29/7-08


Saknar dej gumman, det var för länge sen nu.
tänk om jag glömmer din blick när du kollade på mig. vill inte glömma :/
älskar att minnas saker om dej, som din blick mellan räckerna i radhuset när man kom upp från trappan!!
älskar dej gumman <3


en liten jobbig sak, höhöHÖHÖ DSNZKLDJN

Har köpt en iphone idag =) Och nu lägger jag in massa låtar, och de tar såååååååååååååå långt tid men min seeeeeeega dator. asså så seg, MÅSTE HA EN NY DATOR DE GÅR INTE. och för att ha någonting att göra så bloggar jag, tog undan lite kläder från golvetoxå, men de va inte mkt så nu vet jag inte vad jag ska göra lixom :p

men idag va david hos mig o vi myste o de va mysigt, hahha om det är korrekt svenska. skit samma....


84 låtar kvar (y)
81!!

shiiit hahah va ska jag göra, har till och med fixat facet emellan, vrf har jag så mkt musik och så seg dator, :(:(:(:(:( jaaaaaja, ha det bra


fredag, JAH JAH!

Nu är det fredag, naaaaajs :D

tuuursdag

JAPP!! i morgon är det fredag, skönt! :D
Idag hade jag bara en lektion, frisör. Vera fixade mitt hår lite sen jag på henne. Slutade tjugo över elva, så jävla skönt! Men i morn ska jag lämna in en uppstats på tio sidor så jag ska göra det nu, sen ska jag och maja till kista och shoppa :D blir lite julklappar och kanske hittar någonting till mig oxå. Skulle behöva ett par skor och en kofta jag kan ha. haha egentligen behövs en ny gaderob, men jajaja!!

tror jag ska sola idag oxå, ganska najs torsdag ändå. men först, TOAN!

onsdag

JAPP!! mitt i veckan nu da. I morn har jag en lektion, sen ska jag sola. Läste i en artikel att det faktiskt är nyttigt!!
Ska i alla fall snart in te stan, ska bara fixa mig lite, kan inte gå ut såhär, då skulle ja platsa in på plattan me alla gulliga emos :D
shit, inte härligt väder ser jag :( hatar att vara i stan då, men aja.. Ska träffa david när han har slutat, han tog sönder sin iphone typ höhö, sen var de nå mer han skulle göra..
sen ska vi till gärdet och jobba, vi ska sitta och lyssna på nån chef, booring! Glad att jag valde frisör, klarar inte av att sitta stilla och jobba. GÅR INTE heheh..

igår red jag mööören, hahaa!! Det var ju verkligen skit länge sen, och det var ganska roligt, men vet inte vart mitt tålamod var igår så fick ju damp på en tjej i gruppen haha, men det var roligt.. Kan fortfarande inte bestämma mig om jag ska sluta eller inte. Det är ju så jävla roligt. men ah. Jag venne riktigt vrf jag vill sluta heller. men de känns som om de e slut nu kanske.. jaja vi får se hur det blir med det där, jag har fortfande tid att tänka igenom allt de där.. bara så ni vet typ?
haha nej men nu ska jag göra mig i ordning, hare bra

HAHAHAHAHHAHAA

sitter på jockes dator och kollade lite bilder. och det handlar ju om att bjuda på sig själv XD

solavslutning åttan, jag ser ut som 12

hahahha helt ful, kolla mitt koooooooooorta hår :o

jag och mina tjejer på skolavslutningen i nian. Saknar!! Helt sjukt vad vi grät hahaha

jävla skit haha

Vaknade idag vid kvart över tio eftersom att jag har sov morgon på måndagar, men jag har så jävla svårt för att sova på nätterna så jag var fortfarande trött så stälde klockan till tjugo i elva ehe för jag måste gå typ elva så de skulle vara som vanligt. Göra sig klar på tio minuter typ. I alla fall, så går jag upp kvart i och har fem minuter på mig innan jag ska gå, så skyndar jag mej till skolan för den där enda lektionen jag ska ha. Sen kommer jag till skolan, helt anfådd, så är lektion jäveln instäld. hahaha, hur fan lyckas jag. HATAHATHATA hehe, menmen. Drog hem då, satte på mig mjukis kläder. så har jag suttit framför tv och datorn och pluggat. Duktigt gjort va :D haha!!

