag. Äntligen. Fick lite gjort faktiskt, men fan de känns som om de börjar bli mycket plugg, dags att sluta chilla på lektionerna och börja göra någonting då kanske de går bättre.
Nu sitter jag i alla fall framför oc med mackor och Fanta, så jävla underbart att ta de lungt helt ensam!!Ska snart till Wilmers dagis och ta hand om honom, wohooooooooo! -.-

funderar på att sova redan nu`?

Kom nyss ut ur duschen och känner mig hyfsat fräsch nu! Funderar på om ja ska torka och platta håret fort och sen gå och sova, för helt ärligt så är jag ändå inte särskilt glad idag och kanske blir lite mer på topp om jag sover? Jag vet egentligen inte varför jag är som jag är atm. Jag har allt jag vill ha, och egentligen är jag lycklig. Men typiskt mig att inte vara nöjd, men de är väl så när man fortfarande är så pass omogen kanske, att man inte upskattar de bra och fukoserar på de negativa.
skit samma fan, emo! nu ska jag torka håret och sådärrrrrrrr, hoppas ni får en bra kväll!! :D
hihi en liten becca, bara 12 år!

skriva CV är svårt

Just nu håller jag på med mitt CV, det är fan inte enkelt. Jag vet inte vad man ska skriva, eller jo det vet jag ju men det låter inge bra det jag skriver. Men Ramin får kolla igenom de sen, han är lite smartare än jag haha!!
Jag vill verkligen att de ska börja bli varmare och ljusare för jag får fan panik av kylan och mörkret. Jag skulle vilja gå ut o ta en promenad men de finns två saker som hindrar mig, att de är kallt hallt och mörkt men oxå för att jag är lat. Men de skulle vart mycket enklare om de inte vore så mkt snö!
Saknar inte ni oxå sommaren?

darling ill still catch a grenade for you

Hejsan solstrålar nu är jag hemma. Vill först och främst bara berätta hur jävla mycket jag hatar vår skola. Som jag sa hade jag bara en lektion idag, EN! Så jag åker till skolan för att ha EN lektion. Men tror ni läraren kommer? Nejnej! Så jag har vart i skolan helt i onöda. Men fick faktiskt en sak gjord så de va väl bra.
Efter skolan följde vi med Max till en tattuerar salong och efter det drog jag hem till Ramin och va lite med han. Fick med mig ett gammalt CV av honom som jag tänkt skriva ikväll, blir bra att ha någonting att gå på. Hoppas jag hittar jobb snart oxå haha! Nej men nu ska jag göra någonting, kolla om de finns nå bra på tv?
skål så länge!

blir sämst på bild.

Det är så jävla irriterande, hur kan man bli så jävla dålig på bilder, tar typ 400 bilder alltid :(
Aja nu är jag klar och ska till skolan nu!
så här ser jag ut idag! Hej då½

två inställda lektioner woho!

God morgon alla! Hoppas ni har sovit gott!!
Idag när jag vaknade så ade tydigen min väckarklocka redan ringt en gång och då ade jag i sömnen tryck på snooze. Underbart! I alla fall så önsketänkte jag att mina lektioner skulle vara inställda idag så jag kunde vara hemma och sova. SÅ HÄNDE DET! Fick ett sms på mobilen där de stod att min lärare är sjuk. Krya på dej lill Yvve!!
Så min nästa lektion börjar ett om jag inte har helt fel?! Men nu ska jag börja göra mig i ordning, de hövs kan jag lova!

bra avslut på veckan

om man solar och heter Maja så kan de bli såhär
nämenemnenemenmenemenmeee.
GOF NATT med er

jag är super kissnödig

Hejsan, nu är jag hemma igen. Drog iväg til solna centrum för att träffa Ramin, Okan och Sara. Sen drog jag hem till Ramin och hade myskväll med film. Vi har ju inge liv fan de är de enda vi gör haha:D Men vi såg i alla fall Due date om den heter de. Vissa bra scener men inte speciellt bra egentligen.
Nu sitter jag i mitt rum och funderar på vad jag ska ha på mig på onsdag när vi åker till Järvsö för att åka skidor. Det jag behöver är ju sånna där skidglasögon som e så sexigt! Hoppas hoppas hoppas att det är soligt och lite varmt när vi åker, förra året var de kallt och det snöa lixom då är det ju inte speciellt kuligt.
jag med mina hattiga vänner

Älskar mig själv

Hahahaha jag trodde jag skulle behöva slita sönder mig själv, men tydligen var jag klar md ena inlämning så im clear to go out. Hare bra!:D

åter hemma för plugg (y)

Nu är jag hemma igen och har gjort min klar för att börja plugga.. Musiken och snackset och självklart böckerna. Nu kör vi!!

klar för att gå

Först ska jag till Ramin snabbt för att lämna hans ps3, stackarn saknar de massor. Sen blir de lite brunch som sagt

nagellack

jag har ju inte så vackra fingrar, och inte specielt bra på att måla på skiten. Men vad tkr ni om färgen?:)

MEN VA?!

