Saknar min baby


Saknar dej gumman, 20 månader sen.
Förstår du hur lång tid det är?!
Fan vad jag älskar dej<3


TRÄNING

Hahahah ja har shoppat så mycket saker på inzo, köpte fan 5 liten shampoo 1 liter balsam 1 liter hårinpacking, plattång, hårspray och ba massa saker och gick runt med ALLT i tyresö centrum. De va ett riktigt tränings pass alltså :p hahaha de va knas!

Tess, mitt hjärta

Har kollat egenom en massa gamla bloggar och hittar de här om dej vännen!

Ett hjärta kan slå
Ett hjärta kan brista
En vän kan man få
En vän kan man mista
Men i mitt hjärta är du gömd
För en vän som du blir aldrig glömd...

taget från playahead ca fyra år gammalt

"

Tess mitt underbara hjärta. Jag kan inte förstå att du helt plötsligt bara ska försvinna:( du har alltid funnit där, och nu ska du bara försvinna! Det finna så himla många minnen med dej som man bara dör av lycka av, jag och zandra (PUSSPUSS) pratade om dom en av dom roligaste igår.. fast det bara var över msn så skrattade jag så jag GRÄT! Jag vill inte säga alla minnen, för det skulle inte gå, men en av dom bäst var när jag zandra och emelie skulle göra en pjäs för cia o pappa.. Och emelie som är yngst var vår pappa, men en peruk, så var det bara jag och zandra på "scenen" så gömde sig emelie bakom soffan för att dom skulle kolla på mej o zandra o inte emelie. Så börjar hon jucka mot emelie, och emelie försökte göra så att hon slutade så att hon inte skulle förstöra pjäsen av att alla skrattade, så märkte Cia det och dog av lycka, sen ser Zandra och alla andra det och alla skrattar som fan, hela pjäsen blev pajad, emelie blev ledsen, så vi fick göra om den.. HAHAHA fyfan vad kul det var! et annat var när bara jag och Zandra var ute med henne, så gick vi över hundängen, så finns det sånt där ställe där man tränar hundarna, kommer inte ihåg vad det heter, så gjorde vi det lite med Tess, så fanns det ett bord som stod där o vi sa åt henne att hoppa upp pp det, så gjorde hon det! haha, borde stod inte så stabilt så när hon stod där vinglade det skit mkt, så hennes ben typ gjorde oxå det och zandra och jag garva ihjäl oss.. hennes ben var så sjukt roliga och hennes min när vi typ tvingade henne att stå där för att vi garva så mkt var så sjukt rolig.. alltid när hon är sur så får hon typ ett ansiktsutryck som typ ser ut som att hon försöker kolla snett! haha shit vad kul det var! och nu när hon kommer att försvinna kommer vi inte kunna få någo mer fina och roliga minnen med henne, vi kommer inte kunna kolla på henne och göra hennes språk.. vi kommer inte kunna busa med henne så att hon börjar jucka mot emelie, vi kommer inte kunna driva om att hon är i skogen och träffar sina varg kompisar o knullar sönder dom x) Vi kommer aldrig med kunna se bullen hon får när hon är sugen på maten vi äter.. VI KOMMER ALDRIG MER KUNNA MYSA MED HENNE OCH SÄGA TILL HENNE HUR HIMLA SPECIEL OCH HUR ÄLSKAD HON ÄR AV OSS :( jag älskar verkilgen dej tess, det kommer kännas så sjukt konstigt att du bara kommer att försvinna..:( att när ja kommer till pappa varannan fredag och ja kommer inte mötas av dig, du blir så glad! VILA I FRED MITT HJÄRTA!"


