Landet i morn

ikväll var ja ba med bella, vi drog till parken o ja blev skjuten av en soft air gun elr va fan det heter. AS ONT! västa bulan där o en rund ring som är helt röd haha! gick hem tidigt dock, är galet trött.

i morgon ska jag till landet:D 14.25 går mitt tåg, wihuu :D så kommer inte skriva te på frdag då ja kmr hem igen, så ha dt så bra, puss fuckers!


utgång

nu ska ja ut för o träffa bella, puss


tisdag

Sovit bra? jag har väl sovit helt okej ;)
idag ska jag till pampas och bada o sola lite, fast ska vara försiktig eftersom att ja brände mig igår :S skit skumt att ja gjorde det men det gjorde jag. det har i alla fall blivit mkt bättre, syns knappt alls faktiskt :p så det känns bra, elr haha min näsa är röd :P

idag fick jag hem foton från balen, haha misslyckad på grupp fotot eftersom att ja var så sur, haha men det är lungt, alla dom där har sätt mina värsta sidor :p ojoj det ska vi nog inte gå in på haha! min klass <3 fast ah inte längre, eftersom att ja nu typ går i st erik :S hjääälp
men nu ska ja sätta på bikini o så, ha dt så bra, puss

min kväll

nu är jag tillbaka hemma efter att ha firat min kompis malin i hagaparken.
först var det lite chill, massa folk. men det hända inte så mkt, så ja började bli lite flummig o gick runt och slog folk lite o hällde lite sjö vatten på rafik haha! men dt vart lite roligare mot slutet faktiskt :)
sen drog ja hem o nu sitter jag här, känner mig trött, glad, lättad o lite halvt deppiig om man nu kan vara bode deppig o glad (tydligen (?))

jag ser verkigen fram emot att börja gymnasiet nu. förut var jag rädd att jag skulle börja ensam o behöva gp ensam till en skola med det behöver jag inte nu för ja o bella ska gå i samma skola. så ballt att jag ska ta studenten med min bella :D

jag kom in :D :D :D

jag kom in i st eriks gymasium! asså ni anar inte hur jävla glad jag är. JAG SKA BÖRJA ST ERIKS MED BELLLA :D så jäkla skönt att äntligen få ett svar. har oroat mig as mkt att ja nt ska komma in o så.. men ja kom in:D

JAG OCH BELLA HAR GÅTT I SAMMA KLASS I TIO ÅR, NU VI SKA GÅ TRE TILL SEN SKA VI TA STUDENTEN IHOP! jag är sååååå jävla glad

god morgon"

Vakna lite tidigare än vanligt idag eftersom att frida ringde o väckte mig, och mobilen låg under min kudde så det var inte det bästa sättet att vakna på ;)
snart ska jag iväg med frida och imad o lägga oss på klipporna och steka lite och bada. det kommer väl vara jätte kallt, men klart man ska bada fan det är så sommar! älska verkligen att det är så fint väder, det är så jäääävla underbart alltså! helt sjukt!

sitter o väntar på att posten ska komma! jag är så jäkla nervös. idag kommer jag få reda på om jag kommer in i skolan jag sökt elr inte :o har ju fler än ett val, men skulle verkligen vilja komma in på st eriks alltså!
men snart kommer frida så ja ska börja göra mig i ordning, puss

11 månader

idag är det 29 juni, vilket betyder att du har vart borta från oss i elva månader. snart ett helt år. vet du hur mycket jag saknar dej? vet du hur mkt alla saknar dej? nu bor vi inte kvar i tyresö heller gumman, där vi har så mkt mnnen med dej. där vi gick på promenader med dej, där vi gjorde allt med dej. jag finner inte ord för hur jag känner, saknar dej bara så otroligt mkt hun.

i love u hun

tillbaka igen

har inte skrivit pga det fina vädret, sen när jag kom hem gick det inte att skirva nått inlägg. as skumt men i alla fall
idag vakna ja för sent, men det behövdes sov ca 3 timmat natten innan!  först drog ja mamma o wilmer till skytteholm där ja "bada" med min bror i nån plaskis. sen drog jag till råls o mötte upp bella och hennes kompisar typ. låg o sola för det mesta bara! badade bara en ggn, men det var så jävla kallt.
så härligt att man börjar bli brun, jag älskar det ;D man ser så mkt frächare ut lixom ;)

Ikväll har jag bara vart hemma, skulle till ossy, men jag orkade verkligen inte jag är så jäävla trött.. så har suttit på balkongen med mamma jocke och linda.


saknar min klass!

