Jag åker om

EN MÅNAD
EN VECKA
&
EN DAG!

stressad eller bara uttråkad

Jag känner mig stressad hela tiden, för att göra nya saker, om jag kommer få ihop tillräckligt med pengar till resan, om att träffa nya människor och bara stressad för att ha någonting och göra. Men sen läste jag nått i Dessies blogg och börja tänka då, jag kanske inte är stressad, jag kanske bara är så sjukt jäva uttråkad. Sen efter gymmet på väg hem så snackade jag med Daniella i telefonen och sa det, fan in med det nya och ut med det gamla. Jag är trött på de gamla och känner mig stressad för att jag inte vill bli uttråkad kom jag fram till sen. Men jag vet faktiskt inte. Som jag sagt tidigare så tänker ju jag mycket, men nu ist för att bara tänka och bli koko pga det så har jag börja dra slutsatser till mina tankar, hoppas det gör mig till midre galen eller sjuk eller vad jag nu är.

Jag vet inte heller vad jag vill ha ut av att skriva av dej, men ibland gillar jag det. Att skriva av mej så att folk vet hur det ligger till. Haha nej så är det nt, jag gillar att skriva bara fast jag inte är bra på det, kankse drf jag har bloggjäveln. Eller kankse en dagbok skulle vara nått?!

Så jag behöver hitta massa nytt och roligt och göra mig av det gamla och tråkiiga sakerna, jepp!


tack och hej lever pastej

Nu ska jag göra det cozy i sängen, kolla lite tv och sen somna. Har ingen större lust för att vakna dock för det är praktik och det är faktiskt inte alltid de roligaste även om jag hittat en där jag trivs. Det är lixom, ah jag vet inte hur jag ska säga. Kanske kan sätta ord på det i morgon.

Har i alla fal vikt alla kläder jag tvättade igår, städat mitt rum och gjort lite läxor. Ska ha svenska prov en vecka efter lovet och jag vet inte om vad, typ antika grekland och Oddisius eller va han nu hette. Så jag ligger lite efter till det provet. Annars är annat ganska lungt faktiskt, sjukt skönt. Nej men sol stålar, jag hoppas ni haft en bra dag och sov nu så gott, eller nått, eller vad man nu ska säga. hmm..

PS anledningen till att jag lägger en gammal bild var för att jag tänkte visa mig utan smink osådär, men som jag kanske sa tidigare så sola jag idag, hmm sa nog inte de men i alla fall jag gjorde det. Jag är lite röd om kinderna och ser ut som att jag är sugen på mat.

Nej men i fall att folk undrar, ska bli bättre på att ta kort. Ska försöka i alla fall! Pussitoka

har bara bra saker att se fram emot

T.ex som att jag ska åka till thailand en månad om 44 dagar, jag ska börja övningsköra och jag kommer inte på nå mer. Men även om jag ser fram emot sånt blir det lite jobbigt när det blir nörkt, kallt och vintern verkligen är på g. Känner mig stressad inför vad som ska komma och jag känner mig stressad på jobbet eftersom att jag måste sälja mycket så att jag kan tjäna mycket.. 

Förhoppnings vis kommer det bli en bra helg med massa roligt med vänner och nära. Jag skulle vilja åka bort en helg, det skulle vara riktigt roligt. Typ dra med tjejerna till nån stuga på landet med bubbelbad och bastu osv.

Men nu ska jag inte börja gå ut för. Jag ska bli bättre en någonsin, ska bara hitta den styrkan så jag orkar.
min nya mobil -.-

JÄVLA SKIT SÖNDAG

Jag är bara trött trött trött, har brutit nageln och det gör fan ont. Jag vill träna för att vara duktig men de har jag inte gjort. Nu skiter jag i detta och hoppas på att få kolla på one tree hill

Lördag, älskade lördag

God morgon solstrålar! Fan vad det är skönt att få sova så länge man vill lixom! Skit skönt, men sen får jag alltid panik när jag vaknat o tror att de är skola eller jobb och att jag är sen till någonting hehe. JAJA
Dagens planer är inte många, ska snart hoppa ner i badet och ta hand om mig själv bara, sen kanske jag ska göra ett arbete om de blir läge för det.


FREDAG

Jag tänker inte berätta om min fredag. Istället ska jag berätta att min älskade grej, som har aaaaaaaaallt. DEN FUNKAR INTE :'(

-

Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Frisör

Idag på frisören hade jag en kund som kom in med långt och fint hår.. Sånt där hår som nästan alla drömmer om, väldigt tjockt, rakt men med fint självfall. Men hon ville klippa av dej och de gjorde jag. Det vart jätte sött, men lite ont gjorde det att klippa av allt de fina håret hehe. Men hon vart nog nöjd. Blev själv lite sugen på att göra det faktiskt! En killkompis sa det igår oxå, så funderar på det ;)

tror ni jag vågar?

knas igår, sorry

Hejsan, jag skrev ingenting mer igår, men jag försökte. Det gick faktiskt inte. Lite irriterande för att jag skrev aaslängt inlägg som försvann, men berättar mer sen. ska äta liiiiiiite :D

knas igår, sorry

Hejsan, jag skrev ingenting mer igår, men jag försökte. Det gick faktiskt inte. Lite irriterande för att jag skrev aaslängt inlägg som försvann, men berättar mer sen. ska äta liiiiiiite :D

God morgon!

