Fredag 31/7

Hejsan bloggen, ett tag sen jag skrev. Jaja. Idag kommer min syrra hem från arlanda, najs! Har ju inte sett henne på typ två månader nästan :O Så det ska bli roligt, sen är det ju faktiskt helt okej väder så det är ju chillit :D
I morgon taggar jag från Stockholm! HEJ DÅ FUCKING LOSERS! Ska bara bli så galet skönt asså!! :D Bega in tha land! Haha det blir perfekt! Sen ska vi förbi pappas landställe oxå som faktiskt ligger i närheten, lägga lite flowers på Tess grav, lovly!



Nej men hörrni, va fan ska man göra nu fan? Städa kanske, go back to bed and sleep`? Kanske ta och vänta till solen kommer te balkongen och sen sova? Fasn jag vet inte vad jag ska välja ju :o Haha kanske ska göra lite frukost, elr kanske ut o gå? Nej för mkt alternativ, beslut ångest kanske, heh! Men har de så gott mina vänner


29/7-08 Ett år sen gumman!


Mitt hjärta, hur länge hade du tänkt vara borta. Är det inte dags att komma hem nu?!
Kan inte förstå att det var ett år sen. Det var mer än ett år sen jag såg dej, känns helt sjuk! Saknar dej så mkt, det vet jag att du vet. Men skulle verkligen behöva dej gumman. Du gjorde mej alltid lugn inombords, hur jobbigt allt än var. När du kom med din vackra päls och din doft. Allt blev mkt bättre och jag lovar att det är sant. Förlåt tusen ggr om för att jag inte var där när du gick bort. Tänker ofta på hur det vore då. Om jag skulle klara det och så duvet. Och jag vet att jag skulle vara helt förstörd, skulle inte vilja att du skulle se mig så innan du försvann. Men för min egen skull skulle jag velat i alla fall säga "hej då" sista gången och veta att det var sista gången.

Du var en stor del av alla våra liv, du var så älskad och du är så saknad. Jag vet av hela mitt hjärta att du har det lungt nu. Du var en så fin person, du var inte som vilken hund som helst. Om du vore det skulle jag inte suttit och skrivit det här till dej nu.
Vi har flyttat från radhuset gumman, där vi har de flesta minnen med dej, och det är sorgligt. Kommer ihåg alltid när jag kom hem till pappa varannan fredag så låg du där i dörren och vänta på att alla skulle komma hem. Vi hade inte sets på nästan två veckor så du var så glad. Sen gick jag in i samma dörr gumman, och det var ingen där som vänta på mig. Hela huset stod tomt, men det var samma jävla dörr. Men varje gång man gick in där så fanns alla dom fina minnena. Jag kommer aldrig igen att gå igenom den dörren, aldrig någonsin!
Gumman du vet att du har en stor plats i våra hjärtan.

Hjärtat vet du vad jag saknar mest? Det som var så självklart, ditt huvud på mitt knä när vi åt, din andedräckt bak i bilen, dom tråkiga 10 minters rasterna och att bara ha dej liggandes på golvet sovandes när du drömmer när vi andra kollar film.
Baby, den finaste! Vila i frid, älskar dej föralltid.

min stora kärlek

Det jag är mest beroende av måste vara min mobil, i lovelovelove my mobil!!! Och jag vet att det inte bara är jag som ääääälsklar sin mobilheh.
Läser ju självklar Kenzas blogg och fick en idé, att visa lite om sin mobil..

Mobil:

Sony ericsson w960i

Bakgrund:

Tess grav


Ringsignal: black eyed peas-boom boom pow

Meddelandesignal: "klick" haha


Bild nr 1 i fotoalbumet:


Nyår!! ;D


Senast tagna bilden i fotoalbumet:

Ett mycket gammal bild på Tess

Bild nr 10 i fotoalbumet:

hahahah!!

Bild nr 20 i fotoalbumet:

Baby hade lite roligt med mitt hår typ och gjorde mig fin!
Det roliga var att jag glömde att jag hade "rosetten" där så jag åkte hem med den, haha kom på det när jag stod i hissen. Skämdes ihjäl haha


Senaste sms:et i inkorgen:
"
Jag vet inte"

Första sms:et i inkorgen:
"Godmorgon:)"

Sms nr 10 (bakåt, från senaste smset) i inkorgen:
"
Hahaha ja men ändå fan :p säg t när du börjar rulla"

Sms nr 20 i inkorgen:
"
Hahahahahaha kommer du ihåg för jätte längesen när vi alltid såg en kille ute som vi hälsa på. Skit längesen. Såg han och hans kompis nu XDingen jävla aning om vem det är btw

Sms nr 30 i inkorgen:
"
Gick på bussen nyss. E där om 3

Sms nr 50 i inkorgen:
"
vi chillar nånsyans. Me några?- min otroligt smart vän Bella


