tjej middag och massa mys

Hade en galet mysig torsdags natt och vakna med David :) skit mysigt! Vi tog de lungt typ hela dagen, sen börja ja fixa mig för tjej middagen som va idag, vi drog först te fru, sen blev vi hungruga så vi åt feeeeeeeeeeeeeeeeeeett mkt mat, korkad som ja är. Kom till tjej middan skit mätt, men jag älskar ju mat så de va ba o äta fan :D haha, chilla galet där ett tag, sen drog ja hem, va hemma typ kvart över tio och har ba chillat hemma sen dess, blev lite glass och light cola :D bästa heh

i morgon blir det jobb för min del, inte så roligt. men fuck it o sälj bara! åååååångesssssst, vill ejjjjjjjjjjjjjj altsååååååååååååååååå, baaaaaaa såååååå nnnnnnnniiii veeeeeettttttttassååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

JAJAJAJAJAJAAJAJAJA, puss och kram, i know you like me. xOxO Beccaaaaaaaa ")

15 månader


även om det har gått 15 långa månader sen jag såg dej så kommer jag fortfarande ihåg lukten av dej och lukten från din andedräkt i bilen. Baby den var hemsk alltså!!! Men kommer oxå ihåg sättet du såg på mig och sättet du var på. gumman jag saknar dej, vill att du ska komma tillbaka varje dag. När kommer saknaden sluta göra så jävla ont?
Älskar dej gumman! <3


skit söndag som blev till en jävligt bra söndag!

Hela dagen började med att ja var depp och för att jag skulle missa derbyt. Sen sitter jag där på jobbet, har sålt helt okej för de timmar ja jobbat, får ett sms att aik gjort mål o ja sålde. och sålde hahaha! Sen blev de 1-1 och de va tomt ett tag på sälj. Sen stod ja ute med några och vänta på maten och blev då glad igen, åt mat fort somfan sen sålde jag haha!

I alla fall, efter jobbet så tagga ja david pavle och claudia till donken, haha där träffa ja ninni från alfaskulan :p helt random!
Efter de drog ja te pappa hämta alla mina saker, och drog te mamma och myste galet med david bara :)
Så ah, är jävligt glad för hur denna förjävliga söndag hade att erbjuda. ett steg närme till SM-guld. Får man hoppas på sm guld, att djurgården och hammarby åker ut OCH att vi vinner svenska cupen. Eller det kanske är för mkt att bege?
Skulle nöja mej galet om en av förestående händer! Det vore ju underbart inte sant ;)

missar derbyt!

Nu ska jag iväg och jobba och snart börjar matchen, fuuuuuuuuuuuuuuucking skiiit!! :'( :'( :(:(:(:(:(:( bajs fitt söndag

"trogen bloggare"

Skriver idag oxå, precis som ALLA andra dagar för jag bryr mig verkligen om alla mina sju läsare, asså typ nya Kenza! Elr nej, gillar ju Kissie bättre, tkr hon e så himla snygg, go kissie and anklappar!!! yeah sure

i morgon är det derby, missar det :'( Ska jobba och var ute med biljetter för sent, FUCK! JAJA!! hoppas ni berättar hur de går ni som är där o få ta del av de sista derbyt för iår!
Idag har jag jobbat i alla fall, vann en choklad kaka, HAHAHA! smasken! Sötsurasåser smakar inte seciellt smaskens elr hur var det XD
efter jobbet blev de lite strul med vad jag skulle göra, så det sluta med att ja träffa jasmin o hennes kille. trevligt att se han igen då han vart borta väldigt länge, bra för jasmin o se han igen oxå! Vi snacka lite om allt, skola kenya, dubai o allt sånt shit. Sen skulle dom hem, så ja träffa bella i tc, åkte te solna och drog te max o åt bega mat, drog sen te cafét och skälde ut serhat lite. fast ah de va lungt:P sen fick ja skit ont i magen så ja drog. hade grov magknip. BARA SÅ NI VET!

hoppas ni har haft en bra lördag:) puss


Fredags mys på hög grad! :)

Idag hade jag en lektion, arbetsmiljö. Man skulle skriva ett papper om vad man tyckte var viktigt sen fick man kolla en dans/teater uppvisning i skolan, sen så typ sluta vi :p
då drog ja och bella hem te mig för jag ska hjälpa min ny opererade syster. Sen drog vi o handla mat, sen drog hon te stan :)
sen kom david och då hyrde vi film, sen drog vi hem te pappa åt mat, myste och kolla film, hjälpte syrran ibland då hon behövde hjälp. Men en riktigt mys fredag :)

saknar dej vännen


i morgon är det fredag :D

I morgon har jag inte frisör provet för mig lärare är sjuk, wohooo :D Synd för henne men bra för mig, då kan ja plyugga ännu mer och kirra ett mvg ;)

