min baby, så fucking braaaaaaa


kan låten passa in mer i mitt liv eller?
love it

gillar när livet är najs

Åh va ja älskar att må bra pyskiskt. Gick ut idag vid kvart i åtta och de va ljust. Och va betyder de? Våren är påväg, förstår ni. De är ju ganska najs, för jag är trött på snö o mörker.
Sitter i skolan och har ganska tråkigt, höhö!

Pricken över i skulle ju vara om hela min klass 9b skulle träffas snart. Saknar faktiskt alla galet mkt. Någon som håller med elr? Frida, ablus maja? vore de inte najs, nu får vi ta och bestämma nått där alla kan komma :D
love you guys

i fucking hate it

skola o jobb? WHY GOD, why?

god natt :)

ett ruligt skämt

vet du varför tomten inte har några barn?
hmm, nää?
han kommer bara en gång om året.. i en skrosten..

HAHA

utan hem..

kollar på ett program som heter så. Sjukt bra. Det handlar om hemlösa katter och hundar. och på hundstallet sa dom de att de flesta hundarna som kommer till dom var övergivna hundar, som vår Tess blev innan vi tog henne.

i love you!!

tja folket!

Äre najs elr? ah fan härligt o höra alltså..
ska bara berätta en liiiiten sak, e fett trött :)
herrå

såhärkänner ja mej


som en smutsig gris som e jäkligt trött.. i morn ska ja sola solarium, me like a lot,
9 9
(nöff, nöff)


sitter i skolan

sitter nu i skolan och har datorkunsak, ska snart träffa malin o vi ska gymma och köpa gymkort först såklart :p haha, de ska bli så najs, beach 10 here we come, akta er säger jag baaaaaaaara, vi ska vara så fucking säääääxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bitchesssssssssssssssssss säger ja bara, ja säger bara de,ja de säger jag..
najs sång hahaha, kanske borde satsa på en karriär inom musiken va tkr ni kiiiisar!?!?!
nedräkning till playahead stänger ner eeeeeeelää

"look at me now, i made it"

Åkte alltså skidor en hel dag utan att köra in i en kamel, blev en o annan elefant, men ah de va lungt

kossorna o jag i hagen, de va najs!

nämen

Nått väldigt ovanligt hände mig idag..

jag har haft träningsvärk. Det gör verkligen ont i hela kroppen. Tummen upp för skidåkning, nån som hakar på mig o jasmin när vi tänkte åka kanske, de blir näääjs!

skidåkning på tisdag


på tisdag ska vi o åka skidor med skolan, ska va i skolan vid kvart i sex.. aa jo tjena, ett mirakel om ja skulle komma i tid!


så äckligt!!


jag är så jäkla trött, ska jobba i morn oxå.. haha tänkte sova nu, puss =)


Maja Gustavsson

Älskar dej gumman!
 din bröst operation blev så jäkla lyckad!!

twilight feber

som alla andra små fjortis horor älskar ju jag twilight som ni vet,

men ja fattar verkligen inte vrf folk tkr han på bilden (med bröst) är så snygg,
så mobbar dom mig för min crush på Jacob

han kanske inte har världens finaste näsa, men han har fasta tuttar o heeeeeeeeeeeeet mage, så släng er i väggen alla Edward lovers hahahahah

kl är snart elva och ja ska sova

Första ggn ja kommer sova såhär tidigt på jag vet inte hur länge, men ja behöver sova lite mer.. kanske borde laggt mig tio för att då somna elva, menmen..
hoppas ni haft en bra dag =)

drömmer mig bort lite oxå (a)

jag vill ha vovvw


funderar inte på den, fast helt skön bild
på tisdag ska pappa och cia till hundstallet för att prata med dom, o sen får vi sa vad vi vill ha :) ooh me very happy=)


lite tankar o så brää

hej folket, bra med er? ah men va najs
what ever
Känner för att skriva lite i min coola blogg, eftersom att ja är en väldigt bra bloggerska som tjänar upp till 50.000 i månaden ska ni få höra va ja tkr om en sak. Ämnet är......... VINTER
kan nån snälla förklara för mig vrf de finns? ingen? nääää ingen jävla människa kan må bra under vintern, fine de e skit kul med snöbolls krig, åka pulka and so what ever. meeen, de e ju inge bra lång siktigt just för att de e sjuuuuukt kallt. man vill ju inte göra någonting för att man fryser bara o vill bara in i värmen.. Sen så blir man så äckligt blek, så alla går runt som lik o alla blir bara otrevliga. man halkar för att först så smälter snön men sen ska de bli så jäkla kallt igen så då blire is, sen så snöar de över den isen, så kanske nån stackars jävel ramlar! sen så är de faktiskt så att man är beroende av sol ljus, man behöver de för att må bra. jag tror de har varit ganska så soligt, kanske tre ggr under vintern. men då har man jobbat elr vart i skolan, sen när man äntligen har slutat vid tre, äh de e sol jäveln borta!

allt detta gör mig sjukt deprimerad. känner mig så jäkla otaggad till allt bara.. spelar ingen roll hur mkt smink ja än har, ser fortfarande väldigt trött ut, framför allt blek, om ja inte har lager av solpuder, men hur jäkla snyggt är de på en skala?
känner oxå att jag faktiskt ska sluta göra saker som inte får mig att må bra. o då menar ja inte skola o plugg som är skit jobbigt (faktiskt två måsten i livet).. mer att ja ska umgås med dom som får mig att må bra, ska sluta lägga ner så mkt tid på människor som inte ger mig nått posetivt. vrf ska man va med dom? helt onödigt. nej men ska göra saker som får mig att må bra, inte saker som andra vill att ja ska göra.
ska börja ta hand om mig själv, försöka sova i tid, kanske sola nån ggn i veckan, ta en promenad (när de blir varmare).. ni förstår poängen ni som orkat läsa enda hit.

vad vill ja ha sagt med allt? vintern suger o ja ska börja göra bra saker för mig själv, najs
sov gott nu =)

RSS 2.0