Senast skickade sms:
"
Japp, puss"

Sista smset bland skickade sms:
"
Vore bra om du kunde möta mig någonstans <3"

nä men vad säger ni, borde jag ta en dusch nu :( oooorkar inte


tom på ord

Jag bloggar skit dåligt nu för tiden, men jag vet verkligen inte vad jag ska säga. Att verka glad är svårt, för jag är verkligen inte glad denna månad. Jag vet det är sommarlov och sådär, och det är verkligen hur skönt som helst. Bortsett från det känns allt bara jobbigt och ganska meningslöst faktiskt. Behöver hitta ord för hur jag känner, men det är svårt. Känner att jag är glad, sommarlov, jag känner en stor saknad och är så galet ledsen på grund av min hund som nu vart borta i ett år snart. Och sen knasar det med lite annat men det vill jag inte ens tänka på.
Den 1a när vi ska te landet, ni förstår nt hur skönt det ska bli. Bara komma bort från stor staden, och ingen data. Visst man har med sig mobilen, men inte så att man sitter fast klisstrad vid den hela dagarna. Saknarsaknarsaknar!

Söndag 26/7

Sorry för sen uppdatering, men jag var på nån ö med famlijen.. Höh synd att det inte var så jätte bra väder, men jaja! Det var mysigt och roligt att se hur mamma hade det på sommrarna som ung hehe.
Fan vad händer ikv da? Jag har verkligen inegnting att göra, tråkigt tråkigt.
Jaja, har nt mkt att blogga om egentligen :S

Maja is back!

Har vart i solna nu med Bella, gjorde det jag skulle där, sen kom jag hem. Har precis ätit lite mat, ska börja fixa mig lit för sen ska jag träffa Maja som är tillbaka från Gunorp (ridläger). Var faktiskt ett tag sen man såg den bruden.
Om en vecka drar jag till landet, det ska bli så skönt. En vecka efter det kommer Frk tillbaka :D

Har fortfarande svårt med att skriva med mina naglar, så att göra ett inlägg tar jäkligt lång tid. Allt blir så jäkla svårt.. Som om att tvätta håret, haha galet :p nej men hörrni kanske borde börja göra mig i ordning nu?!:)


lördag 25/7- två veckor kvar :)

God morgon allesammans. Har vart vaken ett tag nu, sitter och väntar på att wilmer ska vakna så jag kan duscha.
Förlåt för att jag bara skrev ett inlägg igår, men shit heppends. Va i alla fall bara hos jasmin igår och tog det lite chill, kolla film, snacka, kolla tv och ba va jasmin och becca + odd i kanten heh.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska träffa bella ett tag snart, men ja mååååste få duscha först. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, tror maja kommer heem idag så kanske tagish till henne ett tag elr nått.. Aja det löser sig alltid, finns alltid nån att va med ! Hahah


älskar dom

God morgon

Hehe, vakna för en 20 minuter sen kanske. Tycker egentligen inte om att sova så länge, men det var nödvändigt, ändå så dåligt väder ute. Det är ju lite tråkigt med tanke på att ja ska hem till en kompis o vi tänkte ju ta en kaffe på hennes balkong o sola kanske. Men nejnej!
Har lite bråttom då ja snart ska åka hehe, men jag ska inte fixa mig alls. Knut på huvudet, inge smink, sköna vanliga jeans och en väldigt stor tjocktröja, hhaaha! Palla bry sig !:)
Har ingen aning om vad som händer idag faktiskt ska nog ba ta det lungt idag igen.

Juste igår träffa ja o Brlla Ablus, dt var mysigt, så jäkla länge sen vi sågs lixom. Vi snacka massa om vad som hade hänt och lite sådära. Sen drog ja o Bella till Rosengården, o där kom de ett fyllo te oss o börja snacka, och det var sorgligt att parata med han för han berätta om sin fu o sådära :/ Sen drog vi hem till Serhat o ba chilla, spela lite.. har glömt vad dt heter, i alla fall, sen kolla vi roliga klipp på nätet, sjukt ju :p sen spela vi kort o lite så. TRÄVLANS

Nej men hörrni nu fick ja bråttom, puss påer 

Myskvällar

Nu ska jag snart iväg tror jag, beror lite på när Bella ska te centrum. I alla fall, det ska bli roligt att se Ablus igen, det var ju fakitskt sust 11/6 så det var ett tag sen alltså :p
Jag venne riktigt vad vi ska göra, snacka mkt i alla fall om vad som har hänt än så länge, sen kanske det blir mys senare på kvällen med lite argile och najs folk :) mysmys fan! :D
men ni får ha en bra kväll. lämnar er med en gammal låt!