Idag var jag i alla fall ledig och försökte verkligen att sova, men det var vääääääldigt svårt hahaa! vakna hela tiden och sov as dåligt! Sen kolla ja lite tv, sen kom david över en stund och det var mys:) Efter det drog vi till horsntull, han skulle hem och jag skulle te jobbet. jobbade från fem till nio, vann en chokladkaka :D haha!! sen drog jag bara hem. Börjar 12.20 i morn så det är så galet najs alltså! :D

 

men nu ska jag nog lägga mig, hoppas ni har haft en bra dag! puss


planer för 24 timmar framåt

nu ska jag sova, ska sova aaaslänge, sen ska jag träffa jasmin i morn på dagen, chilla lite sådär sen ska jag jobba. slut!
hahaha! nej men fan va skönt det ska bli att sova i morn, asså de ska bli så skööööööööööööööööööönt! ni förstår inte hur mkt jag saknar att sova och drömma.. drömmer typ aldrig längre, hehe

jaja, hoppas ni får ha det så ruuuuuligt i skolan, puss

tror ja kommer missa derbyt på söndag :(


Onsdag 21/10

Idag kom jag verkligen inte upp i sängen, låg där länge och tänkte om jag skulle hoppa över svenskan elr om ja skulle ringa och sjukanmäla mig. I alla fall så sket jag i allt det där och gick till skolan, var fem minuter försenad men aa de va lungt lixom. Så kom jag te korridoren där alla sitter, så vänta vi på min lärare. Hon dök inte upp. JAG STESSADE TILL SKOLAN I ONÖDA!
efter det hade vi skit engelska, sen lunch, bajs mat! sen hade vi matte, haha skit matte. Asså vrf måste han lukta så jäääääävla äckligt. Det går ju inte, ta en mint tablett elr någonting!!!!!

efter skolan drogjag och bella hem till mig, snacka om lite saker, åt mat och kolla tv. sen drog hon, så ja hämta wilmer. Sen tänkte jag på att vi hade en lektion i morn och pallade verkligen inte gå på den, fem minuter senare fick jag ett sms av min lärare att hon är sjuk och inte kommer i morn! jag är ledig i morn, jag har INGENITNG! asså ska sova minst te tolv, ska ligga i sängen hela tiden fan! Najs bruschan!

men nu ska jag plugga lite till frisör provet på fredag och kanske göra lite på hantverksorinteringen om jag pallar asså :p

har ni haft en bra dag? puss

sängen kallar

Ska snart fixa mitt face, sen ska jag lägga mig i min säng och vet ni hur skönt jag ska sova? Så jävla galet skönt. Bort från allt. Ta mig härifrån? Nån som vill ge mig pengar så jag kan följa med min gudmor till Dubai?

Saknar dej =(


Saknar dej gumman, så jävla mkt. Finns dagar när jag knappt tänker på dej, sen finns de dagar då jag tänker väldigt mkt. Idag är en sån dag, en dag som jag skulle behövs dofta på ditt huvud och mysa med dej framför en brasa på landet. Love u


Underbara drömmar!!

Tänk om det vore sommar och inte vinter, sommarlov! Tänk att få ligga på en strand och bara ta det lungt och sola lite, bara ta det lungt med härligt folk. Sen drog man hem, fixa sig lite och sen dra till tanto med gänget och bara ha lite vattenpipa, mat och härligt folk. Ba inte bry sig om någonting.
Tänk om man hade en egen lägenhet. Ingen som säger till en när man ska plugga, diska, städa elr nått! Man är ensam och blir aldrig störd. Man har sin egen lägenhet, man diskar när fuck man vill, diskar när fuck man vill och pluggar när fuck man vill. Man får öppna sin dörr och gå in i sin egen lägenhet!

Kan jag bara få ta studenten, börja jobba och få en egen lägenhet! Ta mig framåt 3 år!

lite sovmorgon

Hejsan, idag sov jag ända till halv elva! Längsta på länge faktiskt, och jag njöt verkligen. Hahaha jag är så ovan med att sova längre än sju timmar att ja vakna 20 minuter innan klockan skulle ringa, så ja vände mig om och somnade igen. Det är det bästa som finns, när man har några minuter kvar att sova innan klockan ringer.

