ny vecka, oh no!!

idag är de slut på helgen, vrf? varför ska de alltid bli en ny jävla vecka men fem jävla skol dagar?! Vrf ska helgerna vara så korta och veckorna så äckligt låååånga =(
har i alla fall haft en så jäkla skön helg, bara vart med familjen o tagit de lungt. Solade idag oxå, vet ni hur sköööööööööönt de va?!?!! Ska börja sola igen, de e najs!

hur har er helg vart? va den najs elr? hoppas ja, men ska kolla film nu babes. ha de bra

Saknar dej fortfarande!

Det är så konstigt att jag kan gråta till tårarna tar slut Tess. När ska ja sluta gråta. Ibland är allt lite bättre o så. Men Du ska veta hur ont i hjärtat ja har för att de ska komma ny vovve till oss.. Vi har precis skrivit en intresse anmälan där det stod om dig oxå, vrf du kom till oss från hundstallet. Kommer du ihåg att du inte hette Tess då, Diana hette du där. Men du va en Tess, aldrig en Diana. Du var vår fina Tess i 12 år! En så lycka det var att ha med dig genom alla de åren! Jag grät när jag läste intresseanmälan där pappa skrivit så fint om dej o hur mkt du trivdes hos oss. För de var så uppenbart att du gjorde, o huhr du älskade alla dina familje medlemar. Du vet väl att ingen hund i världen kan ersätta dig gumman, men du vet Ricky elr evetuella Selma.. Hon liknar dej gumman, hon har till och med en mulusk, som du vid kinden. O hon är fortfarande mörk runt munnen o ögonen. Men de e inte din mulusk, muluskhund! Men du ska veta hur mkt jag saknar dej. Hela tiden varje dag gumman.

Jobbigt att skriva om dej, även om de gått så lång tid.. Kan inte förstå att de är två år i sommar. Helt otänkbart. Ibland känns de som om du ska komma tillbaka snart. Men de gör du ju inte, vet jag ju så väl. Men känns som de ibland i alla fall :(


Du ser ut som världens mysigaste, precis som du va! Vila i frid hjärtat

18 månader baby!!

Hela 18 månader har gått utan dej din mulusk hund. Tesstress, så fin är du gumman. muluskhund! Våran blatte hund, hah som vi drev om dej. De va så jäkla roligt, saknar de gumman. När vi drev om hur du stod på dina två bakben o snacka som en riktig import!! haha
Var konstigt med en jul utan julklappar från dig. Du stod ju alltid i kön o hade köpt nått till oss..

älskar dej gumman, vila i frid <3

tjo kisar

Sitter i skolan nu, ska snart ha dator kunskap.. inte roligt alltså, helt värdelöst :(
Idag är de helg, o idag är det den 29 januari, :(

haha men nu blev de ett litet emo inlägg, ha en bra dag =)

vill ha vovsing

Kommer hem till pappa efter jobbet, så har dom kollat hund. o vi har hittat en blandras som är schäfer och siberian husky som är fem år.. hitta den på ett hund dagis o den e skiiiiiiiiiit söt. Den måste vi ha för den e så gamal så ingen kommer vilja ha den =(

sitter i skolan med massa coola kisar!

Hejsan, sitter i skolan med den söta kisen Ozan.. tjejer de e ba o haffish asså :D

tuuung visst alla kisar!?

Har även en kompis till före äldre damer
Andreas Romanos


Båda killarna är arbetande män, bjuder gärna på romantiska middagar på mc donalds. Ozan har ett stort paket enligt Andreas! Medan Ozan säger att Andreas har ett väääldigt fint leende! Ozan gillar tjejer som satsar på ett längre förhållande medan Andreas är lite av en golddigger. Båda killarna gillar blåa ögon och kuk sugar läppar!!

