14 månader med en enorm saknad


love you darling!


orkar inte

med vardag, vardag suuuger fucking getkuk! jag hatar skolan, hatar att vakna sju, hatar att inte kunna somna, hatar att plugga och hatar verkligen att inte få någon tid över för mig, min tid. fuck skola ge mig lov nu!!!!!!!!!!!


Halvt bra dag. fick veta när Vittorios begravning kommer äga rum, tur att vi får komma till den i allafall. Den fina gubben, den härliga människa. Usch vad jag hatar när man blir av med någonting som betyder mkt för en. vila i frid Vittorio. I morn är det 14 månader sen min hun försvann oxå :'(

Will Smith

I helgen var det will smith helg och igår visades bad boy 2, och han är ju så jäkla bra och tuff i den filmen, sen idag viss Hitch. och jag är så besviken på honom. Han har vart med i fresh pring in bal air elr hur det stavas, vart med i den fina filmen im a legend och massa annat, vart riktigt bra roller. sen gör han nått sånt töntigt. asså riktig mes film. skit förbannad.


gör inte mes filmer, passar nt dej

:)

Har haft en skit mysig dag och ska snart gå och lägga mig i sängen. Jobb i morn och vi får se hur det går. ska försöka i alla fall :)

men nu ska ja tillkbaka till min säng och sova asskönt. hoppas ni haft en mys fredag som jag, puss påer

saknar dig !!

Det är så konstigt, döden. Hur vanligt det än är så gör det alltid så ont.

Tess gumman, vet du att i morgon så var det 14 månader sen jag såg dej sist. 14 FUCKING MÅNADER! Vet du hur mkt jag fortfarande saknar dej? Visst känns det bättre och enklare vissa perioder, men saknar dej så himla mkt.  Tänk att få krama din mjuka åäls och känna doften av dej igen, vill aldrig glömma den där spciella doften. doften av dej gumman.

Och Vittorio, asså det är så sjukt! hur fan kan henrik säga att vi inte får komma på din minnes stund. så jävla arg så du anar inte!! Han har nt kännt dig hälften av hur vi kände dig. klart vi kommer ha någon slags minnesstund för dig, förutom den i måndags, det ska jag kriga för.

Är skit hungrig oxå :( hahaha!
men annars har jag haft en bra dag, så himla skönt att vara hemma ensam lite, rensa tankarna, även om jag alltid tänker för mkt, vilket jag verklige gör. kanske borde sluta med det höhö,
aja ni får ha en grejt kväll, puss

Njuter varje sekund på toppen!

3-0


alfaskolan är där jag vill vara

Hejsan, klippte mig idag av en tjej i trean. Fråga lite frågor till henne för en uppgift vi har i hantverksorgentering.. Inte så roligt med en stor uppsats, men ah bättre det än att ha massa lektioner.
Sen slutade jag egentligen för dagen, men ja vera och erika stanna kvar med D klassen och hade svenska oxå.

efter det drog jag hem, chilla galet för jag var så jäkla trött. varje ggn jag höll på att somna så smsa elr ringde någon. efter det träffa jag upp bella i huvudsta centrum, köpte blommor och kort och drog sen till vårat alfaskolan. Där fick jag veta att de skulle ha minnes stund för Vittorio på torsdag men att vi inte skulle få komma för att dom bara kunde ansvara för eleverna på skolan. Är skit arg och kommer ringa rektorn i morn om jag hinner det.

Träffa massa från min skola. Hela min grupp va där. Det var vi igen inanför alfaskolan väggar. och vi blev dom vi en ggn var. haha vi tog till och med mat från uppehållsrummets kylskåp som vanligt. det ör sjukt vad jag känner mig hemma dära, skumt hur man kan trivas så mkt i en skola! men jag älskar fakitskt att vara där och jag tror verligen att vi kommer vara den klass som kommer besöka skolan som mest.

i morn ska jag på utbildning på mitt jobb, men ska innan det möta David någonstans, sen taggar vi dit tillsammans.
LÄNGTAR TILL FREDAG, CHILL DET BLIR :)

jag vet skit ful bild på mej, men det där är mina tjejor! Va kul att se dig igen nattis gumman:)

vardagen rullar på som ingenting

Hejsan, ny dag idag. Allt som det alltid vart.
Träffa Bella i solna centrum, hitta en kofta på gina. Snacka mycket med henne om Vittorio. Våran Vittorio. Kom på att jag hade en video med hnm på mobilen som vil kolla på. Sen fortsatte vi prata om allt och inget. Sen drog jag hem till pappa igen, åt mat. Sen träffa jag David, drog hem te han och chillade galet bara!!

