naturella

mitt hår e skit äckligt..

Mina dagar

Finns inte mycket tid till bloggen, och sen pallar jag faktiskt inte blogga så mkt. Men idag har jag lust och tid. Ska snart dra, börjar skolan halv två så de är skönt. Drömde en skit konstig dröm, men härlig på nått sätt. Typ en minnes dröm eller nå liknande.
Efter skolan ska ja till banken för att göra mitt legg, jag fyller ju 18 på tisdag så gör ja de på nordea blir de gratis och de e ganska najs ju!
Igår hjälpte Ramin mej med mitt cv, så nu är det klart och de känns skit skönt. Så ikväll när jag kommer hem ska ja söka jobb för kung och foster land, jag vill ju resa i sommar och i vinter, THAILAND :D Mehehe!
Nej men hörrni, ni får ha de så jäkla grejt.

min solstråle

Saknar dej gumman, det var så himla länge sen. Tänker på dej!

dagens

körde på naturellt idag, vaknade tio minuter innan jag börja!

jag har ett problem

Jag kan inte fuska i morgon på provet. Men jag tror att de kan gå bra ändå faktiskt. Detta prov är inte så svårt och dessutom så har vi gått igenom detta bra på lektionerna faktiskt, så de känns helt okej. Hoppas de går lika okej som de känns bara. Annars får ja väl viskas med nån hehe. Nej men idag har jag vart lite bra. Tränat, pluggat ( i typ två timmar) och städat. Nu ska jag bara bädda sängen och ta bort lite mer skit från sängen. I morgon måste jag vara i skolan klockan åtta, terrible!
Hoppas att ni haft en grym helg!! ;)

vad händer nu då

Jo, plugg. Har prov och inlämning i morgon. :(

pollen?!

Nu när jag vakna i morse var jag skit svullen under ögonen, och så fort jag kom ut börja mina ögon rinna plus att jag är täppt i näsan. Visst skulle jag kunna klaga o tycka att de är jobbigt (vilket det är). Men om jag känner av pollen så betyder väl de att våren snart är här, eller har jag fel kanske?;-)

mornmorn bitches

God morgon, nu är jag vaken och ska snart dra hemifrån. Måste springa till skolan för att skriva ut ett arbete, sen redovisa, sen skit lång rast och sen har vi ett kund pass, de najs!!! Men idag slutar jag halv fem, det är ju midre rolgt........
nej men Hörrni, ha en as bra dag så hörs vi ;)

im ready for my beauti sleep

OR NOT!!! Ska spela fett med Mario, jag är beroende!! De är underbart, bättre än godis, eller nej. Bättre än one tree hill typ! OJ jag är förvånad, jag kanske blir en tönt :o
han e till och med söt hehe

plus poäng till mig!!

Har precis varit ute och gått. Men jag hade inte så mkt tid på mig eftersom att greys anatomy börjar klockan nio. Så istället för att gå en massa, sprang jag en del, men i backar. Gick till den jag tyckte var jobbigast och sen så sprang jag upp (så gott jag kunde) sen gick ja ner, tre gånger gjorde jag de, sen valde jag en ny backe och gjorde de två gånger sen tog jag en väg hem med trappor som jag sprang upp för gr 2 (dom e skiiiiiiit många hehe). Var helt slut och tog bara 40 minuter.
Nu är jag hemma och ska plugga, men ska kolla greys undertiden. Sen ska ja duscha mellan nån paus oxå, men måste hitta nån stor händelse som hände i egypten för 3000 år sedan. Det är inte de enklaste vill jag lova verkligen!!!
erkänn jag se farlig ut

min dag

Hade en bra dag på praktiken idag. Gjorde folie slingor på Bea som blev super nöjd så det var roligt! Tråkigt nog så var de sista gången vi praktiserar tillsammans så de känns lite tråkigt faktiskt. Just nu ligger jag i sängen men snart ska jag ut och röra på fläsket, men de blåser ju fett mycket, fett tråkigt jöööö! Men vi hörs sen sötisar;)

hemma från praktiken

De har vart en bra dag faktiskt, men nu är jag trött och ska äta lite middag! Men vi hörs sen ska jag berätta om dagen :)

najs morgon

God morgon folket, hur är det med er denna morgon? Själv mår jag faktiskt bra, jag är inte så trött och jag har precis duschat, fan vad najs de är att göra på morgonen, men man missar ju en hel timmes sömn, då undrar man ju hur värt det är de egentligen. Förstår ni vad jag menar? Då kan man ju lika gärna göra de på kvällen o platta håret innan man somnar, för då slipper man göra allt sånt där!
I alla fall, idag blir de praktik, ska bli rolígt. Jag har bestämt mig för att inte klippa av mig håret, jag vågar inte jag är för feg hehe. Dessutom skulle ja må dåligt av att se mitt hår ligga där på golvet helt ensam jö!!!
Nej men nu måste jag göra mig klar ska gå om 40 minuter, kyss och kram på er, hoppas ni får en bra dag!!

lugn och mysig kväll!

Nu ligger jag i sängen och kollar big brother, ska sova nu är skit trött. Men först tänkte jag berätta om min kväll. Ramin ringde efter sin träning så ja gjorde mat till oss, sen har vi bara tagit de lungt och myst framför desperata hemma fruar. I morgon är det dags för praktik, undrar hur ja ska göra med lunchen, jobbigt de vart nu haha! Har ju lite ångest om jag ska klippa mig eller inte. Tror jag väntar till jag fyllt 18. Jobbigt om jag inte skulle passa lixom, helt onödigt hähä :-P Nä men nu ska jag sova, puss och god natt sötisar! <3

drar iväg nu

någon som vet vad som händer om två veckor? :D

min favoriit dag<3

Idag är de ju den sämsta jävla dagen på hela veckan, men nu har den börjat bli bra eftersom att despret housewives är nu för tiden, helt underbart. Ska kollar klart på oc och sen ska jag iväg och hämta min bror. När mamma eller jocke kommer hem blir de till att plugga, fan hatar när jag låter allt vara till sista sekunden.
Nej nu ska jag kolla oc och ta de lite lungt innan all kaos börjar igen, inte många lugna stundar ;)

jag älskar att sova

Jag är försenad så de sög ju get balle men är på tåget nu i alla fall. Pyss o kram!

hurt hurt

Hejsan, nu är jag hemma igen. Jag vart jävligt arg faktiskt av en anledning så jag sket i och tänkte nu fan nu drar jag ut och går. Men då kom jag på att jag inte vågar ensam för att de är extra mörkt i skogen. Så jag tog allt mod jag hade och ringde Ramin för att fråga om han ville joina, och de ville han. Vart typ chockad hehe. Nej men de va skönt faktiskt, plus att det inte var så kallt som jag trott. Hoppas isen försvinner så man kan gå helt normalt oxå haha! Nu ska jag sova, vart as trött. Puss och Kram

im addicted

Har spelat super mario på dc i två timmar, jag är beroende!!

