varför ska man vara falsk

Nu har jag tänkt skriva av mig lite för jag är så jävla förbannad.
Att prata skit om en människa är aldrig rätt, men alla gör det. Även om man fönekar de så pratar varje människa skit om folk. Men om jag har anledningar till att snacka skit om en människa så anser jag att jag får göra de. Om jag sen skulle bli vän med den människan igen måste jag stå direkt för de jag sagt för annars är man ju bara äcklig som människa. Sen finns det ju dom som snackar skit om människor för att man är dömmande, och de är så jävla illa. Blir man sen vän med denna människa och säger att ja dömde henne/honom för fort men ja sa inte mer än si och så skit samma jag behöver inte berätta. Vad fan är det för nått
Jag är så jävla trött på människor som inte kan hålla sina käftar ibland, jag HATAR falska människor mest av allt. Folk som ljuger och inte kan stå för de man har sagt. Det är bara så himla äckligt. Dom människorna kan dra fort ifrån mitt liv. Och sen om den människan har luft och tror att dom är någonting, man ba käften snacka nt förrän då står för de du sagt.
Nej fan vad jag är trött på falska vänner och bekanta. Mina vänner blir färre men det rör mig inte ens lite, jag är glad för att dom falska äntligen är ute ur mitt liv! Ha de så kul med era pateiska småliv!!

behöver nått som jag inte vet vad de är

Har tagit alvedon nu så känner mig bättre nu. Börjar bli less på att vara hemma, skulle ja vart frisk skulle ja nått vart ute och gott för att jag är irriterad, men då kommer jag inte bli bättre så det är ingen ide. Jag är trött och jag behöver någonting men jag vet inte vad det är. Någon som förstår mig, eller någon som bara kan prata med mej. Någon som verkligen känner mig. Det var ett tag sen jag hade ett sånt samtal.
I helgen ska jag träffa my girls! Det ska bli så jävla roligt att ses alla igen. som förut Jag, Bella, Melike och Nathalie. Det var typ ett år sen alla sågs så det ska bli jätte roligt, och de spelar ingen roll vad vi gör för vi har alltid så himla roligt och skrattar tills vi ligger på marken och kissar på oss.
jag o mina tjejer på balen <3

nostalgi film

Jag har laddat ner en riktigt gammal film som jag älskade förut. Micke och Molle. Kommer ni ihåg den? Jag har typ glömt vad som händer men de är nån arg vovve och sen är de micke och molle och någon ägare. så den ska jag se på nu!!
Har precis tagit en dusch och liknar lite en människa nu i alla fall, men jag ser helt död ut. Kul att jag inte fick behålla någon färg från thailand alls!!


The Best Things In Life Aren't Things


hatar att vara sjuk

God morgon, vaknade för en halv timme sen men är inte helt bra än. Min hals är värre och mitt huvud dunkar. Men jag tror min feber är borta som tur! Men jag stannade hemma idag, jag skulle aldrig ha någon ork till att stå i tre timmar och göra någon frisyr, dessutom kanske ja blir frisk till i morgon om jag vilar idag.
Det är tråkigt att vara sjuk, de suger get balle!! Det är tråkigt och man orkar inte göra någonting!
Så jaja, nu ska ja se om de finns nått o äta, inte för att ja är så hungrig men ändå!

Sjukling

Jag är sjuk och de suger monsterballe!

hemma hos pappa

Har haft en mysdag med min Tossi idag och har precis ätit middag hos pappa. Vi ska snart sätta på en film och sen drar jag hem!
Hoppas ni haft en bra dag, puss

Sopranos!

Ligger och kollar på Sopranos och ska snart sova. Skit trött
go'natt

så skönt att va hemma nu!

Nu är jag hemma efter att ha träffat några vänner. Satt och pratade mest och hade de skit trevligt, saknar tills jag blir 18 o kan göra sånt lagligt! Men i alla fall, jag var inte på topp, känner mig låg och trött så jag drog hem och nu är jag hemma i min underbara säng. Det känns så jäkla bra!
I morgon så ska jag till jobbet en sista gång, och då fan ska ja fucka ur på jobbet med mat! Hahahhaa, jag kommer ju inte ha nån ork till att vara seriös så jag lär ju sitta och äta, om jag kommer orka. Nej men efter de ska jag till pappa och äta middag, kolla solsidan och sen drar jag hem.
Funderar på om ja ska sova, känns som att ja behöver det. Men först! SOPRANOS, god natt!!
vrf ser mina ögon så konstiga ut, som om dom är olika storlkear o ena kines :S

skola hela veckan eller?