Stekning

förlåt för ett sent inlägg, men jag har faktist vart väken sen åtta i morse då maja och hennes mamma kom och mötta upp mig, så drog vi o sola o bada. elr haha badade inte, det var aldeles för kallt för det. men maja ska till norrtälje så vi drog därifrån typ vid tolv, gick då till solna centrum o köpte en klänning på rea ;)

nu sitter ja o väntar på att bella ska komma, om hon nu gör det annars vet ja inte vad jag ska göra. kanske borde äta elr nått?
jaja ha en underbar dag puss!

hemma igen

hej på er, nu är jag hemma igen!
har haft en as mysig kväll med roligt folk, nt så mkt som hände. men vi var i rålis o chillade bara. hade tyvärr inte med mig kameran så det blir inga bilder. sen när alla hade dragit va det ja maja o maoru kvar så vi drog till café 60 och chilla där ett tag. sen drog vi oss hemmot. jag tror jag har suttit så mkt att jag har ont i ryggen. går det?:S haha skit skumt i alla fall.

funderar på om jag kanske ska kolla lite film. nån som har bra förslag?

världens bästa film


älskar den här filmen, så jävla bra! så sorglig, så jäääävla bra bara! haha

in mot staden!

Nu är jag snart i ordning fixat, det behövs ju inte så mycket fix nu när man börjar bli brun! grejt grejt! jag ska i alla fall träffa melissa och vi ska bara snacka och sola. det var länge sen jag snacka med henne så vi har mycket att snacka om!

i alla fall, efter jag har träffat melissa ska jag nog träffa bella, så kommer nte uppdatera på ett tag. bli inte ledsna kommer tillbaka haha ;)

God morgon

nu har jag vaknat och vill bara ut och sola. men jasmin avbokade som vanligt, maja har inge kompis på sin mobil o bella kan inte. vem fan ska man ringa ut då när ALLA andra är borta :P jaja vi får se vad som händer, men inget landet blev det kom jag på i alla fall, kanske drar dit i veckan istället :)


Jag vil oxå säga GRATTIS till min mamma som fyller 37 år idag!

GRATTIS!

trött som fan

nu ska jag dra ner mina rullgardiner, lägga mig ner i min mjuka säng och kolla lite tv. jag är så jäkla trött, och vill inte sova bort hela dagen i morn. plus att min mamma fyller år :)
men ni får sova så gott, puss och god natt

The king of pop är borta

Michael Jackson dog idag av en hjärtattack.
hur sjuka saker han än har gjort går det inte att förneka att han verkligen är the king of the pop. han har gjort så sjukt bra saker så som "bad", "thriller" och "black and white"! han har gjort så jävla bra musik. tråkigt att han gjorde vissa saker och var som han var.
 vila i frid!


scrubs

har precis tagit lite pasta sallad som fanns i kylen och ska snart kolla på scrubs, så jävla underbart program asså! älskar JD och turk. men framför allt när JD ska fantisera och gör konstiga saker, dör nästan alltid av garv asså.
ikv har jag bara vart hemma, det var ett tag sen och kjag förstår vrf! det är så jävla tråkigt!! :(

hahaha

nu när ja skrev lite om darin så börja ja kolla runt massa klipp om hnm, o hitta den här och dör av garv! såå jävla bra haha Följ min blogg med bloglovin

Min idol!


Darin Zanyar! vem kan inte historien om honom?
han är helt klart en idol i mitt liv. han gör inte bara bra musik (han skriver mkt själv faktiskt), utan han har en så fin röst. den är så bred han kan göra så mkt saker med den. han älskar det han gör, och kolla hur långt han har kommit och kolla vart han kom ifrån.
jag förstår inte människor som säger att han är dålig. visst att dom inte gillar stilen på musiken han sjunger det kan jag förstå. men att man säger att han inte har en värdigfull talang med sin röst, kan man inte säga det kan man fan ingenting om vad en talang är! jag venne vad ni tkr o tyck vafan ni vill. men han är så grymt bra!

