äntligen

Jag är klar, jag gjorde de igen! Jag kör på mitt naturliga hår idag, lockar. Och om de blir fult sätter jag upp de i en knut i nacken för då kommer min bara sygg fram, najs!
Ha en super kväll, puss

kan inte alla bara vara nakna!

Det vore så himla skönt för då skulle ja slippa klädvalen! Det värsta jag vet, jag har ju ingenting att ha på mig och det är fan as jobbigt! Men ändå måste man välja nått, helvete! Fan ska jag ha på mig ikväll lixom? Blir de någon klänning med convesr eller kankse jeans och några klackar eller vad lixom?

Nej nu har jag ååååångest, men nu lägger jag det åt sidan lite för nu ska jag fixa håret och sminket, sånt är alltid mycket roligare! :) Vad har ni haft får er idag då?

Hähä godemorgon

Nu är jag vaken! Nej men har väl vart vaken i en halv timme, men de är illa. Jag hatar att sova länge för hela dage försvinner ju till ingenting, håller ni inte med?

Ligger i alla fall i sängen med datorn på magen och tänker, fan jag skulle behöva nån timmes sömn till faktiskt. Men det går ju inte, ska hoppa in i duschen snart och börja göra mig iordning. Ska väl ut idag men jag vet inte riktigt vad som händer haha! Men de blir alltid bra med najs folk, det är allt som behövs!

Nej men hörrni duschen väntar, men först måste ja visa världens snyggaste tröja som ja tänkt köpa

HAHAHAHA

älska youtube

När jag var hos en kompis och hade de lite halvt tråkigt satte min kompis på lite videoklipp från youtube. Tack youtube för att ni gör mig så happy

till min hjärta


Allt börjar 1999, jag ska börja i sexårs i en skola i frösunda som ligger i Solna. Skolan är helt ny, den riktiga skolbygnaden var inte ens klar så vi gick i en barack. Började utan att känna en enda människa, men som sex år gammal har man lätt att hitta nya kompisar såklart! Och en av dom var Gabriella aka BO aka min hjärta aka mitt älsklit hehe! Från sexårs till tvåan-trean kanske var vi med varandra 24 timmar om dagen varje dag. Och om vi inte var med varandra så snackade vi alltid i telefon i timmar! Sen i trean kanske så slutade vi umgås för jag inte fick vara med i våran hemliga klubb längre. Skit barnsligt men i alla fall. Sen i sexan var det krig mellan mig och henne haha! Men sen i sjuan hittade vi tillbaks till varandra och börja prata lite men inte mer än i skolan. Till det blev sommar lov, och då var det knas!! Vi träffades varje dag! Precis som när vi var små haha!

Sen de sommarlovet har det vart så att vi nästan alltid varit med varndra, asså vi är värre än Bill och Bull typ haha! Men den här sommaren har min BO vart i Libanon så jag har inte träffat henne på FEM hela veckor. Men nu är jag såååå glad för hon kommer på måndag :D Och gissa om vi har mycket att säga till varandra. Oj vi kommer snacka oavbrytet i timmar, hahahha!! Jag är ba fett glad och älskar denna människa så sjukt mycket så måste skriva denna text
Tack baby girl för alla år och för alla år i framtiden du är bäst! <3

Skynda hem!


bra jobbat beccman -.-

Hejsan, fan jag som sagt att jag ska börja blogga igen så gick de ju åt helvete. MEN, jag har en bra anledning.
Tanken med min natt igår (idag?) var att inte sova för att vända tillbaka dygnet, och i början gick det så himla bra. Satt och chatta med min helt sjuka kompis Vera, så jag satt och skratta i min ensamhet o kände mig inte trött alls. De sluta med att Vera sluta svara o jag börjar läsa. Och vad hände halv åtta på morgonen. Becca somnar -.-
Klockan halv 12 ringer chefen in mej för att jobba, där av har jag inte bloggat idag hehe. Så ah, jag vill inte ens veta när ja kommer somna idag.