Sen när kan man inte lägga in musik på sin blogg? Jag måste vara retard som inte fattat de än kanske, men det gjorde mig ledsen i ögat verkligen!!
Ska hoppa in i duschen nu, ska träffa Lasse klockan två i medis för en liten brunch. Så plugga får jag göra senare helt enkelt. Ganska skönt, men då måste jag ju verkligen göra det när jag kommer hem. Blääää jag hatar det här!
Nä men nu blir de dusch, hejssvejs!
jag vill tillbaka :'(

God morgon!

Kul att jag vaknade innan tolv idag oxå, det gillas inte på helger!! Just nu ska jag bara ta det lungt ett tag och sen ska ju jag plugga lite ida, ROLIGT!

nä nu blir de till att sova

Verkligen en skit rolig lördag haha! Menmen, thats life. På måndag har jag två inlämningar som ska in så dom måste jag göra i morgon Har börjat lite på båda så förhoppningsvs blir det inte allt för mycket att göra. MEn nu ska jag sova! =)

skräck film ensam

Vågar man det?!

love and other drugs

Förlåt vad dåligt det har blivit med uppdatering menmen här kommer det.
Igår klippte och färgade jag Jasmins hår och de va snyggt som vanligt såklart. Efter det kom Ramin så gjorde vi oss i ornding lite och han fixa håret ochjag hjälpte till lite. På kvällen var vi ensamma eftersom att dom andra va på landet så vi drog hit lite människor och tog det lungt bara.
Idag har jag och Ramin bara tagit det lite lungt, den jäveln väckte mig dock innan tolv men de var väl lungt. Har nyss vart i vällingby med Maja och såg Love and other drugs, SKIIIIIT DÅLIG! Jag trodde jag skulle dö, och sen skrattar jag som vanligt när det är som mest sorgligt!
I alla fall nu ska jag ta det lite lungt, har inte gjort det i veckan av någon anledning. Så det ska bli skönt faktiskt, some time for my self. Min coola pojkvän spelar spel -.- hahaha

färgar och klipper

Håller på att färgar jasmins hår, de ska ut om tjugo minuter och då ska jag klippa henne. Sen blir de middag och kanske mer och bättre uppdatering, tjingpling

Vet ni vem som är påväg?!

en Rämin!!

järvsö

På onsdag klockan sex på morgonen ska jag daniella mickis och izabelle till järvsö men skolan, elle ah dom som valt det då. Och det ska bli skit kult! Vi va där förra året oxå och hade de skit bra, bussresorna va ju typ roligast! Och att sitta i liftarna. Förhoppningsvis kommer alla välja skidor i år så vi slipper dra nån som åker snowbord haha!
mickis och daniella. dom vet nog inte hur man använder sig av b.u.s HAHA
aldrig i livet att jag kör med hjälm igen, fa ja va ju fulast i backen, fick lixom röda pjäxor?!

neeeeeej ja somna!

jag är så himla dålig, jag somnade. Inte så länge dock men ändå :( Det är inte bra för jag har så svårt att sova på kvällarna. Menmen nu är jag vaken. Och jag har aldrig vart så söt sugen som jag är i detta ögonblick. Så först ska ja ta mina vitaminer som jag tar på kvällar ist för att jag inte hinner på morgonen och sen blir det en snabbis ner till Vi. Ska försöka hitta nått med nån katt på oxå hähä.
Sen kommer Ramin :D
skål, mummmmmmmmmmmmmmmmmmmms -.-

seg torsdag

Nu är jag hemma efter några få timmar i skolan. Som sagt så kom min gamla sälj cuotch och klippte sig och de vart jätte bra, kul att se han igen oxå eftersom att jag inte jobbar kvar. Efter det i alla fall så gick ja ner till Ramin Okan och Musse så satt vi där och snackade ganska länge och nu är jag hemma. Känns ganska så tråkigt att inte göra någoting, jag brukade alltid ha någonting och göra men nu har jag inte det haha! På tal om det så måste jag skriva mitt CV haha!
Någon som e grym på CV eller?
(jag kan inte ladda upp bilder? :S )

God morgon torsdag

Japp nu är jag klar för att dra till skolan. Fan vad jag älskar sov morgonn. Men de va skit jobbigt för jag drömde att jag och Ramin försov hos så jag stressade på med kläder eftersom att jag skulle ha kund, men sen så la jag mig ner igen hos Ramin och somnade om, sen vaknade jag upp och va helt ensam och fattade ingenting vart ramin va o shit, de va skit konstigt haha!!
Menmen idag slutar jag halv fem. Ska klippa min gamla sälj coatch, help me GOD och sen kanske tossi oxå kommer pp så får ja fixa till hans nacke! Jaja, ha en underbar dag allesammans.

film kväll med bästa

Nu är jag hemma igen och tänkte mixa ihop ett inlägg lite snabbt. Har vart hos Ramin som är världens bästa som laddade ner One tree hill till mig som vi såg på, men de tyckte han inte om och tyckte de va muppigt o sådär. Sen såg vi The tourist, SKIT LÅNGSAM FILM! Vi kollade inte ens klart, vi orkade inte mer mot slutet haha! Sen satte vi på the fighter, faktiskt bra film och jag gillar när det är verklighets baserat oxå!
Men nu ska jag i alla fall göra mig i ordning för att gå och lägga mig, jag är skit trött det har vart en sjuuuuuuuuukt lång dag och jag trodde verkligen ALDRIG att den skulle ta slut haha!
mupparna lixom hihi

one tree hill, bästa serien EVER!!

