Gott nytt år!

Har precis kommit upp fran stranden nu och tankte onska alla ett gott nytt ar! 2010 va ju helt ok men mkt skit i so ja hoppas pa ett battre ar 2011. Medan ni hemma i sverige e kvar i 2010 e ju jag redan i 2011, lite ballt sodar eller? ;)
Saknar alla hemma, puss pa er

vi har de bra, vi har i thailand!

Hejsan, tankte bara uppdatera lite snabbt om vad som hant an so lange. Kom till Hua hin och bytte om till bikini och satte oss vid poolen nar lilla Ramin kom dit fran ingenstans och stanna me oss i nogra dagar vilket var skit mysigt. Sen Drog vi till Koh pangang och har vart har i sex dagar o ska tillbaka till hua hin i morgon bitti. De e skit najs o va pa en as najs fest stalle igar.
Sakanr alla dar hemma men som sagt jag kommer hem typ den 5 eller 4 har inte riktigt fattat. YALLA :D

Thailand Here we come Again

Nu sitter jag här på arlanda med jasmin. Vårt plan lyfter om två timmar. Har nyss ätit frukost och mår jävligt bra trots att jag sovit knappt i en timme. Ha det bra alla Retards i sweden see you later <3

åker till jasmin efter ph!

Snart börjar paradise hotel o de ska bli skit kul och så och efter det drar jag till jasmin för nu är allt klart. Har säkert glömt allt hahaha. Har lite tråkigt innan ph så här har ni finfina bilder på mej

bilder från gamla thai resor

Solnedgång
snorkling
chill på stranden med zandra
svalkande dopp var annan minut
åka båt

om 14 timmar åker jag!! :D

Nu är det lugn och ro och jag ska snart packa det sista. Efter de ska jag äta lite sen skjutsar jocke mig till Jasmin där vi ska förhoppningsvis kollar desperata hemma fruar, va ju inget förra tisdagen?! JAJA. Vi hörs sen lixoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom!!

Hem och iväg

Kom nyss hem från skolan, skulle hem o lämna lite saker men nu ska jag iväg på fika med några komppisar och efter det måste jag skynda mig tillbaka för att hämta min söta lillebror <3

i natt igen

Jag har en till natt då jag nt kan somna, kanske nu när jag tänker efter resfeber? Är ju faktiskt lite rädd för att flyga, tycker att starta men framför allt och landa är obehagligt. Sen så kommer ju resan på planet vara ett helvete! Osäker på hur länge men eftersom att vi mellan landar säkert minst 12 timmar! Jag har ju lite svårt att gå på toaletter som är allmäna pga att jag är lite mupp så jag kommer ju inte bajsa nått då hahaa! kissa kan jag lida mej igenom men aldrig i livet att jag sätter mig o skiter på ett plan?! Äckligt. Hahaha nej men gud vad oseriöst och konstigt det blev, jag är väldigt trött och vet inte riktigt vad jag ska göra kanske hahah :p
Nej men fan, nu ska jag kolla ett avsnitt till av sopranos, kan inte riktigt avgöra om det var bra eller inte på bara ett avsnitt ju :)

God natt!

asså snygga vi ääääääääääääääär HAHAHAHA

hem kommen

Nu är jag hemma efter en mys middag med pappa och syster. Kommer dröja typ två månader innan man ser dom igen för dom åker oxå till thailand men dom kommer hem lite senare så sa hej då till dom sen har jag shoppat lite idag och även snott en klänning av min syrra men lovar att hon får den tillbaka efter thailand ;)
Tänkte ta kort på allt men de pallar jag inte, jag är ju ingen jävla kissie ;)
Men nu ska jag packa det sista jag har en del att göra i morgon så kommer nt hinna då. Men vi hörs senare

måste springa till bussen

puss

snart klar

All tvätt är klar nu håller de bara på att torka i torkskåp och torktumlare men de går segt. Kom nydligen ut från duschen. Fan vad jag älskar sånnahärdagar alltså! När man bara tar de lungt och fixar och tar hand om sig själv. Ska i alla fall snart träffa Bella, men måste fixa mig alltså torka håret platta håret sminka mig och klä på mig. Det tar ett tag haha.
snygg tjej utan smink! ;)

skit rubrik

Nu är tvättningen igång, fan man tycker alltid att man har så lite kläder men av nån anledning så blir det alltid så jävla mkt i tvätten? Tycker det är skit läskigt och gå ner i tvättstugan själv oxå men what to do? haha! Men nu hade jag tänkt mig att jag ska börja lite smått med mitt packande skulle vilja bli klar så fort som möjligt så jag kan hinna med att träna innan jag ska hem till pappa. Vi får se hur jag gör det.
Måste bara säga att jag har sånna problem med att hitta på rubriker fan det är ju skit svårt. Men aja back to boring stuff
me and my girls <3