Hade i alla fall en lektion, svenska. Där vi inte gjorde någonting alls. Lyssnade på några redovisningar som jag redan har haft och snacka typ om vem man var. Sa ingenting högt för vad fuck har dom med att göra vad min mamma sa om mig som liten? Det var massa typ djupa saker hon ville att man skulle säga, sjuk ju? Som om hon har med det och göra?:S

Nu har jag i alla fall kommit hem, duschat ätit och kollat lite tv. Ska snart börja sminka mig, ska möta David i stan för att lämna några saker, sen ska jag jobba =( Haha men jag är inte ensam i alla fall, Ylva kommer så det blir ju okej.
Men nu ska jag sminka mig, puss


Wohoooooo helt ny vecka i morn

i morgon börjar helvetet! skola, vardag, vakna sju, somna sent, plugga, jobba, hämta bror, diska, städa och ja venne allt skkiiiiiittt. VILL INTEINTEINTEINTEINTEINTE
men de ba bita ihop och köra, i tre år till

hoppas ni haft en mysig helg som jag! puss


FREDAGSMYS!

Idag är det fredag, trudelululu :D
Så jävla skönt asså, är så jäääääääääkla trött så ni anar inte :p
Jaja, idag försov jag mig igen. Kom sent till skolan, men då tvätta jag håret sen fixa jag mig bara eftersom att vi skulle ha skol fotografering och jag kallades smskungen för ja smsa hela tiden haha! skön man är! Men bra fotograför om man säger så :S iallafall han va bra för han sa när ens tröja satt fel elr om man hade håret fel så det va asbra, kan man inte klaga på asså! Sen gick vi tillbaka till frisör lektionen och pratade lite bara och ja somna.. skööönt, men de va ba i typ en minut!haha
men sen sluta ja, drog till maten då och åt med några från klassen. haha Det var lasange så har ingen aning om man ja ska äta i morn på jobbet, kan ju inte ha de två ggr i rad ;)

Jag kom hem vid tolv kanske, har har fram till dess gjort ett skolarbete om emosar. hahahahaha! så jävla skön asså. Men det blev inte så mkt text, men ah fan det va bra gjort av mej tkr jag. Ska gå och fixa lite gott och varmt til mig sen ska ja fortsätta plugga, ska då skriva en uppstas på hantverksorientring, WOHOOOOO! hehe nej pallar inte asså. JAJA sånt som måstes.

hoppas ni har haft en najs dag,
vi hörs sen innan ja ska tagga te tyresö...

Ner till lejon snart

Ska snart börja göra mig i ording, kom nyss hem från stallet. Jag var typ ensam, maja var sjuk så var det en brud som skulle hjälpa till. men ah, no coments!!

Ikväll ska i alla fall jag mamma och min gudmor på nyöppning av lejon, en sunkig pizzeria egentligen. Men min gudmor åt alltid där när hon bodde i Sverige så klart att vi ska dit?;) Även fast jag verkligen borde vara hemma och sova arslet av mig haahA!

I morgon är det skolfotografering oxå, va fuck ska man ha på sig då gott folk? Har ingen aning, men ah det får bli som det blir... pallar inte skriva mer för jag är så jäääääääkla hungrig, puss

HAHAHAHA

Hittade ett gammalt skol arbete från alfaskolan, asså fyfan va roligt!! XD


OCH 9,Bs låt som viktor martin, natti, melike och gabi var med  och omid oxå!!


<3


Saknar dej "/


Hemma igen!!

Hejsan, är hemma från skolan nu. Slutade elva idag så det var najs. Mindre roligt är ju att jag aldrig kommer upp på morginen så går verkligen runt i skolan som ett offer, men jaja haha! Sover hellre tio minuter extra än att sätta i massa skit i ansiktet.

Idag hade vi bara frisör lektion och vi håll på med långhår och gjorde olika uppsättningar, till te.x brudar och tärnor.. Lite gulligt sådära ;) Blev riktigt nöjd med min sista, men sen kom ja på att det såg utt som om den hade kulor och snopp, men haha skit samma.. det var fan helt ooook ;)

Jag är jäävligt trött så funderar på att lägga mig i soffan och kolla lite tv och förhoppnings vis slumra till lite, sen blir det stallet med maaaajsen :D

sådär såg den sista frisyren ut, visst är man hot i bakgrunden oxå!!


sitter i skolan

ska snart in på lektion och ha matte. ska ha omprov eftersom att jag fick ig, men det är lungt.. jag vet om att jag inte är duktig i matte men ska verkligen försöka fixa det ;)
försov mig idag igen, toppen verkligen.. men ah, får helt enkelt lägga mig tidigare på kvällarna. Även om det är svårt, älskar ju att kolla tv och sitta vid min dator.