6 långa månader har gått nu. ett halv år. en termin + lite till.. jag firade julafton utan dej, jag var på landet utan dej. jag firade jul på landet utan dej asså det går ju inte. du ska ju vara där. vi la ljus vid din grav där du vilar på landet. det var så vackert gumman. alla tänker på dej, och alla saknar dej. men det gör så ont att det faktiskt var ett halv år sen + 5 dagar sen jag såg dej. det är såå lång tid. jag saknar dej gumman, jag saknar dej så mkt. jag lyssna på massa gammal musik idag, satt på bussen med maja och bella. jag var så nära till tårar. gumman kom tillbaka så jag kan få ge dig en kram. när vi kommer hem från thailand, snälla låt oss få mötas av dej i dörren hemma när faster redan har gått till jobbet, snälla det skulle göra allt så mkt enklare. gumman jag behöver dej!!
älskar dej gumman, och kommer aldrig glömma våran tid tsm <333

Det är fan sjukt hur mycket jag fortfarande saknar henne. Att jag fortfarande kan sitta här och faktiskt gråta. Min fina flicka. Ingen som läser det här vet hur hon var, och kanske tycker att jag överdriver. Men man kan helt seriöst aldrig hitta en så fin hund som vi hade. Jag önska bara att jag var där och sa hejdå..


löning i morgon

Oh yeah we like 25te ;)
Hahaha nej men är verkligen helt pank. Finns väl inget jätte speciellt jag vill ha men hatar att vara utan pengar aja!! I morgon ska ja och några tjej kompisar till ett ställe i tyresö där man kan köpa asbra saker till håret. Så de ska bli jäkligt najs faktiskt :) blir allt ifrån ögonbrynsfärg till plattänger och shit, så de blir najs :D

Gymmade idag, ensam. De va najs och röra lite på sig i alla fall hähä, hoppas alla ni har haft en bra dag! puusss

lite snabb bloggning

Hejsan, vilket härligt väder de är idag =D
Idag hade jag först en jätte bra dag i skolan, jag erika victoria och amanda hade asroligt och gjorde så roliga videor alltså :p sen blev de massa bråk på matten då vår matte lärare är störd. Men i alla fall, jag fick G på matte provet så jag är mycket glad eftersom att jag är väldigt dålig på matte, tyvärr..
aja, kom hem för ett tag sen och har ätit. men i morn börjar en ny diet hähä!! Men nu ska jag till jasmin i hornstull, sen ska ja vänta på malin så ska vi träna :D i like it alot
men jag har lite bråttom, så hinner inte slänga in en bild

Snabba para

Nu ska ja lägga mig i sängen och läsa snabba cash!

älskar min nya klippning, ja kan ha snebena :D wohooo

Gamla minnen genom musik

Finns ingenting som återskapar så mycket minnen som musik (förutom bilder).
Har alltid lyssnat väldigt mycket på musik genom skolåren. Alltid i Alfaskolan med Bella och Maja i uppehållsrummen eller i trapphusen när vi var och "pluggade". Saknar de där tiderna otroligt mycket faktiskt. Det var en av de bästa tiderna i mitt liv. Man trodde att allting va jobbigt, men när man ser tillbaka hade man kul som fan och hade inte de problem man har inte. Enligt mej är de så.

Skulle kunna ge väldigt mycket för att gå bak i tiden och få gå i sjuan igen. Jag och min familj. Jag vill ha roligt, jag vill ha krig med nathlie över hela skolan och skrika som en gris. Jag vill ha lektion och sova på min bänk. Jag vill vara i uppehållsrummet och få massage av furkan. Men sånt kommer inte hända igen. Jag ser hur folk "mognar". Jag har oxå mognat, men jag kan fortfarande vara samma gamla becca. Jag kan vara så sjukt omogen och ba ha så jäääävla roligt igen.
Jag vill ta mig själv tillbaka till grund skolan, det var så jäkla roligt. För på grundskolan träffade man folk för livet, folk som alltid kommer stanna. Inte alla, men någon. Så är det inte på gymnasiet och så kommer det bli.

Frida och Ablus, jag vet att ni läser det hära.. Tack för så jäkla många fett fina år med er. Ni anar inte hur mycket den tiden gör mig glad! Jag hoppas att ni båda kommer till björnskogen på valborg,  och jag vill att ni tvingar så många från klassen som möjligt dit. Jag vill ha de som på skolavslutningen. Kommer ni ihåg, i hagaparken. Det var vår klass där. De var mysigt även om vissa kanske blev lite arga på turken. Men kommer ni ihåg hur mysigt det var oxå. Det var sjukt mysigt. Och det var alla vi från klassen. Jag vill verkligen att ALLA ska dit. För jag saknar allt som har med alfaskolan att göra. Jag är fett stolt över att jag gick i alfaskolan och gick ut med 9b 2009!