God morgon härliga måndag

Mornmorn, snart ska jag ner till tvättstugan och tvätta för kung och fosterland. Jag har verkligen hysteriskt mycket tvätt så kommer väll vara där i några timmar. Sitter och kollar på våra bästa år, det är ju så jävla bra hahaha!! Fett synd. Men nu ska jag äta lite är skit hungrig!
yaaaaaaaaaaaaaaaalla

konsten att göra sig själv galen

Den gåvan har jag. Framför allt när jag är trött och uttråkad för då blir det så att tankarna börjar igen. När ska jag lära mig när det räcker. Kunna sätta stop för mina tankar. Inte så att jag är psyksjuk och har konstiga tankar. Men jag tänker så mkt på saker jag vill ska hända fast jag ändå inte vill hända. Jag vill ha svar på en del frågor men jag är för rädd för att veta svaren jag vill gå någonstans men för rädd för att komma dit. Fast jag inte vet vad det handlar om.
Nu är det så att jag åker till thailand om två dagar. För mej är det allt right now för jag behöver komma bort för att hämta nya krafter och för att ens kunna somna om nätterna. Jag har inga försväntningar alls på min resa. Det enda jag har bokat in är en bra bok på stranden med mango och dounat i gassande sol typ. Har jag gjort det så behövs inte så mycket mer.
Men nu vill jag bara att tiden ska gå så fort så möjligt så jag slipper vänta mer, för det gör mig stressad och uttråkad. Jag är verkligen skit trött men somna gick ju inte heller så det är ju ingen ide.
Sitter mest nu och funderar på om de finns nått jag kan göra. Skulle jag bo ensam skulle jag utan tvekan typ gjort mat eller bakat eller någonting random. Men nu känns inte de så smart eftersom att alla sover och så. JAJAJAJAJA Nej kanske kollar ett avsnitt av dexter, de var ett tag sen. Eller så fortsätter jag med sopranos.

jävla skit vinter

På vintern spelar det ju fan ingen roll hur mycket man smörjer in sig med olika krämer och försöker och inte vara torr det är ju för fan omöjligt och jag blir skit irriterad asså. Jag är fan inte gjord för sån här miljö för hela min panna ser så äcklig ut för att den ser så torr ut, hur kul är de egentligen.
Tänkte kolla på nått avsnitt av sopranos eftersom att tossi sagt att det är bra men vi får väl se :) Så god natt på er

mys söndag

Nu är jag klar för dagen. Var på jobbet och det gick ganska bra de va sjukt lungt för de var typ inga där skit skönt ju! Sa hej då till alla där och sådär, sista ggn jag jobbade innan thailand. Efter det drog jag hem och mötte Bella på vägen såå drog vi hem till mig där mamma fixa god mat till mig som liten avskedsmiddag så fick ja lite saker till resan och fickpengar. Skit grymt!
Nu har Bella gått så jag ska lägga mig i sängen o ba tare lungt. Är ju ledig i morgon men jag har väldigt mycket att göra faktiskt. packa städa tvätta shoppa saker till resan träna och sen ska jag hem till pappa på middag så de blir en del ;)

söööndag

God morgon världen, vilken uuuunderbar dag. Nä skoja de är en låt om ni känner igen den haha. Ska snart iväg till jobbet. KUL! Men sen kom jag på att jag är ledig i morgon och att det är sista ggn jag jobbar innan jag åker så de är ganska lungt faktiskt!
Måste gå och fixa lite frukost nu, hoppas ni får en fin andra advent eller hur man nu säger :S

värdelös kväll

träffade upp Maja i solna och vi gick runt och snackade lite. Sen drog vi till tc för att hon ville på julmarknad men de hade slutat så vi drog till donken. Sen drog vi till solna igen för att vi egentligen skulle träffa på Bella men det blev inte av så jag och maja hyrde film och köpte cheese balls och godis. Skit dålig film menmen.
Funderar på om jag kanske ska sova nu eftersom att jag ska jobba vid tolv och sen efter det ska jag träffa upp Bella så ska vi äta middag hemma hos mej som avskedsmiddag eller någonting hahah!! Lite gulligt kanske.
¨
jag vet att jag har väldiga påsar, ska göra nått åt saken nån dag

skithals

Min hals bara kliar och kliar och det är fan as jobbigt. Sen har jag världens träningsverk i magen från igår så jag kan inte hosta för då gör det ju skit ont och ah det blir ju inte bra om ni förstår. Men nu ska jag börja göra mig i ordning för jag ska snart träffa Maja och hitta på någonting. Får se vad vi hittar.
Mitt rum är iinte riktigt klart men de får va som de är nu, det är bättre i alla fall ;) Så får jag fixa resten snabbt på måndag. Håller på att göra mig i ordning ska iväg snart och träffa en kompis.
haha fan va trött och sliten jag ser ut o vara. men ah det är så jag ser ut under vintern!

försöker få lite ordning i rummet

Av någon anledning så tycks mitt rum alltid bli så jäkla stökigt och äckligt. Spelar ingen roll hur ofta jag dammsuger det kommer alltid in hysteriskt mycket grus. Kan ju vara för att hallen är precis utanför mitt rum och då får man in en del men ändå. Fan det är skit jobbigt! Har i alla fall satt på hög musik och nu jävlar. Ska även lite smått börja tänka på vad jag ska ha med mej så jag vet vad det är jag ska tvätta på måndag för det kommer jag inte hinna göra i morgon och de är skönt o ha de gjort till måndag.
Nämen hörrni nu ska jag fortsätta med mitt äckliga rum.