Hejsan, sen uppdatering. Men här kommer den.
Igår var jag på en fest hos lojsan och jag hade de roligt där och träffade människor jag känner och lite så så de vart bra! Sen i morse blev jag tvungen att gå upp för att jag var tvungen att vara i skolan pga att det var öppethus i skolan. Gjorde ingenting, åt bara mat och mickis gjorde skit fin svinrygg, osm tyvärr ramlade lite när ja åt å ja tog bort den!
Snart ska jag hoppa in i duschen oc sen ska jag göra mig i ordning, ska träffa några kompisar i stan klockan nio. Jag vill egentligen bara vara hemma, hos tossi och kolla på film, men de blir inte av i helgen :/
hattig bild lånad från stefii!!

samhällskunskap

Just nu hatar jag kanske mitt liv, sitter på samhällskunskap och skriver om svart jobb. Hur jävla roligt är det egentligen? Just nu är det faktiskt youtube som räddar mig med bra musik, skulle nog vart död på riktgit annars.
Sov jätte lite inatt av nån anledning, kunde verkligen inte sova. Så jag har sovit tre och en halv timme så jag börjar få lite ont i huvudet, så att jag sitter vid en dator gör fan inte saken så mycket bättre vill jag lova.

Idag är det helg, ska bli jätte skönt. Kommer inte bli en så lugn helg kanske men ändå :) Ska vara lite med Tossi idag också, det känns som att det var länge sen vi var med varandra på riktigt! Så ska bli mysigt o vara med bästa Tossin. Som för övrigt ska ha redovisning av sitt projektarbete, tror det kommer bli riktigt lyckat faktiskt dom är skit duktiga.


god morgon, jag är trött!!

Nu ska jag till skolan kul. Ja somna halv fem och av nån anledning är klockan 07.35 när jag vaknar fast ja ställt klockan på 09.20?!!?!!?!?!!?!?!?!?
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

loggar ut och säger byebye

Såg någonting som gjorde mig äcklad o arg så jag orkar inte vara vaken. Blä vill inte va ensam ikv!
jag har oxå vart fjorre!!
puss och god natt!

nu när jag är arbetslös

Är det ingen som vill klippa sig av mina kära vänner, gör för ett bra pris! 
i will fix for youu

arbetslös

Jag gillar att vara "säljer" även om jag inte riktigt kan kalla mej det enligt mej. Men jag tycker om det för att man får prata mycket med människor och det är inte speciellt lite och göra. Du får ett samtal efter 30 sekunder och då är de dags att dra samma manus igen. Men sen tycker jag att det är viktigt vad man säljer, det är viktigt att tro på det man säljer. Gör man inte det så är det svårt att vara en bra säljare. Så där är en av anledningarna. Sen var det ca tre st som jag kände där som jag snackade med på rasterna, resten var inte folk som jag umgås med.
Jag kommer alltid tycka att det är roligt att sälja, de kommer jag göra även som frisör så jag kan ta med mej de här som en liten erfarenhet, men tycker att jag inte fick tillbaka lika mycket som jag gav till det där jobbet. Det var den största anledningen. Men jag ska fortfarande jobba på söndag som det stod.
Tack och hej!

sagt upp mej

Hejsan, nu är jag hemma efter skola och jobb. I skolan hade jag en tjej Emelie som kund och hennes hår blev jättefint, och hon verkade riktigt nöjd. Och det är de jag älskar, att göra om de till nått snyggt!! Så det var askul. Sen drog jag till jobbet, och jag ruttnade totalt, och jag har sedan ett tag sagt det att jag ska sluta. Så fick vi en ny sak o sälja, och jag vägrar göra detta mer. Aldrig i livet!! Så jag sa upp mej!
Ska berätta mer om det sen jag måste äta lite jag är faktiskt jätte hungrig =)
hittade en gammal bild idag innan skolan, hahah skrev Becca skit stort i snön och de va kvar skit länge. tyckte jag var skit coolt, jag var 12 ;)

off to school

Nu är jag klar o ska till skolan, ha en bra dag!!

torsdag igen!

God morgon. Idag vaknade jag första gången av att Ramin ringer mig när han bajsar, och sen vakna jag när han ringde igen och skulle till skolan och skrek nånting om Fifa och hur lycklig han va... Nu sitter jag i alla fall och kollar på våra bästa år och ska snart börja göra mig iordning, börjar ju som sagt halv två, love it! Och som sagt efterskolan blir det jobb.
Jag älskar torsdagar på ett sett men de känns som om dom aldrig tar slut, hoppas frisör lektionen går fort och att de går bra på jobbet.

god natt

Nu är jag klar med alllting och ska sova lite, de ska bli skit skönt att få sova. Är skit trött verkligen. I morgon börjar jag klockan halv två, så kan sova ett bra tag oxå, efter skolan blir de ju jobb oxå.
puss och god natt!!

dum dummare

sitter och kollar på dum & dummare nu. Det är så jäkla bra och roligt haha! Har precis målat tå och finger naglarna så jag känner mig som en ny människa nu, skit skönt.
underbart!