Årets bästa låt


love it

torsdag 23/7

God morgon bloggen, har ni sovit gott..
Idag har jag verkligen sovit mkt, jag somna runt två tiden och vakna ovanligt lite på morgonen fkaitskt. Tror jag har sovit typ, kanske åtta och en halv timme. Hehe jaja!

Inatt drömde jag att jag skulle börja gmnasiet, och jag skulle välja kläder. Fick typ panik i drömen, jag hittade verkligen inte det jag ville ha. Haha lite sjukt, men jag är ju lite sjuk!
Idag ska ja träffa Alba och Bella i solna centrum och ctach up lite, mysmys!
Jag har as ont i magen :(


fina naglar

Nu är mina naglar fina igen. Dom var ju verkligen katastrof. Min kompis mamma utbildar sig till sån som gör sånt i alla fall, så hon gjorde på mig, kostar inte alls så mkt faktiskt. Men det är så jäkla svårt att skriva sms och på datan så om det är vissa bokstäver som är borta så vet ni vrf :p

Ikv va ja med bella, vi gick runt lite snacka, hon åt middag. sen träffa vi rafik, då kom katja, carro, serhat, ferhan o ja tror dt va nasim.. så chilla vi lite bara, skönt sådär. sen drog ja hem. sitter nu och kollar paradise hotel.
vi hörsi morn ska nog sova tidigt ikv

Onsdag, 22/7

God morgon sweetharts!
Jag ska snart borsta tänderna, sen ska ja hem till Bella. Då ska vi ut o gå (juste måste messa ablus) med hennes hund. Sen ska hennes mamma göra naglar på mig, wihu :) Så det ska bli najs, ska bli skönt att komma ut o röra lite på sig oxå. Synd att skorna som jag har är helt sönder, HATAR DOM!! Varför gör man ett par skor som går sönder efter tre veckor?! Det finns ingen anledning! Ni skulle se mina första, dom va såååå sönder, sulan var helt förstörd :o Jaja, det blir väl så om man köper på dinsko (a)
Nej men hurrni, nu ska ja taggish, min buss kmr 55!
men ha dt najs

Chris Brown


Hur ska man kunna förlåta, det går inte. Det är inte okej någonstans, och jag vet att han verkligen menar det när han säger förlåt. Men gjort är gjort vännen. MEN, när du kommer göra my musik så kommer jag tyvärr att lyssna på den för du gär så jäkla grym musik, jag älskar din röst!! Du har utstrålning, det går inte att komma ifrån att du verkligen är sjukt bra!
Jag hoppas många sjuka pojkar/killar/män/gubbar vad man nu ska säga lär sig av ditt STORA misstag!
 sååååååå snygg!

Mamma och dotter dag.

Har inte skivit på ett tag, srry för det.
Igår natt somna jag halv fem, har skit svårt för att somna. Sen vakna ja väl flera tusen ggr på grund av mina lillebror som måste ta pencillin för han har ett bett på ryggen. I alla fall, så vid elva väckte mamma mej för vi skulle till solna centrum och få massage! Kan lova att det var skiiiit skönt :D Efter det drog vi till frisörn som låg precis bredvid massage stället, så klippte vi oss, och det blev bra. Hon tog precis så som ja ville ha dt och inte mer, som ALLA andra frisörer verkar göra. Men gilla inte vad hon gjorde med håret sen men det gör ju inge. Efter det drog vi i alla fall till stan, leta massa i rean, men hittar ingenting då alla äckliga fjortisar är som galna haha! Hitta bara en tröja faktiskt, menmen, nått i alla fall. Sen drog vi och åt på "Fridays" i stureplan (?) jag tror det i alla fall. Skit god mat!! :D  Var riktig trevlig dag med mamsen!

Efter det drog jag och träffa Bella hemmos hennes kompis, så vi chilla där lite och sådär. Sen drog vi till solna och åt lite max innan hon skulle hem då ja oxå drog.
I morn ska ja fixa mina naglar! Wohoo! Dom ser verkligen hemska ut tyvärr :(

har skaffat picasa o dt gick väl sådär hahaha!!

fixar mig

Håller på att fixa mig, elr är typ klar, har sminkat mej och plattat håret. Nu är det bara klädvalet kvar, heh det är inte alltid så lätt, men ska bara vara med mina tjejor idag så det är inte så viktigt. Vi ska i alla fall träffas i stan nån ggn o ta en fika elr nått, gu vad gott med en kaffe latte! :D har man ju inte druckit på år och dagar.. typ.

SNÄLLA ÄR DET NÅN SOM VET HUR MAN GÖR SÅ ATT INTE SJÄLVA VIDEON KOMMER MED FRÅN YOUTUBE, UTNA BARA SJÄLVA LÅTEN! SNELA!