Fan vilken ogod morgon det är. Jag råkade snooza i en timme hahaa,så jag måste verkligen skynda mig. Får helt enkelt gå runt utan smink haha, det är snyggt. Men i alla fall. Måste skynda mig jätte mycket till skolan för att jag har massa arbeten som jag ska skriva ut på bibloteket, så jag måste verkligen skynda mig. MEN VAD FAN SKA JAG HA PÅ MEJ?! Blää ingen bra dag alls!!

Ha en bra torsdag allihop! Puss och kram!

Kungarna av tylösand!!

Nu ska jag kolla på detta underbara program sen ska jag sova så sött i min säng. Måste tidigt till skolan i morn för jag måste skriva ut massa arbeten :/ PUSSTUSSI

Salong silver sax

På salong silver sax praktiserar jag. Där Hasse och Marie jobbar som älskar sitt jobb. Men fan vad dom älskar sina barn, det var det enda dom prata om o de var så söta. Dom är alltså gifta. Och dom har haft salongen i 20 år och har så sjukt mycket stammisar. Helt sjukt. Men dom var jätte snälla och sådär :)

hahha glad cheeeeeeey

KAN DENNA DAG TA SLUT SNART?

Hejsan, sen uppdatering men nu kommer den i alla fall. Idag har jag vart på en ny praktik, berättar mer om den sen. Åt ingenting på hela dagen men skulle klippa och färga Jasmins hår när jag kommit hem, så nu är det gjort, jag har fått mat i magen och känner mig ganska trött och sliten. Men i morn ska jag köpa skor, det är lilla jag värd (a) hihi!!
Nej nu ska jag be mamma sätta in pengar på mitt kort så att jag kan få dom (lovar är inte ort skämd, tjänar alltid mina egna pengar).


Sleeptime woho

Jasmin har nyss gått, hahaha jag ska klippa i morn för jag pallade inte idag. Jag är lite lat av mej faktiskt. Men det är mitt favorit program på tv och i pausen ska jag tvätta ansikte och borta tänderna, sen ska jag sova för i morn måste jag upp tidigt till min praktik hehe :)
  
äcklig och trött tjej, god natt!


Rihanna

Har vart väldigt besviken på henne sen hon fick den där hårda stilen även om hon passar i den hyfsat bra. Men har inte diggat hennes musik som tidigare, men nu har hon gjort det igen.

sjukt bra!

frisör you know

Min kompis Jasmin behöver klippa sig och det väl klart att jag ställer upp då, vet inte riktigt när men tänkte visa en före och efter bild. Men det ska inte göras nått speciellt men ändå :p Det är lite kul för mej och se senare bara.
Skönt o se den jäveln oxå, de var jävligt länge sen faktiskt :p Så vi har ju mycket att ta igen oxå. Sen skulle jag vilja träna men de kommer nog inte jag hinna med och man ´kan ju inte gå ut och gå heller i det här vädret :p

gammal bild på oss haha


Vill ha min egna lägenhet!

Hejsan nu är jag hemma igen efter en meningslös dag i skolan. Började med svenska då vi såg en film jag såg i Alfaskolan i åtta, sen hade vi lunch, lektionen efter det vart insätlld sen hade vi engelska. Det kändes hyfsat onödigt. Men nu är jag hemma och jag älskart. Vill ha min egna lägenhet, men det kommer ju få vänta :(

Men nu ska jag bara ta det lungt sen ska jag berätta om planer jag har för senare idag :)

me right now

jobb och mat <3

Nu är jag äntligen hemma från jobbet och nu har jag äntligen fått äta. Så jäva värt de egentligen. Att vara hungrig ganska länge, och sen få äta. Det är bara såååååååå jävla värt det! För det blir fan extra gott! Men nu ska jag fan lägga mig, helvete vad skönt. Mätt och sova e ju nästan ännu bättre eller hur?:D

JAJA god natt <3

Nu är jag klar

Fyfan vad skönt nu är jag äntligen klar, det trodde jag aldrig. vilken jävla lättnad! WIHU! Borde åka till gymmet och gymma och känna mig ännu duktigare, men fan de pallar jag inte ska till jobbet snart så ska nog bara chilla med min bästa kompis, tv! :D


Cleaning mousse


detta är den bästa sminkborttagning som finns, på riktigt. Den är riktigt bra, och har använt den ganska länge. Sen efter den så sätter jag på en fuktighetskräm. Asbra!

parmanent är ju sexig?