Om nån är intresserad, skriv en kommerntar bara=)
Hoppas ni får en bra dag alla söta kisar *generad*

hur fan i helvete kan simon åka ut?


oh no! BYEBYE

me very happy =)

Helloooooo, äre bra med er?
Med mej är de gr8! Kom idag till skolan ca fem minuter för sent. Går till matten med erika o vera.. vi knackar på men ingen som öppna så vi trodde läraren låst ut oss :p men sen kom han, då hade vi en seeeg matte lektion, sen skulle vi till gympan o då ar hon hemma för hennes barn va sjuk o sen va frisören inställd pga att dom skulle på nån kurs alla frisör lärare!! haha så vi sluta skit tidigt. drog då till donken, kvart i elva va vi i stan o sen dess har ja shoppat.. hahhaa nu e mina pengar slut typ, haha de e ju helt grejt verkligen!! ;)
nej men ja mår fett bra!! haha älskar att shoppa! :D

men nu ska ja rensa lite i gaderoberna så allt nytt får plats, har så himla mkt onödigt som jag inte ens använder,

see yaa guys

välkommen tillbaka

Är hemma från jobbet sen en timme sen, de gick ganska bra :) hade sjukt kul idag på jobbet oxå, har lite svårt för att vara seriös när ja sover så lite hah!
Hoppas alla kollar på paradise hotel o har sett att Andreas är tillbaka och att stackars Jackie blev utnyttjad av Kristofer, tkr faktiskt lite synd om henne. hon blev ju as ledsen. plus att hon elr stefan skulle åka ut. Fan när är reklamen slut så man får se va som händer?
haha jag är riktigt ph tönt alltså :p

Vittorio Rossoni


Igår när jag satt och sålde fick ja en som hette som dig, han var inte där. De va ingen som svara! Tänker fortfarande så ofta på dej vännen, varje dag! Det känns fortfarande så overkligt att du inte finns, helt omöjligt! Tänker man tillbaka på alla minnen från när du var vid liv så går det inte att fyllas av värme och ett litet leende på läpprna. Du var så jäkla rolig Vittorio, så snäll och varm!


Jag vet att du har det bra var du än befinner dej!


eh ja

Hellojsan, hemma igen från skolan.. de va så jäkla god mat, potatis bullar =)
Sitter hemma nu bara med datorn i knät och lyssnar på musik. Är jävligt kiss nödig men de e för långt till toan så ja orkar inte gå dit..
ska i alla fall jobba idag, inte najs! haha menmen, de e ba o köra..
erika ville att jag skulle lägga över all min musik till hennes ipod så ja ska väl göra det snart.. men ja fattar inte hur ja får in film på hor itunes :(

vrf är helger så jäkla korta?:(

Hejhej, allt bra med er? hade ni en bra lördags kväll?
Jag själv träffade jasmin och va med hennes kompisar ett tag, hmm.. sen drog vi tillbaka till hornstull, köpte massa gott o hyrde en film sen drog vi hem till henne o kolla film o åt? hahaha nej, men fyfan.. ja klarar inte av att kolla på sega filmer. asså film jäveln va bra, men ja får ja panik när dom är så jäkla långsamma!! haha!!
sov hos henne i alla fall, somna väl vi fyra.. jasmin snacka lite i sömnen o ja dog av garv.. sen på morgonen gick ja upp vid kvart i elva fixade mig o drog till jobbet. försökte inte ens att väcka henne helt omöjligt :p
det gick skit på jobbet oxå men vann hem massa gottis hehe!!

nej men nu tror ja att ja ska sminka av mig ta fram allt godis o kolla lite film faktiskt.. byee

lördag, finfina lördag

Hejsan kisar! Va fula ni är idag *skrattar*
nä skojja, men man måste ju hålla på i liv ett tag till, de sista dagarna dom har kvar alla coola kisar.
Idag är det lördag de uppskattas!!
Igår va ja frida o maja tillsammans! coolt, snacka massa om folket i skolan o hade kul. Va först på en fest i skanstull med en så sjuk människa så man undra vafan han gick på. Sen drog vi vidare till nå ställe i skarpnäck? haha! Ganska kul folk där, väldigt mkt olika slags personer, men han som hade festen va as rolig :p

firde även min pappa igår, farmor farfar och kristin kom över på middag och så, men vårt kök renoveras så vi beställde hem pizza. efter de blev de en as god tårta! haha food <3 nej men de va trevligt.
jag ska snart bege mig till solna centrum på en liten nostalgi tripp.. nej skoja bara, men ska träffa en person där och snacka massa.. haha, aja helt lost.
efter de ska ja eventuellt träffa jasmin, ta en fika, kolla rulle elr kanske ba chilla galet med henne :)

juste haha min syrra har det regnar köttbullar på datorn så ja såg den igår, (idag natt, hur fan blire?) och den va så jääävla bra. om ja skulle bo i den byn, hahahahha fan va fet ja skulle vara. Nej men den filmen rekomenderar jag verkligen, helt skön!