från dagen han gick in i idol rummet 2004 till dagen han slutar göra musik kommer jag alltid digga hans musik!

jaha vad händer ikv da?

hejsan! shit vilken underbar dag. låg på balkongen typ en halvtimme och det visade verkligen resultat! :D
idag har jag vart med bella, gått runt lite i solna centrum, träffat människor och självklart ätit på max (haha srry maja). sen skulle hon träffa sin pojkvän så jag har iiiiiiingenting att göra. alla är borta, och alla är tråkiga. bajsbajsbajs! får väl ha en hemma kväll elr nått :/

köpte ett gulligt linne idag förrästen, inget spciellt men lite gulligt sådära på sommaren:)

God morgon bloggen!

Ännu en underbar dag! lovelovelove
sitter och funderar lite om ja ska åka till landet i morn elr inte? det är ju så himla underbart där. framför allt när det är sol, det är ju helt underbart! ;D och det ser ju lite grann ut på vädret att det kommer fortsätta så. men jaja, vi får se hur det blir.
nu vill jag bara ner och bada men alla är ju iväg elr så kan dom inte. så jag venne vad jag ska göra:o tänker verkligen inte sitta inne i det här fina vädret! :o

lägg dags

är så jävla sugen på allting just nu (mens på g :/) så istället för att gå o äta ska jag göra lite pilates övningar. fuck vad sugen jag är på maaaat!!! :/

en av min favortis inom pilates haha !

hemma igen!

hej på er, nu är jag hemma igen efter en hel kväll på tanto! det var as trvligt, först var det bara ja och bella som satt på filten och snacka och sola. sen blev jag så äckligt godis sugen så vi gick och köpte lite godis och chps sen kom vi tillbaka o då träffa vi as trevliga killar som satte sig hos oss. riktigt roliga faktiskt! sen kom maja och doris, stackarna skulle enda till vallentuna sen :) sen satt vi där ett tag och bara chilla, snacka, åt och skratta! skit mysigt.

nu sitter jag hemma bara och är väldigt sugen på vatten, ni får ha en najs kväll. puss på er! ;D

iväg

nu ska jag ut, jag och bella ska träffas i stan och ha mys kväll :) skriver kanske när jag kommer hem men nu har jag verkligen bråttom, ha en bra kväll :)

-

Sätt in minst 150 kr och få ett presenkort på 300 kr samt 150 kr extra att spela för

mina planer för idag!

har gjort upp lite planer som är följande
*städa undan lite
*göra lite mag övningar
*lägga mig på balokongen och sola
*börja sminka mig
*äta
*fixa håret
*ta på mig kläder
*träffa bella och ha en chill kväll nån stans :)
haha så jävla underbart att man kan vara ute i den här värmen! kag älskar det! varför är det inte alltid varmt och soligt?! :D
men nu ska jag plocka upp kläder från mitt golv så jag kan göra mina magövningar. nu fan ska jag sluta vara så fucking lat, måste ju träna liiite under sommaren annars kommer jag börja nya skolan som ett stort berg, inte kul inte!

jag och mamma för två år sen i grekland, look im a brownie!

God morgon!

Herregud vad det är varmt i mitt rum! helt sjukt, men ska inte klaga! solen fortsätter ju komma! ska snart göra lite nudelsoppa sen ska ja väl sola lite på balokngen. ska i alla fall bara ta det lungt idag på dagen. sen på kvällen får jag vara roligare än vad jag var igår. tror ja somna vid typ halv ett hahaha det är inte likt mig :p

matrix

sitter och kollar slutet på nån matrix film, man har ju sett den 190909090 ggr så den är ju verkligen inte bra längre.
ikv har jag bara vart hemma, mår inte kalas bra plus att jag är fett trött :p men ska nog lägga mig snart. juste! höll nästan på att glömma! fan va skönt att vi vann öcer jättenäsorna(serbien:p) haha nej skämt o sido, haha elr nej är galet seriösr. men i alla fall. trodde inte vi skulle vinna den där matchen men det gjorde vi, fuck u guys ;D

free makeup

få gratis smink här lovar att det funkar :)

wonderful

kolla vädret :D det är ju sjukt vad jag älskar det hära.
ligga o sola. ta ett dopp, äta glass! asså så underbart! men jag är otroligt dålig på att dricka o äta tillräckligt med salt så jag blir alltid lite illamående när jag var ute en hel dag i solen.

