Man död av svininfluensan

Foto: Sanna Sjöswärd

Mannen dog med största sannolikhet av svininfluensan

Gick in i aftonbladet nyss och såg denna artikel, där det bland annat står 

"Dog i hemmet

Mannen blev sjuk förra söndagen.

– Vi har att göra med en person i 40-årsåldern som haft förkylning. Han hade ont i halsen, allmän sjukdomskänsla, ont i kroppen, och 39-40 graders feber, säger biträdande sjukhusdirektören Björn Ragnarsson.

På fredagskvällen var mannen uppe och tittade på tv men insjuknade sedan snabbt. Ambulans kallades till hans hem natten mot lördagen men då var det för sent – mannen var redan avliden.

Efter mannens död testades han för den nya influensan A/H1N1.

I kväll kom det första provsvaret. Mannen hade influensa A, men det är ännu inte fastställt om det var svininfluensa.

– Men allt pekar på det, säger Björn Ragnarsson."

så alltså går det galet snabbt, fyfan vad läskigt. Fyfan va sorgligt, men mest obehagligt. Tänkte i början aah fyfan va farligt, sen hörde man att ah men det var ju inte så farligt. men nu värkar det som om det kanske är farligt med tanke på att en gravid kvinna oxå hat sjukdomen och kämpar för livet. HEMSKT
Ta hand om varandra, var noga med din hygien. Ha hälst alco gel som finns på apoteket som är bättre an att tvätta händerna i väskan (det har faktiskt jag). har du åkt tunnelbana, buss elr kanske vart ute o shoppat, sen kanske man av nån anledning sätter händerna i munnen. FYFAN


blivande MVG elev (a)

Haha typiskt jag att överdriva och vara stolt när jag har pluggat lite, but thats me!
Har i alla fall gjort klart matten, duktigt huh? Yeah i knuw, så nu sitter jag och kollar lite rolig tv, så som simpson, vänner o sånt. Asbra tv.

Känner i benen att jag har tränat i alla fall, så dt känns lite bra. Det som känns mindre bra är att jag har ätit mkt mat o det känns som om jag kanske har ätit upp alla kalorier jag brände, men vafan, kör ba :D ska springa i morn i skolan oxå, 2,5 km. HEHEHE, lycka till becca. Lycka till Sen i morgon har jag ju ridning oxå, så två dagar med ovanligt mkt träning, becca likes a lot!


Jag och Fanny i sjuan tror jag, heh.. Kanske var lite fjortis, men det var inte min tröja faktiskt. Aldrigt äkt en riktigt fjortis tröja, så dont judge me för denna bild. Bara det att jag saknar de där tiderna lite.

Ha en bra kväll ! <3


sagan om konungens återkomst

typ halva sveriges befolkning såg ju den igår, och det var typ första ggn jag kolla på filmen seriöst. och den är ju sjukt bra, sjukt bra gjord o lalala.. men det var så jäkla roligt i vissa scener, som när frodo vaknar efter att ha gjort sönder ringen o kimmit till ett säkert stäle typ elr vad man ska säga och Gandlaf är där när han vaknar och från ingenstans börja skratta. Jag skratta så mkt att jag grät nästan. Asså det var så jävla fult. Sen när dom där små söta kom in, sen kom dvärgen o sen vafan heter han. Legolas juste! haha asså det var såååå jääääääävla gay, fyfan va gaygaygay HAAHAHA
 GAY LORD :D hahahah

Idag har jag i alla fall bara haft en lektion, den var ju väldigt seriös. SAJK! hah sen drog ja vera o bella o träna, hahaha och jag är förvånad över att jag orkade springa så länge :p
sen kom jag hem, åt lite. har pluggat lite och nu kollar jag GosipGirl ;D life is grejtnes

Man skäms ju inte över att vara gnagare nu

Ner och upp, upp och ner, djurgårn ser vi aldrig


Fuck vintern

Hellu, är nu framför datan efter dagens stora händelser. SAJK! nej man jag har faktiskt haft en riktigt bra dag och vart med människor som får mig att må bra, tummen upp för det. men nu sitter jag och läser i min nya kalender, och ser då när solen går upp o ner. så börrjar man se vid november december, riktigt ångest. i november går solen upp kl 7,09 ocg går ned 15,52.. -Det betyder att det är mörkt vid typ fyra :o men sen kollar man december, då gå solen upp 8,18 och går ned 14,52 :O men vet ni det värsta?
januari går sålen upp 8,47 och går ner 14,56!! DEPRIMERANDE elr vadå?! Varför är det unte alltid som i juli när solen kommer upp 3,40 och stannar enda till 22,03 även om det känns som mkt längre :o shitshitshit, vi går verkligen mot mörkare tider, usch och blä fan.