Hur jag pluggar

Jag sitter uppe med facebook, framför tv'n, men godis och te (fast inte idag för de är slut? inte okej) och sen så gör jag faktiskt inte så mkt haha! Jag är fan riktigt dålig, men de är så himla tråkigt. Men detta arbete måste vara klart typ i morgon, kommer annars inte kunna skriva ut de eftersom att praktiken förstör allt, ALLT!!
Hahaha nej då.
Men är det någon som vet hur fan man ska göra, pluggar man vid datorn så är de klart man sätter sig inne på facebook, eller som jag gör nu, man bloggar. Man kan ju inte plugga utan internet heller haha!!
Nej men nu ska jag plugga då!

planer

Nu är jag hemma efter skolan, älskar vissa dagar i skolan när man bara har få lektioner och slutar ganska tidigt, man får så himla mycket gjort då. Som nu ska jag ner i tvättstugan (snela gud säg att det är ledigt, jag måste verkligen tvätta jag har inga rena underkläder :() Sen ska jag plugga, jag har ett arbete som ska in på torsdag, ska skriva ganska mycket om en grej. Sen måste jag skriva om normal färgning och dessutom så måste jag göra en sak till i morgon men de kommer jag skita i. Juste ja har prov om en vecka oxå, fan!
Jag hatar detta!! Ska försöka träna sen, kanske köra ett pilates pass, eller gå ut o gå, de får ja göra på tisdag oxå. Sen på onsdagar så hinner jag inte med någonting eftersom att ja har praktik sen ska ja nog simma på torsdag, eller nej för ja slutar så sent. HMMMM på fredag får ja göra det. Hmm vilket bra inlägg right? Nej
Nu måste jag ner till tvättis hörrni vi hörs sen och då kanske ja har nått mer intressant att skriva om haha!!

stressad morgon

Fyfan ja snooza skit länge, sen gjorde jag mig klar på tio minuter. Detta är helt underbart verkligen!!!
man vill ju nte visa fejan idag helst...

en hel vecka börjar i morgon

Blä jag har verkligen ingen lust alls, men men de är bara att köra igång. Har faktiskt haft en bra helg i stort sätt. Idag var jag och fika med Jasmin ett tag, eller typ tre timmar haha. Sen efter de så drog jag hem till Ramin och kolla två filmer. Crash som dom ska göra en pjäs av, skit bra film verkligen. Och sen typ den roligaste filmen jag sett, dinner for smhucks. Den va fan as rolig, spola tillbaka massa och garva skit mkt. Den vart ju väldigt överdrivern som sånna filmer ofta blir men den va hysteriskt kul haha!!
de va precis den scenen som ja dog i, men den va ju nte rolig nu men ah, grym film!!
Haha, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv, skulle vilja läsa men då kommer jag aldrig somna haha. Jag läser ganska sällan, men om ja gör de så gör jag de konstant. Intressant, aja vi hörs!!

last night

Jag kan inte börja med god morgon för ja vakna kl halv elva så, cha cha bitches!? Hoppas att ni har alla haft en bra helg! Igår var en bra lördag. Vaknade med min älskling o va me han ett tag. Senare träffade jag Bella, vilket var väldigt länge sen så de va grymt skönt faktiskt! Sen drog vi hem till mig o åt godis till jag mötte upp madde (max flickvän) och drog på fest hos en gammal killkompis. Ja o Madde hade nog roligast av alla på den festen haha! Nu ska jag dra.. vi hörs senare idag, puss på er!!

ber om ursäkt

Vad dåligt jag har bloggat, skönt faktiskt. Men nu ska ja iväg igen :D PUSS

drar nu

vi hörs sen =)

musigt

Hejsan, förlåt för sen uppdatering. Har vart med min tossi hela dan så de e drf. kan berätta senare om vad som hänt nu har jag lite bråttom.

vadå jag är inte trött på livet

Gud vad alla är upprörda på facebook för att de snöar. Det är ju bara mysigt?

stress morgon

Jag är så jäkla trött, har sovit hur dåligt som helst. Mår inte så bra och ja vägrar vara med på jumpan.

håller tummarna

Har i två dagar haft en torr och kittlig hals och vart lite snuvig. Vill verkligen inte bli sjuk nu när de är helg, de vore verkligen skit tråkigt!! Hatar att vara sjuk faktiskt, blir alltid så uttråkad. Konstigt med tanke på hur lat jag är haha!
Anledningen till att ja inte bloggat är för att ja inte gjort nått, har bara tagit de lungt och vart lite med familjen. Ville egentligen ta en promenad men vill inte bli sjuk som sagt. Idag har jag faktiskt pluggat, på riktigt! Gjorde två läxor så de känns riktigt bra faktiskt, good work Becca.
Börjar klockan åtta i morgon så det är nog dags för mej att sova, ska ba göra mig i ordning. Justja, någonting har jag faktiskt gjort idag, jag har klippt Jocke haha!! :)
en rolig utekväll hihi

Runaway


So let's runaway for the day!
And I'll give everything in this moment.
And I promise to make, everyday just like today

klar för att gå

Nu måste jag dra till skolan, har bara en lektion så de är skönt. Ska nog hem efter och göra lite plugg, skönt o bli av med. Hoppas ja gör dom denna gång bara -.-
Sen hoppas jag att min hals slutar kittla, hoppas att ja inte blir sjuk då blir jag lädesen
såhär ser ja ut idag, hoppas ni får en bra dag! <3

myser framför topp model

Jag är ju sååå lat hihi, men ska snart göra mig i ordning men först lite lathet frammför tvn!

god morgon torsdag

Idag vaknade jag av att Ramin ringde och väckte mig men de är väl bra skulle sovit hur länge som helst annars. Idag börjar jag halv två så jag har gått med tid på mig att göra mig i ordning, älskar lugna mornar! Nej nu måste jag springa på toaletten!

So close no matter how far


I Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters

jag är en människa som älskar att..