Hejsan, nu är jag hemma efter en väligt kort skoldag. Hade endast frisör lektion vilket var roligt, men jag hade så ont i huvudet och magen. Sen fick vi veta vad vi fick betyg, och de var roliga nyheter faktiskt. Efter skolan drog jag och Vera till matsalen och åt och snackade skit om vissa från vår skola, elr kanske inte skit. Vi snackade lite sanningar om de e bättre ordval :p

Men nu måste jag verkligen plugga. Katastrof säger jag bara. INTE TILLÅTEN, som jag och Vera skulle säga det hahaha! Nej men blä, ingen lust alls. Menmen :)

bara för att jag är så coooooool

punkt slut.

Nu orkar inte jag någonting mer, jag är astrött och vill sova i flera veckor. Men börjar tyvärr tidigt i morgon så nu ska jag planera min vecka. Ha de så bra :)

JOBBJOBBJOBB

Hejsan på er, nu är jag hemma efter att ha jobbat och det gick verkligen bra :) Men det blir väldigt långtråkigt, så tack gud för Iphone! I alla fall, hann inte blogga i morse, försov mig tyvärr. Nu ska jag göra lite mat och sem hoppa ner i ett bad och varva ner lite innan det blir massa plugg.

Hoppas ni haft en bra dag :)


tråååååkigt



hahahaha fyfan vad jag är sexig

frysa i vinterjacka i oktober?

Jag var på matchen och vi vann, det var så jäkla härligt alltså! MEN, med stora okstäver. Fyfan vad de var kallt, hade ändå min goose jacka och de var ändå sådär kallt. Har vart hemma i en timme och är fortfarande kall. Men fötterna var värst, det gjorde verkligen ont att gå. Aja

Nu är jag hemma med Wilmer, kommer uppdatera igen när han somnat för nu ska jag umgås med min bror

snook forever <3

Som ni vet så har snook börja göra musik ensam och snook finns inte. Kommer inge mer grym musik från dom, så jävla synd. Fyfan vad som spelades i mina hörlurar. Alltid, snook var helt mitt liv. Blir forafarande så jävla glad av deras musik, den e grym faktiskt.
Men som ni vet så gjorde ju Oskar Lindros två stora hits, "från och med du" och "ack sundbyberg" som är helt okej. Från och med du är ju bättre än sndbyberg låten, men nu har hans förre artistvän eller vad man säger oxå gjort egen musik :D Den snygge i snook som man ba ville haffa för nått år sen haha! Daniel Adams-jay har kommit två med riktigt bra låtar "dum av dej" och "gubben i lådan" och dum av dej är ju helt fantastisk.





dynamite-taio cruz


Älskar denna låt! :D

Framåt stolta AIK

Klockan fyra idag är det match, AIK tar emot Gefle på råsunda. En viktig match för AIK, förlorar vi den här matchen är vi som sagt. Helt körda. Vi kommer åka ner till super ettan. Och även om vi inte alltid har spelat så jäkla bra i år så är det inte där vi hör hemma, vi spelar förfan jävligt mycket bättre fotboll än hammarby om vi säger så. Men vi får se. Men för att inte frysa ihjäl så kommer jag stå med stor vinterjacka, halsduk vantar och sådär massa kläder.

KOM IGEN NU GNAGET DET HÄR KLARAR VI!

jag vill inte vara med!!

Mitt rum vill aldrig bli städat, känns som om de blir stökigare ju mer jag städat? Blir det så? Eller vadå varför blir det så. Jag kanske bara är jävligt dålig på såntdär, skulle kunna vara så. Så jag ger upp här och nu. Ska börja sminka mig och sådär inför matchen idag. Viktig match, denna måååååste vi vinna annars är vi körda kan jag säga. Mer om det innan jag går =)

en gammal bild hihi

nu ska jag städa

Mitt rum ser förjävigt ut rent ut sagt, så jag ska börja städa det lite smått. Skönt och städa tycker jag faktiskt. Men aldrig utan musik. Inte tillåten. Sen tänkte jag om jag kanske ska gå en promenad eller göra mag övningar på golvet eller något. Vi får se :)

jag vill ha vovsing..


gooooood morgon

Hoppas alla har sovit gått och riktigt länge. För det har inte jag, det började med ett jag vakna av två jävla ungjävlar som sprang runt och skrek i morse vid åtta. Har föräldrar ingen respekt eller? Och det är fan inte första gången jag vaknar innan nio pga av de där idiot kidsen. ÅÅH! Sen så var jag vaken ett tag pga att dom inte höll käften, sen kom min mamma hem och börjar snacka precis utanför min dörr med min bror som börjar skrika och shit. Jag har as ont i hvudet och idag är de match. Kan bli så att jag blir liiiite galen..

