hahaha fyfan va sjuk ja vart

hela den här natten har jag drömt om mat, allt ifrån korv, hamburgare, godis, cola! Hahaha vaknade en gång o trodde ena drömmen va sann, hade nämligen köpt hem cola, men så va de inte :( de första ja gjorde i morse va att dricka det hahah
ibland när jag är sjuk kan jag ändå äta, kanske nt mkt, men jag äter i alla fall lunch o middag.. dom här fyra dagarna har jag knappt ätit alls, så jag känner mig typ benig.. va alltid lite mullig förut, fyfan.. men nu är jag ju för smal, elr?

jaja, uppe ovanligt tidigt no idé why. kan ju vart för att min bror skrek i 25 minuter innan han blev tyst.. aja, o de känns så bra att må bättre, bara min jävla hosta skulle vilja försvinna.. menmen :)
ha en bra dag

dagen innan nyår

mår fortfarande ganska dåligt, men kan i alla fall äta och har inte lika hög feber. Har hosta som fan, men aja ut i morn ska jag
får ju panik av att sitta hemma och inte göra någonting utan att träffa nån! har missat all mellandags rea oxå, jävla skit sjukdom. vrf ska ja bli sjuk nu, är seriöst aldrig sjuk, men just nu!!  AJA
vet ínte vad ja ska ha på mig i morn heller, kanske får bli nån klänning... vi får se hur de blir i alla fall..

jaha, va ska man göra nu då? klockan är halv fem, har absolut ingenting att göra. folk är ju inte direkt sociala heller. vart fan är allt folk?

aja hej då

twilight hunkarna

när första twilight filmen kom så var jag helt nere i Edward Cullen
 ´
jag kunde inte säga va de va, men fan alla va ju skit kär i honom.

sen kom new moon, och lille jacob va inte liten längre

asså hahahahha hur fan kan man ens gemföra edward med jacob, hahaha asså skönheten möter odjuret.. helt ärligt, när ja och jasmin va o kolla på new moon, asså haha vi kunde inte andas när han tog av sig sin tröja hahaha!! asså de va helt sjukt!

så edward, släng dig i väggen haha, jacob har tagit din plats!! :D

17 månader gumman


love u


dead by april - promise me


Promise me to think of us as a time so wonderful.
Promise me to think of us still bright still colorful.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.

Frida Wilkman, läs noooga! :D

Jag sitter just nu och kollar aik dvdn, 2 lax 9
och vet du hur taggad jag blir för match? Jag ser solen som skiner på norra stå, ser våra vackra spelare göra mål efter mål och jag är så taggad.. So no matter what, SÅ MÅSTE VI HA ÅRS KORT I ÅR!! JAG ÄR SÅ ÄCKIGT TAGGAD.. haha helt mobbad, de e ba december.. Men 2010 ska vi inte missa många matcher, hoppas du e med på detta!!
love you

God jul!! :D

Hoppas ni får mysig dag alla :D puss

allt händer samtidigt

vet inte vem jag ska vända mig till längre

helg i morgon, me like!!

i morgon ska jag till skolan, kolla lucia tåget hahaa!! sen ska jag på arbets miljön.. sen ska jag typ till stan och kolla lite klappar till folk, kanske hittar någonting till mig oxå :D  sen ska jag träffa david, och vi ska ehem till mig och ba mysa :) på lördag ska jag jobba, sen ska jag hem till maja som ska ha födelsedags fest, JUSTE SKA JU KÖPA PAKET TILL HENNE I MORN OXÅ ;) och det kommer bli ruligt, lilla maja får oxå bli 16 haha!! Sen på söndag ska jag och maja vara med i lucia tåget på stallet, förhoppningsvis blir de så att jag får gå med maja annars skiter jag i och drar ch jobbar efter, hur som tror jag att jag sen ska träffa david och ba ha en lugn kväll innan ännu en vecka börjar!!
hahha nu vet ni asså ;) ska in i badrummet och fixa mig nu, måste ju ta hand om facet!! ;) och sen ska jag sova lite, och de ska bli så skönt, i love to sleep you knuw ;)
men ha de bra babes

,

Jag är så sämst på att blogga, men en liten uppdatering kommer hära ;

Mitt liv består just nu av att sova, gå i skolan, plugga och jobba! Är ganska trött och skulle behöva sova i 24 timmar för att ta ikapp alla timmar jag missat, men haha konstigt nog har jag börjat bli van nu. ska snart iväg och jobba, det gick ganska bra i helgen.. älskar när de nya nr kommer, mkt enklare haha! menmen!
ska i morn till linnea med zandra och emelie för lite julmys, så det blir ingen ridning för mig med andra ord.
men på lucia ska jag leda maja på lucia tåget i stallet hahaha!! Det ska bli sit roligt faktiskt. gjorde det för nått år sen oxå, haha och det var jävligt roligt, men kallt.. jajajaja!!

I morse så drömde jag en så konstig dröm Det var helt sjukt jag ar i solna gymnasium, ochtyp alla mina kompisar gick i det gymnasiet, så träffa jag på natti i en av korrideroerna och vi blev skit glada och krama om varndra och snacka massa, typ ellr nåt.. sen så helt plötdsligt så var vi i ett klassrum och där stod vittorio, vår vittorio.. så jag och nattis fick panik och krama om honom och grät som fan och frågade varför han levde och så. sen efter när vi lugnat ner oss så såg han fotfarande ut som vittorio men det var inte han, det var bara hans utseende, och det var så sjukt... asså det går inte att förklara. vakna med en skit skum känsla i kroppen..
vår lilla vittorio!! 
 

aja, ska kolla när jag msåte dra för jag börjar om en timme nu
hare bra, vi får se när jag loggar in å datorn igen
puss

ledig i morn, skönt!

var nyss ute med maja, snackade lite med henne och hade lite ruligt!
i morgon är jag ledig, det ska bli så jäkla skönt!! ska sova riktigt länge :)
fck orkar inte, ahaha har inge att skriva, värdelös blogg, eh ja!! :D

RSS 2.0