Mysa. Ensam, med nån spelar ingen roll. Finns de dessutom någonting att tugga på eller nå mysigt att dricka mår jag fan skit bra!! Som nu, sitter och myser framför grey's anatomy med lite knäcke macka, morot och thé. Skiit mysigt ååh jag är som gjord för att vara lat.

trött!!!!!!!!1

Hejsan, skulle egentligen bloggat vid typ ett men då gick de inte, sen har jag inte suttit vid datorn så där av har jag inte skrivit förrän nu alltså. Idag i alla fall så gjorde min prinsessa skit god mat till mej när vi hade vaknat. Jag mådde inte så bra så han va super gullig och gjorde mat. Sen tog vi de bara lite lungt, till halv tre och då drog vi och simma i en timme. Sen satt ja en låång stund i bastun och sen drog vi o åt. Dit kom max madde och sen okans. Så vi satt ba där och tog de lungt lite. Och nu är jag hemma.
.
Jag är så otroligt jävla trött, och jag har börjat säga otroligt för att ramin säger de -.- Hahaha skit jobbigt, menmen. Nej men jag är helt slut i kroppen efter simningen. Nu ska ja gå och diska lite, en syssla ja måste göra. Ramin är inte så duktig på att städa efter sig :D haha!!
Nej men vi hörs sen, måste på toa innan jag spricker!

hemma från kungsan

Nu är jag hemma, och jag tog med mej Ramin hem. Men de var nån match så jag är inte så intressant några minuter framåt haha!! Menmen, eld grejen var helt okej. Ja ville ju äta iransk mat men de va föööööööööör lång kö så de vart donken, men de är aldrig fel de heller!!
Juste AIK vann igen mot HV, så jävla underbart <3

nu in till kungsan

Nu har mamma kommit så nu är ja inte barnvakt längre. Nu ska jag hem till Ramin och sen ska vi på den där eld saken i kungsan, det ska verkligen bli skit roligt och se :) Funderar på om man kanske ska ta den varma jackan så man inte fryser, eller kanske extra tröja och vantar. HMMM intressant blogg inlägg haha!!
Vi hörs när jag kommer hem people =)

pimp my ericsson

visst vart den GRYM, hihi. Men ja saknar fortfarande min iphone :(

en fet rubrik

Hej nu är jag hemma från skolan. Hahaha, vrf har ja alltid problem med att komma på rubriker till min blogginlägg, tycker att det är skit svårt. I alla fall. Skön dag idag, sol och liiiiiite värme :D Sen hade jag två ganska lugna lektioner så de va najs!
Sitter just nu i soffan och kollar lite på tv, och tar de lite lugnt, känns som om jag kommer få huvudvärk när som helst. Sen vid fyra ska jag hämta min bror och vara lite med honom och sen drar jag och Ramin till kungsan för nån eld fest. Ska bli skit kul och se faktiskt =)
Hörs sen då!

jag är konstig

Jag vaknar typ ALDRIG av mig själv, men i morse gjorde jag det så det känns faktiskt grymt skönt för jag känner mig så utvilad. Och snart är det dags för skola, ska göra mig i ordning. SOLEN ÄR HÄR! Fett fan! :D
förra våren!

lockigt or not

Tänkte visa för och efter bild på hur mitt hår ser ut naturligt och sen efter ja plattat det.
innan, men då har jag inte tagit hand om lockarna har borstat ut dom, blir finare med massa produkter i haha
sen rakt, och nu har jag ju haft min nya färg ett tag. och det är ju katastrof med färgen för att de är fem olika färger, men ja gillar det annars grymt mkt.. Frågan är bara hur ja gör dehär jämt hmm..
Nu ska jag nog sova i alla fall, försöka rycka loss lite fler fransar! Puss och godnatt!

hur i helvete kan jag vara trött?

Jag sov typ 8 timmar i natt, och jag är trött. Thats wierd, men jag är alltid trött haha!
Kom ut ur duschen för ett tag sen så jag hade tänkt platta mitt hår, hahaha de känns som om de var länge sen! Så de kan väl va kul o fixa sig lite. Hoppas på att de blir soligt i morgon, ska kolla upp vänta.
Japp i morgon är de sol men inte så varmt, typ 0 gradigt, men de e alltid najs med sol :D
Nej men hörrni platta håret var de jag skulle göra va?;)

varför gör jag som jag gör

Ibland är jag lite konstig. Jag vill väldigt mycket, det är mycket saker som ja vill göra som jag aldrig gör eller bara påbörjar. Och det är just för att jag är ganska lat. Jag har skrivit en början på ett cv, men jag är inte klar med det och ja börja för en månad sen. Jag har sagt sen många år tillbaka att ja ska börja träna. Och det har jag gjort, flera gånger, men jag fortsätter inte och träna, för jag kommer på undan flykter hela tiden. Det är som idag, hade jag tänkt plugga. Och det gjorde jag ju faktiskt, men sen tog min lata sida över och sen slutade jag från ingenstans och har inte fått nått vettigt ut av det..
.
Men hur medveten jag än är om hur lat jag är, och hur många gånger jag än säger till mig själv att nu jävlar kör vi Becca! Så gör jag det inte fullt ut! Och det är ju skit tråkigt. Jag måste ju verkligen vara skit tråkig att vara med om jag är så himla lat :p Så nu ska jag faktiskt sluta vara det har jag bestämt mig för faktiskt. Så inge mer lat het, nu är de slut med det. Från och med nu ska jag inte göra ett skit eller säga att ja ska göra nått, ska ba hänga med på va folk säger för då kommer ingen fatta hur lat jag är.
.
Nej men nu får ja ta och komma på nån lösning, men ja. Det är svårt. Och det är verkligen inte lätt. Kanske ska dra o simma i morgon för att bevisa att jag nt är lat. Men då ska ja hämta min bror. HMMMMMMMMMMM...
Nej men vilken nödvändigt blogg inlägg, vi avslutar de med nått så kul som.

måste tvätta

Hejsan, var faktiskt en grymt lugn dag i skolan! Men nu måste jag ner till tvätt stugan, sen vill jag tvätta mitt hår för de är karastrof äckligt verkligen. Sen har jag tydligen prov nästa vecka så ska göra instuderings frågor till de för vi ska gå igenom dom på fredag, sen ska jag oxå göra lite annat ROLIGT, verkligen!
.
En ögonfrans håller på att gå bort och det gör verkligen skit ont för en del är borta men sen är de en del som fortfarande sitter fast. Ja ska aldrig göra lösögonfransar igen, otroligt snyggt, men de är för mkt man måste tänka på. Jag kan inte ens sova som jag tycker är skönast :(

kastar in handduken

´Nej nu får de vara nog nu stänger jag av datorn. I morgon blir en hyfsat lugn dag hoppas jag i alla fall :S Frisör lunch och sen samhälle. Hoppas det inte blir tråkigt i morgon på frisör, skulle gärna vilja göra nått kul o lära mig en massa bra saker. Sen får man helt enkelt lida sig igenom samhälle. Drar nog och simmar efter skolan, så ja sen kan dra hem och göra klart lite skolarbeten så man slipper tänka på dom.