sådär känner jag mig idag


Buried

Kom nyss hem, var och fika och kolla bio men min underbare vän Bella. Vi valde efter tusen år att vi skulle se Buried för att den lät läskig ochden intressera oss helt enkelt. Och självklart kommer jag inte att avslöja någonting i filmen. Så de enda jag kommer säga till er nu. KOLLA INTE PÅ BURIED, DEN SUGER HESTDASE! Jag är jättebesviken, ingen i hela salongen tyckte om den för alla snackade typ om andra saker. Skratta när de var sorgligt, bruden bredvid mej somna och folk suckade verkligen hela tiden.

Ett tips från mig till andra, se den inte ;)

haha jag och bella förra sommaren och majas tunga typ :p


iväg till stan

Nu ska jag till stan och träffa min Bo Bella..  vi ska fika och kolla bio, musigt!

haha ser galen ut, men ha en fin fredags kväll!! :)

skillnad haha


Hahaha vad tycker ni? På ett sätt så har jag ju inte förändrats sååå mkt?:P

bio mys ikväll

Jag är så jäkla trött så det kommer bli en lugn fredag, vilket är tråkigt eftersom att jag kommer behöva vara hemma i morgon också. Men då hoppas jag på att jag kommer vara tvilad till veckan börjar. Så ikväll i alla fall kanske de blir så att jag, Daniella och Bella ska på bio och fika lite. Bara ha det lite mysigt men jag vet inte riktigt hur det blir med den saken. Vet inte ens om de går nån bra film. Nån som har ett förslag på nån bra bio som går?

Hemma och helt sltkörd

Hejsan, hoppas ni haft en bra dag! Till och börja med kan jag säga en sååå rolig sak. Igår hade vi frisör, men jag och Vera är inte i samma klass så hon kom med oranga slingor i sin sidect och nån i håret. Jag skratta så mycket att jag grät. Det var verkligen askul och asfult. Så jag färgade om de, så de försvann. Hahaha stackarn. På idrotten sen så hade vi innebandy, JAG DOG! Det var hysteriskt jobbigt och jag vart as trött.

Nu sitter jag och kollar på Friends, de e fett kul! Älskart, har precis ätit lite. De va gott hähä!

snyggt va HAHAAHAHA

Juste, jag har prov i morgon klockan åtta

Och här ligger jag i sängen och tänkte sova. Ändrade planer, nu blir de samhällsplugg. Men det kommer nog gå hyfsat bra hoppas jag på i alla fall. Men vad fan vet jag, för jag är keff på att skriva prov hut mkt om ämnet jag än kan faktiskt. Men nu ska jag plugga sen sova. BTW sett min nya header, helt ok. Taget med datorcamen så de är ju inge bra kvalité.
PUSS

klippa kort? hehe

Äntligen hemma

Nu är jag hemma efter skola och jobb. Skönt! I skolan hade vi frisör och först klippte jag nån liten emo frisyr, sen kom mina kompisar Alexis och Frida. Så jag rakade Alexis hår och sen färgade jag Fridas ögonbryn. Så de var en bra dag i skolan. Efter skolan drog jag i alla fall till jobbet. Anträngde mig inte så mycket, men de gick ändå väldigt bra!

Nu sitter jag och kollar på Simpsons the movie och efter det ska jag kollar paradise hotel, så jävla bra. Jobbade ju så ska kolla repriserna.  Ser jag verkligen fram emot.

en bild jag tog innan skolan. Börjar gilla att ha lite lockar, tror jag i alla fall!


nu är jag klar

Nu ha rjag gjort mig i ordning, ätit frukost fixat håret och blablabla! Sånt man bara hinner med när man har sovmorgon. Gillart. Ska snart ner till tunnelbanan, men jag har lite tid kvar faktiskt! Skönt, fan va bra de är att blrja halv tolv. Sånt borde de vara mer på schemat haha!!

lååång sovmorgon

Så jäkla skönt, jags sov till halv tolv. Börjar inte förrän klockan halv två, så de e ganska skönt! Då ha rjag frisör till halv fem, vi ska ha kunder idag. Sen efter skolan ska jag till jobbet och jobba till nio.

Men nu ska jag börja göra mat och sen ska jag fixa mig =)

bed time

Nu är mitt hår snart torrt då ska jag lägga i lite till mousse så de håller sig bara sen ska jag sova. Eller måste ju kolla klart "kungarna av tylösand" och "scrubs" oxå men efter de sover jag. Så här kommer två bilder på mig utan smink


God natt!=)

-

Att närma sig en annan människa är att riskera att bli involderad
Att yttrycka sina känslor är att riskera att visa sitt sanna jag
Att älska är att riskera att inte bli älskad tillbaka
Att leva är att riskera att dö.

sitter och lyssnar på bra musik

Lyssnar på så sjukt mkt musik från en hemsida som jag hittat, den e knas bra faktiskt. Man blir fan lite taggad på att dansa haha, men nu måste jag koncentrera mig för jag ska faktiskt plugga nu, eller har gjort det ett tag men avbryts hela tiden vad att det är någonting som händer haha!