Slutar i alla fall efter matten och ska då till stan och möta David, han ska leta vinter jacka och jag hoppas det går bättre idag än alla andra 13 ggr tidigare HAHAHA!! Sen ska jag till jobbet i alla fall och tjäna lite cash, hoppas jag säljer grooft!


SMGULDSMGULSMGULD!!!! ;)
(om man får drömma)


livet går vidare som om ingenting har hänt

Försöker att plugga, men jag är inte så bra på sånt, sen är det så jävla kallt i mitt rum så ja pallar inte. men ska plugga. JAG SKAAAAA, försöka..

idag tog jag sovmorgon, kom verkligen inte upp ur sängen, jag låg fast i sängen och kunde inte röra mig. fett skumt, så jag fortsatte sova hihi, hoppsan. Men kom till skolan till idrotten, där jag ägde getballe såklart. Mitt lag vann ju såååklart!
sen vare lunch, sen frisör lektion.. sen sluta ja, gick och hämta wilmer, och sen börja jag med mitt jävla tänkande.
Asså livet är så konstigt. Folk kommer och går.. Men livet fortsätter som typ ingenting :S Ingenting är egetnligen som det borde vara men man fortsätter bara. Hur kan en människa som alltid varit där helt plötsligt förvsinna sen ska det bli som vanligt efter? NÄJ det funkar inte så. Elr jo, men sjukt ju :S

haha jag vet inte vad jag hade gjort om inte jag hade haft musik ibland, skulle typ tänka och bli typ crazy elr nått :p
SÅÅÅÅ KALLT!! Nej men hörrni, är det dags för thé och lite plugga kanske, wonderfuuuuul.. :(

JUUUUUUUUTSE MIN ÄLSKADE FACEBOOK, MIN FACEBOOK SOM VART BORTA ÄR TILLBAKA, IM BACK ON TRACK BITCHES :D

jag ska snaaaart sova :D

Nu ska jag tvätta av mig sminket, sätta massa skit i ansiktet, borsta tänderna och sölja tänderna med nå flour sak, sen ska jag lägga mig i min säng. Dra täcket upp till öronen och sova :D hooho feeeeeeett skönt, puss påer

SNÖ!!!!

Hahaha, nu vet jag att jag kommer med lite dubbla menningar. Sa ju förut att jag hatar att de är så fucking kallt. Men jag föredrar ju när det är kallt och det finns snö, för då kan man ju typ åka skidor, åka pulka elr typ ba ha as roligt i snön !!! Det väder som är i sthlm är ju bara värdelöst! Kyla, REGN, BLÅST och typ gega! Nej tack, förstör skorna, hallå!?! hahahha driver, men de är ju fakitskt inte så roligt.

Idag har jag i alla fall jobbat och är stolt över det jag sålde, rekord om man säger så va ;) Man blir helt hjärntvättad av det där jobbet för hur man pratar med kunden, men as roligt att driva haha! Riktigt chill asså.
Efter jobbet drog David och jag hem, åt lite middag, elr ah jag åt med inte David dåra. Mammi hade gjort Lasse (lasage), den smakade väldigt gott i min mun och fyllde varje smaklök i min mun. HAHHA, jaaaaa lite flummig sådär. Sen blev det att mysa galet, sen e jag är ensam nu och ska snart sova, men det sköna är ju att jag har en sovmorgon i morn så det känns ju heeeeeelt otroligt :D

Men nu ska jag ta och lägga mig i min sköööööööna säng :D Ni får ha det bra, puss

SNÄLLA!?


Kan någon ta mig lååångt bort från Sverige?


Söndag i morn

härligt men en dag på jobbet, sen är det skola på måndag. Tummen upp för det eller? Fucking skiiiiiit land

Begravning

Hejsan, idag var ju dagen vi sa hej då till Vittorio. Jag var så jäkla glad innan. Var på så jävla bra humör! Fick tillbaka en bit av min klass idag, du tog oss tillsammans igen. Vet inte hur mycket jag skrattade och sjöng på fredagsmys låten. Like old times in alfaskolan.
Sen kom vi till kyrkan. Väldigt fin och gammal kyrka och inte så himla stor. Så när man kom in i entren stod det en bild på dej, så himla glad! Sen gick vi in i kyrkan, och jag ser en kista. Där låg du Vittorio, helt overkligt. Det var ju inte så det skulle sluta. Det var ju för tidigt. Sen när orgeln börja spela musik som lät ledsen och sorgsen så började jag gråta lite. Men när han börja berätta om hur ditt namn betyyda ett lyckas och att dina barn förklara dej som bäst så gick det inte att börja snora! För du var så jäkla bäst! Prästen fick till och med dig i uppehålls rummet om vilken fin och uppmärksam människa du var. Vittorio sen skulle vi fram till din kista och säga hej då. Först var det självklart din fru och dina barn där. Det var omöjligt att inte gråta. Sen skulle jag my frida maja och nogon annan fram och där sprack det. Vittorio såg du hur jag skakade i hela kroppen när jag lämna blommar och sa hej då?