Söndan, ohärliga söndag

I morn är det skola igen, fyfan säger jag bara. Jag fubkar faktiskt inte när jag går upp innan sju, jag blir helt konstigt. Börjar garva åt ingenting, elr blir skit förbannad för ingenting. Och om jag har börjat prata finns det ingenting som gör att jag håller käften! Och om jag har en dålig dag när jag vaknat så tidigt så finns det ingenting som kan få mig på bättre humör.
Men livet rullar väl på antar jag. Jag tar var dag för sig.
Ska försöka fixa jobb och jobba så mkt som möjligt, spara så mycket jag kan. Sen ska jag verkligen försöka fixa egen lägenhet, skulle vara så jäkla skönt och flytta hemmifrån av massa olika anledningar.
Men jag och Bella har även lovat oss själva att vi verkligen ska satsa de här åren oxå, det är faktiskt bara tre år. Och jag skulle vara nöjd med mig själv om jag kunde fixa bra betyg, det skulle få mig att vara ännu gladare när jag står på flaket men massa männsikor och känna att jag verkligen har lyckats och inte gjort nått halv dant.

Jag har till och med pluggat. Kanske första ggn på ett helt år skulle jag tro. Duktiga lilla jag, men mer finns det att plugga alltså, men det är bara att kämpa. Om tre år är det över!

Ska snart börja göra mig i ordning oxå, ska nog träffa Bella snart. Såklart, vi måste träffas every day typ! Hahah nej då, men det ba blir så. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det finns alldtid någonting att prata med Bella om, elr att göra oxå..

Hoppas ni får en fin dag <3


paradise fucking hotel

FANFANFAN såg nyss finalen på Paradise Hotel eftersom att ja somna när det visdades på tv. Och jag är så jäkla äckligt förbannad asså ni förstår nt. Hur fan kan kan Diana och Nick vinna över Karina och Jacob. Okej att Nick vann över dom, men fan inte Diana! Karina spelade spelet bäst utan att tveka an fucking sekund.... Fan vad man vill va med på ett sånt program asså :p


vi leder serien och djurgårn åker ur!

bild-21
såhär ser just nu tabellen ut, tyvärr så har vi spelat en match mer, menmen! hopp finns ju. man hoppas ju att ifk och elfsborg spelar lika.. Tyvärr va jag inte på matchen, fan det hade vart najs. men det finns fler tillfällen.

djurgården har 15 poäng medan vi har 41. Känns det inte så galet skönt alla gnagare?:D

Klass 9b


Så sjukt att 9b, min klass inte längre finns. Man kommer alltid sakna


13 månader


Det gör så ont i mig att veta att du inte kommer tillbaka
Kan nt förstå att det var över ett år sen heller. Trodde aldrig att de skulle hända, ville att du skulle stanna hos oss föralltid.
Vi ska snart åka till Tyresö med klassen. Ska jag ta bussen till Nyfors efter och kolla runt lite? Hur vårt radhus ser och, och kolla lite där vi hade så roligt med dej. du vet på promenaderna. Jag har inte vart där på säkert tre månader. Skulle kanske behöva det, för att komma ihåg ännu mera. Även om det är jobbigt så vill ja gå på den mark du en gång gick på, och känna närheten och se dig i mina tänker springandes överallt.

I miss u my hun, see you some time <3


I gotta a feeling that to night gonna be a good night

Man är ju galet trött, man börjar ju kl 8 varje morgon. Sen är det ju paradise hotel, så jag sover vid halv två o vaknar innan sju lixom.. Men man ska nt klaga, höhö
I allaa fall så tvätta vi håren på varandra och sen så fick vi fixa håret, och jag är med CRAZY Vera, och det går inte att jobba med hennes hår, aaasjobbigt hahaha! menmen, bra övning i guess!

jag har inte mkt mer att skriva, elr jo haha as bra film på femman, scary movie 3 tror jag :p när dom gör parodi på the ring, så galet sköna :D haha :)
juuuste! jag har ju faktiskt shoppat idag. Ett par byxor på salt och en jacka på hm. najsnajs är det ju alltid med nya saker right?:D
nej men man kanske ska ta bort sminket och borta tänderna, och sen lägga sig i sängen o ba sooova :D haha men måste ju kolla lite tv först, tv och data nörd som jag är :) men ni får ha det så bra, PUSS

man han det chill

skolan är så jäkla najs alltså, älskar gymnasiet än så länge. skit sköna människor och grymma lektioner, jag får faktiskt plugga om någonting ja tkr är roligt, nått som intresserar mig. men är galet trött (måste ju klaga lite)
men jag tror dt kommer bli bra

har galen tränings verk efter ridingen i måndags, då vi ba va 3 i gruppen btw :p hahah så det va as roligt faktiskt ;) men det känns lite onödigt att blogga, har väl inge spciellt att skriva i guess, heh