,
Idag har jag gjort mycket saker och det gillar jag. Dagen hade ju helt klart blivit bättre om jag skulle sovit mer i natt men Ramin drömde nå sjukt och jag vart orolig så ja kunde inte sova. Han verkade ha skit ont, men tydligen inte, jag var vaken helt i onöda med andra ord haha!! Menmen, nu ska ja få sova!
God natt!!

solsidan dax!

Jag har precis gjort ett litet hemma pass och min röv kommer ramla av va jobbigt det var! Ska snart kolla solsidan och ha de lite mysigt och sen ska ja kanske sova. Det behövs jag är verkligen skit trött!!
Hörde att de var nån som blivit överkörd av arlanda express i solna station, sjukt sorgligt! Att de händer på samma ställe som för några år sen, skit synd :(

hemma en snabbis

Nu är jag hemma från färg kursen, som var lite för tidig enligt mig och höll på way too long höll på att dö! Men de var intressant, men tkr nog fortfarande att loreal is the best. Där emot va deras avfärgning riktigt grym, vart lycklig när jag såg resultatet och tycker att alla som ska göra en avfärgning inte ska göra de med nått annat än Revlons.
Ska snart iväg måste bara sätta på mig lite smink. Ska iväg för en fika med Lasse, det var ju ett tag sen man såg honom. Sen efter de ska ja nog hem, måste ta de lungt och sova tidigt jag har sovit skit dåligt i natt!
jag är hysteriskt trött idag

färg kurs

Nu sitter jag och äter lunch, nu är de två timmar kvar på kursen, skönt! Var så otroligt jobbigt att vakna i morse, Ramin sov vidare och nu är han hemma med min syrra haha! Efter det här ska ja hem fort sen blir de fika med lasse! Nu börjar det igen, puss

ta mig från sverige, och ge mig d vitaminer!

Hahaha nej, jag är allt för arg för att sitta vid datorn. Nu ska jag på toa och sen sminka av mig och borsta tänderna. JAG ÄLSKAR MITT LIV!! I morgon blir det färg kursklockan tio.

sverige, sverige..

Jag, Mickis och Daniella är lite trötta på livet och ville inte festa idag. Så vi sa, vi drar o käkar sen bowlar vi, lungt men ändå kul. För de första får vi som är under 18 inte bowla överallt efter sex, men de fick man i sumpan. Så vi ses i stan, hare mys på pizza hut och drar till sumpan. FULLT. Så jag ringde 118 118 för o fråga vart annars man kan gå o bowla under 18 men hitta inte. Men de gjorde vi så vi ringde upp. Men, FULLT.
Så min fråga är va finns det egentligen att göra. Gå på hemma fest, aah visst kan man göra de, men de har aldrig vart min grej, kan ju va kul ibland. Bio har man ser 1000 ggr, och alla filmer är SKIT dåliga. Cybertown håller på i 20 minuter. Kolla film hemma kan man göra, men de har man gjort i hela sitt liv. Ska man sitta på nån jävla ungdoms gård? De har ja gjort klart i mitt liv. Jag är fan riktigt arg, hur kan de finnas så lite och göra. Ska alla vi under 18 behöva trängas på cafe 60?
Det behövs mer saker för oss att göra. Vi blir uttråkade, konstigt att man super tills man deckar (vissa). Någonting borde man göra, för det är fan inte okej. Det är ju nte som om vi har egna lägenheter heller så vi kan vara hemma hos nån o chilla med ett glas vin eller bara busa eller va fan som helst. Det är riktigt fucked up.
På sommaren kan man ju sitta i parker, på en filt. Men hur jävla kul är det. Mina sista dagar som underårig är fan dom värsta. Jag är riktigt jävla trött på livet påriktigt!

Springer iväg!

Ska möta dom i stan om tjugo minuter så dags att springa. Hoppas ni får en trevlig kväll!! =)

planer för ikväll

Ska strax hoppa in i duschen. Klockan halv sju ska jag träffa Mickis och Daniella i stan för middag och sen drar vi till sumpan för lite bowling. Vi under 18 får ju inte bowla i stan hahaha så jävla sjukt!! Menmen de ska bli kul, kan ju inte vara ute hur länge som helst heller eftersom att ja ska på den där färg kursen i morgon klockan tio.

så jävla bra serie

The event. Såg de första avsnittet i thailand o fatta ingenting, men de va ändå bra på nått sätt.. Har precis laddat ner de avsnitt som finns, och de är så jävla bra. Det är skit spännande, har precis kollat två avsnitt och ska se ett till nu faktiskt!
Så om ni vill se nå nytt, kolla THE EVENT

vad tycker vi om fjärilshuset

Fett med jävla tråkigt!! Hahaha, fyfan det var ju verkligen skit tråkigt! Varför vill barn kolla på fiskar o nån enstaka fjäril och ba lida i en äcklig värme där de ändå bara stinker plus all svett lukt. Nej fan det där var inte någonting vi tyckte om, så vi drog till Solna centrum, åt på korv ingvars och drog till donken för lite glass med cola sås!
Nu hittar inte jag min sladd till datorn, de sög ju! =)

lördag 12/3-11

God morgon, hahaha visst är jag vaken tidigt?! Men vi ska snart iväg med familjen till fjärlishuset i hagaparken med Lova. Det är ju underbart väder ute, helt fantastiskt ju! Våren är verkligen här och de är typ två grader. Brabra!!

Idag har jag inga planer egentligen, få se lite vad som händer. Jag har knappt sovit så om de händer nått ska ja ta och sova lite innan. Hatar att se ut som en jävla zoombie när man gör någonting.
Smell you later =)

hos pappa

Nu är jag äntligen hemma och kan ta de lite lungt, fett jävla najs ju! Jag har jobbat som en idiot idag känns de som. Klippte Ramin oxå och de vart sjukt bra faktiskt, sen efter de lunch, sen gympa och de va skit kul men oxå jobbigt och sen stan två timmar med två tunga väskor. Jag är helt slut.

