Cozy time

Kom nyss ut ur duschen och kände mig som en ny människa, så jag fixade även tå och finger naglarna och nu sitter jag med en mask i ansiktet. Ska snart lägga mig i sängen med min lilla godis påse. Mysigt!

Make up store

Nu är jag tillbaka in i värmen. Fan vad kallt det är. I alla fall, jag drog iväg till solna centrum för att träffa upp Bella som skulle på nån grej på make up store där man fick smink tips och fick veta om deras vinter kolektion så jag blev sminkad där hihi. Sen vann jag även en Goodiebag eller vad man ska säga men där fanns inte allt för mkt som man kan använda men de va ändå roligt!
haha sne knullad bild men ah men ser ju lite vid ögonen. Tycker ögonen vart skit bra men ser lite för guldig ut i ansiktet. Men när vi va där så såg vi att man kan betala typ 400 spänn o då få produkter så lär dom en att sminka sig till antingen vardag eller fest. Skit roligt ska göra de så fort jag kommer hem från thailand. Tycker det verkar skit roligt .
Men nu ska jag hoppa in i duschen det är praktik i morgon och vill känna mig lite fräsh!

sjuk lille bror

Är hemma med min lillebror som är sjuk. Mamma åkte och handla julklappar och Jocke vet jag inte vart han är. Det är fan inte enkelt o vara barn vakt åt min lillbror när han är sjuk. Han gnäller ena sekunden o nästa är han arg och sen vil han leka. Som om han har PMS eller nått liknande.
Nu vill han kolla på tv och det säger jag ingenting emot bara ungen är tyst. Me nu ska han börja trycka på alla knappar på datorn Hej då

home from school

Hejsan. Nu är jag hemma efter en kort skoldag som var ganska tråkig egentligen. Somnade på svenska lektionen tyvärr, men de gick inte att hålla ögonen öppna! Sen var de lunch och sen tråk lektion med Liljan. Sen drog jag hem och nu sitter jag i mitt skitiga rum och funderar på att plugga. Men sen så behöver jag ju verkligen tvätta och städa oxå. Vilket väljer man lixom?
Igår va jag i alla fall jätte duktig tycker jag för jag skrev ett ganska stort arbete till klockan två(?) tror jag att det var och sen sov jag. Vaknade och kom i tid för första ggn på riktigt länge så det är fan tuppen upp för mej. Men nu är spotify på så nu blir det lite plugg.
Hoppas ni haft en bra dag


sov och bli smal, vi gillart!

Nej fan jag tänkte typ vara vaken skit länge för att plugga skit mycket. Och nu har jag gjort klart ett ganska stort arbete så det känns fan ändå ganska bra men skulle vilja plugga som fan på svenska för där ligger jag verkligen efter. Svenska B är fan as tråkigt?! I alla fall, sen när jag skulle kolla aftonbladet så såg jag en artikel där de stod att av nån anledning får man plattare mage om man får en bra sömn pga att annars ställer kroppen in sig på nått vad dom nu sa och då skulle kroppen spara fett lager för att nån anledning. Så hela min plan är förstörd.
Men i morgon ska jag till skolan har två lektioner som jag verkligen måste vara på sen efter det ska jag till gymmet och träna till jag inte kan gå eller röra mina armar. Sen blir det att dra hem och duscha och sen plugga. Om jag är duktig? Hahahaha! Låter som ja är grym men vi får se om jag klarar av de där i morgon, det är enkelt o skriva de på bloggen, men inte enkelt o verkligen göra det haha!
en till bild från i fredags, haha kavajen är inte min det är en herrkostym ;o

jag lyckas alltid göra samma misstag

Det är som att man inte lär sig. Jag gör om dt och sen vet jag EXAKT hur det kommer att sluta och ibland undrar jag fan hur jag lyckas asså! Men det enda ja kan göra är att låta allt bli som det blir. Men just nu vill jag faktiskt bara iväg. Och nio dagar är alldeles för lång tid. Vad i helvete ska jag göra i nio dagaR? Plugga behöver jag ju men det orkar jag inte faktiskt.
Nu ska jag faktiskt kolla på tv och drömma mig bort lite, yalla hejdå :)

En solstråle

Min fina lilla solståle, saknar dej enormt mycket <3

Söndag

Hejsan, nu är jag hemma och har ätit middag. Idag har jag vart på jobbet och jag var så jäkla förbannad. Jag orkar inte gå in på det, men ibland undrar jag om dom som är chefer på jobbet är dumma i huvudet eller om det är så att dom tror att alla anställda är dumma i huvudet.
Jag skulle egentligen behöva städa och plugga men min tossi ska till thailand på tisdag så ska vara med honom. Får göra allt sånt i morgon. Har faktiskt äckligt mycke saker och göra i skolan. När började vi få läxor och prov i st eriks lixom? Med tanke på att jag kommer vara borta i tio dagar oxå så har ja de oxå.
Nej men nu ska jag faktiskt städa lite innan min tossi kommer, det är verkligen jätte stökigt. Hatar att behöva städa på vardagen så tar det nu. Jag hoppas ni haft en bra helg annars :)
en bild från i fredags. Jag gillar den hihi