Nu har jag kommit ut från duschen och har ätit lite middag. MUSIGT! Ska snart börja smörja in mig o sånt efter duschen och sen blir de på med myskläder, så ska jag hem till Tossi så ska vi se ONE TREE HILL! Jag är en glad cheeey!
Men nu snackar jag med daniella i telefon sen drar jag :D HEJ DÅÅ!!!

hemma från en lång dag på praktiken

Hejsan, nu är jag hemma efter dagens äventyr. Var i skolan oxå innan praktiken o fixade med skidresan om en vecka så nu behöver jag inte oroa mig om de längre skönt! På praktiken var det ganska lungt i alla fall, sen vid tre kom Maja så klippte jag henne lite bara. Fick gå hem tidigare för att de nt fanns nå mer o göra.. DET gillas haha!
Nu ska jag dammsuga mitt rum och sen ska jag hoppa in i duschen, ha de bra babes! Puss
tre år gammal bild haha!! älskar min lugg

det finns tröttast människor, och sen finns de jag

God morgon, känner mig heeeeeeeeeeeelt död och skulle gärna sova i nån timme till men det är bara att gå upp. Skiiiiiiiiit kul verkligen, NOT! Aja idag blir de skolan för o lämna pengar till skolan och sen drar jag till min praktik, måste skynda mig och göra mig i ordning ska möta Ramin snart. Puss

Nu säger jag god natt

Nu hade jag tänkt tvätta av mig sminket och borsta tänderna, och sådär ni vet kvällsvanor. Efter det ska jag lägga mig i sängen och ta de lite lungt. I morgon ska jag först till skolan för att lämna pengar, och sen drar jag vidare till min praktik som jag inte vart på ett tag. Efter tre kommer Maja så ska jag klippa henne, men bara topparna. Så de kommer bli kul :)

ja har världens finaste pojkvän

jag är väldigt stolt, han är helt frisk och så. Jag har aldrig märkt någon psykisk störning alls, han är helt mentalt och psykisk frisk <3

musik

Nu är jag sådär musik behov. Vill ha de i massor! Men jag vill ha bra musik, sån som berör mig. Det var länge sen jag hitta nån sån, saknar de. Nu är allt datagjort och allt är dunka dunka, om man inte räknar med min Bruno Mars som har sjungit sig in i mitt hjärta hihi..
Så om ni har tips på musik så skicka lite :)


easy come easy go, thats just how you live

Nej nu har jag tagit det lungt klart och ska snart äta, efter de ska jag städa och ta bort alla sjukdoms partiklar som finns i rummet, de gör mig äcklad alltså. Det luktar alltid sjukdom om mig när ja är sjuk så bort bort bort!!
Sen måste ja ta en dusch och sen så kommer ja nog  bli bra igen, känner mig nästan frisk förutom att de gör ytterst lite ont i halsen när ja sväljer eller äter så il be allright baby!
Nä nu ska det bli gott och äta har bara ätit potatis idag, hehehe! MAAAAAt <3

dimmiga dar, de var bra dar

Hejsan, nu är jag hemma efter skolan o de där efter. Känns så himla skönt att det inte är skola i morgon för just nu behöver jag komma iväg där ifrån o tänka ut lite saker. JAJA nog om det. Idag hade jag egentligen bara två lektioner, men ja gick på en tredje med den andra klassen för att jag skulle vänta på Ramin som slutade senare.
Efter skolan va ja lite fort med Ramin, hämtade sen min bror (tack som fan att du bor nära mig hjärtat haha) och sen har jag ringt min praktik och ordnat med det.
Nu vet jag nte vad jag ska göra, jag har ingen energi för att städa men jag måste faktiskt. Byt lakan och så efter man vart sjuk, ligger alltid o svettas hysteriskt mycket när jag har feber. BARA SÅ ATT ALLA VET!! hahah

God morgon!

Nu är jag vaken och känner mig sjukt seg. Är inte helt frisk, men de får jag leva med måste till skolan. Får leva på alvedon och halstabetter idag. Kunde inte somna igår heller, så jag har sovit fyra och en halv timme så jag ser ju inte ut som en levande människa heller. Det här blir skit kul`?
Ha en bra dag!! =)

nu ska jag sova

Jag är sjukt irriterad och arg men ska försöka sova. Ser fram emot att gå till skolan i morgon.

RSS 2.0