Ikväll ska vi fira Emelie som fyllde 14 i veckan, och då ska vår kusin sova här. Dags att hämta krafter! Men de ska bli mysigt, orkar ju inte ens dra ut ikv då de blir bra med en hemma kväll faktiskt. Nej men nu ska jag hjälpa till här lite! Hoppas ni haft en bra dag =)

hihihihihihihihi

på tuben

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan, och idag är jag faktiskt inte överdrivet trött som jag annars är . Men jag somnar enklare på kvällarna nu för tiden vilket känns sjukt jäkla bra! Förut kunde de ta flera timmar. Idag ska jag i alla fall klippa ramin, som vanligt hahaha! Nej men då blir han snygg i håret, blir bra :-) blä det stinker kebab på tåget :-( vi hörs sen. Puss och kram

ny duschad

Nu har jag precis badat och nu sitter jag helt klibbig med massa krämer och shit. Skönt faktiskt. Ska snart in för att borsta tänderna och sminka  av mig, får se hur de kommer gå med fransarna. Vill ju inte att dom ska gå bort efter en dag bara, orkar inte sätta om dom i morgon heller. Tror de kommer bli en massa jävla jobb med dessa jävla fransar hahaha!! Vi får se hur länge jag orkar :)
Go natt!!

arg som fan

Kommer ni ihåg om de goa hunden jag skrev om som blivit misshandlad och sådär? Nu är de så att pga hur den växt upp och blivit behandlad är den nu väldigt agresiv eftersom att den vart otroligt rädd unger en längre tid. Denna hund är nu så aggresiv att dom kanske blir tvugna att avliva henne. Nu hittar inte jag artikeln, men antagligen kommer ingen kunna få henne till en säker och lugn hund. Fyfan vad arg jag blir. Hur kan sånt ens få hända?!
Hoppas den människan som gjort det här får ett förjävligt liv.
Omplåstrad Den vanvårdade hunden har bandage på alla fyra ta
kolla vilken sötnos! <3

jag är glad!!

Jag är ny klippt och har balla ögonfransar. Hur jävla underbart är det inte att gå frisör? Det är fan sjukt jävla bra måste jag säga. Jag älskar oxå nyklippta toppar, så man verkligen ser att de är klippt och fräscht, så jävla värt det. Dock tycker jag inte riktigt om att klippa mig, innan hade jag fan skit långt hår och de va länge sen de va så långt faktiskt, kanske till och med första gången de va så långt.
Menmen, nu ska ja äta middag. Jag är skit hungrig jag har bara ätit en gång och de var klockan tolv. De kanske är drf jag är skit trött och börjar få lite smått ont i huvudet? Brukar ju inte göra så, men nu vart de så. Ska till köket nu. Smell you later
"How do you heal a heart that can't feel?
It's broken"

bara för att ja nt har nått liv

1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Lycklig är en känsla enligt mig och inget man är hela tiden, då är man nöjd med sitt liv, vilket jag är ;)
3. Är du uttråkad? hell yeha
4. Är du ledsen? Nej, mina naglar vart nyss rosa då måste man ju va glad!!
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? nej
8. Är du en cooling? Jag är cool och hård
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Hahaha tack gud nej!!

Skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, ja vet inte faktiskt
2. Har du nånsin blivit sårad? Oja haha!
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Tror inte det.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja, pusspuss
6. Har du haft en hemlig beundrare? De har jag nog inte
7. Är du kär? Ja
8. Vill du gifta dig i framtiden? Självklart, på en strand med mina närmsta

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet, bzz bzz
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola light, hatar vanlig  cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Älskar vilda ute kvällar, men har hellre vilda hemma kvällar med mina kära!
8. Pengar eller lycka? Pengar, för som ja sa är de en känsla och inte en livs stil
9. Dag eller natt? Dag så man kan sola <3
10. MSN eller mobil? Mobil

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Två ben i armen på en o samma gång. Jävla studsmattor haha
3. Gjort nåt du ångrar? Ja, fast de ska man ju nt göra. Men JAA
4. Hoppat Bungee Jump? Vet inte om jag skulle våga
5. Ljugit för någon du tycker om? Vita lögner
6. Ätit en hel tårta? Nej, men skulle nog kunna göra de!
7. Gjort bort dig offentligt? De är klart! ;)
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Men hallå självklart, men de var ju när man var sårad.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, framför allt när Tess dog. I sommar var de tre år sen, kan inte förstå det!
10. Velat försvinna? Ja

Skit
Vad såg du på tv sist? Ja kollar på vänner nu.
Vems blogg läste du sist? http://seiden.blogg.se
Vad åt du sist? De kan ja nt säga.
Vem pratade du med sist? Jocke
Vad sa du? Va fan spelar de för roll? haha
Vem ringde du sist? Daniella
Vem messade du sist? Min älskade Ramin
Vad läste du sist? NU!
Vem pussade du sist? Ramin again :D
Vem kramde du sist? ramin -.-
Vem bjöd du sist på något? En tjej på min praktik, köpte henne lunch för att hon klippe mig
Vad köpte du sist? mat



mina nya ögonfransar!

snygg tjej!!!
finns före och efter bilder oxå.. får se om ja orkar lägga upp dom

på g hem

Nu är jag på väg hem. Idag på frisör lektionen fick vi lära oss att sätta på lös ögonfransar, och det var riktigt roligt. Ska visa resultat så fort jag kommer hem! Nu kommer mitt tåg, vi hörs sen snyggingar!!

kissnödig tjej

Hejsan, nu är jag hemma efter praktiken och har precis ätit middag. Idag var oxå Beatrice på salongen så de var roligt. Passade på att klippa mig då oxå, tog ganska mkt faktiskt men det behövdes verkligen för det  var verkligen slitet. Sen var ju min handledare inte så posetiv till hur hårfärgen ser ut. Så vi har snackat mycket om hur vi ska göra, de blir säkert bra! ;)
Snart kommer Tossi hit, ska göra i ordning lite mat åt honom han har ju vart och tränat. I morgon är det min tur att dra och simma. Roligt verkligen. Men då ska ja köpa med mej en inpackning som ja ska ha i bastun så att mitt hår blir lite bättre de har tagit hårt på mitt hår efter blekning färg och slingor...

fuck jag försov mig.