nu ska jag ut till min mamma o bror o äta lite jordgubbar, puss påer

GOOD morgon

sovit bra? har väl jag typ gjort, men drömde massa konstigt.. vill inte ens tänka på vad det var :o
idag är det soligt, wohoo :D fyfan va skönt, ska snart dra med några kompisar och göra någonting, men det ska vara utomhus. asså jag älskar det här vädret :D fan att jag inte är på landet!! :(
men jag måste kissa ha det så bra <3

Kendra!


asså typ skönaste tjejen som va i playboy huset. så jävla skön. fatta nt vrf hon var med den där gamla gubben bara, asså jag skulle ju spy om jag vore typ 20 och kyssa en gubbe som är fett gammal! :(
i alla fall hon har lämnat honom och är förlovad med mannen hon sitter i knät i. och dom väntar nu barn, haha fett gulligt ALLA ska ju ha barn fan ;D

jag sa att ja skulle lägga mig, men det blev inte så. har inga tv kanaler heller för mamma har tagir kortet te boxen fan!
vad ska jag göra nu lixom :(

time for bed

jag ska lägga mig nu, är alltid så trött när jag kommer hem från landet. vet inte varför men är typ alltid trött på landet :S jaja, men det är ba o köra
hörde att det skulle bli varmt hela veckan, wohoo! dags för mig att bada även i sthlm. tog ju mitt första dopp i fredags :o ovanligt för mig som brukar bada i maj haha! men jag är ju inte helt frisk.
men ni får sova så gott, puss påer sötisar

skiiiit nervös!

om åtta dagar kommer jag få veta i vilket gymnasie jag kommer in på. och jag är så himla nervös. jag har ju redan planerat my futur haha!
det börjar med att ja o bella ska börja samma skola, plugga till sammans, jobba tillsammans o ta studenten tillsammans, sen ska vi jobba lite o tjäna lite money så vi kan öppna egen salong som ska heta BEGA såklart! och sen ska vi dra in feta stålar o ba leva livet skit snygga i håret för ever! haha asbra!

kanske nte kommer hända, men det är alltid roligt att prata om det.. haha förstå om vi skulle öppna en salong tillsammans o jobbar där. då kan man säga att vi känt varandra hela livet :o från sexårs till graven jao!
men maja är alltid med oss bara att hon blir någonting annat typ o blir klippt av oss haha !;D

tillbaka!

hej alla! hoppas ni har haft en mysig midsommar!
själv har jag vart på landet och det var jätte mysigt. vädret kunde vart bättre, men hallå vi bor ju i sverige..
har gjort en sak som jag aldrig trodde jag skulle våga göra i alla fall! jag har kört bil och jag är så jävla stolt! :D haha och jag var så rolig för först när man ska starta bilen så har man ju i kopplingen o växlar till ettan från friläget, hahaha och sen gasa ja o släppte på kopplingen. och så fort bilen rörde sig så bromsa jag fort som fan. till sist kom vi iväg i alla fall.. och hela tiden stor flina jag och sa att människor jävlar säkert kommer komma. och det gjorde det, haha fast bara två, o jag trodde jag skulle köra över dom men ja klara mig ;D

har nyss vart ute med bella o maja, trävlans o träffa dom igen efter helgen.. haha ja o bella kom på att i fredags var första ggn på flera måander vi inte ens smsat med varndra :o haha framsteg framsteg! ;D

tog inga bilder där tyvärr, förtutom på en hund med brillor haha. kanske lägger upp videon när ja kör oxå.. så klockren kommentar av mig haha, men nu ska ja kolla lite på tv. puss påer!

drar till landet

i morgon drar jag till landet med jasmin! vi åker tidigt på morgnen så vi kommer antagligen inte hinna blogga innan vi åker o dt finns inte internet där, så vill ösnka alla en GLAD MIDSOMMAR

Till alla aik fans!

Hej!
 
Vet du om att AIK Fotboll tjänar annonspengar på ju fler dagliga besök den officiella hemsidan, www.aikfotboll.se, har? Varför inte ha www.aikfotboll.se som startsida både på datorn hemma och på jobbet?
 