Jag är så gaaaaalet choklad sugen=(
i morn idag   ska jag spela fotboll med stallet tydligen. Ingen större lust alltså, menmen höhö. Lite motion har väl aldrig skadat?

Känner oxå att jag har grov höst ångest, kände nu påvägen till tuben från David, det är en bit att gå och det är riktigt kallt. Hemskt ju!! Sommaren är verkligen över, no more sun! Nu kommer det vara mörkt och kallt i ca 5-6 månader!! WOHO!!!!!
=(=(((((((((((( EMO


nån som vill ta mig utomlands (a)

Vittorio Rossoni

Han som alltid var där, genom alla åren. Från sexårs till nian!
Känns bara så sjukt, att du.. en levande människa försvunnit så snabbt ur våra liv

Det bästa med dej var hur du verkligen gillade våran klass. Du var alltid där för våran klass, hjälpte oss på prov. Sa vad du tyckte och könde om lärarna och du var så skön som alltid var på vår sida oxå! Och hur du verkligen inte gillade våran pararell klass men all förståelse. Och hur jag aaalltid kom in i uppehålls rummet och ropa på dej. Du var alfa skolan, du är alfaskolan och du kommer alltid att vara alfa!

Alfa kommer aldrig bli den samma med dej, ingenting i alfaskolan kmr vara lika roligt utan dej.


på vår bal, du satt med i mitt bord med Helena. Du rädda mig fanny omid och alex och få en helvetes middag med henne!!

Vila i frid Vittorio, du var älskar av mååånga och många kmr minnas dej för den härliga människa du va <3


Vittorio Rossoni


Vila i frid, stor saknad

tråkiga vardag!

nu är jag trött, jag vill sova. men måste plugga lite till på provet. vrf skjuter man alltid upp det till sista minut? typiskt mej att göra
har även diskat idag, skit duktig är jag. FYFAN vad jag hatar vardagen. vill ha helg nununu. Vi får se hur provet går i morn, haha man kanske lyckas fuska lite förhoppningsvis annars blir det fan svårt  haha!! :D

'nej fyfan, blää på vardag. men helg i morn!!!!! tänkt posetivt. nä fyfan, det går inte. TRE JÄVLA LÅNGA ÅR KVAR TILL STUDENTEN, FAAAAAn!

God natt

ner till stallet

hejsan, ska ner till stallet nu och hjälpa alla små barn tsm med maja, wonderful
va på jobb intervju igår och fick jobbet, hoppas det går bra, sen va ja ba med david typ :)
har blivit SÄMST på att uppdatera.. men jag hinner inte, det går inte. asså plugg, träningar hit och dit, och läxor och kompisar och shit, det går eeeeej!
ajaaaaaaaa, nu ska jag kissa, puss påer


emo dubbelt upp fan!!!!!

Idag kunde man ladda ner det första avsnittet av one tree hill säsong 7. Tänker självklart inte berätta vad som händer, MEN FUCK ONE TREE HILL Lucas och Peyton, dom bästa i heeeeeeela serien är inte ens med. Dom har slutat!! Och det stör mig så gaaaalet, OTH bestod bara av lucas pch peyton, dom man tyckte bäst om. Är skit arg, jävla skit serie. Det tråkiga är att det säkert kommer att bli som med O.C när Marissa sluta. Serien säg ju verkligen fårballe då och tappade tittare och fick sedan avsluta serien. Så kmr det antagligen bli med mitt program oxå :'( :'( :'(

God morgon hääääärliga söndag!!

Haha första ggn jag vaknar en söndag utan ångest. Jag är ju ledig i morn så det är ju galet skönt! Sitter och kollar på idol repriserna, jäkligt bra ju. Ska snart plugga lite matte tror jag :) Inte så roligt, men det måste ju göras!

Idag ska jag träffa Lasse, ska försöka hinna träffa jasmin och sen David. Vi får se hur mkt jag hinner med haha! :)
haha juste jag har så hort lärt mig beatboxa! HAHAHA!! nej men har lärt mig typ nått, hahaha så keff asså:D
nej men ajde ja pallar nt skriva, puss

underbara helg

så jäkla skönt att få sova, i love it, I FUCKING LOVE IT!
skulle träffat Lasse idag, men så blev det inte. ska träffa han i morn istället. Så senare idag ska jag träffa bella david och muffa.. Vet ínte riktigt vad vi ska göra med det blir alltid bra med najs folk :)

sitter och kollar runs house på mtv, det är maraton,och det är så jäkla bra! haha älskar den där serien, skönaste farsan helt ärligt asså :D haha!! crazy bitch fan:D