23/3-10

Tjosmannar! Haft en bra dag so far?
Idag hade jag bara en lektion vilket var otroligt skönt, det var frisör. En gammal elev till Yvonne (vor lärare) kom till lektionen och Yvve ville att hon skulle klippa någon. Ingen ville göra nått specellt så det fick bli jag eftersom att ja haft uppklippt sen innan (ökade längder, srry Yvve hähä). Men de blev verkligen aaaas snyggt, hon tog en bit på längden, och sen där fram klippte hon askort det blev miclet fint så jag är super nöjd verkligen!

Jag är sjukt trött!

Sov inte bra i natt och min bror skrek som en gris i morse. Så aa, jag får vara trött.. Ska lägga mig i sängen och läsa snabba chash, så de blir najs, börjar dessutom 11.40 i morn så de e ganska najs :D hähä


jag just nu, not pretty häh
go natt =) <3

Klippa sne lugg igen?

Mittbena

eller snelugg (observera att bilden är otroligt gammal)

Varför funkar det inte för?!

Jag va fett duktig idag, åt inget onödigt som kan göra en fet. Skulle till gymmet, åkte till hornstull för att gymma men vad händer? JAG GLÖMDE KORTET!!! Förstår ni hur fucking hor arg jag är just nu?
Jag är fan så arg att jag skulle kunna städa rummet, men fuck that shit.
Istället ska jag nog platta håret. Hatar när det är lockigt, det är inte Becca att ha lockigt hår om ni förstår vad jag menar. Men först ska jag faktiskt plugga lite, belive it or not ;)

Home from school

Hejsan, sjukt fin dag idag :D
Idag har jag vart i skolan och haft bild och svenska. Det var helt okej, men aa jo grymt tråkigt. Men svenskan var väldigt intressant och vi pratade om riktigt viktiga saker. MED VÅR KLASS :O hahaha nått som aldrig har hän förut. Men de var ju helt okej :)

Hoppas ni har haft en bra dag =)


konstiga saker

Jag är verkligen en människa som bryr sig hur man ser ut. Jag vill alltid vara snygg i håret, fina naglar, snyggt face eller hur man ska förklara det. Det är viktigt för mig att jag inte är torr i ansiktet och ser väldigt trött ut. Jag tycker att de är jätte viktigt att äta nyttig mat och träna och ta hand om mig själv, men ändå gör jag ingenting åt något. Jag ser jämt trött ut och har alltid gjort, kanske så jag är menad att se ut. Alltid mörk under ögonen av nån anledning. Jag hatar att de är sommar snart och att behöva gå runt i bikini men ändå äter jag massa onyttigheter. Jag gör ingenting för att mina naglar ska vara snygga förutom att måla dom svarta typ ibland för jag tkr de e snyggast, men sen när färgen nöts av tar jag inte bort de så att de ser snyggt ut.
jag har väldigt lite ögonbryn så jag målar dom atm, men ska börja köpa färg så jag slipper måla dom, men jag noppar aldrig mina ögonbryn. Jag börjar med nått hårstrå, men tkr de gör så jäkla ont så jag slutar.
HATAR att vara blek, värsta jag vet. Och de kanske inte är någonting jag kan göra åt under vintern, men kanske sola lite mer solarium?

Jag tror ni förstår vad jag menar eller hur. Jag bryr mig men gör ingenting åt saken, vilket verkligen inte är bra. Men de får kanske bli ändring på de, men hur många gånger har man inte sagt det egentligen?


tja, hur gör du?

Åååh vilken härlig dag!!

NOT!
God morgon på er, helt jävla fucked up väder ju. Och jag blir verkligen as ledsen. Hade drömmar om thailand innan jag vakna så vaknar jag upp till snö. Nä fan, nått är fel alltså. Nu får de fan vara nog med all jävla fucking snö. Men jag tror att de kanske blir bättre i april?!