ska ta hand om mig själv

Ikväll ska jag ta de så himla lungt. Har precis satt på varmt badvatten så ska ja ha ansiktsmask och hår inpackning, skrubba mej för att min färg är helt knas och sen rakning såklart. Efter de mina lappar och typ te eller nått sånt. Bara ta det lungt och glömma om världen en stund och vara för mig själv. Synd att hela familjen är hemma och skriker men de sånt man får ta ;)
Har inte gjort sånt här sen ja kom hem till thailand så de ska bli riktigt skönt faktiskt.
en katt!!

tråk dag

Nu är jag hemma efter en tråkig dag, och funderar på om jag ska hoppa in i ett bad?! Typ ha i hår inpackning och sen ansisk mask och sen mina lappar jag har under ögonen. Ta hand om becca kväll bara helt enkelt :) Vore ganska mysigt. Men när ja har sånna kvällar gillar jag att ha chips eller nått annat gått, blir så mycket mysigare då lixom :)
Men först ska jag göra lite plugg som jag inte gjorde igår, men har fortfarande inte kommit på vad min salong ska heta. Men de kommer nog bli bra!

vad har jag gjort

du är de sjukaste jag vet!!

jag gillar glass och godis

mums!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stallhäng

Nu är jag hemma igen efter skolan. Får fan ingenting gjort i skolan om de inte är frisör så de känns så jävla onödigt menmen. Hade i alla fall tre lektioner sen träffade jag upp Ramin Okan och Many så drog vi oss till tuben och sen var Ramin och Okan snälla och följde mej hem men sen drog dom till Ramin. De va typ den sista gången jag såg min Tossi för han ska köpa ps3 så han kommer vara inlåst i minst ett år.
Aja, nu ska jag till stallet i alla fall och kolla när Maja rider och klappa på min hestar. Det var skit länge sen så de ska bli skit kul. Men Majas mobil är avstängd så vi får se nu. PUSS

one tree hill

Idag börjar planetens bästa serie igen, inte i sverige dock men i usa. Så i morgon kommer jag kunna ladda ner de och se, saknar som in i helvete, älskar den där serien och har alltid, ALLTID, följt den haha!!
Har ingen aning om vad som kommer hända denna säsong, vilket är skumt för jag vet alltid va som kommer hända, typ i alla fall. Menmen, håller hårt i tummen o hoppas på att det kommer vara ännu en grm säsong!

pigg chey

Försov mig lite i morse men kommer kanske bara komma tio minuter sent. Skönt, har tagit det ganska lungt denna morgon oxå. Men nu måste jag dra, ha en bra dag!

min dag

Kunde verkligen inte somna igår så jag va skit trött i morse. Men träffade i alla fall Tossi och vi drog till skolan. sen hade jag lektion och gjorde en 2000-tals frisyr, och sen slut. Så va lite med Max och sen kom Steffi. Så ja va lite med de härliga människorna och sen drog ja o Steffi till stan för att Max skulle jobba.
Köpte ett nytt solpuder idag eftersom att Ramin Ebrahimi hade sönder de innan och lekte sönder det så jag ska testa make up stors, hoppas den är bra! Klarar mig inte utan solpuder, man ser ju fan sjuk ut :o
fredags, har ju aldrig nya bilder haha

städ daxs

Jag är ju så himla värdelös, skulle egentligen ha gjort det igår med ja orkade inte då. Sen egentligen orkar jag inte idag heller eftersom att ja sovit i tre och en halv timme men jag måste, även jag har en gräns på hur stökigt de kan vara.
Ska snart berätta om min dag men jag måste äta lite, jag är så otroligt jävla cp hungrig faktiskt.

Livet som blivande frisör

Jag älskar att gå frisör linjen och det har jag sagt förut. Allt är väldigt ytligt vilket kan verka falskt men ja gillart att fixa o hålla på. Så när man har tillgång till att hålla på så himla mycket så är de nu så att jag funderar på att bli lite ljusare faktiskt, jag gillade o göra nått nytt. Men nu kommer vi till varför jag hatar och kommer misslyckas som frisör. JAG ÄLSKAR ATT VARA MÖRK OCH JAG SAKNAR DET VERKLIGEN JÄTTE MYCKET, de känns som om det vore flera år sen jag var mörk.
Så hur gör jag, exprimenterar lite och blir ljusare eller bara bli sådär fint mörk som jag gillar så otroligt mycket. Jobbigt o behehöva välja. Men nu ska jag platta mitt skit hår så jag slipper gå runt i tofs i morn:)

saknaden är stor

Jag saknar till den 4 april då A.I.K har sin premiärmatch och då möter Djurgården. Saknar det som fan, stå på norre med Daniella, Mickis, Alex och Edward!


jobbat och träffat familj

Hejsan nu är jag hemma och har duschat, kände mig skit äcklig efter jobbet verkligen. I alla fall de var skit jobbigt att gå upp i morse men man blir ju tvungen. Efter jobbet kom i alla fall pappa och hämta upp mej så drog vi toll jhonny och linnea och de va kul o se alla dom igen, och lilla Alice har börjat gå. De går så jäkla snabbt allting.
Nu ska jag i alla fall röja upp lite till veckan, mitt badrum e ganska äckligt så ska fixa de oxå. Men medan jag gör de, ögonlapparna som ska få bort mina lappar wiho
en bild från i fredags. Ali jag och Hanna! :)