BMI in my as!

hahahah ja va nyss inne på en sida där man kolla sitt bmi, gjorde då detta o om man är under 19 så är man underviktig. hahaha o ja har 18,4 och jag kan inte sluta skratta för jag har aaaaaaldrig i hela mitt liv vart ens smal. asså har alltid vart lite mullig o haft föör mkt att ta på ist för sådär bra som vissa killar elr aa de flesta verkar gilla.. hahaha nej men nu e ja under viktig, men haha så mkt mat o godis o socker som ja ätit de sista veckorna är helt sjukt. borde väga 62 typ hahahha, menmen!
Underviktig Idealvikt Övervikt Fetma
< 19 19-25 26-30 > 30

22 januari eh ja

Hejsan =) va i skolan idag, hade prov.. hoppas att de gick bra även om de va nått ja inte kunde, jaja!! skit god mat, taco buffé! De upskattas. De va sjukt gott faktiskt! Efter de hade vi datorkunskap.. De kommer ju verkligen gå skit bra, not! Hehhe, jaja
är hemma nu, ska snart iväg o köpa paket till pappsen, va fan köper man?:S har ingen aning, panik!! haha
nej då de löser sig alltid med nån kalsong elr nått hahaha!!
men hoppas ni haft en bra dag!

GRATTIS PAPPA 38!


Idag fyller min pappa år, grattis på dej =) love you!!

me back from working

eh ja, hemma nu. jobbade.. hahahha asså det här arbets passet var nog de roligaste jag vart med om. Har fan aldrig garvat så mkt på jobbet.. men nu är jag mobbad för alltid på de där jäkla jobbet haha, skulle va fett tråkigt att sluta faktiskt!! Men kan ju inte stanna där föralltid..

Är i alla fall hemma nu, ska plugga nu. Eh ja ni läste rätt, ska faktiskt det. Så grejt e ja :D nej men ja har prov i morn, så måste ju göra nått.. kanske kmr på nå sätt att fuska oxå ;)


äääääääh, nu ska ja börja.. hej då alla fina kisar


Tjenare kisen, du ser bra ut idag *generad*

Höhöhö, jaa..
idag hade jaf i alla fall vart i skolan, gjorde permanenter men permanent värska. Det gick ganska bra, ja o Victoria gjorde på en kille. Han blev fett het!! Erikas nya pojkvän, fast Victoria kösste honom när Erika inte såg.. HAHHAA!
Jaa, normalt inlägg.. är sjukt uttråkad. Ska snart sätta mig o plugga för jag har prov i morn, ska även jobba idag så aa bättre att ja gör de nu för ja hinner inte ikv som sagt.

Skulle helst vilja lägga mig i min sköna säng och kolla lite "new moon" faktiskt. Vore mkt najs!

oh no kisar, dom tar bort playahead!

HAHAHA, kisen va fin due e idag*generad*

omg playahead, va ful man va!! haha helt mobbad man var, kommer ihåg hur mkt tid man la ner där. man fixa sin profil, vid silver guld o platina. haha! Alla fotoalbum man hade, o shit va man såg ut. Skämde ut sig, men de gjorde väl alla i gues.. och när man skrev brodcast hahaha!!
Kommer aldrig glömma när ja va i en ganska jobbig situation o maja hade gjort en press om mig, kommer ni ihåg att man kunde ha låtar oxå. Då hade hon "jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra" haha tyckte de va så fint att ja grät!!

gamla playahead, undrar hur många timmar ja har lagt ner där. nästan ett halvår sammanlagt skulle ja tro! haha, pinsamt!! nej då alla va vi där

men nu ska ja tare lite chill innan ja ska sova, byebye

i got a icebox were my heart just too be

Shuelulu, läget people?
Är sjukt seg idag, sjuuuukt seg.. Ska försöka sova innan ett idag, tror ni ja lyckas?"/
Aja, idag har jag vart i skolan, helt vanlig skoldag o allt som vanligt. drog till donken efter skolan med några, drog sen o hämta wilmer, sen drog ja till stallet, sen red ja, drog hem åt o nu är ja häääääär. haha meningslöst!!