JUUUUUUUUSTE! Fedrik Reinfelt elr hur fuck dt stavas va i vår skola idag, så fucking överdrivet. typ fyra stora polisbilar, massa typ väcktare, sen när han gick ut trodde han att han va prinsessan Viktoria elr nått, asså mena hur han vinka om ni fatta lixom ;D nejnej nu ska man kanske göra något meninsfutlt, sajk.. puss

uppskatta det du har, ta inte saker förgivet

för i nästa sekund kan det vara borta. Saker som alltid funnits där, eller en känsla som känns så bra. Vänner man håller nära, elr en släkting som gör allt för dej. Var tacksam för det, för allt. för mat på bordet och föräldrar som bryr sig. skit tråkigt att du ska vara hemma elva en lördags kväll, men du har föräldrar som bryr sig alla har inte det. jag läser ofta en blogg, och den bloggen för mig att upskatta det jag har. även om allt känns skit och man helt av allt bara vill dö, så lägg er ner och tänk på det ni har. lyssna på musik som får er till ett annat ställe och bara var tacksam. fan sluta vara så fucking otacksamma. och om ni inte har värsta märkerna på kläderna, tror ni att nån fucking bryr sig om du har gina jeans elr replay jeans? visst kanske dom sitter olika fint på olika människor och det är självklart en smak sak. men känn er aldrig tvungen till att köpa nått dyrt för att kunna visa världen att du oxå har pengar. ingen skulle gilla dej mer för det fan.

jag vill att alla som läser min blogg går in HÄR och försök förstå vad jag menar att allt kan försvinna.. Fan tack för allt det jag har!!!


VI LEDER SERIEN OCH DJURGÅRDEN ÅKER UT!

Idag är det match på Råsunda, AIK-Kalmar. Vet ni, fotbolls intresserade människor vad som händer om vi vinner matchen :D:D:D
Men man ska självklart inte prata för mkt om guild, då dom har tio mtachen kvar att spela efter denna. Men vinner dom, så säger ja ba AAAAAH! Vi skulle dra iväg med poäng o det skulle vara sjukt bra.

St; eriks

Har nu börjat skolan, och det känns ju helt okej.. Men jag har verkligen ingen ork. Jag orkar bara inte :/ Så galet trött, skulle vilja kanske dra utomlands helt ensam o ba ta det lungt i nån månad, det vore så underbart!

Men skolan verkar bra, men man känner sig som apa i bur när man går i korridorerna o inte hittar någontans:p menmen!
Jag har verkligen lovat mig själv, och bella hihi att vi verkligen ska göra vårt bästa oxå.. har lixom redan i morn ett prov. men de ba för dom ska se hur mkt man kan inom matte.. dom kommer ju se att jag verkligen inte kan någonting :D haha men vafan, går inte frisötr för att ja gillar matte lixom ;)

men nu ska ja lyssna lite musik, försvinna lite, sen ska jag sätta på tv och kolla lite. sen ska jag lägga mig i min underbara säng och sova så galet gott..!! :D

skola i morn :(

i morn börjar vardagen igen. FANFANFAN!
Visst ska bli roligt med nytt folk o så, men man orkar ju inte! vill alltid sova vid halv tre och vakna vid tolv. skit skönt ju fan!
men det ska bli roligt. typ
vi hörs i morn :'(

Framåt stolta AIK!

Vem har missat att AIK, vårt underbara lag ligger etta just nu! Läs artikeln i aftonblandet här! Känns så jäkla bra!
Guld drömmen är så nära, och det vore så galet skönt att få vinna det! Förstå kärleken när aik vunnit allsvenskan! helt underbart!
Det som gör allt så mkt bättre är apornas plasering, säger bara! ÄT shit fan! ni suger get balle taggaaa :D åk ur!!!