God morgon

Idag var det ju inte så najs väder :/
Drömde en as konstig dröm att ja och Bella vara på Ekerö, venne vrf riktigt. Så gick vi av på en station så kände jag igen mej så kom jag på att det var där mormor och Bosse har landställe (såg exakt lika dant ut). Och eftersom att ja typ har vuxit upp där och inte vart där på asmånga år eftersom dom sålt huset ville ja gå dit o kolla läget lite. Så såg jag huset så var det vissa saker som såg exakt likadant ut, men det var några ändringar, så ar det en gubbe i huset som vinka åt oss att komma, så var det Bosse och mormor, haha så vi gick in i huset (och även om det var en dröm så såg allt likadant ut och det lukta exakt samma sak). Haha asnajs dröm fakitkst, till och med deras hund Samantha va där men alla var mkt äldre. Så vem vet dom kanske köper tillbaka stället :p

I alla fall, idag har jag planer på att gå ut med ablus (dont forget youre nickname ablus), men jag har inge lust om det ska vara sånthär väder, o ja gjorde ben övningar igår, så nu har jag as ont i arslet :o Haha! I alla fall, sen har jag och Bella planerat att träffa Nattis nån ggn idag eftersom att hon åker till kräkland (grekland, intärnt skämt) i morgon. Men vi får se hur det blir med det alltså. Annars händer väl inte speciellt idag. 


Hehe

Oj da, det blev ingen hemma kväll! Men träffa bara Bella en snabbis i solna centrum och snacka med henne.
Vad knas väder det är, hela dagen idag har det varit skit fint väder, men när jag gick ut så börja det regna som fan! Det verkligen vräkte ner! Hatar att inte vara undertak när det ragnar :/ Och min buss var tidig, så ja gick te solna centrum (inte långt) så jag blev ju skit blöt haha :p

Nu sitter jag och lyssnar på musik, bloggar lite och är inne på gratisbio.se


Vad händer hos er då?

Hemma ikv!

Hejsan påer, har verkligen inte gjort någonting idag. Bara kollar tven och vart datanörd lite då o då! Satt lite på balkongen och sola oxå, skönt skönt :) Ikväll har jag i alla fall bestämt mig för att vara hemma. Orkar faktiskt inte gå ut.

Jag har ju kollat väldigt mkt på tv idag, och såg den där superskinny fr superfat elr va dt hette nått sånt i alla fall. Och det är ju ett gabska sjukt program. Det är ju farligt vad dom utsätter sig själva för. Sen kallar dom de verkligen för tjockisar :o haha det är ju sjukt.  Sen att man låter en "tjockis" äta sådär lite som dom där jättesmala, asså hur bra kan det vara? Det måste ju vara farligt med tanke på vilken omväxling så fort. Visst att man kan ändra sin kost, men asså hon fitt ett trot kex till lunch lixom :o Jaja, sjukt i alla fall!
Nu ska jag hjälpa till lite i köket o göra lite mat, ha en grejt kväll :)


:O

Lördag 18/7

God morgon, sovit bra?
Idag är det ganska fint väder, ska nog gå ut o gå med tabke på att jag åt så jäkla mkt godis igår. Inte bra inte! Får se om jag orkar det i den här värmen bara, det blir så jäkla jobbigt, man svettas ju som en gris även om det är det jag vill så ah är det extra jobbigt, heh och bra?

Jag vill bara att den här månaden ska vara över, även om det är sjukt för det är ju sommarlov, men den här månaden har verkligen sugit get balle gånger tretusen! Men nu är jag lite kissnödig så hare najs ;D

vilken underbar dag jag har haft verkligen, its my lucky day

HAHAHAHA sajk! Inte för att ni har någontign med det att göra så kanske det kommer att lösa sig. Hopas det i alla fall.. JAJA vad har jag gjort, skulle träffa en av alla sarturkarna ;) haha, men i väntan på han så träffade jag på Melissa och Denise, trävlans, juste sen såg jag min son! Han är så söt :D Ialla fall, efter ja va med sarturken så träffa ja Bella o snacka så grymt mkt med henne o vi ba klaga på allt och alla, lyssna argmusik o blablabla. Sen drog vi till cafét och träffa folket där lite. Sen drog jag för ja blev arg IGEN, då drog vi till vårt älskade MAX! Haha blev sjukt flummig i kön, så Bella hade lite svårt att beställa vad hon skulle ha, sen när hon äntligen lyckades fick hon säga om det roligaste av allt för hon i klassen inte lyssna elr nått, haha det va så roligt! Typiskt oss att ALLTID vara flummiga i max, hehe. Sen drog vi till busstiger o ba va där, o klagade lite till! Men det har vi bra anledningar till fakitskt!

