tävling

Är med i en tävling på hugos blogg, ni vet han som var med i den rätte för Rosing. I alla fall, grymma priser, ni hittar tävligen exakt här

22 månader!


så fin, du är i mina tankar varje dag
kommer aldrig att glömma
vila i frid <3


älskade sol, tack för att du titta förbi

Jag har vart med om en helvetes viner. Fyfan va kall och lång den har varit, grått och inte sol över huvudtaget, vad hände med att solen faktiskt kunde dyka upp nån ggn under vintern?Nu är den här i alla fall, tack! De tog träden 1 vecka till att bli het gröna, sommaren är här.. WOHO

Sex and the city 2 och chip!

Är med i en grym tävling som ni kan hitta hära! Vad man kan vinna som första pris är 10 biljetter till filmen Sex And The City 2. Och dom tjejerna är ju bara så coola right?!

Jag skulle verkligen vilja vinna det här för att jag älskar filmen såklart hehe ;) tycker dom är riktigt grymma! Skulle jag vinna skulle jag bjuda min bästa kompisar, ta en fika innan och bara mysa och snacka skit som Carrie och dom!
Sen är det så att jag ääääääälskar chips, så jäkla mumsigt!! Men sommaren är på väg och bikinin ska på när som och förhoppningsvis kommer jag kunna sola enda in i augusti men då vill man ju gärna känna sig bekväm i bikini. Hörde att dom här chipsen är ungsbakade som då ska vara mindre feta, alltså kan man äta chips under sommaren utan att va orolig. Det är ju helt toppen!
två tjejer som jag skulle ta med på bion, har kännt dom hur länge sen helst och finns inte brudar som vi som kan snacka wihuu! love u guys

AIK, förevigt trogen

Jag är verkligen in och ut aikare och har ALLTID varit det, finns inge snack om att jag skulle komventera till nå annat fucked up lag. Men bara för de så får jag faktiskt klaga. För det är ju helt jävla katastrof?! tränare som lämnar oss, brister i försvars spelet och en fucked up målvakt. Däremot tkr jag att all kritik riktas mot målvakten Kan inte försvaret lära sig vart dom har varandra så vi slipper tappa boll gång på gång!

Jag är jävligt arg, men jag kan samtidigt inte sluta driva om att de blir derby mot bajen nästa år! Vi ligger sist, vi vann dubbel förra året. och nu ligger vi sist, går ju inte ihop. Blev dom för kalla bakom öronen eller? jag vet inte vad som har hänt, och våra varvningar av dom nya kanske inte är så lyckade som vi hoppats.
MEn i morn är det match igen, åå då fan vill jag se den första vinsten på råsunda för i år

Becca here!

Hejsan alla guzzar och killar.
Sitter i skolan och har datorkunskap, hade ingen frisör i morse för att Yvonne var för senad, de va ganska najs faktiskt! Så idag har jag en lektion. Har ju inte skrivit på ett tag, så sen sist jag skrev har jag skaffat ett nytt jobb. Blev burger king, men detta är bara tillfälligt till jag hittar någonting annat. Men de e najs med extra pengar. Måste även spara jsukt mkt pengar efter som att jag SKA TILL THAILAND I EN MÅNAD! åker den 4 december och kommer tillbaka den 3 januari, de e ganska najs. Blir både julafton och nyår där, najsnajs!
Saknar thailand så extremt mkt så de ska bli asroligt. Ska åka med en kompis och hennes familj så de kommer bli askul. Åker med min kompis jasmin, som jag har kännt sen jag var ungefär fyra kankse. Ganska länge vi har känt varandra alltså med andra ord. hehe..

Hoppas allt är bra med er och att ni får en najs helg. puss

RSS 2.0