I morgon har jag matte prov, och ja kommer misslyckas. Framför allt nu när ja inte kan messa o be om hjälp..
Menmen, ska plugga lite nu. Sen ska ja duscha, sen ska ja faktiskt plugga igen till ett frisör prov. Ska även kolla paradise hotel såklart, love it. Helt underbart igår när lilla Catja åkte ut o Greta grät floder haha! Helt underbart, menmen, nu kör vi! :)

ha de bra


i moving on, and im going to get stronger now

Hejsan bloggvärlden. Haft en bra helg? Jag har faktiskt haft en najs helg, inget bloggande o inget jobb! Hur skönt som helst. Ska nog helt ärligt sluta jobba helg ett tag, sjukt skönt! Men sen är de frågan om pengar o så.. Men de e två timmar mer, o de e typ 100 spänn elr hur blir de :S Haaha, kommer inte ihåg, men aa i alla fall

I fredags kom min faster hem till oss så vi åt lite mat, sen drog emelie min syster för att hon skulle till någon kompis o sova. Så vi kolla tv o snacka lite. I lördags drog ja pappa o cia in till stan o shoppade till mig, blev ett par skit snygga jeans, snygg skjorta o en lite vanligare randig tröja. Kul med lite nytt! Sen drog ja o träffade jasmin, vi åt lite pizza o snackade. Men hon va trött så ja träffa sen maja o va med henne o ba snacka o åt lite till haha! Har ätit sjukt mkt i helgen!! :o
i söndags, hmm igår.. Gjorde typ ingenting.. Kolla en sjukt bra film med en sjukt snygg kille. Han från "step up". GRYM!

Idag har jag varit i skolan, hade först bild sen svenska. Bilden är ju hel skön, läraren är ju för gay asså :D Helt underbart, mindre rolig svenska men aa vad ska man göra åt saken med vissa i klassen?! Orkar inte, men Vera you go girl skön du va idag! ;)

Ska snart fixa ihop lite käk, sen ska ju jag jobba. Va ju ett tag sen så nu är de dags att köra. Hoppas på att de e hyfsat bra nr i alla fall!
Men hoppas ni haft en bra dag!
Funderar fortfarande på att sluta blogga, men samtidigt har jag bloggat så länge, så ja venne om ja vill sluta.. Älskar att ha nått att läsa.. men juste skulle säga, hej då haha!!

Sitter i skolan

Hejsan, sitter i skolan och har lunch. Snart börjar min arbetsmiljö lektion o de e den sista någonsin! Det ska bli så jäkla skönt för ja hatar den lektionen så jäkla mkt! Den e hemsk, och så jäkla tråkig o ingen kan vara tyst på den lektionen. Helt omöjligt haha, men de e bra de;)

I helgen ska jag vara hos min pappa, första ggn på väldigt länge ja ska vara där en hel helg så de ska bli roligt.. Vi ska nog inte göra någonting speciellt, förutom nån ggn. Vi ska hem till en tjej som typ fyllde år förra helgen o sen fyllde hennes sån år så vi ska fira dom lite!

Igår jobbade ja o de kändes så jäkla bra. Har sålt så jääääääkla dåligt den senaste månaden o har aldrig kännt mej peppad till jobbet. De va jag väl inte igår heller, men de gick ändå bra så jag är skit glad, men svakla är borta, hehe.. Ett litet jobb skämt mellan mig o micke haha!!

Men nu ska ja till soffan och hålla Amanda och Vera lite sällskap, lämnar er med en riktigt hottentott hehe
 löööööv!


sluta blogga kanske?

hmm..