Hemma hos pappa

Hejsan, nu sitter jag med min syster framför datorn. Hon är jättedum och smaskar i mitt öra och då blir jag arg.. grr. I alla fall pappa fyller år, den gamle gubben blir 39 faktiskt.



jag och min syster är väldigt uttråkade faktiskt, dom snackar skit tråkigt. Jävla vuxna. Nej men nu drar vi. TJO

trött chey

Hejsan nu är jag hemma efter skolan. Kom en timme sent haha, men ja ställde klockan helt fel hur man nu kan göra det? Aja idag i alla fall så hade vi egen hårvård i frisören och då ville vera bli ljusare genom att göra en avfärgning med nått som kallas Efasor som inte sliter på håret för att de e pulver man blandar med varmt vatten bara. Men hon är ju så himla mörk så de vart typ inte så mkt förändring, i alla fall sen satte vi på en färg på de oxå. Men de va kul o göra nå nytt faktisk :)
Färgade och noppade även mina egna ögonbryn, älskart!
känner mig skit äcklig och trött så nu ska ja hoppa in i duschen, hej då :D

lååång dag

Nu är jag hemma efter min långa dag, fan vad skönt. Har färgat håret idag men det syns ju inte på min kamra i datorn och ja orkar inte ta upp kameran och ta kort och sätta in bilden så ni får se det en annan gång. Fan klockan är ju redan halv elva hur fan gick det till? Aja ska väl göra mig ordning för att sova och sen kolla lite tv.
Är ju lite trött faktiskt.
god natt!! :*

Skit torsdag

Nu börjar min långa dag, känns faktiskt inte så kul fast ja sovit i tio timmar är jag skit trött.. Då måste de ju vara någonting fel på mej? Jaja, nu ska jag snart till skolan i alla fall, har precis gjort mig i ordning för skolan. Funderar på om det kanske blir skinnjacka idag, var ju ett tag sen. Aja

fett trött och tråkig brud

Jag har haft en skit lugn dag men av nån jäva anledning så är jag verkligen skit trött!? Vad fan beror de på? Hallå, jag har inte vart utanför dörren idag. Menmen, i morn kommer ja ha en sjukt lång dag, skola från tio till halv fem och sen direkt till jobbet. Underbara tider.
Idag har jag i alla fall klippt lite, först klippte jag Ramin som blev lite kortare än vanligt och sen även Jocke och det gick bra. Saknat o klippa som fan men nu har jag kommit igång igen! Känns skit kul! Men nu ska jag faktiskt borsta tänderna och sova haha!
jag vill utomlands igen :((((((((((((((((

OC!!

Jag har en bra dag, det är dom första avsnitten av OC!

ohno!!

De blir ingen kickboxning idag för min lille vän Mickis är sjuk :( Så ja, hur ska jag göra ikväll då, nått vill man ju göra jag har vart hemma whay to moutch sen ja kom hem men ja har inte haft nån ork och känner mig så jävla osocial, men nu vill jag vara det, tror jag haha!!
lilla mickis <3

onsdag

Hejsan, jag är trött!! Ska snart äta lite mat är skit hungrig faktiskt. Eftersom att ja inte fixat praktiken än så är jag hemma idag. Min planer idag är att städa mitt rum, byta lakan och sånt, tvätta, klippa Ramin och kanske jocke? och sen ska jag köra kickboxning med min kompis Mickis och det ska verkligen bli skit roligt. Får se om vi tycker om de, om vi gör de så lär vi ju fortsätta med det :)
Nej men nu ska jag börja med tvätten lite smått, hoppas det är ledigt bara!! :o
hahaha, snygga ;)

jag har en tråkig pojkvän

kul? nej

God morgon

De går inte så fort att vakna idag, har legat i sängen i en halvtimme. Det är inte bra, kommer ju komma föööör sent. Men nu ska jag upp. Har bara två lektioner idag vilket är jävligt skönt vill jag lova!!

sooooooooooova

Jag är fortfarande skit trött fast ja sov i två timmar innan jobbet och jag tycker att jag får vara trött, fan somna ju tre timmar innan ja skulle upp. Har typ haft lite huvudverk, men de e faktiskt bra nu de har gått över så tror ja kommer ha lätt och sova och förhoppningsvis så kommer jag sova hela natten!
Men nu ska ja klä av mej och mysa lite med lite serier innan jag ska sova! Puss och god natt!!