Nu ska jag faktiskt gå till köket o göra det godaste som finns. Nämligen mackraroner med smör och aromat. Kan jag lova er är den bästa frukosten ni har ätit hähä. Här kör vi inte på några dieter! Hahah!!

längtar absolut iiiiiiiinte tillbaka -.-'

keep on looking

Det blev ingen vovve idag, den passade inte oss. Hon var super söt, men mycket mindre än vad vi tänkt oss och typ.. Hur ska man förklara? Nä de går inte, men vi ska ha en hund som inte bara är glad, vår hund ska ha en personlighet. vilket saknades, tyvärr.. Och som jag sa, sjukt liten.
Så nu får vi kolla vidare lite mer, men vi kommer välja den hunden som det känns bäst med. Väldigt någa med det. Vi kommer kanske inte få Tess relation med en hund igen men kanske nära =)

man glömmer aldrig

Idag ska jag och the seiden family till spånga o kolla en skit fin hund. Amber heter hon och bor i en foster familj, har vart i sverige i en månad och bodde tidigare i irland typ och är en staffblandning :) så himla fin och det ska verkligen bli roligt med vove.
Men saknar vår vove, Tess. Muluskhunden!

man glömmer aldrig, det går inte en enda dag man inte tänker på henne :/ men hon har de bra

hähä

orkar inte prata om igår kväll
Idag ska jag vara barnvakt till min bror hela dagen, jätte kul. Trött på allt kaos hela tiden. Kan jag inte bara fylla 18 år?!
Det finns så jäkla mycket jag ska göra när jag är 18, ni förstår inte.
Trött på att alltid behöva vara den tråkiga och gå för egentligen så fungerar jag inte så.
Jag vill kunna vara jag helt fult ut med nån men så är det inte längre.
Känns som om det är mycket saker som har förändrats. Vissa saker kankse till det bättre, men vissa saker blir bara så himla fel.
Men nu kankse jag har gjort rätt val för en gångs skull, kanske.. Men aa vi får ju se hur de blir med allting.

När kommer saker kunna fungera i mitt liv, när kommer saker blir som jag planerat dom att bli?!

älskar att träna!

Hejsan på er, haft en bra dag.
Mitt humör har vart lite knas men dagen har vart najs. Va ju ledig idag och ska vara ledig i morn oxå! Så de är jäkligt najs med lite längre helg :)
Idag vid fyra i alla fall så drog jag till gymmet och träna lite. Kände att de va dags. Fan vad jag slarvar med de där. Förstår inte varför med fan, de blir så av nån underlig anledning!! Men aa jag drog dit och va faktiskt där hellt ensam. Så det blev lite sms mellan alla maskiner hehe.
Som många vet har inte Britney den kroppen hon en ggn  hade, hon har ju ändå två barn så de e ju helt förstårligt.. så jag tänkte ta över den, är nog där snart (a)

mitt nya jag hehe

jag är ledig idag <3

Hejsan, idag var jag ledig. De är så jäkla sjukt skönt.. Men kunde inte somna om efter tio av nån knas anledning :p men i alla fall. Har bara vart hemma och tagit de sjukt lungt. De va ju ett tag sen så de va najs

Igår va ja på bio och såg "shutter island" och den sög ju nått enormt mkt. Elr haha nu överdrev jag, men fan i alla fall. Blev lite ledsen faktiskt. Och han har ju blivit asful an dicaprio :p elr ah hur de nu stavas. Han e ju galet snygg i The beach och titaic hehehe :D
men nu ska ja klä på mig o börja fixa mig lite. kan ju inte vara luffare heeela dagen. puss pårt

fixad för i morn

Nu har jag plockat lite på ögonbryna, smörjt in mig, tagit fram kläder för i morn, packat skolväska och plattat håret. Ska nu in i badrummet och borsta tänderna och ta bort smink o sätta lite kräm i facet man vill ju ej va en torr rynkig kärring vid åldern 16 ;) haha
säger god natt med min baby med en grym låt från 2004, crazy ;)

jävla måndagar!!