God morgon

Kunde komma upp ur sängen i morse, sen vid åtta logga ja in på fb med mobilen, hitta strran där, så ja har suttit o skypa med henne eftersom att hon är i thailand!! Den råttan,
men nu ska ja iväg till skolan o ha lektion, helt jäkla underbart alltså!
men vi höres sen ;)

så länge vi båda andas

Ska läsa lite, sen ska ja sova, god natt =)

min bror e helt skön

Min bror skulle in o säga god natt till mig, så knackar han på dörren (de lärde han sig som väääldigt liten :p) Sen så kom han fram o krama mig o sa god natt, sen så bad ja om en puss, så kommer han emot mig o ska pussa mig, så skallar ungen mig haha!! Han är så klumpig o så hårdhänt haha..

Kom hem för typ en timme sen från stallet, red flower power som btw är ett helt underbart namn! Det gick ju inte helt kalas bra, menmen. Najs to be back, men ja frös så jäääklaa mkt! Hur fan kan de vara så jäkla kallt!!
nej men nu ska ja snart in i duschen, ska sen diska, sen plugga o kolla ph o sen sova!!!! Helt skönt, längtar till sömnen, så jäkla trött alltså


Underbara skola

Hejsan, hemma nu efter att ha hämtat Wilmer o vart i skolan. Jag ska snart göra mig i ordning o sen ska ja till stallet, kommer frysa ihjäl men aah. Brukar bli ganska varm till slutet av lektionen! ;)
Idag hade vi frisör i skolan, sjukt kul för de va ju as länge sen. Klippte lika längder, o de känns bra nu men de va skit svårt först! Höll på att få panik..

nu ringde maja mig nyss, o vill att ja ska möta henne i huvudsta centrum. ORKAR EJ! men aja, måste gå, fan helvetes jävla skit, orkar inte. Sen när ja kmr hem ska ja äta, sen ta en skit varm låång dusch, sen ska ja plugga och kolla paradise hotel samtidigt, o sen ska ja sova. Är så jäkla trött

men måste byta om,

vill ha voffsi

Paradise hotel!

Hejsan!
Idag var jag i skolan för första ggn på väldigt länge! Somnade vid fem igår, men hade sov morgon så ja kunde i alla fall sova till elva. Men de va hemskt, kunde inte komma upp ur sängen! I skolan i alla fall så var de inte tyst en ena sekund, vi hade massa saker att ta igen. Vi hade ju inte sets någonting så de var roligt. Jag Erika Amanda och Vera åt mat tsm o snackade säkert om massa saker hur länge som helst. Känns kanske helt okej att vara tillbaka men de e mornarna som e tuffa alltså

Efter skolan drog jag i alla fall hem till Amanda i Hagsätra. Träffade hennes kompis, drog hem till henne, såg hennes gulliga valp. Plus hennes två andra, o den ena va så jäkla krallig, men så jäkla söt! Skit fin!! Den andra va fett jobbig haha! Men sen drog vi i alla fall till jobbet, jobbade. Hemskt, men aa.

I morgon har jag ridning, första ggn på år o dagar känns det som!! Så de ska bli skit roligt faktiskt '=)

men nu ska ja kolla klart på paradise hotel, ha det bra <3

Skola i morgon

God natt


home again

Var med maja idag i solna centrum, gick runt som ett monsetr utan smink o shit men vafan, de va ba solna!
Dom har ju nå ny restaurant där ute donken låg. Och majas mat va helt okej, men haha mitt kött va inte klart, ja bad om att få utan senap lök o salt gurka.. men allt fanns där ändå haha! Menmen, vi har donken o max så de e lungt! :D

Sitter just nu i sängen och kollar på lite tv. Finns ju inge bra =( känns ju lite värdo
I morgon ska ju jag till skolan som börjar igen. Och de ska väl bli roligt att träffa amanda o vera o dom igen. Men, jag är trött. haha! Jag vill inte gå i skolan längre. Eller jo om den bbörjade vid tre kanske så man kunde få sova ut. Det vore helt jäkla underbart bara! menmen, efter skolan ska ja väl hem, sova lite eftersom att ja kommer somna sent ikv, sen ska jag jobba. Och då ska ju fan skärpa mig. Är i nån jävla fas i jobbet där de går så jäkla dåligt. Men i morn ska ja koppla bort allt som har med livet o göra o ba köra.