Tipsa gärna dina AIK-kompisar om detta enkla sätt att stödja klubben i sitt hjärta samtidigt som de får läsa de senaste officiella AIK-nyheterna.
 
Heja AIK!
 

drag me to hell

nu ska ja bella och maja in te stan och kolla lite bio, ha dt bra babes <3

bega in vega its so fucking mega ;)


nu ska ja hem till bella

God morgon, värdelösa torsdag

Hoppas att alla har sovit gott.. jag venne riktigt hur ja har sovit men vaknade massa i morse pga min bror som aldrig var tyst. sen när de gick ut o lekte somna ja om och vakna av att furkan ringde och sa hej då för nu drar han te turkiet. jag hoppas att han har as roligt där men kommer sakna hnm!

jag och furkan på balen.

eftersom att ja är vaken så himla tidigt, hehe så funtar ja starkt på om ja ska ut o bränna massa kalorier faktiskt.. vore skönt. innan frukosten o så, har fan kommit på att bikinin ska på i helgen o jja är inte riktigt klar med kroppen asså haha.
i morgon ska ju jag till landet för att fira midsommar. och jag älskar verkligen att vara på landet, det är så jävla avkopplande, och jag älskar att vakna vid tio på morgnen och gå ut på en promenad, den behöver inte ens vara lång, men typ en halv timme, så jäääääval skön ni anar inte. skit coolt att gå tidigare vid typ 9 kanske för då är dt as mkt djur ute som har sovit o så där, as ballt..
men nu ska ja göra någonnting, kanske ta min jävla promenad (ångest) men ha d så bra så ses vi <3

jag saknar dej bby


Minnena ska bära
Minnena finns kvar
Av alla vackra stunder
Av alla fina dar
Alla mjuka kramar
Alla änglalika skratt
Det ska räcka livet ut
Det är min största skatt

skiiiit sur!

jag har blogg.se! jag skrev två långa inlägg, som inte publiserades, sen skrev ja två korta men dom kom inte heller fram. så srry för inga tidigare inlägg idag... skit sur för ja skrev nå viktigt men kmr inte ihåg va dt va haha!

i alla fall, idag har jag bella,furkan,frida,fanny och natti vart i tanto.. inte alla samtidigt, men det var mysigt. lite kallt in mot slutet, men var med as skönt folk så det var helt okej.
sa hej då till furkan oxå som ska vara borta i en och en halv månad, kommer sakna honom så grymt mkt :(

har nyss kommit hem och har nyss ätit lite mat, vene ritkgit vad jag ska göra nu. är sjukt trött vakna typ vid elva hahahaha!

fran tanto för nån månad sen

tack så mkt!

Tack Alba för designen :)

klass 9b

tänkte berätta om min undervara klass (elr min förra)
alfaskolan öppnades 1999, innan hade det endast varit dagis. jag och och mina kompisar var det första som börja där i sexårs. det är alltså många som har gått i samma klass i tio år! det är sjukt länge. men har ju växt upp med varandra, man har upplevt många olika perioder av sina liv. man har träffats typ varje dag i tio år!
jag, bella, natti, melike, furkan, josef, omid,frida, gustaf, erik, domme, cedric, niclas poch kevin. vi har gått i samma klass i tio år. och nu har vi splittras. det är jätte sorgligt o ja har aldrig vart i ett rum med så mkt känslor den där dagen vi gick ut nian.och det har inte ens gått en vecka, men jag saknar det sjukt mkt!

la familja de 9b

välkommen ;)

Hej alla, Rebecca här med ny blogg!
hoppas fler följer denna blogg än de innan haha ;)
bor i solna och är självklart aikare! är 16 år och har nyss gått ut från min skola och ska börja gymnasiet eftersommaren och ska då plugga till frisör.
kommer skriva mycket om vad jag gör om dagarna och lite tankar, men avslöjar nt för mkt såklart.


heh jag alltså, det är i början på vår bal som vi nior hade.

jag och mina tjejor

och självklart dessa snygga killar josef o furkan innan balen


hunden är någonting jag kommer skriva ofta om. jag hade henne i 13-14 år, och hon dog för drygt 11 månader sen, och jag saknar henne så enormt mycket :)

men nu ska jag sätta på mig lite kläder o fixa det sista med hreåt för ikv ska ja träffa Gabi och ha en bega kväll :) ha det bra , puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0