Thailand om 55 dagar!

Om mindre än två månader ska jag åka iväg, blir borta i 27 dagar och det ska bli så jäkla skönt. Jag har redan betalat hela biljetten för 7 tusen, sen hoppas jag ju på att mamma och hjälper till lite med hotell och fickpengar men känner mig fortfarande så jäkla stressad. Va fan skulle jag göra om mina fick pengar ta slut? Haha hysat jobbigt. Men ska jobba så mkt som möjligt nu, kanske till och med kör ett extra pass på burger king med de kommer jag nog inte göra haha!

jag och min syster andra resan till thailand. Den resan var helt underbar, antagligen en av de roligare. Vi hade de sjukt bra, och så blev jag brunare den redan än den sista. Jag var as ledsen, jag var inte så brun sista resan, då nu kommer jag verkligen skydda mig så jag inte bränner mig som vanligt haha! Sen sista veckan så lägger vi oss o steker med kokosolja, det är helt underbart och ens tänka tanken! ÅHnej jag är sjukt sugen på att åka nununu! Men 55 dagar går förhoppningsvis fort haha!!

Negativ blogg haha

Fan va negativ min blogg har vart ett tag, så eftersom att jag haft en cp dag tänker jag inte berätta om den haha. Positiv energi vill jag ha! WIHU Eller någonting. Sitter och tittar lite tv och äter frukt men efter det ska jag plugga igen. Jippie! Eller någonting, haha!

Hoppa allt haft en toppendag!


att vara nyttig suger verkligen

Men försöker vara stark, ska försöka sova så jag kan vakna och få äta frukos. Shit vad gott sitter och tänker lite, macka med ägg med massa kaviar. Muuuums det är fan underbart gott. Haha jag är visst lite smått galen, men det är fan jobbigt när man hela tiden blir frågad vill du ha chips när jag inte kan äta det men älskar det. Igår gick min käre vän vera till Seven Eleven och hon vet hur mkt jag verkligen älskar sleven brownies, asså dom dör jag för. Gullig som hon är köper hon en till mig, så hon åt båda. HAHA, det är ju lite kul för hon fick as ont i magen haha..

Men nu ska jag kolla lite på tv, fixa mitt ansikte och byta om lite sen ska jag sova. Hoppas ni haft en bra tisdag =)

vill ligga på en strand nuuuuuuuuuuuuuuu

mmmmmabraou

Jag är verkligen sååå choklad sugen. Tänk att de ska vara så svårt att inte äta godis. Men jag tycker ju typ att de är mysigt, älskar de. Men jag gör de för min egen skulll, de är inge bra och äta så mkt onyttigheter som jag gjort. Så vad fan gör man på kvällen såhär då? Ska jag dö av eller vadå?

trött chey

Fyfan, jag orkar verkligen inte träna idag. De får bli i morn ist, fyfan va trött jag är det fíins inte på jorden någonsin. Jag ska bara ta de lungt, får plugga i morn ist. Har ju pluggat lite idag så de är helt okej faktiskt. Jag är inte helt värdelös.

Ligger i sängen och kollar one tree hill nu, så jävla braaaaaaaaaa :D

Pluggar

Nu håller jag på att plugga, fett skönt och bada ett tag. Lugna ner sig lite. Mer sånt i vardagen tack haha! men snart ska jag börja plugga till provet, har lite andra saker att plugga innan. Men nu kör vi, fan de känns bra. Jag känner mig sjukt motiverad faktiskt och jag klara mig bra fan. De gillar vi! Efter denna vecka kommer de förhoppningsvis bli ite enklare oxå! Jobbigt i helgen bara :o


saknar min sjuke vän

kort tisdag :D

Nu är jag hemma från skolan, sjukt skönt. Jag ska lägga mig i badet och vila lite innan de blir läxor och träning. Måste hämta wilmer oxå, men nu är badet klart :D

hahaha vaken

Jag var ju helt inställd på att sova och sådär, men det är ju paradise hotel då kan man ju nt sova :D

äntligen är dagen slut!

Den här dagen har vart sjukt lång, sjukt tråkig och jag har vart så sjukt trött. Men nu mina vänner ska jag få tvätta bort mitt smink och lägga mig i min nybäddade säng med mitt dunkande huvud och sen ska jag få sova. Jag blir glad av att bara tänka på det, så jävla skönt har bara två lektioner i morgon oxå så det blir en bra dag i morn förhoppningsvis!