När jag kom hem satt mamma och Linda på balkongen, så ja satt o snacka med dom till Linda drog hem. och nu sitter jag hära o skriver. Det är vad jag har gjort. hmm, aa! skulle behöva skriva av mig massa saker, men ni har ingenting med det att göra så kan ju inte någonting med det att göra. Kanske ska ta fram någon dagbok, haha för en sån har jag faktiskt, jag var as duktig att skriva förrut, roligt att ha när man blir äldre!


inte långt kvar nu snygging :D woho

im off

Nu har jag vart ute o gått och städat rummet lite fortbara heh duktiga jag! nu ska jag iväg o fixa till lite saker


idiot


ha dt bra te jakommer tillbaka

Fredag 17/7

God morgon människor. Skrev inte nå mer igår för jag var lite arg........ idiot
I allafall, hur är det med er idag da? Jag har inte orkat känna efter, är ba sååå trött..Skulle verkligen vilja dra o sola o bada, men med vem :/
Igår var ja o Bella på solnas ungdomscafe, och alla stod och åt, alla typ utan vi!! för vi hade inte vart med i nån jävla fifa  tunering :( såå aa ja drog hem tidigt o gjorde mat haha, fan va blev as hungrig jue!

Tordag 16/7

God morgon alla! Hoppa ni har sovit gott o blablabla! Det var så jävla jobbigt igår när jag skulle sova. Jag kunde verkligen inte somna, asså typ vid halv fem somna jag och ändå så stängde jag av tv vid 3!! Asskumt, så jag är lite trött idag och det är inte så fint väder som ja todde att det skulle vara :( menmen!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra dag, elr asså jag ska träffa Bella heh såklart, men mkt mer vet jag inte vad som händer. Men nu ska ja checka runt lite på internet o se om nå ruiligt händer, puss påer
tompish o ja för nån dag sen

plnerar för framtiden!

Idag var jag barnvakt år min bror o hade Bella som sällskap, vi åt lite pizza o kolla lite film med min bror hehe. Det var ganska mysigt, älskar när han är lugn och man kan kan mysa med honom. Min lillebror han blir så snabbt stor :( Han börjar lixom på dagis i augusti!
Iallafall, vid nio kom mamma och Jocke tillbaka efter middagen, då jag och Bella drog ut. Så ba gick vi runt och snacka om vad vi ska göra efter studenten. Vad vi ska uppleva saker tillsammans. Hur vi nästa sommar ska till Libanon och bara ta det lungt och göra det vi gör. Sen hur vi skulle försöka åka till Göteborg, 9bs stad! Hur vi ska ta studenten tillsammans. Och när vi blir äldre och jobbat ett tag och kan bila ner till nått ställe. Förstår ni hur mycket saker man kan se, så många olika kulturer! Det är verkligen någonting jag vill göra. Jag och mina tjejer, vilka mer som ska komma vet man aldrig, dom kanske dyker upp på gymnasiet, elr på nått annat sätt. Man kanske har en pojkvän elr vad som helst!
För jag vet verkligen att jag kommer göra allt för att hålla kontakten med så många som möjligt av mina tjejer! Jag älskar mina tjejor! Tio galna år tillsammans. Jag vet inte varför men idag har jag saknar min klass galet mycket verkligen :o


Jag och Bella

Maja, haha!

Onsdag 15/7

Nääämen shuelululu! Allt bra med er? Har vakna 1000 ggr, men jag klarar mig.
Idag är det typ najs väder, funtar på om man ska dra ett gäng till pampas o bada lite, kanske lite argile :D
Igår var lite rolig. Jag och Bella had eingenting att göra, så vi drog Maja till anken berget så bada vi bara i string haha! hur sköna som helst ju, men det var riktigt skönt faktiskt :)

Men nu ska ja dra, ha en bra dag, puss


färdig.

Nu är jag klar, jag är så snabb heh. Jag ska träffa Bella i solna centrum. Kanske Maja har lust och komma som kom hem från serien idag!
Men nu ska ja tagga, ha dt bra babes

Hej goodingar!

Nu är jag äntligen vaken. Vakna egentligen kl 12 men somna om heh!
Igår vann mitt älsklade aik, wohoo! Dock blev det två utvisningar, dulle och kenny, men det var rätt gjort att kenny!
I alla fall, va fan händer idag? INGEN ANING :P nej men va fan ska man göra, så dåligt väder! Bläbläblä!