Men ja fryser ihjäl så nu ska ja lägga mig undertäcket o värma mig lite, så jäkla kallt ute. Men ha de så bra, puss <3


Seg dag

Hejsan, har haft en tuff natt med lite sömn o mkt tankar om allt!
Jag ska snart börja göra mig i ordning ska träffa maja en stund. Hon är i stallet så de e ju nära mig heh, de e najs

i morgon börjar skolan. Blandande känslor för de, men det kommer konstigt nog vara skönt att ha någonting att göra. Skola, jobb, ridning.. Gå tillbaka till att alltid vara stressad. Man har inte så mkt tid för sig själv, helt underbart. hmmmm!
men nu ska ja äta. puss

my day

Idag ställde ja klockan för första ggn på typ två veckor. Ingen skön känsla, menmen! Fixade mig och drog till jobbet. Har aldrig vart bra, men shit ja e sämst nu. Venne vad som har hänt, kanske beror på vad som händer utanför jobbet o så. Men de kan ej fortsätta, hemskt o sitta där o göra ingenting ju hehe!
Efter jobbet drog ja hem lite fort och åt lite mat, drog ju sen till stan och kollade bio. De blev jag Jasmin och Odd, hennes boyfriend..
Filmen har jag sett förut, men de kändes väldigt värt att se den igen faktiskt. jag och jasmin kan ju inte riktigt hålla oss vissa scenér hehe! Och de e så typiskt jasmin att börja gråta, skrika och prata lite för högt. Pinsamt som fan, men de e drf jag älskar henne haha!!

Kom hem för ett tag sen, sitter och lyssnar på musik.. Ska väl kanske stänga ner datorn snart om de är möjligt hehe


bjuder på en bild på mig o min lillebror för två jular sen. Han har blivit så jäkla stor den ungen :p
Sov gott =)

NEW MOON!!

Hej alla!! Hoppas allt är bra, ja ska på new moon idag igen! Lycka!!


hahahaha!!

Rensar i min gamla dator eftersom att ja vill spara massa till nya datorn och så.. Hahaha jag är inte ens halvvägs med alla bilder men haha här kommer några:

haha ja o fanny på ett museeum i göteborg i sjuan!

hahaha martin ja och fanny tog alltid kort i skolan med martins mobil, o fyfan!!

ja o fanny fyllde 13 och hade tält fest hos fanny, de va april så de va askallt haha sjukt fula alla är!

vi skulle ha konsert i skolan o alla i bandet skulle ha mörka brillor, josef hade inga så han stod o sjöng inför hela skolan såhär! HAHAH, ja dör!!!

haha alla borde få ha en alex i sin klass! Vi bråka så jäkla mkt, men fan va skön han är

finner inga ord, HAHAHAHAHA

sär hand, haha!! Finns så mkt mer ja vill visa men haaha de går inte såå ful ja va!!
hahaha, man borde ta så jäkla mer kort. Det är ju helt underbart att ha, jag dör här ensam i min säng med popcorn lixom.. hahaha!!

God morgon folk!

Vaknade för en timme sedan, jag har ju vänt på dygnet nått stört!! Kul till skolan börjar nu på måndag haha!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle verkligen vilja sola solarium men nää my money är slut o ingen är hemma.

Snackade med Zandra igår som var på Malaysia o väntade på flyget till phuket! och jag är så avundsjuk! Hörde om nån indie som låg o sov o snarkade. Dog av garv och visste att vi skulle ha så kul med denna lilla indie! Fan, menmen. Jag får åka ner om ett år och tre månader haha!!

Sitter och kollar tv nu och ska göra de ett tag, till ja ska hämta wilmer. Ha de så bra =)


ge mig sommar!!

Idag träffade jag jasmin o fika med henne, det är nog bara henne ja kan fika med haha. Asså i timmar håller de på, och vi snackar ju som jävla kärringar!! haha lite roligt faktiskt..
Nej men vi pratade om sommar. Och fyfan va jag saknar den. Tex nu, va kan man göra ute? Absolut ingenting? Man fryser ihjäl o de enda man kan göra är att typ äta mat för de e varmt och gott typ haha!!
Men på sommaren, har man inegnting för sig drar man ihop sig ett gäng, sätter sig vid tanto, myser skrattar, lyssnar musik, äter massa sommar mat som typ kyckling med potatis sallad. Man kanske har en argile och bara har de så jäkla najs!
Sen är ju dagarna nästan ännu bättre när de är soligt och man lägger sig med tjej kompisarna på stranden o bara steker o har roligt!