jaja, life lixom.... högöhödjffnlkndknlknkn vrf bloggar jag egentligen helt onödigt asså :D

Japp, nu har det varit söndag i 22 minuter :/

Nu är helgen slut snart. Igen. Ska se New moon idag med jasmin, skit roligt och spännande! Kanske har för höga förväntningar på filmen, men skit samma. Boken jag läser är slut snart. haha får vi se vad som händer där oxå.
Har haft en skit mysig lördag och har egentligen ingen aning om varför jag bloggar. Men det är väll lite roligt i guess. Ah eller jag har ju någonting att göra i alla fall
Men nu ska jag in i badrummet och borsta mina tänder, tvätta bort mitt smink och ta hand lite om mitt face. Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite innan jag ska sova. Hoppas jag inte försover mig i morgon oxå, hatar att gå runt som en Zombie på jobbet :p

Hoppas alla haft en bra lördag, puss på er.

Får man glömma hur var man förut och gilla den man blivit och håller på att bli

Träffade min Hashmin idag, tönt hon är. Vet inte hur länge jag har kännt henne. Vet inte hur sjuka saker jag har gjort med henne heller, lurade på henne allt! Hon är inte någon jag träffar så ofta, men hon är ändå den personen som står mig närmast! vi satt idag på ett café i tre timmar och pratade skrattade och klagade :p hur kan man vara så liten och ändå verkligen förstå? 12 år tillsammans är ju sjukt =) På söndag ska vi två på new moone.

Det var för två kvällar sen, jag var så jäkla trött, går inte att beskriva i ord :p Det var verkligen sjukt. Så såg jag min skärmsläckare som är Tess. Och från ingenstans började jag gråta. Första ggn på typ flera månader jag verkligen gråter (undantag på Vittorios begravning). Det var så skönt, allt kom direkt. Var lite överdrivet trött bara på morognen eftersom att det var svårt att sluta, men det var lite värt det.

Många som pratar och säger tomma ord som egentligen inte menas över huvudtaget. Sen finns det ord som man verkligen menar. När man inte längre är den person som man en gång sett sig själv som.


Saknar dej gumman. Saknar när du alltid kollade in i mina ögon.


i morgon är det onsdag

Har haft en väldigt seg dag, har gått runt i skolan som en riktig luffare!! Hade frisör prov, heh gick helt okej. Anträngde mih inte så värst heller så jaja!!

Sitter här med lite beslut ångest. Mitt rum är så jävla äckligt stökigt. Sen är det så att jag läser en skit bra bok som jag vill vara klar med till på fredag.. Så ska jag städa eller läsa? Skulle utan tveken bara lagt mig ner i sängen och bara läsa, men aså, fan det fungerar inte så. Hur fan kmr min lägenhet se ut när jag väl lyckats hitta mig en hahahahaha!! KATASTROF säger jag bara :p menmen, life!

sitter framför datorn med lite musik i öronen så ska börja rensa lite vid mitt skrivbord, behövs väldigt mycket om man säger det så, VA

om en vecka skeeeeeer det, the moment of truth

JAG SKA SE NEW MOONE! haha klå den bitches! bästa med hashmin MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

2012

I morgon ska jag och David se 2012! Haha, är skit rädd fan :P men vi får se hur den är, kanske är lite överdriven men vi får se. Lev era tre sista år väl. Snart dör vi haha!! Typ ;) Ska i alla fall kolla den på Heroncity, långt ifrån mig men aa, i alla fall!

I morgon har jag skola som vanligt :( Börjar klockan åtta och slutar typ två tror jag. Haha suuuper kul. Men hoppas i alla fall att vi får rulla curler elr hur det stavas, håret blir fan as snyggt av det ju!! :D men fuck de här jag är hungrig o kan nte göra mat för då kmr jag väcka alla :'(

lite lov skulle aldrig sitta fel hauuu?