Kul jag försov mig! Men nu sitter jag på tunnelbanan och jag ser ut som typ en pundare, kul jul! Ska köpa med mig någonting jag kan äta till frukost, jag är skit hungrig. Slutar vid sex idag och då ska ja hem med ramin. Men nu ska jag gå av, smell you later :-)

I need some help, some inspiration, but its not coming easily

Jag har precis kommit hem från Ramin, ska gå och lägga mig jag är skit trött. I morgon är de praktik, woho! Undrar om man kanske ska vara svag o ta en kebab? Nej fy de ska ja nt göra, då får ja nt äta gott i helgen. Får nog bli nån wock, eller kanske på de där andra stället. Hmm, nej va hungrig ja blev :(
-
Jag är kissnödig, fan va jobbigt jag som trodde att jag skulle få lägga miig i min säng nu :(
god natt!

jag har inte ätit semla idag :(

Det är ju fettisdag?!

lyckrus

Jag vet att de kanske är att ta ut lyckan i förväg, men fan va skönt att allt håller på att bli bättre. Solen skiner, folk byter ut sina fettojackor till mindre jackor, haha solglasögon (även fast de knappt behövs, och jag är ju en av dom menmen), det är ljusare längre och det är inte bäcksvart när man går till skolan. Det enda som fattas nu, de är ju att all jävla snö och slask försvinner och att man soppar gatorna fria från grus. Älskar det!
Kommer ni ihåg förra året när våren/sommaren kom. De tog typ två veckor efter att snön hade smält tills de bev grönt. Så jäkla underbart, men de är läskigt hur lång vintern är. Att vara hemma en hel vinter är fan inte bra för någon, man blir ju förstörd. Det blev jag förra i alla fall, kunde fan få damp av lycka när jag såg lite sol ljus!
förra våren i rålis med Kira bira <3

nu blir de att hämta lillebror

Ska iväg nu och hämta min lillebror, sen när vi kommer hem ska han få följa med till tvättstugan o hämta de sista. Sen kommer jocke hem och då ska jag fortsätta att städa, sen har jag en del plugg att göra. Eller nej, de skiter jag i att göra. Kan ja göra en annan dag faktisk.
-
Blä jag orkar inte är fett trött fan!
solen <3

tisdag är en dag från helvetet

Det där inlägget innan. Jag tror inte ni förstår hur arg jag var. Tisdags lektionen med Liljan, jag har lust att skjuta folk i huvudet. Men nu har jag i alla fall koll på vad fan de är vi håller på med haha. Fick tyvärr bara g på provet, men de är väl lungt? Så länge jag klarar mig, sen får ja satsa mer i vissa ämnen, denna är ingen ja kommer satsa i. Skön att den är klar om någon månad.
-
Just nu håller jag på i tvättstugan, skönt att de va helt ledigt. Ska ner om en halv timme och då blir de mer tvätt, jag kanske är konstig men ja tycker de är lite härligt att tvätta, de luktar så gott!! Ska vädra lite i mitt rum, täcken och kuddar. Viktiga saker, med tanke på att mitt rum är så dammigt kommer ja antagligen dö i damm sjukdommen?! Haha nja jag vet inte, men blä de är äckligt och jag är inte lat längre (host), så nu ska de bort.
jag har fan INGEN överläpp haha!

jävla skit lektion

Hata denna lektion. Vissa lärare är så järn! Blir galen snart!

drar till skolan

God morgon, jag har otroligt bråttom men ha en bra dag! =)
och jag fastnar iiiiiiiiiiiinte på bild idag så vi tar nått gulligt

im saying good night

Fuck vad trött jag är. Fick sex timmars sömn vilket är ganska bra, men efter simningen dog jag. Haha, men de är skönt att komma igång. Har precis plattat håret, slipper jag gå i uppsatt hår, like i always do. Ska kolla lite burk och göra mig i ordningen sen ska ja sova. De ska bli fett jävla skönt!
kul att ja e blek som en vampyr

trött tjej

Fyfan vad jag är trött nu. Sist jag simma tog jag en massa pauser och lata mig lite. Men jag har lite dåligt samvete eftersom att jag misshandlar min kropp med hur jag lever. Så idag körde jag 45 minuter och vilade typ ingenting. Jag körde till jag fick kramp i foten och då fick de bli bubbelpool. Det värsta med att simma är egentligen att de blir så jävla jobbigt efter, man måste torka håret som tar 40 minuter med deras skit fönar, och man kan ju inte ta med sin för de blir föör mkt packning.
Nej men nu hade jag tänkt plugga faktiskt. Jag ska skriva ett frisör arbete om loreals normal färg, ska bli kul. Sen på söndag ska ju jag och Erika få gå på en färg kurs, roligt roligt.¨

i badhuset

Daniella är på toa, och jag är ensam bland all nakenhet haha!! Nu kom hon, vilken tur hatar att vara ensaM. Nu ska vi simma sen basta, fett skönt haha. Vi hörs efter

jag är trött

Hejsan, är redan hemma efter skolan. Hade bara en lektion så de va ju skönt. Har väl lite av en dålig dag idag tyvärr, men de är så jävla tråkigt att skolan har börjat. Menmen, ska göra i ordning lite mat sen ska ja träffa daniella och simma haha!

sleep time for me

Nej nu orkar jag nt vara vaken längre, sov inte mkt i natt av nån anledning kunde verkligen inte somna?! Så nu ska ja in i badrummet och tvätta av sminket, borsta tänderna och sen ska jag sätta kräm i fejset. Sen ska jag lägga mig i min säng och slagga for ever typ.
Skola i morgon, kul!

måndag i morgon, jag älskart!

Or maybe not. Fuck va boring att skolan ska börja, jag vill ha mer lov och mer sol och värme. Menmen, life goes on och i morgon är de skolan 08,20 som gäller. Woho people nu kör vi. Det är faktiskt inte jätte långt  kvar till påsklovet heller.
Kom nyss hem från pappa. Han är sååååååååå underbar så jag har fått hans gamla mobil så nu kan ja vara som alla andra och inte skämmas över den ja hade innan. Förhoppningsvis kommer jag vinna en massa pengar så ja kan köpa en iphone 5 men de kommer ju dröja typ ett år?

mitt hår har blivit galet!

Nu är jag klar och ska till pappa. Rummet vart inte så mkt bättre, men får dra till ikea snart så vi kan lösa detta.
mitt hår går nt att kontrollera så de får bli en knut. Tjingpling

Kolla min sötnos

han ska på kalas nu. Mitt lilla hjärta haha!!

jag behöver hjälp.