11 dagar bitches

Hejsan, jag ska lägga mig i ett varmt bad och leka med leksaker. Nån som vill åka pulka med mej eller?:D

Full rulle

Hejsan, fan vad mycket jag har haft o göra i veckan. I morgon är sista stress dagen, eller de är inte direkt stress men jag ska åka över halv sverige för o komma dit ja ska känns de som men ändå haha!
I morgon har jag i alla fall simning kl tio erikdalsbadet, kul! elr någonting. Sen ska jag faktiskt basta och typ ha inpackning o shit sen ska jag till inzo te i tyresö och köpa saker till håret mitt för resan. Sen ska jag tillbaka till skolan och träffa ramin så han kan hjälpa mig o välja perfym. Efter det ska jag hem och klippa min syster sen ska ja ta med mig saxarna till max för o klippa ramin där så han e snygg när han åker till thailand. Sen ska jag fan ta de jäääävligt lungt i helgen. Jag känner mig skit slö faktiskt.

Idag har jag i alla fall köpt en kamera så vi kan ta bilder i thailand, jävligt värdelöst annars ju haha! Stog även på älvsjömässan där gymnasium mässan startat igång. Skit tråkigt, drack massa mer som man fick ni vet?! Drack jätte många fan va kissnödig jag vart!!

trött och frusen.

Är sjukt trött av någon anledning, kanske för att de är mörkt hela tiden. Men som jag sa tidigare de är as kallt i mitt rum eftersom att elementen inte funkar. Min prinsessa ligger i sängen och kollar f-boll och jag måste nog erkänna att jag inte är jätte intresserad men kollar tyst hihihi. hÖHÖH HAHAHAsjbdc!

I morgon är det praktik igen, har jag väl ingen större lust med men men det är som det är. Sen ska jag träna oxå, fan har fan sjuk ångest egentligen men det löser sig. Men nu ska jag kollar lite på mattchen men prinsessan :D

15 dagar kvar jäjä

jävla kung alltså

Daniel Adams-Ray har sjukt bra texter måste jag säga. Tänkte ta upp dom jag gillar bäst
-Jag gillar att du säger vad du tycker
Men det du säger att du tycker säger inte mycket

-Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

-Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset
Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

-Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

-Du är inte en i mängden men jag är en utav dom
Få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden
Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen
Jag vill se alla sidor, TV:n visar en utav dom
Livet är fult du är fager
Vaken om natten och drömmer på dagen

helt grymt

skön helg

Fan har haft en riktigt bra helg faktiskt, det enda jag måste säga är att jag är sjukt trött för min prinsessa snarkade för kung och fosterland. Hur mycket jag än sparka och slog vakna han inte :/ Men ska sova tidigt idag hihi.
Igår tog jag hem lite kompisar till mig, jag ramin och bella fixade massa mat och sen kom folket och då åt vi och hade en lugn hemma kväll. Sjukt mycket, det fick mig att vilja flytta hemmifrån ännu mer men de blir ju lite svårt.
Dagen var oxå hyfsat najs i alla fall, jobbade och sålde ganska bra vilket känns lite skönt då jag kommer få denna lön nerë i thailand! Undra om jag kan ta ut pengar där nere btw :o men de löser sig alltid. Jag åker om 17 dagar nu. Helt sjukt. Nej men fan nu är jag sugen på nått.. typ the och rostade mackor med myckeeeeet smör på och skinka och ost.. mmmmmmm! YALLA HABIBISARRRR


fredaaaaaaag

Skönt med helg igen, men jag fruktar söndag då jag måste tillbaka till mitt skit jobb. Men ALLT för thailand lixom sen slutar jag. kanske hehe.
Jag känner mig lite arg idag men ändå glad. Jag är trött på stockholm, jag är trött på mörket och trött på kylan. Trött på människor men ändå glad? Och idag kommer jag få sällskap av min prinsessa, slipper det vara så tomt i sängen. Dessutom är mitt rum svin kallt för att våra fitt element är trasiga haha! Hur jävla fail är inte det lixom? Allt går emot mig lite känns det som men det är okej. Jag gillart.