Hemskt vad jag saknar sommaren. Men denna sommar kommer inte vara sig lik med tanke på vad som har hänt o så. Ser de både posetivt och negativt med tanke på hur jävla roligt vi kunde ha det, haha! menmen, kommer bli en härlig sommar!!

att rida utomhus med solen är ju oxå helt underbart!!

someone new


nu blir de fika med lilla jasmin

fika planer i morn

Hejsan
träffade melissa och denise i solna ikväll, och vi gjorde absolut inget speciellt. man kan ju inte göra någonting eftersom att de är så jävla kallt ute. måste bara påpeka att de va grymt länge sen vi hade en sånhär kall vinter. 10 minus lixom!! menmen, jag ser framåt och ser att de e vår om tre månader.. haha
vi drog i alla fall till statoil och åt lite mat, började snacka med någon ordnings vakt om massa olika saker.. haha, melissa sa att ja tyckte han va snygg så han rodnade lite.. haha, han va 30+ med groft äckliga tänder.. menmen, han va väll trevlig..

i morgon ska ja till stan o träffa amanda och vera från skolan.. Ska bli roligt att träffa dom, vera har jag itne sett på hela lovet så de blir najs..
men nifår ha de så bra, puss o hej

God morgon people

vakna för ungefär en halvtimme sen, fyfan va skönt. Somna skit tidigt igår oxå se de känns najs!!
det är så jäkla kallt ute, så de e lite tveksamt om jag kommer att gå ut faktiskt. Jo de kanske ja gör, men ändå.. hur fan kan de vara så jävla kallt i sthlm!!?



hemma hos mami igen

Hejsan, var ju hos pappa igår eftersom att zandra ska till thai. Vi hade beställt bord på deras stammis ställe. Jag fick min mat sist av alla, fick vänta till alla hade ätit klart haha så ja satt där ensam o åt när alla kolla, något jag inte uppskattar, framför allt nu när jag haft svårt för att äta. men de va så jäkla gott så de slank ner, nästan alltihop. Så de känns som om becca is back on track angående mat dåra hah!
sen så va vi där ett tag, sen började de lukta bajs där vi var för att vi satt vi någon blås sak, och sen va de nån som satt i halsen riktigt illa. haha så ja venne om de va de bästa stället.. haha jo de e de säkert men de va mysigt :)

idag ska jag faktiskt jobba för första gången på riktigt länge, lite blandande känslor men de blir säkert bra.
nej men hörrni, inte mkt mer att berätta nu tror jaa :) förutom att ja typ är frisk nu, hostan är nästan helt borta så de känns skit bra faktiskt..
men nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska ja sminka mig o fixa lite o så, sen ska ja lämna min gamla mobil te zandra så hon har en fungerande mobil där nere,

hoppas ni får en bra dag, puuusss


måndag, en vecka kvar till skolan börjar

Idag har jag bara tagit de lungt hemma utan nån här, älskar att vara ensam hemma. Har gjort lite försök till att töja ut magsäcken oxå.. chips och mackaroner. det är inge nyårs löfte, men nu ska jag börja ta hand om mig själv lite mer. inte lika mkt o nyttig skit, blir alldeles för mkt för mig oftast. och ska inte sluta för att gå ner i vikt elr någonting, utan för att de e hälsosamt. att alltid äta skit är farligt som fan. Sen ska jag även börja träna.. men inget sånt på lovet. tills skolan börjar ska jag njuta av de onyttiga livet, och så fort jag får mina pengar ska jag till gymmet och börja röra på min kropp. de blir skit bra

Ikväll ska ja och pappas familj ut och ha avskeds middag för zandra som ska till thailand i två månader den bögen, skulle jätte gärna följa med om jag fick, men ja får vänta till jag är 18 helt enkelt. kanske kan försöka övertala mamma lite, (a)
men nu ska jag ta bort all mat från bordet innan alla kommer hem, ha de så bra.. puss

what you're made of


Just like I predicted
We're at the point of no return
We can't go backwards,
and all corners have been turned
I can't control it if I sink or if I swim
'Cause I chose the waters that I'm in

And it makes no difference,
Who is right or wrong
I deserve much more than this
'Cause there's only one thing I want

[Chorus:]
If it's not what you're made of,
You're not what I'm looking for
You were willing, but unable, to give me anymore
There's no way
You're changing
'Cause some things will just never be mine
You're not in love this time, but it's alright.