åh nej nu ska jag jobba

Fick sova i två timmar, det var faktiskt riktigt skönt måste jag säga och efter min natt igår var jag riktigt jävla fett värd det. Men nu ska jag iväg till jobbet och det tar emot som fan men förhoppningsvis kommer jag att hitta nått nytt snart, och då ska jag göra någonting som inte är påfrestande på psyket med tanke på hur många utskälningar man får varje gång man jobbar. Folk som bara lägger på, folk som kallar en hora idiot och fitta och massa mer. Det är fan kul i början, men sen blir det bara jobbigt. Som att jag verkligen vill ringa och störa människor när dom umgås. Det vill jag inte, men vafan de är ett jobb och jag får pengar på det. Jag vet att jag ringer sent på vardagar men de e enda gången vi som går i skolan kan jobba. Sånt fattar inte andra människor.
Nej men fan detta känns sjkt bra, jag är super taggad. Ska sälja som fan eftersom att de blir ny resa i sommar med kompisar och tossi.
Yalla jag måste göra mig i ordning ja har bara morgonrock på mej och mitt hår e blött och ja måste gå om 20 minuter.
på mitt gamla jobb <3

GRATTIS 20 år!!

Idag fyller min syster Zandra 20
grattis gumman kom hem snart jag saknar dej massor

tja fyfan

ojojoj va jag är trött och mätt. Sov bara tre timmar om ens det i natt så nu ska jag bara ta det lungt i soffan till jag måste dra till jobbet. Älskart! Men först ska ja nog duscha, älskar att somna nyduschat med blött hår typ.. Kan vara för att jag är wierd.

vad är det för fel på mej haha?

Helt ärligt så rullar livet på skit bra. Det är okej i skolan och allt är okej med vänner familj och pojke. Varför kan jag då inte sova. Brukar ju inte kunna sova för att jag ligger och tänker, men nu kan jag inte sova för att det inte finns nått att grubbla i? Det här kan nog bero på att jag är allvarligt psykiskt sjuk.. Eller vad fan är det? Så fort jag stänger av datorn och släcker lampan får jag lust att göra någonting fast jag är trött och har en lätt huvudverk, vilket jag btw är för min syn för de finns en liten spänning i tinningen nästan hela tiden.
Eller vad fuck e de för fel på mej? Kan nt jag oxå få somna enkelt? Som tossi, det tar honom typ tio minuter efter man sagt god natt sen snarkar han? Fan vilken underbar egenskap att alltid kunna somna efter fem minuter när man verkligen vill det. Då skullle ja sova typ 8 timmar minst varje natt.. Vissa har de bra dom. Nej men ja får väl kolla en serie ja har försökt sova i en timme nu och jag har tröttnat på de.

back home

Shue fifan! Nu är jag äntligen hemma, fan vilken lång dag det har vart idag känns det som. Gick i alla fall bra på jobbet idag och det var skönt att träffa pappa cia och emelie igen, sen kommer även faster över :) Det var skit mysigt och vi var självklart bänkade framför tv'n när solsidan började och ah ja tycker nog att den är lika bra fan haha!
en gång på mitt jobb men en stor trosa som vi sålde

sleep time!

Nu är jag hemma, var väldigt nära på att dra till fest. Sen hörde jag att den var på lidingö så jag hoppade över det och är hemma nu och ska kolla på ett avsnitt av solsidan och ett av sopranos! Sen ska jag sova så gott haha! I morgon blir det jobb och sen ska jag hem till min pappa som har kommit hem från thailand i veckan. Så vi ska äta lite middag och prata om våra resor till thailand.
hahhaa sommarlovet efter sjuan ;) snygg tjej

i ordning gjord

Orkade inte göra mig i ordning allt för mycket, men vi ska hem till en kompis och planera en resa i sommar. Vi får se om jag gör någonting efter det, jag har ju sabbat hela mitt sociala liv känns det som så skit samma.

lugn lördag

Har precis ätit frukost och är nu mätt. La mig i sängen igen, fan va skönt det är. Kollar på ett väldigt roligt program och det är hur alla i serien vänner kom till serien och hur dom växt upp och så och jag gillart. Nej men fan ska man göra nått idag eller ska jag hoppa över det?
Vid fyra ska jag fixa min mamma, hon ska ut och festa och då ville hon att jag skulle fixa hennes hår och sminka henne. Hahaha min söta lilla mamma! <3
saknar att ha vovvis

God morgon fan!

Nu är jag vaken haha, men jag skulle nog kunna sova i nån timme till. Ramin stackarn gick till jobbet på morgonen och fan va enkelt jag somna om. Tror aldrig ja somnat om så fort. Men de va skönt har skit svårt för att sova på kvällarna så jag var faktiskt värd denna sovmorgon tycker jag hihi.
Jag är verkligen skit hungrig, åt typ ingenting igår. Lunch i skolan, en macka när jag kom hem och en macka till middag. Menmen, så nu ska ja upp o göra någonting riktigt gott. Kanske en omelett eller ägg röra, eller kanske koka ägg och ha på mackan, jag gillar det massor med kaviar på...
en billd från mig när jag gick i nian, saknar min snelugg lite :p

Drar till stan

Ska ta en fika med älskade Bella!!
tjingepling

Planer för ikväll då

Nu har jag börjat göra mig i ordning, så får vi se vad jag gör ikväll. Ska träffa Bella, så mycket vet jag i alla fall. Vad vi ska göra är ju en annan sak. Finns ju inte så mycket att göra nu när de är kallt oxå så vi får se, blir nog en fika eller någonting.
Just nu sitter jag med de där jävla lapparna under ögonen i alla fall, jag hoppas fan att dom funkar annars går jag runt med dom helt i onöda och det känns ju lite onödigt, såklart.
hahhaha en "gammal" bild. Innan ja åkte till thailand. Mitt hår ser så mörkt ut hihi..