Är i alla fall medlem på en hemsida där man tjänar pengar så bli medlem, det är hur enkelt som helst

Taggar till match, woho

Nu är jag klar o ska ta bussen till råsunda nu, så jävla taggad :D

nån mer än ja som ska dit?:)

Gratisbio


Ah men hallå, hur kan inte inte bli medlemar? Asså även om man kanske har massa pengar, vem ÄLSKAR inte gratis saker? Och det är så enkelt att få poäng, välj att vara aktiv, eller så besöker du hemsidor och får poäng, eller varför inte vara med på olika undersökningar/spel och få massa poäng.
Man kan inte bara få gratis bio biljett, man kan få gratis presentkort på hm, nelly.se, tidingspereumerationer och annat.
Jätte bra ju? Exakt så bli medlem nu baby



kom igen nu baby

Match idag baby

God morgon, sovit gott? Idag vakna jag faktiskt halv tio, duktiga jag! Nej men min syster Ida kom hem idag, har inte träffat henne på säkert en månad så klart jag går upp för att träffa henne. Men sen vid halv elva drog hon till mammas jobb då jag gick och la mig igen, jag kan ju inte vara trött idag. Och nej inte för att det är Britney Spears, utan för att det är MATCH :D Sitter och taggar till me lite musik, ska snart börja fixa mig eftersom att jag är så seg på mig, men ska möta Alex  vid sex!

Ajuste! Ni förstår inte hur jobbigt det är. Så ofräscht! Dom har stängt av vattnet i huset för att dom skulle fixa några rör. Asså jag känner mig så äcklig jag har inte ens tvättat händerna, ansiktet inegnting, men nu finns det kallvatten så får tvätta mig i kallt vatten, ruuuuuligt /:
men nu ska ja kissa, puss påer

A.I.K  -    I.F.K Göteborg

Söndag 12/7

Hellu everybody, är det en bra dag idag?
Har vart vaken sen halv tolv så tro inte att ja vakna nu hehe :p
idag vet jag inte riktigt vad som ska hända faktiskt, får kolla runt lite med folket, men först ska jag nog ut o gå lite. åt så jäkla mkt mat igår så det är ju galet haha  :p

-

jag venne vad jag ska skriva, är ba så fucking tom på ord. tom på allt egentligen. och man är ju ingen stor bloggare så uppdateringen blir som den blir. skriver när ja känner för de

Lördag 11/7

Srry för att jag inte skrivit tidigare idag, men jag har verkligen haft en skit dag så jag har helt enkelt inte orkat skriva. Igår var jag på nått chill krök, o dt var helt okej. Alex vännen blev lite för full, och fjortisarna gjorde inte saken bättre, menmen det var helt okej.
Nu ska jag börja sminka mig lite o sen klä på mig för jag ska hem till Bella och äta libanes mat. Ska möta nattis i solna station kl 6 så jag har lite bråttom.
Pratade med Bella i telefonen eftersom att ja har skit dag, så snacka vi om vilken värdelös sommar, INGENTING som händer, så nästa år kanske jag ska följa med henne o hennes familj te libanon! Ballt, det är inte vajre dag man drar till Libanon av alla ställen lixom, och om vi åker så åker vi till den kristna sidan :) fan va kul dt skulle vara :D
Min buss går om en timme, så kanske slänger upp en bild av vad jag ska ha på mig o hur ja ser ut, men ba om jag hinner,
PUSS

Im back!

Nu är jag tillbaka från Jasmin. Det var skit mysigt då vi kolla film o tv o åt massa godis o snacka lite och sådär. Kollade på en skräckis, och inte ens jag var rädd så den va inte så läskig, ingen aning om vad den hette heller hehe!

Nu ska ja hoppa in i duschen o sen börja göra mig i ordning eftersom att ja ska te en kompis ikv :)

nu är jag klar

Har äntligen orkat hoppa in i duschen och har till och med klätt på mig! Pallar inte sminka mig heller, tror jag. I sådanna fall får det bara bli lite mascara, vem fan pallar sminka sig om man ba ska vara hemma?:S

Har lite bloggtorka, men det blir nå bättre i morn elr nån ggn när det börjar hända saker igen.
Vi hörs i morn! puss


<3


hashmin!

Idag ska jag träffa Jasmin, vi ska typ bara ha chill kväll o fetta oss lite med tjockis mat o godis ;D De är oxå najs. Vi ska även kolla så är det nån som vet en bra film?
Annars händer ingenting, sitter fortfarande här i mina sovkläder, hehe! Men jag är fett seg nu på sommarlovet alltså. Och det hände en sak så nue jag fett förvirrad :S

Juste, skulle verkligen uppskatta om nån berätta hur man gör för att inte ta med hela videon när man lägger upp från youtube. Nån som förstod? Alltså att man bara har tiden som går o där man trycker play! Pleas help me :D

Nu är jag vaken!

God morgon, sovit gott. Det har väl jag gjort men hatar att vakna av att min bror står utanför min dörr o skriker för att han vill att ja ska komma ut o leka med honom. Super gulligt, men DAH, jag sover! Men aja är vaken nu!
Fasn händer idag da? Ingen aning, så äckligt väder! Hatar det! Skulle vara lite najs o gå ner o sola o bada lite nu, men icke sa nicke typ.

Asså jag är så jäkla kissnödigt, men jag orkar verkligen inte gå på toa, fan!!