Fy fan vad dålig jag blivit på att blogga, men jag orkar helt seriöst inte bry mig, skriver lite som jag vill och så kmr det vara nu. kanske skriver många grr per dag elr kanske nt ens på tre dagar. ah men nui förstår

JUSTE! läser kanske en av det bästa böckerna och den heter "killen som inte fanns". det är andra boken och kom efter "pojken som kallades det" som säkert alla har hört talas om. Läser verkligen varje dag fr den är så jäkla bra. Så om ni inte tkr om att läsa, men ändå måste inom plugg elr bara för omväxling, läs de där böckerna.

090909

vilket datum, huh? ballt fan!
Idag har jag haft en tråkig skola bara. efter det träffa jag david och va med han ett tag, sen drog jag hem och firade jocke som fyller år och sen kolla ja matchen, nu sitter ja o kollar idol och skriver blogg. Det är typ min dag i stortsätt.

har haft en helt okej dag, är ba galet trött.
Skönt med vinst i allafall med sverige, även om det var självmål så behövde vi det!

nä fyfan vad jag nt har lust att blogga, fuck it! vi hörs


wonderful day

Hej på er, haft en bra dag?
Min började segt i skolan med matte med en lärare som svettades så mkt i röven att det syntes igenom. Väldigt seriöst blir det då!! höhö
Sen hade vi en väldigt jobbig jumpa lektion, men Kristel vår lärare sa as bra saker om mig av ingen anledning så känner mig galet peppad för idrotten i år, ska kämpa galet :p
efter det hade vi lunch och sedan frisör teknik då vi klippte lite på vertiklaen höhö om ni vet vad det är.
Efter skolan drog jag hem och åt, var äcklig mat i skolan. Sen drog jag ner till stallet där det var hoppning på G. Skulle ha vitsippa men bytte till La Lune såklart, baby girl. Och det gick helt okej fakitskt! känns bra
Sen var det ju idol, och jag är besviken, nt lika kul som vanligt. men fuck it, kmr ändå kolla ;D

hoppas er dag har varit bra och så :)

min sjuka klass haha :D


Idol och one tree hill!

I morgon börjar vårt älskade idol, Något jag kommer följa slaviskt! Nej men vi får se hur det kmr bli, eftersom att det visas på fredags kvällar, då är man ju typ alltid ute. Men jag tycker att det ska bli sjukt kul att se alla aditons. Man får ju kolla lite spciellt efter mig och min kompis Fanny som var där heh. vi sjöng inte alltså! haha nejnej det skulle vi nog inte klara. Men tycker oxå om att höra vinnarlåten. Tycker den bästa genom åren va år 2005 när Agnes vann med låten right hear right now. Bästa säsongen är ju 2004, första ggn i Sverige. Det var ju helt klart det roligaste och sjukt bra sångare.


Och snart, tror den 14 börjar one tree hill i usa oxå, så kommer kunna se one tree hill igen. Men tyvärr har jag hört ryktenom att Peyton och Lucas inte kommmer vara med i säsång sju. men det lär vi se den 15/8. så jäkla kul att det börjar igen, dör ju för att få veta hur det går med sam och avd som kommer hända med julian och brooke, love :D HAHA vilken tv tönt jag är :p menmen
 

dagens låt


så galet bra

look at me now, i made it

Shuelulluu! hoppas ni sovit gott oxch hade en bra lördags kväll.
Idag är the big ångest dagen, söndag! OHNO! ska plugga lite, men snart ska jag göra mig i ordning, ska träffa bella :) sen efter sex nån gggn ska ja träffa david oxåååå!

Fyfan va oblogg sugen jag är, vill ha helg hela tiden bara (:
men nu ska ja taggish
puss

HELG!!

Hejllu,, igår skrev jag inegnting då jag nt va inne på datorn, men nu är jag tillbaka.