Äntligen fredag!

Nu är jag hemma efter en dag i skolan o det känns skit bra. Har lärt mig sjukt mycket idag om L'oréals hårfärger och nu vet jag exakt hur jag ska göra med mitt hår och hoppas verkligen att de kommer att bli bra!!! Men vi får se, annars är det bara att göra det mörkt haha!!
Fick låna en mobil av en kompis eftersom att min knappt funkar.

tjingepling

Nu drar jag
hahahahha skit gammal bild på mej. MOBBAD TJEJ JAG VA!

sjuk jävla dag

Den börja ju skit bra och va hyfsat bra, sen kom ja till jobbet o det vart en tråkig dag men sen hände en olycka så de vart en jobbig dag som slutade i huvudvärk för mej men alla mår bra så jag mår oxå bra! :)
take me back to thailand!

God morgon!

Kunde verkligen inte somna igår, det var helt omöjligt. Skit irriterande var de och så vart jag stressad för jag såg hur lite jag skulle få sova och så. I alla fall, min lektion skulle börja tio så min klocka ringde klockan nio (de tar j 6 minuter till min skola) och jag vart skit ledsen, men sen såg jag att ja fått ett medelande, min lektion var inställd. HELT JÄVLA UNDERBART, så jag börjar klockan halv två idag så de känns skönt. Efter skolan ska jag till jobbet direkt och slutar klockan nio.
Men nu ska jag göra lite frukost och ta det lite lungt, se ya later :)

God natt

skulle ta kort så blev de fail men de gör inget de är min blogg o ja får se ut så då. men kolla mitt fejs, vitt. men kroppen, brun. så fort gick de. kul
God natt

Sol sidan tillbaka! :D

Nu på söndag tror jag att det var så kommer ju en ny säsong av solsidan och fan vad kul det ska bli och se de. Har skit höga förväntningar för första säsongen var ju helt galet, har inte sett alla avsnitt dock så jag håller på att ladda ner den nu så jag kan se innan de börjar det blir så jäkla perfekt!

Solna med Melissa

Gud vilken skön onsdag jag haft det. Bara tagit det lungt och städat mitt rum. Skit skönt faktiskt. Men nu har jag gjort mig i ordning för jag ska snart till solna för att träffa upp Melissa som jag inte träffat på riktigt länge faktiskt.
varför ser min vägg kul ut? Det kanske är min lampa som sprider ett gult ljus?
BTW jag har kommit på en sak. Jag ska inte klippa av mej håret, men efter thailand är det ganska mycket som är slitet så de ska av och det är väl fem cm kanske, men innan de ska jag ljus upp håret två eller tre grader. Se om jag passar i lite ljusare. Annars är det ju bara att färga om det. Men nu är det dags med förändring. Får köpa mig en locktång oxå så de inte bara är platt hela tiden, blir så jävla tråkigt. Åh va jag saknar mina frisör lektioner märker jag haha. Hela inlägget handlar ju om hår!!! AAAAH ÄLSKARTTTTTTTTT

Älskade onsdag

God morgon! Idag har jag egentligen praktik men jag har inte fixat de än men de är löst till nästa vecka. Min tossi står i köket och gör mat till oss. Heehe helt underbart ju!! Undertiden sitter jag och kollar desperata hemma fruar, fan vilken bra onsdag! Ska snart göra mig i ordning för att träffa Malin!!
<3