Shuelululu! Va händer ?
SEG DAG! Sjukt trött bara :/ inte roligt faN. innan jag skulle till stallet fick jag ont i huvudet oxå :/ så jag red med huvud värk, på haha hur fan stavas de x) skit samma vem det va. Det gick helt okej i alla fall,
JUSTE :D im a bitt happy, i have twiligt 3 så nu har jag nått att göra om kvällarna. wohoo. geeeeeek i am :Dlike it alot!

JUSTE! heheh, jag har slutat som stall värd, sköööönt! nu ska här jobbas höhöhöhö fuck asså, herrå ;)


Idéer höhö

Har väldigt länge tänkt på det, men idag gjorde jag i alla fall de första fram stegen eftersom att det verkligen inte går att plugga. Mår bara illa av att se böckerna fan! IALLAFALL!
Vad jag tänkt göra är att köpa en ganska stor ram, typ som en tavla och sätta dit mina egna kort genom livet och folk som betyder för mig :p elr bara skit roliga kort som när jag och fanny försökte vara snygga inne på skolans toaletter med martins mobil kamera. Vi ser bara allmänt korkade ut, men det är roligt! Och det kommer även den tavlan att vara. Där kommer även finnas kort på Tess, kommer välja de finaste och där man inte ser hur ont hon hade den sista tiden och även en bild från när hon är yngre. Den är så fin på henne

Men sen kom jag på en sak :p Mitt uppe i att välja bilder från datan så kom jag på att jag inte visste hur man laddade upp bilderna. Ska man lägga bilderna på en skiva och sen bara lämna dom till en sån som gör foton eller?  hahaha typiskt jag, riktigt korkad som inte vet :p men ah jag tror de finns en kortbutik på väg till min skola. Kan ju stanna där på hemvägen och fråga hur jag ska göra och så :p kanske borde köpa en "tavla" och, elr vad man ska kalla det !!

lite bilder som jag har valt u:
 haha fyfan va ful jag är :p men jag gjorde en ful min och så hade jag solen i ansiktet. Det är på väg hem från strömstad med fanny
jag när jag skulle flyga falskärm i thailand, skit coolt minne. tkr även att jag är riktig hottie ;)
me and bella ofc!!! bega lixååm, har kort på dej oxå maja haha men venne vrf den inte går att ladda upp :S
hahaha David oxå ;) <3

och min hung såklart, har en bild när hon är äldre oxå. Där var hon ju ganska ung =) så himla fin!!

*suuuuck*

Hatar den här jävla dagen, första dagen på veckan o en lång vecka framför mig, wohoo. Den kommer absolut inte bli stressig med allt. behöver verkliigen plugga, ändå sitter ag med syrrans dc och spelar skir spel hahaha!

Igår läste jag i alla fall väldigt länge. det var svårt att sluta, men gav upp klockan ett och somna nästan direkt.  hade svårt i morse att gå upp även om de va halv elva haha. hade en tråkig lektion sen va skol dagen slut. åkte med bella till stan. hon skulle leta en jacka och jag fick en känsla av deja vú hahahaha detta jack letandet asså :p

aja, borde plugga, men ah vi får se hur det blir. Hoppas ni haft en bra dag, puissssssss

ångestdagen

Idag är det söndag :'( bläbläbläblä..
min söndag spendera jag på jobbet, helt underbart huh? NEJ det var det inte. Satte mest och läste ur min bok samtidigt som jag ringde, fick knappt svar i alla fall så de va lungt. träffade jasmin oxå, vi åt lite pizza på söder. skit gott haha!

håller i alla fall på att läsa den andra twilight boken innan jag ser den. hmmmm kanske jag redan har sagt`? hahaha bra blogg asså!
måndag i morn, sovmorgon, ska inte jobba heller. ska plugga på matte och skriva lite på en uppsats, wihuuu! Pepp!!! Wonderfuuul! haha är så jävla rädd för hur det kommer bli när jag läser matte b, jag är ju fan sämst på matte. jag försöker verkligen lära mig men jag förstår inte. hur får man ihop allting? I HAVE NO IDÉ, men ah ba o köra


min lördag

heeeej bloggen. Saknat mej, ah det vet jag att ni har gjort ;) HAHA

neej, men ah. Idag har jag jobbat och det gick bra för en gångsskull, känns jävligt bra! Får vi hoppas på att de går bra i morn ;) efter jobbet idag drog jag och David till mig, vi åt tacos med familj+Linda. Sen var vi inne i mitt rum och bara mös galet tsm. pungkulan kommer inte till jobbet i morn för att han ska på nå träninsläger med karaten, sååå jag kmr inte se han på länge. japp! så äre

juste kom på nu att du glömde dina böcker david haha!