Men nu är det som det är och sånt som händer. Men det var inte dags än, det vet vi. Du skulle ju fylla 55 två dagar efter din död. Hatade att prästen alltid sa Vittorio är nu död.  Man ba jahaaaaaa var det därför jag var här!!

Tack Vittorio för alla fina år.

Efter allt så träfaf jag David, sjukt skönt att kunna tänka på någonting annat. Men höll mig ofta från gråt när ja låg i hans armar och tänkte på honom. Har sån fet huvud värk. Men kändes skönt att ha armar omkring en efter en jobbig dag som den här.

Hoppas ni har haft en skit fin fredag. Puss


Fredags mys i morn!

Fast först ska jag te skolan, ha frisör lektion, sen ska jag på begravning, träffa massa gamla kompisar! Kommer vara där 50 minuter innan det börjar för bussarna går så sällan, men i alla fall. klart värt det!
Sen efter det ska jag träffa David, vet inte när men ah ska se han i alla falj, vi får se vad vi hittar på för mys :)

 ses u tomorrow

JAG HAR INEGNTING ATT GÖRA :D

För en gångs skull så känner jag ingen stress för att jag behöver plugga elr någonting, allt kommer fixa sig i morn. men kan fortfarande inte slappna av. Varför kan jag inte njuta och ba lägga mig i sängen. Det går iinte, nått riktigt stört fel på mej :S

i morgon ska jag ut och gå/springa! ska bli as skönt, sen ska jag hem duscha och sen plugga. Lonely time!! Sånt som jag älskade förut.
Jobbet gick helt okej, bättre än de senaste sex passen i alla fall haha. Så någonting att vara glad för ;) Snackade med Fridzon i telefon ett tag i dag. Kändes skönt o snacka med henne igen, blir inte så ofta när vi börjat i olika skoler och så, men vi ska åka tsm te begravningen, slipper jag åka dit själv som en idiot haha!

imorgon ska jag te stallet oxå. muuuuusigt!!

älskar att stressa!

Kom nyss hem från skolan, lite smått sliten sådära! Hade håltimme från kvart i tio till kvart i ett, helt onödgt. Åt underbar mat på donken, så kanske borde börja träna lite mer (a) Whatevva! efter skolan drog ja te kicks, köpte smink bort tagning o nån kräm te mitt fuck fejs.. behövligt sådära, kom hem, såg att jag fått mitt baknomat kort, tummen upp! Ska te dagis snart och hämta min lillebror, först ska jag platta håret om jag orkar. och sen ska jag till jobbet och jibba i fyra timmar :'( sen ska jag hem, sen i morn är jag ledig! YYYYYYYYYEEEEEEEEEEES! Ska sooova, sen ska jag plugga massa, sen ska jag till stallet och vara stall värd, sen i monr MÅSTE jag ut och springa... sen vet jag inte riktigt vad jag har för planer

Duktig jag är som bloggar om mina dagar va! Förstår inte varför för dom är så meningslösa på vardagar, menmen! Thats hur man bloggar! (har dålig engelska hahaa)

nä men hörrni, vi ghörs sen :)

sämst jag är

bloggar aldrig längre, men sitter knappt vid datorn heller. livet rullar på galet, skulle behöva vara två personer så ja kan vara på två ställen samtidigt, usch hatar sånt.

Men IG på matte prov känns väldigt bra! Känns väldigt bra att det går dåligt för mig att sälja på jobbet och det roligaste är ju hur kallt det börjar bli. Helt jävla fucking underbart ju människor, I FUCKING LOVE IT hör ni det?!?!?!! Wihuuuuuuu snö snart!!!!!!!! :'(

Men solen skiner över råsunda, så det värmer i hjärtat! vi får ju hoppas på att det går dåligt för ifk framöver och att vi vinner bara så vi kan få vårt 11 guld, vore ju wonderful! bäst vore ju oxå om djurgården åkte ur, men man kan ju inte hoppas allt för mkt! två underbara saker på ett enda år?! kan funka?;)

På fredag ska jag på begravning för Vittorio, får se vilka som kommer dit men jag tror att det blir riktigt många.. kommer bli ortoligt mkt känslor i mig när jag är där. Blev ju tio väldigt roliga år med honom.


bara för att du läser så måste jag lägga ut denna bild snygging, puuuuuuuss ;)

RSS 2.0