Gratisbio

Vem har missat den sidan? Och om du inte är medlem så tycker jag helt klart att du ska bli medlem, för vem vill inte ha gratis saker utan att egentligen behöva anstränga sig så mycket. Man får inte bara presentkort på bio, utan massa affärer. Man kan även vinna Bärbara datorer och jag vet inte allt vad man kan få.
Jag tycker alla ska göra som mig och bli medlem på

Jag ska träffa Darin!

Jag anmälde på mig the voice och sen skulle dom säga namnet vid fem, men jag brydde mig inte så mkt för fan ja har aldrig vunnit något. sen så fick jag ett sms 17.23 av amanda som sa att hon tror dom sa mitt namn på the voice, så jag tog bellas lur o ringde. så fick jag säga lite saker, sen fick ja vara med i radio och då sa dom att ja har vunnit!
Jag är så jävla lycklig, asså han betyder så mkt för mig. TACKTACKTACK ALLTSÅ :D

baby <3

färdig!

Nu är jag klar, har tagit dt sjukt långt. Men nu är jag klar, ska bara äta lite så ska ja träffa Bella och hennes kompisar.

Jag just nu, lite halft sne haha!

så här ska jag gå ut idag, med en kofta såklart. Fan att ja glömde min älsklade skinnjacka på bussen :/

Dubbla känslor

Den 13 Juli har väl INGEN missat att Britney Spears ska ha sin första konsert i sthlm, och samma dag är det aik-ifk! Och nu är det så att jag inte kommer kunna gå på Britney Spears och är skit ledsen för det, men jag ska på mtachen. Jag är så jäkla taggad, det var länge sen man var på match nu. Men det känns otroligt bittert att inte få gå på Britney, hon har alltid vart en idol som liten och även nu! Kanske inte sjunger så bra heh, men hon är ändå min idol heh!

Ska snart börja göra mig i ordning, har planer för ikv, woho! Äntligen en kväll som man har nått o göra. Tror inte jag ska PLatta håret idag dock eftersom att det endå kommer bli så jäkla lockigt. Frågan är ba vad man ska ha på sig. Nått chill bara typ?

Onsdag 8/7

God morgon! Vakna vid tolv idag så det bärjar ju bli en för bättring! Duktiga jag. Dåligt väder idag igen, woho? Nej men idag måste jag göra någonting roligt annars kommer jag slita av mitt hår på huvudet elr någonting. Att försöka hitta på någonting roligt i sthlm när man är under 18 och inte har så mkt pengar, då finns det verkligen ingenting man kan göra.

Nu ska jag sätta in en Billys i micron o sen ska jag äta den, vi får se vad som händer idag. Antingen ingenting buhu ):


God natt!

Nu ska jag sminka av mig o borsta tänderna, sen ska jag lägga mig. Det blixtrar så jag vågar inte ha på datorn, hehe!
Tråkigt och onödigt inlägg huh?:)

värdelös dag

Är så galet seg, orkar inte göra någonting. Egentligen är ingen dag så bra just nu, men ååh vilken seg sommar alltså! bajsbajsbajsbajsbajs

regn i mängder!

Asså jag är så trött på Sverige, först är det skit mkt sol skit skönt! Sen kommer det fult väder aslänge, massa regn och bara tråk. Det är så tråkigt när det regnar vad fan ska man göra då som 16 åring? Det är ju till och med svårt att hitta på nå att göra när det är najs väder lixom. ARG är jag.

Nu är jag i alla fall klar och ska möta upp Bella i solna centrum, det får väl bli cafét för oss om det ska vara skit väder. Tråkigt! Men det öppnar heller inte förrän typ sex-sju? Jaja, det löser sig. Ni får ha dt så bra tills jag är tilbaka, puss påer!

Det är ingen vanlig dag..


NEJ DET ÄR BABYS FÖDELSEDAG!
Grattis, kom hem snart <3

tisdag 07/07

God morgon alla!
Idag vakna jag lite sent igen :/ Men det var för att jag inte kunde sova på morgonen eftersom att min kära bror stod utanför min dörr och skrek "MMAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMAAAAAAA"!! Så jag har inte haft den bästa morgonen :p Menmen.
Jag är lite besviken på mig själv eftersom att jag alltid säger att jag ska gå promenad, men jag har inte gjort det en enda ggn när jag sagt det här. Dåligt gjort av mig, jag var typ alltid ute och gick förrut. Vet inte vad som har hänt, är bara så jäkla trött :S

Sitter och lyssnar på "losing you" igen, älskarälskar! Är dom typ från göteborg?:p Har för mig att jag hört det nån ggn¨

BIG LOVE

rubrik huh?