Hejsan på er. Hoppas ni har haft en bra dag, vilket jag inte har haft. Verkligen vart på skit humör :o menmen, hade lite roliga stunder i skolan oxå med vera och lite folk, de är alltid kul..
Skulle träna med malin men hon kunde inte, så jag typ drog hem o va as godis sugen  hela tiden. Fan oxå, åt lite kaka :( Har börjat på grov ångest för sommaren faktiskt. Borde sluta med all skit mat men de är så jäkla svårt. Dessutom så verkar de som om min kropp inte kan förändras.. som om den e skapad att se ut så som den gör nu.
Men ah nu fan ska ja börja bli seriös, med start i morn. Funkar de så?!

skulle DÖÖDA för det där!!!

jävla match!!

Idag var det premiär match för mitt älskade A.I.K. Va där med Daniella från min klass och Alex, går ju alltid med han typ ;) Men asså det var så jäkla kul och stå på norra igen!! Var ganska taggad och sjukt glad. Men vi spelade verkligen as dåligt, tänker inte skriva så mkt om matchen o så men jag blev sjukt besviken faktiskt, med tanke på hur vi har spelat innan. Jag menar vi vann ju mot gbg i lördags men kan inte ta fucking mjällby?
jaja..
finns så jäkla mkt saker som jag borde göra, men jag orkar inte faktiskt. Ska lägga mig i sängen och läsa faktiskt. Ska läsa snabba cash innan jag ser den på film har jag tänkt, sen va man tvungen att läsa nått i svenskan så ja tyckte de va  bra tillfälle faktiskt ;)

men jag hoppas att ni har haft en grym helg som jag faktiskt har haft. Elr nej, den va bra haha =) men i morn är det skola igen och det är bara att bita ihop, ska träna som fan i morn oxå.. Fan har redan börjat söla lite, hur ska de gå -.-

usch sjukt trött!!

Känner mig lite såhär

hehhe jaja.. nu ska jag iväg till solna centrum och träffa bella, hoppas ni får en sjukt bra dag!!
Det är ju härligt väder, we like =D puss påer!

hahaha ojojoj som de kan gå

Shit, jag är sämst på uppdateringen. Med tanke på att jag bara har tio läsare så är det väll lungt, men jag tycker ändå att det är roligt att blogga, brukar alltid kolla tillbaka i gamla inlägg på massa gamla bloggar (har haft fyra innan denna tror jag heh..) o de e ju sjukt kul att ha!! Men jag vet inte om blogga är min grej faktiskt.. Framför allt när man inte har läsare! hahaha, låtar bra?

Nej men i alla fall, ikväll ska jag hem till Malin och va där lite.. Kan nog bli trevligt tror jag =)
ska förbättra sminkningen sen skolan o sen ska jag väl gå. Eller ska vänta på min sjuke kompis som piercar tutten, haha sjuk är han! För han gör de hemma för tolfte (?) gången hahaha!!

men hoppas ni får en fin fredag :)


jag för nån dag sen =)

länge sen huh?

Det var sjukt länge sen jag gjorde ett riktigt seriöst inlägg, förutom de innan om tävlingen till paow.
i alla fall, är sjukt trött idag Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men de lär vi ju se hmm.. IQ
idag var jag med jasmin i alla fall o vi hade så jäkla roligt med en ny app på min mobil o de här är resultaten

helt sjukt kul var de..
men nu ska ja ladda ner lite nostalgi musik, snoook!!!

tävling hos paow

Läser väldigt mycket bloggar o en av de bloggarna är paows blogg.. Idag har hon en ny tävling då man kan vinna as snygga klockor som jag väldigt gärna skulle vilja ha runt min arm eftersom att ja inte äger nån riktigt fin klocka, tycker sånt är svårt att hitta med de här va as snygga.
jalla habibi 007  Tävling – www.grandsand.com
snygga right? Så om du oxå vill vara med i tävlingen så gå in här
puss påer =)


RSS 2.0