JAHAAA, va händer da? jag fick helt plötsligt väldigt tråkigt... kankse borde leka lite på Picasa och lära mig någonting och göra lite coooooooola bilder maybeeeeeeee


chaCHA!

Har kommit hem nu för ett tag sen, ska faktiskt snart lägga mig i sängen och nörda med min nya bok, måste läsa 2 twilight innan jag ser tvåan. kolla filmen först förut o sen läste, så tänkte göra tvärtom då om ni förstår.

Träffade David idag efter en lång vecka, och de va skit mysigt :) Hahaha vi drog och Bowla, han döpte "sitt klot" till striki typ? BÖG ;D haha, nej men de va skit kul, förlora dock me några poäng hehehe.
hade prov idag oxå i frisör tekink om huden. Hoppashoppas att jag i alla fall får VG annars kan de hända att jag blir lite blöt om ögonen!
SÅ NI VET!
jjjjjjooooste, bokade biobiljetter idag till "2012". måste ju gå på bio så mkt som möjligt nu under våra tre sista år. 2012 dagen efter jag har tagit studenten kommer de säkert bli. Då har jag fan pluggat alla jävla år i onöda!
BA SÅ NI VET! mmm.

juste, tråkigt väder de är ute. helt kefft, asså hur fan kan de komma ner så jävla mkt vatten'? De måste ju fucking ta slut snart jue
??```????????????????????????????????????

nej men pudd och kram, vi ses på stan
ps. ska jobba i morn :(

SLÅ DEN, 10 LÄSARE. DAAAH!

idag har jag haft tio läsare, inte längre gaybloggen. kommer fan snart upp i blondinbellas klass!! SHIT, MUF FOR LIFE! hahahha

idag har jag vart i skolan, grymt kul att klippa. Kung man är, nån som vill klippas, gör de för ett galet bra pris ;););)
jobbade idag oxå. hahaha, no coments, jag suuuger bara helt enkelt :p men skiiiit samma, för i morn är det fredag. Då får jag träffa david igen, har inte sett hnm sen i söndags tyvärr, men ah blir så när man har mkt för sig, right? Men de ska bli mysigt, hahaha jag tror typ att vi ska bowla, men kommer inte säga vart fö då kmr ni säkert komma dit och störa mig och mitt privat liv. Asså suck, låt mig va alla 10 läsare, jag har faktiskt ett liv utanför bloggen ju?

HAHAHA jajaaaa, men ha det bra alla läsare, jag lämnar er med en bild som säger mer än 2 ord

work it sexy bitches!

min blogg, dålig? nääääj asså! HAHA

Kan inte förstå att David tkr att min blogg är dålig? Asså den är BÄST!!
haha jag kommer dö av garv. Den är bra, min blogg är bäst. Och jag är fan lika snygg som Kenza och fan lika smal som dessie och kissie hallå?! Har nästan lika många läsare som Gaybloggen oxå? JAG ÄR FAN LIKA COOL SOM PAOWWWWWW OXÅ?


onsdag

i morgon är det torsdag, sen FREDAG :D de är de jag lever för!!
i morgon har jag en lketion sen slutar jag, sen ska jobba :p
bhd bcvl orkar ej :D

min räddning: musik!