Jag är antagligen sämst på att skriva rubriker, menmen haha!
Har nyss kommit hem i alla fall, har vart med Bella. Vi drog te Slussen o träffa Mauro, sen kom Michel och Peter, så drog vi till Nacka forum (forum nacka kanske det hette :S ).  Hände lite saker på vägen haha, men vi kom dit till sist haha! Så där åt jag en Kebab, var så jäkla hungrig, men det var bara helt okej god faktiskt :/
Sen drog jag och Bella till Solna, o träffade någon Peter.. Haha det var lite roligt att driva med de där människorna. Sen kom Mauro och dom där tillbaka, då drog Bella, så jag tog dom till Hagalund och träffa Rafik! Vilken underbar människa alltså! Världens skönaste, men det var mysigt, sen drog Mauro och dom då var det bara jag, Rafik och Lucas o vi chilla bara o snacka, lyssna på musik! Riktigt skön dag med andra ord.

Synd att det har blivit sämre väder :/ saknar solen grymt mkt faktiskt. Nu får jag gå tillbaka till att sola solarium, haha! Nej men ärligt alltså, sooolen! KOM TILLBAKA

solna centrum

Nu har jag gjort i ordning mig, sminkar mig, klätt på mig och fixat håret. Känner mig lite seg faktiskt, men men. Ska träffa bella i solna centrum, vet inte riktigt vad vi ska göra, men antagligen snacka skit som bara vi kan. Haha, få se om det kanske händer nått roligt i kväll, men det lär vi ju se. Annars får det bli en cafét tror jag eftersom att det inte är så jätte fint väder  idag tyvärr :/

Juste jag tror inte jag sa det, men duktiga jag har börjat sticka! Haha skit fånigt, men gjorde det på landet (va fan ska man göra annars där lixom) så haha jag håller på att göra en vit halsduk. Har inte kommit så långt, men förhoppningsvis så tröttnar jag inte utan gör den helt klar, det vore ballt haha, right?

 
Jag right now

Jag och mina brudar, haha den bjuder vi på!

En fråga bara, vad passar jag bäst i Rakt elr Lockigt?

måndag 7/6

God morgon, äntligen har jag vaknat. Gillar egentligen inte att vakna så sent, men det är ändå dåligt väder så skiit sammma ;)
Idag har jag inte direkt några planer, ska träffa bella nån ggn men vet inte riktigt när. Annars har jag ingenting bestämmt, tråkigt tråkiigt! Men ska väl ut o gå lite, väldigt behövligt nu undersommaren. Men det är så jäkla tråkigt att göra det ensam, hittar ingen motovation elller vad fan det nu heter haha :)

Men ska väl göra lite frulle, elr mer brunch, hoppas ni har sovit gott :*

i need you


jag har vetat länge nu,
men det är inte förrän nu jag har börja förstå

The voice' 09

nån ggn i agusti är det the vocie i kungsan ni vet, och vem kommer inte dit om inte darin! jag är så jävla glad, vet ni hur länge sen det var jag såg hnm!? shiit det var fan på tyrol för aslänge sen :o:o
så jag är asglad ja kommer få se han i år, han har ju typ inte många spelningar i sverige längre eftersom att han inte bara är känd i sverige längre :/ fasn! haha nej men det är bra för hnm, men vore kul om han hade lite fler spelningar i sverige faktiskt :)

ikväll träffa ja bella o natti, det var skönt att träffa mina tjejor igen. känns så skumt att vara borta från bella eftersom att vi träffas typ VARJE dag annars haha ;) sen har ju vi tre alltid så galet roligt, och fick till och med stefan tycka det är roligt att ringa heta linjen haha! roligt roligt :D

sitter nu och lyssnar på dead by april :S haha inte min musik smak men ja gillar dom groft faktiskt, riktigt fin låt den där "losing you".
 

im back bitches ;D

blev kvar där lite längre än jag väntat mig, men nu är jag tillbaka ;D har precis kommit ur i duschen, och ska snart ut o träffa några kompisar.
även om jag älskar att vara på landet och bara släppa allt för ett tag så ÄLSKAR JAG STHLM! Jag älskar när man kommer tillbaka o komme upp fån tuben o baa känner sig hem, så undebart verkligen. vi får se när jag drar dit igen, kanske blir redan i helgen som kommer men vi får se haha
 men nu ska ja sminka mig för första ggn sen i onsdags haha sjukt vad jag sankar att vara snygg där ute på landet oxå, älskar att sminka mig wihuu ;D
 
ha en bra kväll babes

landet idag :)

nu ska ja börja packa, ska snart in te centralen för att åka te landet. det ska bli skönt att komma ifrån sthlm lite och bara kunna koppla av, inte bry sig om hur man ser ut och sådär. kanske tar lite bilder, men ja är sjukt dålig på sånt faktiskt :p
men ja ska försöka ta nån :p
'ni får ha dt så bra te på fredag så ses vi då,
puss&kram

RSS 2.0