sköna härliga lördag

God morgon fan! Nu har jag fan sovit länge men ändå vaknar jag upp med huvudvärk. Måste bara berätta en så jäkla äcklig grej. Mitt i natten så vaknar jag upp för att jag inte andades. Det var skit obehagligt faktiskt! Men sen sov jag vidare haha.
Vaknar även upp med världens träningsverk, men de gillar vi.
Ska till köket nu och göra lite frulle sen får vi se vad som händer, kanske sätter på mig tonvis av kläder och går ut och går lite.. Hmm vi får se vad jag gör. Men först frukost!

Bio mys med tjejerna

Nu är jag hemma igen. Känns som att alla min inlägg börjar så? Hahaha waht ever! Jag och några tjejkompisar var i alla fall och såg på bio i kista och såg en ganska äcklig film. Och jag kommer aldrig mer att åka hiss så nu kommer jag få ett taight ass! Hahaha nä jag driver men nä, inge mer hiss på ett tag faktiskt. Lite rädd för att sova ensam oxå men va gör man?
carola och ninwa!
Sandra och Bella

skiiiit bra program på femman

Efter duschen brukar jag alltif kräma in mig och kolla tv samtidigt så självklart gjorde jag de nu oxå. Så är de ett sjukt bra program på, och de heter Jereseylicious. Fan det är skit bra, handlar om frisörer makeup artister i samma salong. Sånt jag verkligen vill göra. Skit bra är de faktiskt. Man får bra inspration oxå!

Träning *2

Hejsan, nu är jag hemma från skolan. Jag hade gympa idag och det var så jäkla jobbigt men jag vägrade att ge upp så jag körde hårt som fan i en timme. Efter de så körde jag lite basket och sen fotboll och jag kan ba säga att mina ben håller på att dö här! Det var verkligen skit jobbigt!
Men ikväll ska jag bara på bio så det är inge antränande direkt, tänkte dra på fest men det pallade jag verkligen inte :p Så jag ska kolla klart simpsons och sen ska jag in i badet och göra mig lite fräsch. Det känns som om det verkligen behövs nu, luktar inge gott om mig faktiskt ;)
tror det där var för två sommrar sen, hahahhaha!!!

Sitter på skolan

FAAAAAAAN vad långsamt det går med den här jävla håltimmen. Men jag ska köra två jumpa pass idag haha det gillar jag. Ska kankse träna i fem dagar i dag nu eftersom att jag ska åka om fem dagar!!

hihi snygg chey

God morgon fucktards

'jag börjar om 35 minuter så måste gå om tio tror ni jag hinner?

roligt på jobbet

Idag sålde vi dam hipsters tror jag att de stavas. Så ville jag ba kolla hur storlekarna va plus att ja inte pallade sitta och sälja. Det såg ut såhär!
Nä men haha god natt påer !:D

emotjejen hihi

Hejsan, nu är jag äntligen hemma från jobbet. Fan vad tåkigt det var alltså, men var ju inte allt för seriös så det är väl lungt haha! Sen orkade jag inte riktigt sälja så ah. Men jag hittade ett kakpaket, jag vart asglad :D
Jag är verkligen jätte trött och jag börjar klockan åtta i morgon. Så jag ligger här och funderar. Ska jag kollar på paradise hotel som slutar klockan ett eller ska jag sova? Det lutar faktiskt mot att sova.
I morgon börjar jag klockan åtta i alla fall, har lektion i en timme och nästa lektion börjar klockan halv två. ROLIGT VA?! Men det är lungt, jag och en kompis har lite busigheter och göra i morgon haha! Vi får se hur det blir med det dära. Men nu ska jag tvätta av mig sminket och byta om till myskläder!

torsdag

Hejsan, är hemma lite snabbt innan jobbet för jag var jätte hungrig. Idag är jag skit förbannad och på dåligt humör!  Så jag är inte peppad alls för att dra till jobbet egentligen. Men det är väl bara att köra antar jag. Ska äta en glass sen ska jag ut i de kalla igen och slita röven av mig. Haha nej då, hoppas de går bra.
Men nu får ni ha det så bra

skrubbar sönder mig

Nu dagarna innan jag åker försöker jag att få bort alla döda hudceller. Men just i facet verkar det inte gå så bra faktiskt. Skit irriterande för då kommer jag ju att flagna skit mycket eftersom att jag av nån anledning alltid bränner mig just i thailand. Nu ska jag göra i ordning de sista för i morgon till min redovisning om massor av saker från 70 talet. Skiiiiiiit tråkigt.
jag i min favorit tröja-

Hemma från praktik

Hejsan, allt bra eller?:D
Sitter och kollar på paradise Hotel och har precis ätit middag. Ska snart börja plgga och tvätta lite, men efter ph såklart!! Idag var även sista dagen på praktiken så nu blickar jag bara framåt! :D
en sommar dag på match, saknar man som fan!

RSS 2.0