Det jag tycker om sjukt mycket är att sträva efter saker. Som tex min resa. Det är inte alla som är 17 år som kan spara 10-11 tusen bara sådär. Jag är fan as stolt över det faktiskt. Det känns verkligen som ett stort steg för mig. Jag skulle kunna välja att köpa massa kläder nya iphone 4g eller vafan som helst för dom pengarna. Utöver de sparar jag OXÅ mitt studiebidrag i ett sparkonto som mammi har haft åt mig sen mååånga år tillbaka. Asså fan det är inte alla som gör de utan tycker att mamma och pappa ska betala. SJÄÄLVKART betalar dom fickpengar och hotellet, men det är julklappar till mig. Nej fan nu blev jag stolt över mig själv! Med all rätt right?

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!

Skrev nyss ett aslångt inlägg så försvann det?!!! Fuckfuckfuck. Jag som tyckte jag lät så bra.
aja fan nej vad arg jag blir jag vill inte vara med

iväg till skolan

Nu är jag klar, ska iväg till skolan. Fan vad det är skönt att börja halv två faktiskt! Synd bara att jag slutar så sent och måste springa till jobbet.


så ser jag ut idag, tycker mitt hår känns lite kort men de är bara att vänja sig haha!

sämsta dagen på riktigt länge

Hejsan. Idag har jag vart riktigt irriterad hela dagen, och då gör inte alla jävla sega människor det så jävla mycket enklare. ÅH! Men nu är det en vecka kvar till de är praktik igen skönt!

Jag har just ätit middag och ska nu ner till tvättis för att jag har inga rena kläder typ. Jobbigt. Men de skönt för jag börjar ju skolan halv två i morgon, desstom tänkte jag städa lite och sen plugga i morgon innan skolan. Har mycket som händer så måste försöka få ihop det och jag är jävligt dålig på sånt faktiskt! Nej men tvättstugan ropar och säger att den är ledig. HOPPAS!!! ;D

Saknar mina fina vänner



hårig arab <3

hejsan, snart ska jag hem till en kär liten vän. Hon är halvt marokan, men eftersom att hon är mer svensk än jag brukar jag skoja lite med henne om hennes håriga armar och fötter o sådär. Roligt. Nej men vi ska väl kolla på lite desperata hemma fruar, kan ej stava till de på engelska haha! Och sen får jag ju snacka lite med hennes mamma angående resan och sådär eftersom att min håriga vän inte förstår så mycket.

Men i alla fall, kanske ska göra en macka. TJA!

trött chey

Tjena, äntligen är jag hemma. Fy fan vilken onödig dag jag har haft idag, hahaha helt trött på livet men det är väl så de är eller någonting. Hur är det med mej då, jo fan de e ganska bra. Trött som in i helvete, sov väl kanske fyra timmar i natt så man ser ju ut som en crackhora haha!

Ska faktiskt gå och lägga mig nu, ska först tvätta ansiktet och borsta tänderna sen ska jag se ett avsnitt av Dexter, jag är lite beroende tror jag. Men det är bra, sjukt bra. Men nu tänker ni säkert såhär. Becca, var detta inlägg nödvändigt. MEN NEJ hejl då


gör mig i ordning

Nu ska jag hoppa in i duschen och förhoppningsvis känner jag mig fräshare då. Har legat och kollar dexter fram till nu och fy fan vad det är bra alltså. Helt sjuka saker :o


hahahahhaa en bild från halloween,

skämt osido


Håller på att göra mig i ordning nu, ska dricka skumpa och äta ostron med mina väninnor denna afton.

sämst dag när de går bra

Idag i skolan på frisör lyssna vi på musik och då kom denna lilla truddelutt


värme och kyla

Har nydligen kommit hem, har vart på praktik och tränat. Träna dock bara i en halvtimme, fyfan det är ju ingen ide att träna om man måste vänta en kvart för att få en jävla maskin! Nej jag vart lite irriterad så vi gick och ska träna innan skolan ist. Börjar klockan halv två så det blir perfekt!
Men life goes on, och det går bra. Känner mig glad och förväntansfull för vad som kommer hända. Både hemma och i thailand! Tyvärr så är det så jäääävla tråkigt att det är vinter nu, jag hatar vintern av hela mitt hjärta!
Men nu ska jag läsa bok för min bror

Jävligt fint väder

Älskar att vakna upp mitt i natten och det är storm ute. Var typ rädd att fönstrerna och shit skulle gå sönder. Jajaja. Idag är det 29 dagar kvar, så det är mindre än en månad hahahaha, MOAHAHAHA!! HIHIHI. KNASigt vad kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul

Får jag sova lite till?