På jobbet gick det i alla fall bra, bara idag känade jag 520 kronor så det känns bra! Nu behöver jag inte jobba förrän på torsdag igen, skönt! Måste ju plugga mycket nu till på fredag då jag ska ha mitt första prov typ den här terminen hihihihihi (a) Aja, bye people

jag och Bella i göteborg med klassen förra sommaren. Ruliga tider!

lockar!

Mitt hår har blivit väldigt slitet eftersom att jag håller på o plattar och fönar det hela tiden. Egentligen är jag ju lite lockhårig, men har aldrig riktigt trivts i det drf har jag plattat det. Men nu när det är slitet så hoppas jag föning och plattning och allt vad det kan vara.

syns inte jätte tydligt kankse, men det är lockit lovar haha :D

hatade måndag

Hejsan, nu är jag hemma från en lång skoldag. Kändes som om den var en evighet lång, men sen tog det äntligen slut. Har precis ätit lite eftersom att det var så äcklig mat i skolan, jag va as hungrig, men nu är det lungt. Mat är ju så gott, typiskt att allt inte är nyttigt va?

Eftersom att mitt nya liv har börjat med bättre kost och träning så har jag tänkt på en sak. Ska man köra på nån diet eller ska ja bara äta mindre och inget onyttigt. Att nte äta bara för att de är gott, jag har den tedensen. Jag kan va skit mätt, men en kycklingsbit får jag i hihi typ. Så är det nån som vet en bra diet som vill dela med sig till mig?

Men nu ska jag ta det lite lungt ett tag framför soffan, sov inte mkt i natt. Sen blir det ju jobb. TAR DAGEN ALDRIG SLUT?

en bild från skolan, smexiga jag! :D

hard work work

Nej nu har jag precis kommit ur ifrån duschen, ska snart lägga mig i sängen och plugga förstår ni. Duktiga oh hurtiga Becca är i farten. Men först måste jag fix mitt hår, eller vadå ska jag göra det i morn i skolan.. Eller ska jag låta det vara lockigt och naturligt kanske. Hmm, kanske är nått.

aja nu ska det bli förändringar, så hare bra :D

home again

Som sagt har vart på gymmet och det var verkligen as jobbigt. Men såg en snygg kille haha. Men jag krigade på där o svettades som en gris. på vägen upp hem så träffa ja på familjen som skulle till stan så ja joina dom hahaha, och nu måste jag fixa min syrra haha. hoppas ni haft en bra dag =)


god hmm, för eller efter middag

Hahaha sov lite länge i dag men pluggade igår innan jag skulle sova så ja sluta typ vid fyra. Bra Becca!
Men nu ska jag till gymmet det är mitt nya liv idag!

mihhi

                                                   

ut med det gamla och in med det nya

Nu är filmen snart slut, den är så jäkla bra och sorglig. Skönt att den är slut, skulle den vara tio minuter längre skulle jag ju bli emo eller någonting.
Nej men nu behöver jag peppa på mig lite, känner verkligen hur trött jag är på livet och vill ha en ny vardag. Vilket är väldigt svårt eftersom att jag behöver pengar, måste gå i skolan och eftersom att jag äter så mkt gott som jag gör så måste jag ju träna. Så nu ska jag börja se mer posetivt på det i alla fall. Typ, fan vad kul det ska bli i skolan och träffa Vera och knasa med henne. Eller, nu ska jag till jobbet hoppas snyggingen jobbar och att jag säljer bajs mkt så jag känner äckligt mkt stålar. Eller nu ska jag till gymmet och få min dröm kropp jag alltid drömt om. Eller nu ska jag plugga för jag vill ha en framtid. Förtår ni vad jag menar. Ta bort den negativa energin. Den påverkar mig så jävla mkt så fort det blir lite mörkare. Och ju mörkare det är, ju mer går tankarna. Så nu blir det bara posetiva tankar.

WOHO i morn ska jag träna för att kunna få dröm kroppen och sen ska jag plugga. Fy fan vad grym jag är som gör sånt en söndag! Bara smarta människor som är aktiva under en söndag. Haha, fan va roligt det är att vara så posetiv till allt, men man kanske tror på de om man håller på riktigt länge?:p haha
Vore skönt och sola lite i morn :D gud det ska jag fan göra, ajjjjjjjjjjt :D Fan vad glad jag blev häähähähä

oj een bild från i somras hhi

myslördag

Sitter framför tvn med Emlakrull, vi e fett mätta vi har ätit fett mkt mat. Kommer bajsa flera ton med tanke på hur mkt jag ätit hahaha! Jobbigt läga. Har lite roligt med camen oxå haha. Kolla vilka snyggingar vi är.

hahaha nej men nu ska vi kolla på film, och emelie sitter med sin fucking mobil. pouss

hungrug!!