Allmäna idtrotts klubben, AIK
Vi är överallt
Men det är inte ni
För ni är djurgårdsjävlar

Meet and gret med Darin

I lördags var det ju the vocie, ingen som missat det väl? Och innan konserten så fick jag bella och fyra andra tjejer träffa Darin. Och han är verkligen en så stor artist för mig. Men jag tyckte det var så galet pinsamt. Tjejer som var som stalkers typ. Helt sjukt, det var en tjej som typ hade ett helt kuvär med bilder på bara han o det var inte litet kuvär alltså.
Men han är ju så jävla galet snygg!

vi skulle ju passa så galet som ett par elr vad säger ni ;)


DET ÄR INGEN VANLIG DAG..

NEJ DET ÄR SANDRAS FÖDELSEDAG!!

Jag vet att vi inte umgås längre, men du ska veta att jag verkligen är lättad och glad över att du är 18. Det är inte så att du vill komma åt åldern för att komma in på krogen och dricka dej redlös. Du kommer få frihet för först ggn i ditt liv, du kommer för göra saker som du tror på och som gör dej till en väldigt spciell människa.
Ps, vääldigt gammal bild heh


sjuka människor

Jag kan inte förstå att det finns så jäkla sjuka människor i världen. Hur fan kan man döda en annan person, det är ju helt jävla sjukt. Det är väl ingen som har missat mordet på Theres, en tjej som skulle gå ut nian men som blev mördad. Det sjuka är att det var "kompisar" till henne. Hon visste ju vilka människorna var. Hur kan man planera ett mord på så lång tid och faktiskt göra det för nån dum kyss på någon fest.
Sen jag har hört det om henne, och hon nyss i Tyresö som blev kniv huggen så har jag börjat tänka att man verkligen ska uppskatta det man har och inte ta någonting förgivet. Man ska visa till fullt ut att man bryr sig om folk i sin närhet för nästa dag kan det vara borta. Jag vet inte vad jag skulle göra om jag skulle mista nån som stod mig så nära. Skulle självklart kämpa mig igenom det, men hur fan då?
Jag vill bara säga att ni oxå borde tänka efter lite för det ni har och börja uppskatta det!

Britnet Spears


landet över helgen

I fredags drog jag bara, ursäkta för dt men var faktiskt nt berädd på det. Pappa ringde när jag låg på stranden o fråga om ja skulle med och hur ska man kunna säga nej till en chill helg med god mat?! Så jag har vart på landet i helgen, hade lite finmiddag på löradgen för Cia som fyller år i morn (måndag).
Idag kom jag hem från landet och har bara vart med hagabarnen i parken typ. rulligt, var lite överdrivet glad, men om man känner sig nere hela tiden så måste man ju leka lite över glad för t blir faktiskt mindre jobbigt då :) becca is talking real shit :D

I morgon ska ja till serhats port kl 12 för att sedan taggish till stadshagen, där vi ska  sola bada o ba chilla gaaaaalet :)

Jag vet att jag har en väldigt dåligt uppdaterad blogg, men ja tror det kommer bli bättre till skolan börjr då man kommer in i vanliga mösnter :)
men nu ska jag lägga mig, puss påer


stadshagen

nu ska ja o några kompisar till nå badställe i stadshagen för soloch bad, womderful right

vakna idag vad halv tolv kanske, men nu e jag redo för att tagga ;D älskar att solen äntligen kommit fram, woholulullu!

ändrade planer

nu ska jag typ till nå ställe i stadshagen o bada, hann i alla fall med ansikts masken så det är ju tummen upp på det. men människan är sååå seg, tusen år fan!
hoppas ni får en bra dag, puss påer

keffmode humör

Hejsan allesammans, hoppas att ni har haft en bättre start på morgonen än jag..
jag ska berätta om landet nån annan ggn för jag har inte lagt in bilderna i min dator än så känns lite meninglöst, och inte orkar jag göra det heller. JAJA!
Igårvar jag med alla hagalunds barn, men innan det träffa jag Serhat o satt o snacka med han om allt och det var skönt att båda fick prata av sig när man är på keffmode humör.

Vet inte riktigt vad som händer idag faktiskt, jag funderar på att städa i mitt rum lite, sen sätta in ansiktsk mask, och sen duscha o göra hår inpackning och bara ta hand om mig själv. Låter inte det lite najs, heh joo absolut!
Men först, FRUKOST :)

nu är man tillbaka

Jag är i sthlm igen, underbart, berättar mer sen, ha en bra dag

I morgon drar jag :D

Hejsan, har nu kommit hem efter en lugn kväll med sköna grabbar!
I morgon ska ja och Bella till landet och kommer ej ta med mej data.. kommer bara nås på luren.
ha dt bra babes

RSS 2.0