Nu har jag verkligen inte lust och gå upp. Haha vakna av att min pappi ringde och fråga om jag skulle me på bio. tack pappa.
Blää har verkligen ingen lust alls att gå upp men nu ska jag till jobbet och sälja som en liten slyna så jag får pengar där nere i thailand. Inte långt kvar nu my friends. Shit jag är as hungtig, min mage har nu kurrat i konstant två minuter tror jag, e buusi den.Hmm, va fan ska jag äta idag då?:D

MAAAt

God morgon alla mina små kycklingar. Hoppas ni sovit bra, för fan va bra jag har sovit. Mycket och länge, blev väckt lite på morgonen men fan så gott som jag sov så somna jag om bara haha! Nu är jag verkligen aaaas hungrig, men först måste jag på toa. Va så trött inatt så ja pallade nt gå upp o kissa, men de är akut. MEN de e sååååååå varmt och skönt i min säng.. åååååh.. Nej men aja! Puss och  kram


inte som jag tänkt mig

Kvällen vart ju inte som jag tänkt mej, men det gör inte så mycket faktiskt. Fick träffa min BO och nu har jag vart hemma med familjen lite och kollat idol för första gången på länge. Skit mysigt fan, och jag mår bra av nån anledning trots att det är kallt och mörkt lixom.

hahah tänker på en fett mä cool kille när jag gör sådär.  Visst vera ;)

Ska träffa min Bo

Snart ska jag till solna centrum för att träffa min BO, men så kommer melike oxå :D Så jävla kul! Lilla melulle lixom!

typ bilder på facelook idag, rött chey typ hihi

Dont hate



Jag vet att jag kanske är lite tjatig, men fan i love this guy. Och det spelar fan ingen roll på vilket humör jag är på, han får det alltid att känna  de bättre.

Tvätt stuga laga mat och städa

hahaha jag känner mig som en riktig hemma fru, hatar det haha! Så jävla tråkigt att tvätta och städa. Men tyvärr måste man ju, och det är skönt att göra det på lov och lediga dagar så man inte behöver stressa om sånt när de är mycket skola och jobb. Då blir man bara mer stressad fan haha :p
Nej men just nu gör jag potatisbullar, och skriver haha. Tagit mig tio minuter att skriva den här texten eh ja!
Nej men nu ska jag kolla dooom igen så de inte blir brända, shuelululu

35 dagar baby!

Jasmin, min lilla hashmin min största idol haha! Snart ååååååååååååååååer vi, baby fattaru!? Herregud vad jag längtar. Det går fan inte ens att beskriva! Sitter jag på jobbet så är det de jag tänker på, thailand haha. Allt som känns jobbigt att göra, varje steg som kan kännas lite jobbigt.. Då är det de jag tänker på, försöker att få bort dom negativa tankarna och tänka framåt. För allt jag har att se fram emot! Thailand en månad, kommer hem den fjärde januari, när jag kommer hem är de tre månader till jag fyller 18, kommer få lära mig mer om frisör yrket. Det är så jäkla mycket som jag tycker är kul, men de känns som om vägen dit är längre än den vart förut, men som sagt har saker att se fram emot och det lär ju bli helt galet JASMIN!!! :D


God mat och frukt!

mycket biljard med lillasyster haha!

vackra solnedgången

Tisdag

Hatar att det är tisdag, för då är det praktik i morn och snart börjar skolan igen efter lovet. Vill verkligen inte tillbaka dit, har verkligen ingen lust att gå. Har ingen kämpar glöd heller, varför händer alltid de här i november månad. Kommer alltid in i skumma svakor då. Eller som jag skulle sagt för exakt ett år, svakla haha! Men då handlade det om "svaklor" på jobbet som är lätt fixat.
Jag åker om 36 dagar! Hoppas "svaklan" gått över till då, så jag kan få ladda mina batterier till max.

Snart ska jag i alla falll gå och hämta min bror och mysa lite med den skit ungen, den lilla sötisen haha! Sen ska jag träffa Bella SÅKLART! Haha min BO <31
en snygg vera


Jag är starkare än du

I så jävla många år har jag försökt vara någon jag inte är. Tjejen med energi och tjejen med ett leende på läpparna. Det har varit en fasad för att slippa visa männsikor vem och hur jag är som människa. Men jag orkar inte det längre. Varför ska jag göra det för`? Klart jag inte ska gå runt och vara emo de är inte den jag är, men jag orkar inte vara nån jag inte är. Egentligen vill jjag bara ner till stallet med min ponisar o hestar, och mysa lite, kanske drar dit ett tag. Vi får se. Men nu blir de ut med de gamla dåliga och in med de nya bra sakerna. Från och med nu är jag ja och ingen aning. Och när jag sen kommer hem från thailand ska jag komma tillbaka med nya krafter och må bra igen och bli glad..

RSS 2.0