jag har kompisar, jag orkar bara inte med dom

det finns ju så mkt roligare saker att göra. som listor!
Hur har året 2010 varit för dig?Jag vet inte riktigt, men de va helt okej. Kunde ju vart bättre? haha
Bättre än förra året? – 2009? NEJ!
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Hm, ganska svårt. men thailand`?
Har du flyttat under år 2010? – nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Ja det är klart
I så fall vilken? – säger som innan ill be alright - darin hihihihihihiihihihhi
Har du kysst en främling? – Jag tror fan inte det... nej de har jag inte!!
KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010? – Hahha knas, jag vet inte vad jag ska säga eftersom att de va knas i början men sen undersommaren hahaha de ska vi ju inte ens prata om XD men mot vintern vart den ju najs! :D
Har du varit kär? - Japp
Har du sagt jag älskar dig till någon? – ja men inte till nån ja vart kär i
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – ja
Har du haft ett hemligt förhållande? -  nä
SORG & HÄMD
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – nej då alla e såååååå glada..
Har någon i din släkt avlidit? – nej, tack Gud!
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – haha nej
Varit i slagsmål? – nej
Har du gjort någonting du ångrar? -Man säger ju att man nt ska ångra saker som man gjort, men de e ba bullshit, självklart ångrar jag någonting.
I så fall vad? – Att jag har lagt min tid på människor som inte ens bryr sig
Har du skämt ut dig? – vet ni vad dom kallar mig i norrland. hon som gör bort sig hela tiden.
Har du ljugit för en vän? – vita lögner kan vara bra ;)
Har du varit ute en hel natt? – Ja
Har du blivit tagen av polisen? – Nej jag sköter mig :)
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja hihi e musi den
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - japp
SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du på? – St Eriks gymnasium.
Har någon varit elak mot dig i skolan? – Ja alla är ganska elaka helt ärligt.
Hatar du någon på din skola? - Hata känns ju lite hårt, men jag ogillar ganska många :D
Har du gjort något framsteg? – Absolut
Haft alla rätt på ett prov? – nej jag e sämst ju

Nu ska jag dra, som sagt jag har kompisar.. det är sant..


första skoldagen

hejsan, nu är jag hemma efter skolan och det känns så jävla bra och fan vad stark jag är. Jag kommer fan klara av det här, lätt som en plätt ju. Nej men de va jobbigt, men de är lungt. Åt typ ingenting till lunch eftersom att jag inte orkade stå i kö heller så jag har precis ätit lite och fan vad jag är bra på att göra omeletter, den vart fan as god och jag är fett trött på egg efter thailand menmen
Snart ska jag till min brors dagis och hämta upp honom sen ska jag nog ta igen lite som jag missat i skolan efter thailand. Men vi får se om de händer ens haha! Jaja, ha de bra!

sitter med lappar under ögonen

Jag är tyvärr väldigt stora mörka ringar under ögonen men det är nått jag typ alltid har haft. Så i thailand köpte jag några lappar som man ska sätta under ögonen så sånna sitter jag med, vi får se om de ens fungerar. Efter de ska jag i alla fall sova eftersom att det är skola i morgon.
hahahaha ser ut som att jag är tolv år gammal.................. ultimata åldern..

måndag

God morgon. Jag är dålig. Jag skulle vart på gymmet vid elva med Bella men som sagt jag är fortfarande hemma men men. Grejen e den att ramin ringer och säger vid fyra att han kommer till mej snart. Trodde att han var full eller någonting, men så störd är min tossi.. Ah så kom han och börja va sådär knäpp som bara han kan så ja börja skratta och kunde inte somna om. Men de gjorde jag till sist vid fem typ, men du vid halv åtta vaknar jag igen av min bror som har en tendens att skrika på morgonen o det var svårt att somna efter de oxå så ah. Jag har sovit konstigt om man säger så.
Min Tossi sover i alla fall fortfarande men jag funderar på att väcka honom, typ med mat eller nått :D Är skit hungrig....

hyfsat bra söndag

Hejsan. Nu är jag hemma och har ätit mat, det var gott!! Idag har jag vart på jobbet, det gick faktiskt ganska bra men de förändrar ju inte om vad jag tycker om de där jävla jobbet. Efter jobbet drog jag hem till ramin och kollade criminal mindes och myste lite. Så som sagt jag gillar den här söndagen.
Nu ska jag i alla fall hämta lite chips som finns i skåpet, jag gillart!!! :D

facebook är sämst

Har försökt ladda upp thaibilderna ett tag men de har ju fan tagit en vecka nästan. Det tar såååå lång tid och jag dööör....................................................................................................
På tal om ingenting, kanske kör på lockigt idag. Eller inte hahaahhax nvglvdxkndvnx fuck de tar cp lång tid ja blir galen

Snart klar

Idag har det var väldigt lungt. Sov hemma hos Bella och drog hem vid ett har tagit en dusch och fixat mina naglar lite. Ska snart in till stan men idag orkar jag verkligen inte fixa mig så jag kör på naturligt idag.

jag älskar albas blogg

för där hittar man så bra saker. som en årsresume, fast de kan ja typ inte stava till :S
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
ja

2. Höll du några av dina nyårslöften? 
nej jag är dålig på sånt

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Nej

4. Dog någon som stod dig nära?
lyckligtvis inte

5.Vilka länder besökte du?
Thailand och ukraina som jag mellan landa i, fint land de där ukraina....

6. Är det något du saknar från år 2010 som du vill ha år 2011? 
Än så länge kan jag inte komma på nått. Jag vill att allt stannar fast med en ny start. Om man förstår

7. Vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 
8 december när jag åkte till thailand till slut och 10 december när jag och tossi vart tillsammans.

8. Vad var din största framgång 2010?
hm, jag har fan ingen aning.

9. Största misstaget? 
Dom är väldigt många och inget jag kan säga här.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Hela mitt år började med att jag hade lunginflammtion, annars har de vart ganska lungt.