Jag håller på att städa mitt rum, gjorde aldrig de i veckan haha så nu gör jag de för de är fan en hälsofara nu. Kommer bli allergisk mot damm säkert. Men vart förvarar man allt?! Jag har två låder under sängen som är full med saker som böcker, viktiga papper, bilder gamla saker från skolan och shit (sånt man inte vill slänga). Sen är den andra lådan fylld av minnen.
MEN VAD FAN GÖR MAN MED SINA SMYCKEN? Smyckeskrin? Nej för då trasslar halsbanden ihop sig, de lyckas jag alltid med. Ett sånt träd som finns o köpa vore ju bra, men vissa halsband är ju skit långa och kommer hänga ändå och börja damma då? Och sen typ solglasögonen har jag ingen stans att göra av, JAG BEHÖVER HYLLOR!
jag behöver johnny och mattias i mitt rum haha! Försökte möbla om i mitt rum för att kanske göra lite mer öppna ytor så de är enklare att komma åt med dammsugaren. Men tror ni att de gick eller. Jag har fan problem påriktigt med mitt rum. Vet nt hur fan jag ska göra. Jag får fan ångest ibland av att se de...¨
detta är ändå nt så stökgt som ja brukar ha de -.-

Idol 2004 loreen

så jävla grym haha!!
sju år senare.. ja tyckte de va bra fan :D

God morgon

Nu har Ramin gått till jobbet och jag ligger kvar i sängen, chock najs...... Nej skoja, men fan va jag har sovit lite. Skulle kanske behöva lite mer sömn, men de e skit fint väder ute och de kan man ju inte missa bara?
Nu hade jag tänkt göra någonting att äta, jag är faktiskt skit hungrig (nehe?). Får se va de blir, skulle vilja ha en fet frukost bufé, menmen.

jaaaaaaaja

nej men vi sitter fortfarande här............................................................................................ gud jag har fett kul. FETT najs. chock najs, eller majs. Nej men detta är helt underbart.
undrar om man kanske ska gå på slutspel, de vore fan najs även om hockey inte riktigt är min grej, om vi ska vara ärliga. Men aik är ju min grej, eftersom att jag är sådär otroligt cool...................
nej men fyfan va kul de är. Kanske borde dragit till den där fjortis festen med 95, fan mkt roligare än de här säkert................................................................................ min kille fyller 21 och är spelberoende. underbart haha.
omg ja tror han e klar :S

vart hos hasmin

Nu är jag hemma hos världens största tönt som spelar döda spel. De finns ju inget som är så tråkigt, då är fan fifa bättre för de e kul att kommentera kommentatorerna haha.. Jaja låt han ha sitt roliga.
Idag har jag i alla fall vart hos jasmin och pratat en del med henne om life. Prata lite med hennes goa mamma oxå. De va härligt o ha en sån dag faktiskt. De borde man göra oftare. Försökte få henne att simma med mej i morgon men de ville hon inte, hon tyckte de var ohygieniskt. Men att bada i en pool i thailand är ju bättre?
Ramin ska väl spela klart sen får vi se vad som händer...
grymt att A.I.K kom till slutspel :D

taggar iväg till söder jao

Nu har jag vart i huvudsta centrum, köpte en pizza som ja o mamma dela på och nu är jag mätt och mår lite illa.. Ska iväg nu (snart) till jasmin. Tänkte ta med mig lite gott till den fisen. Det är inte lätt att vara 15 ibland. De är fan inte lätt att vara 17 heller?!? Fast de är ja inte om en månad.
nej vilket konstigt inlägg de blev. haha jaaaaaaaaja
de finns fan fula människor, sen finns de nått värre

färga ögonbryn

före
efter
hahaha, asså ja har lite konstiga ögonbryn.. dom exiterar knappt. Men jag är stolt för de lilla jag har :D

tjenis penis

God morgon! Har vart vaken ett tag, men ja har haft annat för mig. Måste läsa alla bloggar innan hehehe..
Igår var de jätte mysigt, och somnade i tossis knä när han pilla i mitt hår. Men sen skulle han hem :( Sen kommer morsan hem, när ja somnat, och är liiiiiiiiiite högljud. Fan va rolig hon är haha!
Från igår har jag haft ont i huvudet, fast de är inte ont i huvudet. De är mer som om tryck eller någonting. Kan inte beskriva riktigt. Jätte jobbigt och jag hoppas de går bort snart!! Nejj nu ska ja upp och äta någonting. MUMS!

middag för två var det`?

nu har ja gjort mys middag till mig o tossi. sorgligt nog kan jag bara laga en sak -.-
naturligt

Jävla äckel

Omplåstrad Den vanvårdade hunden har bandage på alla fyra ta

Band hund vid bil
– och körde iväg

-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vem fan gör nått sånt?! Jävla idiot!! Hunden har knappt några har knappt några trampdynor kvar, ni vet de dom har under tassarna. Vilken sjuk människa kan göra så, mot en hund eller vad som helst. Hur psykisk sjuk är man inte då. Jag blir så jävla arg och ledsen när jag ser sånt. Fan det är inte okej vad är de som händer. Hundar som släpps ner från en bro och nu de här. Jävla svin, jävla horungar. Nej fan vad lack jag blir. Vissa människor borde man fan hänga! Och de är ju inte som att de slutar där heller
Den har vanvårdats länge. Hon har bland annat gamla brännmärken på kroppen och sår i baken efter parning, säger Jessica Axelsson.
Vilket jävla fittluder!!!!!!!!!!!!!!!

inzo.......