På jobbet i alla fall hände det så sjuka saker, det finns så himla många konstiga människor så det finns inte. Ett inlägg ska jag berätta för er om allt sjukt folk som beställer. Sen finns de folk som en supertrevliga oxå såklart och det är alltid trevligt. Men ah, denna dag va störd hehe!

Nu ska ja läsa lite bloggar, mysigt <3

börja blogga

Har bestämt mej alldeles nydligen för att börja blogga igen. Det blir ju som ens dagbok ungefär, fan de bästa som finns är att kolla på gamla inlägg sen flera år tillbaka. Skrattar lika mycket varje gång.

Idag träffade jag störda Vera iallafall, shit saknat den människan som fan. Hahaha vi snacka om allt knas som kommer hända i skolan detta år, vill inte ens veta all drama. Men om jag ska vara ärlig, så älskar jag det! Wihuu haha. Mötte upp Daniella och Olivia en liten stund oxå sen drog jag hem för hela kvällen har jag varit hemma med lillebror. Var ganka mysigt och fick mitt rum städat!

Ska försöka dygna inatt så att jag kan vända tillbaka dygnet, hoppas nån är med mej annars blir de väldigt lonely!!

Smexiga Vera i skolan haha


två år sen

För exakt två är sen var jag på björkö med min kompis Jasmin. Vi skulle sova hos någon vi lärt känna där, o vi valde att sova på deras trall med massa täcken och kuddar. Vi hade så jäkla roligt, vi busringde till massa människor o hade allmänt mysigt och det var så jäkla fint. Skönt väder, svala vindar och stärnklart. Men hur mycket jag än skrattade så var jag så jäkla olycklig. Samma dag fick jag ett sms av min syster som berättat att dom skulle avliva Tess, vår hund nästa dag pga att hon blivit så himla gamla o börjat lida av sin ålder.
Men den natten, av en konstigt anledning sov jag som bäst. Det är den bästa nattsömn jag har haft. Om och om i drömmen gick min favorit sång, och jag drömde minnen om min vovve. Och det gjorde mig så lugn, för då vakna jag den morgonen med vetskapen om att Tess hade haft ett underbart och ett kärleksfult liv med oss. Dagen flöt på som alltid på björkö, vi åt bada o sola. Klockan 19.27 fick jag ett sms av min syster där det stod "Nu vilar vår hund i frid".
Vi var på väg till ett bad ställe då, vi hade våra skrot cyklar och kämpade på. Men jag la mig ner i gräset utan att direkt göra någonting, jag grät inte men jag kunde inte heller tänka.

Idag var de två år sen. Du var ju med oss i tolv år! Så himla fina år de blev gumman, mitt hjärta. Saknar dej fortfarande varje dag, det har inte gått en enda dag då jag inte tänkt på dej! Vet du hur meningslöst det är att vara på landet utan dej?
Jag har skrivit så sjukt många texter om dej i denna blogg och i nån annan, och alla dom gångerna gråter jag. Vet du hur helande det kunde vara att få krama om dej ibland när allt bara kändes som skit? Saknar radhuset i tyresö, när du låg där när man kom hem och blev sådär hysterikt glad.

Jag saknar dej så hysterikt mycket, din päls och din doft. Vila i frid min älskade solstråle <3

skit internet!

Det är strul med mitt internet o ja får damp, skrev ett as långt bra inlägg som ba e borta nu. Jävla skit. Aja nu ska jag till stan o träffa Daniella sen får vi se vad som händer, hare najs

Cha

Testar litää

6 juli

Chacha bloggen!! Allt bra med er, hahah!
Idag är det tisdag då, men vafan ska man göra. Funderar ju på om jag kanske ska ut o gå på en promenad eller om jag kanske ska dra mig mot gymmet? Fast de lutar nog mer på promenad. Så himla tråkigt att gymma ensam, men skönt att gå ensam.. Med sin musik o ba bränna massa kalorier, åh yeah i like!

Sitter i kollar på skit färjan, så jävla boring asså. Skit hungrig men inte sugen på att äta haha!! men aja helt onödigt, ha en bra dag!

saknar i min sjuka kompis asså haha!!

RSS 2.0