11. Bästa köpet? 
Alla kläder?

12. Vad spenderade du mest pengar på? 
Min största kärlek på den här jorden, mat <3

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
mihihi aa

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? 
il be allright - Darin Bend over rdx oj de e jätte många pallar inte

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
Jag vet inte riktigt, men i slutet var jag gladare i alla fall

16. Vad önskar du att du gjort mer? 
tänkt på mej själv och inte alla andra

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
ägnat mina tankar till människor som inte är värd det

18. Hur tillbringar du julen? 
2010 blev det ju på stranden.

19. Blev du kär i år? 
Ja <3.

20. Favoritprogram på TV?
greys anatomy, scrubs, how i met your mother, desperata hemma fruar osv

21. Bästa boken du läste i år? 
snabba cash

22. Största musikaliska upptäckten? 
ja du... hmmm

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? 
Först åt jag middag hemma med lite släkt och sen drog jag ut med kompisar inget speciellt

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 
Absolut men de är så lätt att vara efter klok

25. Något du önskade dig men inte fick? 
Det finns ju alltid mobiler och så men annars så fick ja de jag ville.

26. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? 
Jag har ingen speciell stil, har på mej de ja tkr om

27. Vad fick dig att må bra? 
hihi skriver jag det kommer jag bli mobbad....

28. Vilken kändis var du mest sugen på? 
Typ cristiano ronaldo, johhny depp fast som jack sparrow david beckham han snygga i greys anatomy och sådär hehe.

29. Vem saknade du? 
Jag saknade min solstråle Tess och min underbara vän Vittorio.

30. De bästa nya människorna du träffade? 
TOSSI!! :D

hemma fru haha

Kom nyss upp från tvättstugan och håller på att städa i rummet medans täcket ligger o luftar på balkongen. Skulle verkligen inte vilja ha en städerska, att dom ska tvätta mina skita kläder och sånt. Låter ju skit skumt. Jag vill ju inte ens att mamma ska tvätta mina smutskläder. Menmen, de kanske är skönt.
Sitter fortfarande i softkläder, känner mig riktigt död idag. Får sånna dagar när jag kommer hem från thailand, men de brukar alltid bli bättre efter några dagar eller en vecka.. Ska visa lite bilder, dom e fucked up haha! Kul hade vi det fan!
Nej men rummet ropar på mej nu, dags att plocka bort allt från mitt skrivbord som jag vill ha bort här ifrån. Menmen, hej då!!!

Fredag

God morgon bloggen! Nu är jag vaken. Tossi skulle gå vid någon tid och efter de sov jag. ensam i min säng för första ggn på över en månad. De kändes as konstigt!
Idag som sagt är de städning på schema och sen får vi se om jag kanske drar ut med några kompisar. Men ah vi får se.
Sitter i vardagsrummet och äter godis, så jävla gott. Men nu ska ja kolla om tvätttugan är ledig, se yaa!!

torsdag idag!

God morgon eller nått, har vart vaken sen typ nio men jaja. Igår hade ja en ganska bra dag faktiskt, träffa en del som jag saknat och det är ju alltid kul. Spelade på cebertown, och fyfan vad det är tråkigt. Asså folket gick verkligen in i rollen och ba skjuuuuuuuuuuuuuuuuut! Hahaha ja dog mest hela tiden haha!
Ramin gick nyss till jobbet och nu har jag lite lonely time så ska nog hoppa in i duschen och ta det lite lungt. Han ville dock att ja skulle luncha med han och det är ju jätte snart såg jag nu så jag måste kila vidare.
snyggkille!!!
Hörs sen, pusssssssss

städar och plockar

Hatar att komma hem efter resor för de är så mkt att packa upp och tvätta och lägga tillbaka vart allt ska vara och jag hatar sånt och lyckas alltid komma till bloggen och klaga. Jag lyckades även idag hahaha! Men fan det är ju skit jobbigt men nu har jag kommit en bit på vägen så det känns bra faktiskt. Ska tvätta hela dagen i morgon och då passar jag på att damma av dammsuga och moppa av inne i mitt skitiga rum. Funderar på att göra om lite, men som sagt jag har ju ingen ork till att bry mig om mitt rum så vi får se hur det blir
Det känns verkligen skit konstigt att vara hemma. Det gick så fort. Men de känns faktiskt riktigt skönt. Träffa mina fina och nära! Saknat alla så hystriskt mkt. Mamma går runt och kramar mig hela tiden hahha, hon är ju för söt. Tänkte visa er en julklapp jag fick av min mormor. Bland de finaste jag har fått av nån!
en sjukt kul kväll i thailand!

Nu är jag hemma

Igår kväll kom jag hem från Thailand o de va faktiskt ganska skön. Träffade Bella direkt och snacka om allt som hänt sen drog jag hem och träffa mamma och sen kom Ramin och så sov han här. Jag har spenderat morgonen ensam, och det är så jävla skönt. Det är första ggn på en månad.

RSS 2.0