Fyfan vad jag är besviken, jag åkte åt helvete för att köpa en massa saker. SOM DOM INTE ENS HAR?!?!?!?!!? Nej men de va skit irriterande. Så jag köpte nt trippeltången heller. Men nu när jag är hemma så ångrar jag det haha!!
Nej men ska dit nästa månad igen för dom får sina leveranser om två veckor o då kommer dom ha allt!
såhär ser ja ut idag, ja hann nt sminka mig de blev bara lite solpuder. Men nu ska ja äta, hann nt göra de heller haha

god morgont!

nu är jag vaken. Somnade om flera gången i morse och de va riktigt skönt faktiskt!! Ska snart till inzo med mickis men först ska jag göra lite frulle :) Ska bli skönt att komma iväg dit, äntligen ska jag köpa rätt ögonbrynsfärg. Sen skulle jag gärna vilja ha en trippeltång. Men vi får se om jag hinner med det!

solna centrum

Ska iväg med lilla syster nu. Ska träffa mamma och lillebror i centrum för att äta en väldigt tidig middag eller nått liknande..

dags att börja jobba

Var just nere i tvätt stugan så nu blir de till att tvätta ett tag. Ska städa i rummet lite, slänga en del saker behövs. Har så hysteriskt mkt saker som bara skräpar, men jag vet nte vad jag ska göra av det. Har skit svårt för att förvara saker bra. Jag är sämst på att städa över huvudtaget haha!! Men idag måste de bli bra!!

störd dröm

Jag drömde en så sjuk dröm inatt. Jag var och simmade med min gamla klass och de va skit skumt och alla hatade mig?! haha, i alla fall, sen var de en kille som höll på att jaga mig och ja va skit rädd men ingen brydde sig. Så träffa jag Ramin som skrattade haha, och sen träffa ja på en gammal kill kompis som hjälpte mig till slut. Och då hamna vi på en båt som tog oss till en affär i havet. Där hade dom en mjölk choklad dryck som jag drack varje dag i thailand (minst en). Sen så skulle ja köpa dom, men. I thailand kostade dom 11 bath, och här kosta dom 18 kr. Och ja hade nt så mkt pengar. Men jag var as lycklig.
Men jag var fan skit arg när jag vakna upp haha!! ;p
såhär såg de ut för mig varje kväll i en kvart. Då åt jag chips och drack mjölk choklad haha! Saknar som fan

tjenareeeeeeee

God morgon people! Idag var det ingen som borrade, så jäkla najs!! Men av någon anledning är de alltid innan tolv. VAD HAR HÄNT MED MEJ?! Jag brukade somna mkt senare och vakna betydligt mkt senare!! Menmen. Snart ska ja upp, men måste vänta till det blir paus kollar despreta hemma fruar. Nu är de paus måste springa super duper behövligt, hej då:D

sov dags

Nej nu är jag trött och ska sova. Måste gå o ta bort smink borsta tänderna och kissa o hålla på. Faaaaaaaaaaaaaan va jobbigt hahaha ja vill ba somna direkt är skit trött :(

nu är ja hemma igen

Vart runt lite men nu är jag hemma. Fan va jobbigt de vart för jag tog en tunn jacka eftersom att de nt var så varmt när jag åkte in till stan, men sen vart den fööööööör kall!! I alla fall, mötte först upp Malin och tog igen allt vi missat, åt lite och sådär. Efter de drog hon hem och jag drog till cafe 60 och va där ett tag med några kompisar. Satt där riktigt länge. Sen vart de oklart om hur vi skulle göra. Så vi va i centralen o väntade på bättre tider och satte oss för lite Burger King haha!!
Nu är jag i alla fall hemma och ska faktiskt sova, jag är skit trött. Dom som håller på att borra väcker ju mig hela tiden på morgnen så jag sover ju skit dåligt och blir as förbannad. Vilka problem man kan ha -,-
mina nya älsklingar

kul att blogg.se strular

Hejsan, nu går de äntligen att blogga. Sitter och kollar lite på tv och sminkar mig och fixar mig lite. Det går långsamt men bråttom har jag ju inte. Så jäkla skönt. Ska träffa Malin klockan fyra i stan, ta en fika och snacka lite. De var ett tag sen vi träffades. Sen skulle jag nog vilja köpa ett skärp från hm som jag hittat. Men vi får se.
Sen har jag nog ingenting att göra. Vi får väl se. Snackade precis med min syster som är nere i thailand och har vart där i typ fyra månader. Och hon kommer hem snart :D Så de ska bli skit skönt att se henne igen!! Men nu ska jah nog försöka hitta nått att ha på mig. Får se hur de går.
det bästa solpudret ever! Make up store - 279 :-     tror jag

jag har kult med min cam

det var reklam i filmen, och med det säger jag god natt bloggN :D

Finaste

Låg och kollade film. Har gottat mig med massa ben&jerry och ätit en hel chips påse (snart i alla fall). Så kommer finaste Ramin från ingenstans med en frukt sallad i en skål haha!! Så jävla söt, han var nyrakad oxå så han såg ut som en liten pojk!
puss på dej

Sofias änglar

Fan vilket jävla bra program. Det är ju typ som extrem home makeover, men ändå inte. Dom ger ju nt nya hus och man får nt åka till disney world. Men de är bättre på nått sätt. Vet nt vrf men ja gillar det. Men sen är de ju precis som extrem home make over att man gråter en del.

tänker lite

Om jag kanske ska ner till huvudsta centrum och köpa lite mys.. Typ massa mat och godis. Fast oandra sidan, kanske ja ska köpa masa mys som inte är onyttigt. Men hur jävla gott är det egentligen? Eller typ bara en massa choklad, eller typ chips är gott oxå. Sen kanske jag borde träna i morgon haha! Nä men nu har jag tänkt klart..
Jag ska ner till huvudsta centrum, gissa om de blir nyttigt eller onyttigt'?:D
en gammal bild på mig, två år sen men de känns som ett helt annat liv haha. Saknar de där linnet, va fan hände med det :S

måste springa

Ska hämta min bror. Fan mitt hår är fortfarande blött och jag har ingen tröja på mej och sen ska jag sätta på mig strumpor, de kan va bra o ha. Nä men smell you later !! :D
passande bild -.-

34 dagar kvar

Sen kommer jag äntligen att bli 18. Det är första mars, snart är våren här. Livet är underbart!
en bild från för förra sommaren. Jag bella och maja var vid klipporna och kände för att ta ett kvällsdop och Maja puttar ner mig haha!! De  va tider de

mys


snygg tjej innan badet
nu sitter jag med inpackning i håret och myser med godis från igår. Synd att de är så lite kvar :(

God morgon!

Idag vaknade jag 20 över nio av att dom borra. Men dom borrade i tio minuter sen hade dom rast i tjugo och sen borra dom i tio minuter och sen hade som rast. Och så håller de på. Det är underbart. När jag har lov ska våran hyresvärd ta hit dom?! Dom är sååååååååå tröga :(
Idag har jag inte så mkt planer, förutom att jag måååååååste skrubba och olja in min hud lite. Den håller på att bli jätte torr och jag hatar de, känner mig alltiid så äcklig då. Sen blir de inpackning för mitt slitna hår!! Ansiskmask oxå kanske :D De gillar vi!!

RSS 2.0