Hejsan alla, hoppas ni har haft en bra tisdag =)
Min började väldigt seg, gick till skolan i mysyxor o inge smink haha. Men ah, och? I alla fall, hade matte och sen idrott och sen frisör där vi gjorde hår inpackningar på varandra. Och mitt hår blev så jääävla mjukt. Helt sjukt, skit skönt! sånt i like så funderar på om ja ska köpa en sån kankse`?;)

Efter skolan drog jag och Bella till staden och kolla lite kläder. Köpte bara två par trosor haha hann inte med så mkt mera ;p Sen drog vi till donken för vi blev så jäkla hungriga. Sen drog jag hem, bytte om till stall kläder och sen drog jag till stallet. Jag red fina Betty och det gick helt okej fakitskt. Lite svårt ibland, men ah helt ok ;)

Sen drog jag hem, jag frös så jäkla mkt så jag pallade inte vara ute längre :p Än så länge har jag bara suttit vid datorn och läst alla bloggar och så. Ska öppna böckerna snart och plugga, min räddning så de inte blir såååå jätte långtråkigt blir ju musiken. TACK GUD FÖR MUSIK!

fyra dagar kvar till helg då?

Nu är min måndag slut, äääntligen. Tänkte komma hem och plugga men min lampa funkar inte så ja hoppar de idag.
Idag märkte jag hur jag mår verkligen spelar någon roll för mig. Om allt i mit tliv flyter på bra så gör jag bra reslutat och orkar mer saker. Om någonting är jobbigt så går de skit i jobb och skola och nästan allting. Dagarna tar typ aldrig slut. Men tänkte muntra upp mig själv i morn med lite shopping innan ridningen
tror de va typ tre veckor sen jag red sist, inte roligt alls, saknar! Tror btw att jag ska sluta nästa termin. Kanske berättar mer om det sen

Nu ska jag gå och fixa facet, sen ska jag lägga mig. Hoppas ni har haft en bra dag =)

emooooooo

Skriver egetnligen bara om de tråkiga i livet, låter för de mesta som om jag är jävligt trött på att leva. Men de är så jag gör. Skriver gärna av mej när saker känns jobbigt men inte när jag mår bra. Finns många anledningar till att jag ska vara glad och att ja ska må bra. Men helt ärligt känner jag mej bara jävligt arg.

det verkar som om folk inte ser när jag är lycklig och om ja då inte är med dom så är jag en konstig människa som folk bestämmer över.......... hur jag än gör så sviker jag alltid nån. hur fan ska jag kunna vara med alla hela tiden när jag faktiskt bara är en människa, jag kan inte vara på två ställen samtidigt, heeeeelt omöjligt. Skulle gärna göra det om jag kunde faktiskt.. jajaja, jag är jag

i'm me i'm me. baby im me, so who you? you not me, so fuck you


SM-GULD!

SM GULD TILL ALLMÄNA IDROTTS KLUBBEN! Guldet är vårt, vi vann SM GULD!  Helt jääääävla sjukt!!!
och det är faktiskt så jävla roligt för tjärnan som gjorde 2-1! Förstår ni att han har spelat i A.I.K sen 1999. Då började jag i sexårs, jag går i gymnasiet nu. Han kom året efter aik hade tagit sitt 10de smguld. och i elva år har han spelat, men aldrig vunnit de fina sms guldet. Men han har vart med och spelat viktiga matcher! I veckan skrev han även på äänu en säsång med AIK. Vilket jag inte hade gjort nu om man tänker i efterhand. Tänk att få sluta i AIK efter elva år och göra målet som gav aik SM GULD!
Det var så jävla skönt när Flavio i andra halvlek spelade lika. Var så jävla rädd att de skulle bli GBG som skulle få guldet. Tänk Sharre elr hur det stavas. Första året som allvensk tränare och guld!

Måste bara säga vilka jag har tyckt vart bäst
Obolo, vilken jävla spelare. alltid på och ger inte upp. Vinner bra strider och gör fina mål
Bojan, killen med kanske det största AIK hjärtat. Jag har faktiskt aldrig sett en människa spela i aik och alltid prata så varmt om sitt lag. Han är utåt sätt den som har aik närmast hjärtat. Även om jag Tror att Tjärnström är den som har aik i hjärtat, utan att visa det speciellt.
Örlund har haft ett suuuper år. 16 mtacher lyckades han hålla 0an. Han har gjort så jävla fina räddningar och kämpat galet. Gjorde en så fin räddning i första halv lek.
Pavey, vad kan jag säga? ONE KENNY PAVEY!!!
Sen finns det ju så himla många bra spelare. och jag är så jävla glad för att vi fick vinna SM guld för 11de gången!!

RSS 2.0