Hejsan, nu har jag fan pluggat klart och jag har vart fett duktig. svarat på as mkt instuderingsfrågor och det är fan inte roligt. Det värsta som finns, och det är ju inte typ 15 20 st utan typ över 50 st. Så jävla tråkigt. Men de är bara G uppgifter för att kunna alla frågor så vi får se hur fan det kommer gå med samhälle för min del. Kändes kul i början men de kankse är lite för mkt än vad jag orkar. Kommer ju åka snart oxå så jag kommer ju missa massa saker, kommer missa så sjukt mkt saker jag tror inte ni förstår. Menmen, thats life då.

Men nu väntar jag på min efterblivna lillasyster som är med sina kompisar och busar eller någonting. Men jag vill ha mat, är fett hungrig. Så att så fort hon kommer drar vi ut o hämtar hem nått. De blir inga pannkakor jag orkar inte leka duktig faktiskt, har ingen energi idag, menmen. Nu ska jag ringa henne, hihih o störa :D

macbook pro

Haha jag sitter inne på pappas macbook och jag fattar fan ingenting haha. Känner mig bara korkad. Men fan vad sugen man blir på en faktiskt, sjukt snygga. Jag vet inte ens hur man tar kort på datjäveln. Då är man fan värdelös egentligen. Hahaha jag hitta, fan va kul jag har det!
Men nu sja jag fixa disken sen måste jag faktiskt plugga, annars blir det jobbigt nästa vecka, nu bjuder ja på massa fula bilder

DETDUVILL

Hahah, i min skola går det två killr. Ramin och Max. Sjukt sköna och allmänt störda killar som har den bästa bloggen kanske, denär fan mer underhållande än kissies lixom :o

antagligen den bästa videon från skolans gym. DETDUVILL.BLOGG.SE

MORNMORN

God morgon alla fula och söta. Har ju vart vaken ett tag, men har börjat läsa en ´bok och då blir de alltid sämre uppdatering :o hahaha knasigt, eller inte.  Aja idag har jag inga större planer faktiskt, men ikväll ska jag och emelie göra sjuka pannkakor faktiskt, fett gott! mehehe. Sen i morn börjar mitt nya liv me nyttigheter och träning. Hahaha, vi får se hur det går med det :p


fuck johnnys bar!

Kom nydligen hem, har varit i solna med Bella. Men det var så jäkl kallt så v drog hem hehe. Och på vägen hem möts jag av en stor grupp sm går till johnnys bar, och jag måste bara fråga. Skäms dom inte`? Sen när man ska kolla på tv blire bråk o skrik, hahaha så jävla kul o kolla på egentligen.

I alla fall sitter och kollar på Idol med min tonårslilla syster, det är jätte roligt hon sitter med sn jävla mobil o spelar och nördar sig. Blä bajs på henne hon e dum!!!

en bild från min äldrs syrras student. Snart är vi där fr09c ;)

hihi

                                                   

äntligen klar

Nu är jag klar med städningen, fan vad tråkigt det är att städa :o Men nu ska jag börja göra mig i ordning ska snart till pappa. Sen ikväll ska jag nog träffa min sexiga Bella hähä! Sitter nu och kollar på "Christine" så jävla bra egentligen. Ska lät vara som henne när jag blir gammal haha!

Men nej usch nu måste jag börja sminka mig och fixa håret sen ska jag även måla naglarna. Och sen måste jag välja kläder :/

Städar och fnular

Jag städar fett mkt just nu. Och då menar jag verkligen städar. Haha det kan vara så att jag gör det för att slippa sitta med läxorna, men haha. Det behövs båda två så städning kändes mer rätt av nån konstig anledning. Så nu ska jag fortsätta städa och leka hemma fru, ganska mysigt på ett sätt. Nu blir det hög musik på spotify hihi

mitt sjukt stöka rum, och då syns inte ens allt damm hihi


älskar att vara ledig

God morgon, vaknade för typ en timme sen men det var så varmt och skönt i min säng så jag blev baraa tvungen att ligga kvar där ett tag, det var sjukt skönt. Det är drf man är ledig, för att kunna ligga kvar i sängen ett tag så man vaknar på ett bra sätt.