Oo oh, ooo oh

I hear you talking,
but your words don't mean a thing
I doubt you ever,
put your heart in anything
It's not much to ask for
To get back what I put in
But I chose the waters that I'm in

And it makes no difference
who is right or wrong
I deserve much more than this
'Cause there's only one thing I want

[Chorus:]
If it's not what you're made of,
You're not what I'm looking for
You were willing, but unable, to give me anymore
There's no way
You're changing
'Cause some things will just never be mine
You're not in love this time, but it's alright.

What's your definition of the one
What do you really want him to become
No matter what I sacrifice it's still never enough

Just like I predicted

I will sink before I swim
'Cause these are the waters that I'm in

[Chorus:]
If it's not what you're made of,
You're not what I'm looking for
You were willing, but unable, to give me anymore
There's no way
You're changing
'Cause some things will just never be mine
You're not in love this time

If it's not what you're made of,
You're not what I'm looking for
You were willing, but unable, to give me anymore
There's no way
You're changing
'Cause some things will just never me mine
You're not in love this time, you're not in love this time
you're not in love this time


mot staden :)

Ska snart börja dra mig ner till tunnelbanan, ska träffa malin och jasmin i stan för fika. Ska bli kul o se lilla jasmin igen som vart borta ett tag i thailand, den slynan! det ska bli så jäkla skönt att komma ut ur huset, och taaaack för att min hosta nästan är borta, hehe hoppas den inte kommer tillbaka nu bara :p

igår gick ja typ o la mig halv sex, så jag har ju vänt på dygnet totalt! funkar inte, om inte länge börjar ju skolan igen.. usch, känns så hemskt att nämna, men nu kör vi igenom dom här jävla terminerna sen fan är de ba ut och jobba. längtar till studenten, lite närmre nu (a)´

hörde av mamma att de va skit kallt ute :( hatar denna jävla vinter, hade de vart sommar skulle vi antagligen sätta oss på ute serveringen uppe på åhlens taket i solen med en latte o bulle. så jäkla underbart, gjorde de mkt i sommar. hoppas på att våren är framme på min födelsedag i alla fall ;) men nu ska jag runda av här, hoppas ni får en härlig söndag, pusspuss


i somras

harry potter

ja, e ju fortfarande sjuk så kan ju inte vara ute. ligger ist i min säng och kollar på harry potter, de e ju underbart! ündertiden ja va riktigt sjuk gick ja ner en del i vikt. ser inge bra ut när jag e så smal, så ida har ja försökt töja ut magen lite. åt lunch OCH middag.. första ggn på väldigt länge. sitter dessutom med en liten skål chips.

ha en bra kväll

hemma igen då, underbara lov

har någon sak som är nästan lunginflammatiob, tur att ja kolla innan jag fick de.. fick medicin så nu hoppas ja på att bli frisk så får ja komma ut igen. fucking hatar de här!!!

helt jävla stört onödigt att vara sjuk

jag ska till doktorn idag :(

som ni vet kära blogg läsare har ju jag vart hemma en längre tid pga att jag varit äckligt sjuk. Den äcklig frossan är dead and gone, MEN. har fått en nasty hosta som jag haft jag då blev sjuk. Den blir ba värre o värre o de gör ju för i helvete ont att hosta! så nu har lilla becca bett mamma att ringa farbror doktorn så han får undersöka mig. Behöver även min röst tillbaka, tkr annars att säljandet kommer gå ännu mer åt fel håll höhö

hade btw en rolig kväll igår, fick ju va jag ville på tolvslaget (a)
ha de bra mina alla blogg läsare!

RSS 2.0