Igår var jag bella och vera hos maria som bor i vällingby/spånga elr nått :) det var jätte mysigt att5 sita ute på altanen med en filt och ba ta det lungt med härligt folk. och vera är ju så jäkla skön haha!!
Sen drog jag hem till pappa och kolla lite tv med emelie men gick o la mig skit tidigt :p va så jäkla trött

Vakna cid kvart över tio. Innan det hade jag vaknat varje halv timme från kl sju typ .:p ej så roligt :P så tog ja dt lite lungt, kolla tv, åt frukost. Sen drog ja och Cia till västermalms gallerian och köpte två stickade tröjor till mig som kommer bli najs nu när the höst är på väg :(
efter det drog vi och sola solarium, riktigt skönt!! sen duscha jag och snart ska jag börja fixa mig. ska träffa david vid tc nån ggn efter sex, sen ska vi kanske träffa bella o vera o nån kanske i tensta då det är tensta dagen :p heh!!

vi höööörs


jag och min syrra emelie i thailand :)


Helg i morn, WOHOO

Hejsan, har eran dag vart bra?
Min började med att jag drog till skolan, hade en lektion.. Frisör tekning, från åtta til halv tolv. Vi gjorde svinrygg elr vad det heter. En så jäkla fuckcing ful frisyr från 60-talet kanske HAHA! Nej men den var verkligen inte fin, och det var ju massa moment, men sen var den enkligen klar och då fixa en tjej mitt hår skit fint. sen sluta vi, men jag och vera gik till matsalen och åt för det var pankakor heh :P

Efter skolan mötte jag upp min syster Zandra och Lova som är min pappas frus systers barn. Zandra passade henne då Linnéa, hennes mamma födde barn. Vet ännu inte vilket kön men hoppas att allt gick bra och att alla mår bra! Så jag var lite med dom, till två ungefär. Då mötte jag bella när hon hade slutat, och vi drog hem till mig och satt och snacka som vanligt om när vi flyttar hemifrån, så jäkla najs! :D

Efter det hämdade jag min bror på dagis, skit gullig sådära. Passade honom till min mamma kom hem vid halv fem, då jag stressade ner till stallet då jag är stallvärd.. Kom egentligen sent, men dt va ba för ja hämta min bror. Hahaha vi ska få ascoola kläder typ där dt står att vi är stallvärdar, flashigt maja ;)

Sen kom jag hem, har ätit och städat lite. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig FRÄCH heh.. Sen ska jag städa mitt rum, sen om mitt hår har torkat ska ja platta det sen ska jag fucking sova. Jag får jag aldrig ta det lungt :(

oj vad långt det blev :S ha dt bra skriver igen senarw, BAAAAY

Tränings verk är ej roligt ;)

Idag har varit en galen dag med massa icke roliga lektioner och illa luktande lärare, meeeeen. det var god mat idag, tummen upp haha!! efter skolan träffa jag david och vi drog te hans förort o va lite där, åt en pizza. den va gigantiskt. om ni tror att ni har ätit stor pizza förrut :p haha knas! skit stor!! i alla fall!!

Har fortfarande träningsverk men det börjar bli bättre, så det är oxå skit bra. men snart kommer jag få ångest om jag inte tränar igen, kanske ska pröva gå ut o springa, vågar man det? juste förlåt för så sen uppdatering oxå, men jag har nt haft en ledig stund idag ;)

NU SKA JAG SOVA FÖR JAG ÄR TRÖTT!!

första september

Snart är hästen här :( FAN! Man vill ju nt att värmen ska försvinna, menmen.. tyvärr bor man ju i sverige, elr ah tyvärr gäller väl om man pratar om vädret, annars kan vi väl nt skylla på mkt. inge krig, gratis utbildning och sånt. hehe inte min starkaste sida att snacka sånt skit men det är sant.

Men nu kan jag inte skriva klart för ja måste ringa Serhat, sov gott (L)

skola och ridning, tummen upp!

Idag har man vart i skolan, hade först matte sen idrott och sista lektionen var frisör teknik. väldigt roligt typ. I matten höll jag på att spy då min lärares byxor va blöt i röven på grund av rump svett, samma sak på knäna. Det luktade skit gott i hela klass rummet och det såg så fräscht ut!
Sen efter skolan drog jag hem bara, chilla lite framför tvn ett tag, sen så mötte ja maja utanför mitt hus o hade lite time med henne innan vi gick till stallet. tänker bara säga att jaghade Vitsippa och dt igick nt bra..

Har sån grooooooooov träningsvärk i mina lår, så när jag går ser det ut som om.. heh borde kanske nt säga det. men ah dt kan även se ut som om jag har bajsat på mig, men aja haha jag är skit stolt fan, man har ju tränat. tummen upp för mig.

juste jag åt en kebab rulle till middag, KÄRLEK! Den var så jäkla god, ovanligt god asså :o helt sjukt god! orkade nästan hela, men sen tog jocke sista, tyvärr det godaste på hela kebaben:p
nej men hörrni, nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen, smell you later

jag och min pony, inte Vitsippa utan La Lune, baby girl

RSS 2.0