Har inga större planer idag, ska snart göra lite frulle men ska plugga mycket idag så jag inte har så mycket i veckan så jag kan jobba och få sova lite längre än vanligt. Men nu skriker min mage, galet hunrig

God natt

Jag är ledig i morn men ja börjar bli gammal.

hur privat kan man vara

Jag vill ju kunna skriva av mig, det är drf jag har bloggen. Men de kommer jag inte göra. Känns bara dumt och meningslöst att ja ska typ beklaga mig om helt oväsentliga saker i min patetiska lilla fjortis blogg. Men Ibland vill jag faktiskt göra det, för att kunna sätta ord på mina tankar. Men kul jävla emo blogg, då är de ta mej fan roligare med fjortis blogg.. Så i morgon ska ja köpa mej ett litet block där jag ska börja skriva ner mina tankar och sånt jag inte vill glömma bort. Gjorde jag för nått år sen och det är grymt kul att läsa i den boken igen. Bästa minnes boken jag har egentligen!

skola och jobb, kul

Hejsan, internet slutar ju aldrig strula menmen. Idag började jag i alla fall halv två. Hade frisör. Klippte en ganska ful men "cool" frisyr, men jag ville göra den riktigt ful, så jag färgade hela håret kvar och la en stark blondering i luggen. Haha, de blev ändå hyfsat coolt på sitt sätt.

Sen drog jag till jobbet. Det gick bajs dåligt, men thats life. Men jag orkade faktiskt inte. Fan ibland går de bra och ibland dåligt, ibland orkar man kämpa och andra dagar så orkar man inte kämpa. Men nu är jag hemma igen och kollar lite på DEXTER och sådär

drömmer mig bort ett tag :)


En jävla sär dag

Jag hatar onsdagar jag hatar praktik och jag hatar pms. Det är det värsta som finns. Så nu ska jag äta sen ska jag träna, ska bli härligt!


CPDAG!


hörs sen

djurvänner

Nu kommer jag faktiskt att skriva om en viktig sak, och tänk på det efter ni har läst klart.

Av alla er som har varit utomlands så vet ni att på kvällarna vid alla stånd av samma kläder så finns det vissa som apor, elefantbebisar eller ormar som man sen alla turister kan ta kort med så att dom som har hand om djuren får pengar för det. Och jag förstår att barn tycker att det är jätte kul. Men förstår ni vad dom gör me de djuren? Jag hoppas alla förstår att djuren i sig inte är så lugna som dom ni möter utomlands för att ta kort med. Jag hoppas alla förstår att dom är drogade på nått sätt. Visst den lille apan är jättesöt när den sitter på din axel och kollar i örat på dej, men så hade den inte reagerat om den vart odrogad. Så för att det inte ska fortsätta, gå inte fram och ta kort med de söta djuren. Gör ni det kommer det minska förhoppningsvis. Då hittar dom andra sätt att tjäna pengar. För även om dom älskar djuren så är det misshandel och djur plågeri för dom är så desperata av att få pengar. Tänk på de snälla ni. Låt all skada mot djr försvinna, det är så synd.

DOM HAR FAN KLÄDER PÅ SIG?! srry men blir så hysterikst jävla arg

systra mi

Idag vid fem åkte  jag till min käre far för att äta middag med familjen Seiden då. Zandra, min äldsta syster ska åka till Thailand i morgon (!!!) och ska vara borta i ett halv år (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) för att jobba och lite sådär. Så vi hade en liten hejdå kväll med henne. Åt god mat men fan ännu godare efterätt som va helt galen.
Men Alkan, fan ha det så jävla sjukt bra. Skulle bli väldigt glad om du kunde joina mej och jasmin nån dag i Hua Hin faktiskt!

Ha det bäst syrran, du är värd att få komma iväg. Kom hem helst innan min 18årsdag så kan vi festa ihop ;)

Kommer sakna dej slyna <3

En upptagen Becca

Haha nu ska jag försöka hitta tid och skriva lite. Har faktiskt mycket i skolan vilket förvånar mig, har typ aldrig haft läxor innan. Känns skumt och plugga igen, men man kommer väl in i det där sen hoppas jag haha!

I allafall, livet rullar ju på som fan. Det går bra, jag är bra. Jag hittar tid till allt, jag har lärt mig att planera vilket faktiskt underlättar till saker och ting. Men sen får jag inte över tid till mig själv och då blir jag ganska grinig och blir helt enkelt en riktigt bitch men haha. Det får jag lära mig att sluta vara hehe.

Sitter och kollar lite tv och försöker plugga lite emellan, men det går sådär måste jag säga hihi

ja det är en Britney Spears tröja, har haft den galet länge och jag älskar den. Va inte elaka haha!

internet problem

Jag har haft massa internet problem men hinner inte blogga atm, men uppdatering kommer strax. Måste fixa lite plugg saker och sådär, men nu ska jag börja blogga igen! :D


im back again

Hejsan nu är jag hemma. Aneldningen till att jag inte skrivit har vart pga att jag åkte till landet. Och det var skit mysigt, plcoakde svamp i massor och åt god mat o mös. Haha riktigt svensson men sjukt mysigt, hatar skogen bara men annars var det ju bra hehe!

Nu är jag hemma i alla fall och jag ska snart till solna centrum och träffa en kompis. Ha de bra så hörs vi sen

RSS 2.0